Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:20® HaD
-
RybarSK> Směšné není kdo jsi, ale co píšeš. Jinými slovy – Subaru je svině, protože udělalo auto, že? Sony, protože televizi. Atd. Je to směšné, až ubohé.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:07® RybarSK
-
David H.> Neviem co sa ti zda smiesne ale rad za tebou dojdem buduci rok do stanku v Brne na vystavu na BVV po clenskej schodzi mojej MO v Brne a rad sa ti predstavim
Bol som tam aj minuly rok. Mne by velmi smiesne nebolo…
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:04® HaD
-
RybarSK> je to směšné.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:52@ RybarSK
-
David H.> Neviem jakeho Marosa myslis ale ja ziadny Maros niesom. Volam sa Ladislav som z Kosic a teraz zijem v Ceskej Republike. Takze prosim ta najprv si zisti komu pises az tak nieco pis. dik
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:47® HaD
-
RybarSK> Milý Mároši, není to žádná kopie nikoho ani ničeho. Pokud tedy nebudeme u nástrahy, která má například na konci kopyto, říkat, že jsou to vše kopie. Nebo například u wobleru, že má lopatku.
Naše nymfa si brala inspiraci asi z 8 různých typů nymf a pak se na základě zkušeností od vody vymýšlela tak, aby bylo vše funkční a praktické. Ty vymýšlíš možná hezké věco pro oči. Já ale deset let chytal na rozdíl od Tebe závodně a myslím si, že na vývoj funkčních věcí už mám… Ale chápu Tě, že Tě to nemůže těšit.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:37@ RybarSK
-
skwor> V poho…Berkley mam tiez rad je to dobra osvedcena klasika ale jeden cas u nas na slovensku bol velmi velky problem ich zohnat tak som nasiel dobru alternativu u Vagaskeho a som spokojny. Chyta to velmi dobre. Ale taketo okate kopirovanie nastrah to ma proste vie velmi na..t.A te reci ze jsme vymýšleli, upravovali, modifikovali a zase modifikovali. Ako prepac ale co vymysleli ze zobrali originalnu nastrahu, trosicku ju upravili a teraz sa tym idu chvalit ako neskutocne na tom pracovali…Jdu blejt velebnosti…asi tolko
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:27® skwor
-
RybarSK> Sorry,svůj předchozí příspěvek jsem nakonec smáznul – ale pozdě
Jak píšu níž, nástrahy jednoho typu asi inovovat jdou, ale přece jenom v mezích. Zásadní karambol ve vzhledu tam udělat nejde. Vagasky jsem nikdy neměl, chytám tohle málo a když už, tak berkey.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:24@ RybarSK
-
skwor> To je jasne kazdy hlada niekde inspiraciu hlavne u konkurencie…O tom je biznis.Tu si skor myslim ze ide o nieco ine. Vagasky je momentalne dostat len cez ich vlastny e-shop a nedistribuje sa to do ostatnych predajni a e-shopov. Preto si myslim ze nastrahy.cz koli tomu ze to nemozu predavat a zarabat na tom kedze je po Vagasky celkom slusny dopyt tak si na truc urobili vlastnu kopiu. Tak to vidim ja. Ubohost…
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:12@ RybarSK
-
Scanix> No podoba tam trocha je ale skor by som to bral ako inpiraciu…Su tam velke rozdiely a skor kopia od berkley mi pride maxxo nymph. Co sa tyka Vagasky tak ten robi aj kopu inych tvarov,velkosti a vsetko su to originaly. Toto je jednoznacna kopia Vagaskeho dali nymph. O tom nepochubujem ani troska.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:57® Scanix
-
RybarSK> jestli ono to vse neni nahodou okoukane od berkley, ktera je dela uz spoustu let. Jestli nahodou nejsou vagarsky kopii te berkley nymph.
Otazka je, co bylo drive vejce nebo slepice
Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 13:58:10 uživatelem Scanix. - Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:51@ RybarSK
-
Jake klamstvo ze vraj ste to vy vymýšleli, upravovali, modifikovali a zase modifikovali.Je to obycajna kopia Vagasky Dali Nymph ktoru ste trosku upravili…Sa mozete hambit.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:23® HaD
-
hraji> Teprve vyrábíme
Budou až na veletrhu v Brně. Pak ale rád vzorky pošlu.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:17® Mr.Štikáč
-
sidla> jj dnes se me podaril obchod takze muzu posunout latku na 4000
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:14® Mr.Štikáč
-
David H.> nabidnu se k testovani !!! Rad bych je vyzkousel
Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 13:15:51 uživatelem Mr.Štikáč. - Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:14® Mr.Štikáč
-
troutkiller> tve podezreni je zcela mylne kolego!!!
David H.>
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:10® hraji
-
David H.> hezký, doufám že dneska odešla kupa balíčku se vzorky pro věrné pacienty zde na Chytej
. Protože to se musí nejprve vyzkoušet, jestli jste náhodou nenašli slepou uličku, která nikam nevede.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:53® HaD
-
Mno, nedá mi to, abych sem něco nedal.
Trvalo to dost dlouho, kdy jsme vymýšleli, upravovali, modifikovali a zase modifikovali. A první kousek naší zbrusu nové nymfy je už vyroben! Konstrukce byla do detailu vyvíjena s machry z české a slovenské repre a každý detail má logiku a svůj smysl a je to vymyšleno tak, aby byla možná úprava do mnoha modifikací a způsobů nastražení. Mám upřímnou radost
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:34® jepice-zruseno
-
troutkiller> Do tráboše bych se nenavážel. Bylo to vcelku logický a velmi praktický vozidlo, který v době svého vzniku bylo určitě suprový. To, že se na příkaz „zhora“ muselo dělat téměř beze změn až do roku 90 je už trochu jiná kapitola. Jel si s tím někdy? Viděls někdy, jak to má velký zavazadlový prostor?
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:10® troutkiller
-
jepice>Problém je v tom že s trábošem holt celou velkou cenu F1 ani neobkroužíš.ale je to věc každýho soudruha.Podle včerejší vým,názoru sem pojal podezření že štikáč je štěrkáč nebo jeho blízkej příbuznej
))
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:58® jepice-zruseno
-
troutkiller> Tak se bude muset holt spokojit s tima „špatnejma“, jako 95% ostatních vláčkařů
Mr.Štikáč> Je fakt, že výběr opravdu dobrejch navijáků je v dnešní době opravdu omezen. Projel jsem na netu všechny možný články a fotky rozebranejch navijáků a usoudil jsem, že mě to bude stát tři tisíce, abych se vůbec kvalitou dostal na úroveň nebo nad úroveň 30 let starejch šejkspírů. Ostatně i ty tenkrát stály skoro 3/4 platu.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:44® troutkiller
-
Mr.Štikáč>Bohužel neseženeš
Tím bych naší plodnou výměnu názoru ukončil jednou pro vždy.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 9:42® sidla
-
Mr.Štikáč> red arc,psal jsem ti i osobku
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 8:34® troutkiller
-
dam>Já právě taky
Milenka je z toho katalogu co si poslal
Včera sem ještě namontoval Neose na Lesatha a pujdu jim dát ještě jednu šanci mezi svátkama
Na fiš to nevidim ale aspon se vysmrdim před těma žranicema.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 1:27® Mr.Štikáč
-
jepice> kterej konkterne od spro myslis ??? Diky
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 0:47® jepice-zruseno
-
Mr.Štikáč> Řeknu ti, jak to vidím já: Ten naviják tu nikdo pořádně nezná, takže v podstatě nemůže poradit. Že je něco polskej šit a nebo není, to je taky blbost, všechno to mlátí stejně jedna nebo druhá fabrika v číně a lepí na to různý cedule. Zauber od spra v červený barvě stojí 1800, v jiný barvě od ryobi o litr víc. Na tenhle naviják ti mohu sdělit pouze můj názor: Jsem z toho rozpačitej. Koncepce děravýho navijáku je teď v módě, ale nevím, co si o tom myslet. První dojem je takovej, že do toho poleze bordel. Někdo mi ale může oponovat, že co do toho vletí, zase jinou dírou vyletí. Upřímě řečeno, nejvíc se vždycky obávám toho, že na navijáku bude nějaká konstrukční chyba, kdy padá vlasec pod cívku, namotává se kolem matice brzdy a podobně. Tohle pokud není, tak se s ním dá v pohodě chytat, dokud se neposere. A většinou se posere v tu chvíli, kdy už se nejedná o „občasné chytání“, takže pak následuje koupě lepšího. Nebo se člověk smíří s tím, že je to spotřební zboží a nedělá si z toho hlavu. Obě varianty jsou možné. Já mám podle zdejších „odborníků“ taky samý sračky, ale občas i na to něco chytnu. Rybám je to jedno. Jestli se ti to líbí, tak to vyzkoušej, já si rád přečtu příští rok napodzim recenzi.
- Středa 18. prosince 2013 ve 22:59® TJSS
-
Mr.Štikáč> ne, pohoda, já jen, že lidi asi nebaví číst 100 příspěvků o ničem…
- Středa 18. prosince 2013 ve 22:42® Mr.Štikáč
-
TJSS> jak premíra ?Prekazim nebo co ?
- Středa 18. prosince 2013 ve 22:40® Mr.Štikáč
-
troutkiller> kdybych vedel vsechno tak sem nelezu Dedo vsevede a neptam se jenze tech navi je takove mnozstvi a nerikej ze do 2litru nesezenu dobrej navi na vlacku?
- Středa 18. prosince 2013 ve 22:31® dam
-
troutkiller> tak vyděržaj pijoněr
určitě něco zajímavého vymyslíme a sladíme to k navi…já jsem sice říkal, že už žádný UL nepořídím, ale slušně jsem se zamiloval…mimochodem, už mám doma dávku nových wobů od Illexu…chvilku mi bude trvat, než mi jich nebude lítot házet mezi kořeny
- Středa 18. prosince 2013 ve 20:58® TJSS
-
tahle pulina taky výbavu neřeší a má …
http://www.drsnysvet.cz/…lku-na-ryby/