Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 17. prosince 2013 ve 21:27® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Chci si jeste poridit tento navi i kdyz je sama dira coz je asi pro bordel jak delany a na jinen foru me byl znavanym panem doporucen a prej spokojenost maximalni je to tento Mikado airspace 3008 ale zas sem byl odrazovan ale myslim ze kdyz je zaruka od vyrobce 5 let je to celkem jedno za cenu do 2000 sou podle me skoro vsechno stejny kaše

Tento příspěvek byl editován 17.12.2013 20:30:32 uživatelem Mr.Štikáč.
Úterý 17. prosince 2013 ve 21:23® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

TJSS> co na to budes chytat???? Sou docela jemny nezda se ti ????? Me osobne odradial ta jedovata barva ale konstrukcne vypada Moc dobre !!!

Úterý 17. prosince 2013 ve 21:10® TJSS

Každý volí dle svého vkusu, já objednávám taky velkou neznámou:)Ale což, líbí se mi a snad i zamaká… i když absolutně tuto značku neznám. Můžete někdo recenzovat? http://www.na-ostruvku.cz/…ild-aspagus/?… :-)) a teď do mě …:)

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:33® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Vsechno se inovuje tranformuje modernizuje a nase odvetvi neni vyjmka uvidim jak pracuje pokusim se natocit video s postrehy od vody a hodim to sem.Nebyl nejlevnejsi tak snad bude pracovat dobre musim uznat ze s vyberem tohoto krasavce jsem stilel od boku ale prvni dojem super je uzasne lehkej a zpracovani do posledniho detailu proste dokonaly

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:24® TJSS

Mr.Štikáč> podle mě je to jen tahák na lidi… trh se musí točit. Působí to na mě dojmem scifi. :-) kam ta doba spěje …

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:22® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

http://m.youtube.com/watch?…

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:21® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Tady je videt ze pouziva snuru no zkusim oboje uz se tesim jak malej dorazlim me minulej tejden a vypada naprosto skvele !!!!Jen se dostat k vode :-)

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:17® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

http://m.youtube.com/watch?…

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:14® jepice-zruseno

Mr.Štikáč> Vůbec tomu nerozumim, jenom spekuluju. Řekl bych, že to bude spíš na šňůru.

Úterý 17. prosince 2013 ve 20:11® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Myslis ze to jako bude blbe odvadet vlasec????? podle reklamy to ma usmernovat spiralu od navi a diky mikro ockum se ma eliminovat treni vlasce na minimum takze by snim melo jit hazet presne . bohuzel nemam moznost ho vyzkouset z nedostatku casu a pocasi u nas nanVysocine

Úterý 17. prosince 2013 v 19:59® jepice-zruseno

Mr.Štikáč> To očko je zvláštní, nějaká reklama už tu proběhla. Myslím, že alespoň u vlasce to nebude nic moc.

Úterý 17. prosince 2013 v 19:46® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

Mr.Štikáč>

foto/diskuze/privlac/2013/th-img103651.jpg
Úterý 17. prosince 2013 v 19:45® Mr.Štikáč
Mr.Štikáč

zdravim kluci !nemate nekdo zkusenost s prutem SPRO Insync ?????? 7–28g odhod?

Úterý 17. prosince 2013 v 19:10® jepice-zruseno

PALIVEC> Mě plandavka většinou rotuje právě – když se táhne rychlejc. Nevím, jak fungujou ty ouzký, na ty skoro nechytám.

Úterý 17. prosince 2013 v 19:00@ PALIVEC

jepice> Je to planda, nerotuje to.

Úterý 17. prosince 2013 v 19:00@ PALIVEC

PALIVEC> Tasdy se o tom kecalo dávno: http://www.mrk.cz/diskuse.php?…

Úterý 17. prosince 2013 v 19:00® jepice-zruseno

Kazan> Viděl jsem na netu variantu, kdy byly nějakým alobalem polepeny křidýlka. To by mohlo fungovat jako plandavka. Každopádně já jsem pro každou ptákovinu, tak to zkusím.

Úterý 17. prosince 2013 v 18:57@ PALIVEC

jepice> Poprvé jsem koupil „tasmánského ďábla“ maličkého snad před 20 lety. Lepili se na to okouni na Liptovskej Mare. Měl jsem jich 5, postupně se spotřebovali a ani nechyběli. Potom ještě trochu větší, ale utrhal jsem to v těžké vodě bez úlovku. Letos jsem koupil velké kusy dlouhé snad 80 mm, ale ještě jsem je nekoupal.Je to taková planda.Plastové křídla, těžké tělíčko. Dá se s tím daleko dohodit. Ale i žít se bez toho dá. Co se týká dohodu, je dobrý devon, jen kdyby potvora nekroutil šňůru i přes trojitý zvrtlík.

Úterý 17. prosince 2013 v 18:45® Kazan

jepice> asi bych to přirovnal jak k cikádám, dost záběru, málo seklých ryb. Podle mě je možná na vině to průhledné křídlo, ryba útočí na poměrně malou nástrahu (váleček, barevnou trubičku uprostřed) a narazí do toho křídla. Pokud budeš mít stejnou zkušenost, zkus to křídlo hodit taky do barvy.

Úterý 17. prosince 2013 v 18:28® jepice-zruseno

Kazan> Odrážely – to jako že po tom šly, a buď to netrefily nebo spadly? Jaký ryby? Že to není novinka je mi zcela jasné, když se to válí v zašlých obalech v zašlé krabici na zemi v obchodě. Kolega mi to již pořídil, tak proč to nezkusit. Jenom otázka – navlíkat to rovnou na vlasec/lanko a na konec trojhák, nebo na to udělat nějakej „systémek“? Právě jsem si říkal, že kdyby to bylo navolno, mohly by na tom držet.

Úterý 17. prosince 2013 v 17:16® Kazan

mastrof,jepice> nejedná se o žádnou novinku v ČR už se čert prodával před možná i patnácti lety. Tuším že je o nich zmínka ve starých Kajmanech. Moc parády se s tím nenadělalo když se to neuchytlo. Dost se od toho ryby odrážely. Výhodou bylo že se háček nechal dát z obou stran, pokaždé to mělo jiný chod a docela slušně to lítá.

Úterý 17. prosince 2013 ve 12:22® jepice-zruseno

cormaxx> Já myslím, že by ozdobil catanu.

Úterý 17. prosince 2013 ve 12:09® cormaxx
cormaxx

troutkiller> že vim,kterej schválíš a na kterej by si nasadil ozdobičky a řetízky:-))

foto/diskuze/privlac/2013/th-img103640.jpg
Úterý 17. prosince 2013 ve 12:02® mastrof

jepice> hmm to z ní zajímavě, v jakém krámě jsi je objevil? pokud by ses bál předčasného vyprodání pošli prosím info do osobky… Díky

Úterý 17. prosince 2013 v 0:01® jepice-zruseno

mastrof> V krámě toho maj bednu. Jeden kus stojí 49, balení po 4ks 180. Možná vyzkouším. Všiml jsem si na jednom, že má 20g, ale jestli mají i jiné gramáže, to ntuším.

Pondělí 16. prosince 2013 ve 23:29® Janko
Janko

Čau prosil bych o názor jaký k tomu máte vy? Jak jsou na tom v tomto počasí malé říčky co se týče aktivity ryb? Na co ryby nejvíce berou, barvy, typy nástrah všechno možný díky ;-)

Pondělí 16. prosince 2013 ve 23:26® _Beny
_Beny

jepice> Díky za info.

Pondělí 16. prosince 2013 ve 23:14® mastrof

jepice> chytal jsem na to na zélandu, tam to používaj hlavně na pstruhy, je to v podstatě plandavka akorát že je z plastu a jen to středové tělíčko je z olova či jiného kovu… Ve vodě je výrazně víc vidět to tělíčko než průhledná křidélka. Chod to mělo fakt zajímavej, jednoho sem si dovezl domu, těšil sem se, že díky letovým vlastnostem to bude zbraň na boleny, ale v krabičce mi ho rozleptal twister… myslim si, že by to fungovalo je to neokoukaný;)

Pondělí 16. prosince 2013 ve 21:03® jepice-zruseno

Ještě jsem se chtěl zeptat, máte zkušenosti s nástrahou tasmanian devil? Zajímalo by mě, jak se to chová ve vodě http://www.wigstonslures.com.au/

Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:55® jepice-zruseno

Dostat se na ryby by bylo asi lepší, ale ve tři už je tma. Tak jsem alespoň ulovil několik nilsmástrů a jednu potápivou horovku po 100kč + nějaké drobnosti.

foto/diskuze/privlac/2013/th-img103627.jpg