Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 20. listopadu 2013 ve 21:21® jepice-zruseno

Segoves> Ten fin nor sportfisher se přibližně vejde do tvojí ceny i s náhradní cívkou.

Středa 20. listopadu 2013 ve 21:09® košťa

troutkiller> dnes jsem si jej koupil (IFS4000) i s tou náhradní cívkou za 3300,– ta cívka mě taky prudila jináč jsem ho měl již na jaře…

Tento příspěvek byl editován 20.11.2013 20:09:45 uživatelem košťa.
Středa 20. listopadu 2013 ve 14:45® Segoves
Segoves

troutkiller> přiznám se že tu značku vůbec neznám co sem teď narychlo kouknul tak sem našel navijáky okolo 4tisíc a to je pro mě moc já mám zatim strop do těch 2500kč…já si myslim že se nakonec stejně přiklonim k nějakýmo SPRO protože mám servis za zadkem…jinak ta jedna cívka to je dost problém štve mě že kolikrát si jí ani nemůžeš přikoupit zvlášť

Středa 20. listopadu 2013 v 8:07® troutkiller

Segoves>Je a neni,mám ABU revo neos a šlape druhej rok jako novej.Co třeba prubnout něco od Fin-Noru?Je to celokov a vypadá jako držák.Mám ho v merku na příští Norsko,jen mi sere že nemá náhradní cívku:-((

Úterý 19. listopadu 2013 ve 23:46® peloš

Nemáte náhodou někdo nějakej ze série prutů Jaxon Grant Vituoso? Na mrku je chválenej ten 1 – 8 gr. Mají slušný parametry, ale myslim, že sou taky spíš na gumy než woby.

Úterý 19. listopadu 2013 ve 23:12® _Beny
_Beny

sidla>, OBr> Přes léto jsem jet nechtěl, to jsem si chtěl užít u nás počasí i rybaření. Plán byl prodloužit si na podzim léto :-.) Dřív nám to ale nevyšlo, posunutý jsme to měli zhruba o 3–4 tejdny.

Úterý 19. listopadu 2013 ve 21:37® jajco
jajco

Segoves> Hitparáda ten naviják není.Já s ním tahal větší woby a šlo cítit že to nezvládá,brzda taky nic moc.Když to srovnám s red arcem,který je za stejný peníz,tak zaostává.

Úterý 19. listopadu 2013 ve 20:58® Segoves
Segoves

jajco> čauves…woblery (žádný divochy) do 7cm náký menší kopyta běžná vláčka :-) …naviják mám dobrej takže se nechystám nakupovat..Abu se mi líbí už dlouho ale slyšel sem že už to neni žádná hitparáda

Úterý 19. listopadu 2013 ve 20:58® Segoves
Segoves

jajco> čauves…woblery (žádný divochy) do 7cm náký menší kopyta běžná vláčka :-) …naviják mám dobrej takže se nechystám nakupovat..Abu se mi líbí už dlouho ale slyšel sem že už to neni žádná hitparáda

Úterý 19. listopadu 2013 ve 20:50® jajco
jajco

Segoves> Ahoj,tenhle naviják jsem měl,není nejhorší a záleží na co ho chceš používat.

Úterý 19. listopadu 2013 ve 20:24® jepice-zruseno

troutkiller> Jo, to jsem si všim, že tebe by ty moje levný sračky trápily. Ten pohled je ale dost relativní. Já se běžně pohybuju mezi rybářema, který ty moje pruty vnímaj jako ty lepší nebo srovnatelný. A to i včetně vláčecích závodů, kde i ona hanobená catana má mezi lidma až mimořádnou frekvenci. Třeba na místo, kde jsem letos několikrát vláčel, jednoho krásnýho dne přišel pán s laminátovým třímetrovým teleskopem (dle mého názoru na přívlač zcela nevhodným) a na druhý hod chytil 80ku štiku. Kvalita mých prutů je tedy asi v životě malichernost, která mě trápí poměrně málo, spíše vůbec.

Tento příspěvek byl editován 19.11.2013 19:25:19 uživatelem jepice-zruseno.
Úterý 19. listopadu 2013 ve 20:04® TJSS

hlavně klid, pořád jde jen o naše tyče :-)

Úterý 19. listopadu 2013 v 19:23® kubas
kubas

troutkiller> Ať si každej chytá na co chce a pokud mu vyhovuje třeba Cataňa, tak ať s tím klidně chytá… Nemá smysl lidi něco učit. Na to každej musí přijít sám co a jak a proč mu vyhovuje :-) .

Úterý 19. listopadu 2013 v 16:44® troutkiller

skwor>S tebou řešit dragon je ztráta času,pro tebe je to prostě top značka a pokud ještě udělaji slevu tak to už je značka z říše snu:-(( Mikado nebo dragon pořád polsko a z polska jen to Salmo nic víc:-((

Úterý 19. listopadu 2013 v 16:36® skwor
skwor

troutkiller> Prvního Draka jsem měl v době, kdy něco jako eshop rsp a vůbec povědomí o té firmě bylo v plenkách. Takže zbláznění reklamou si nech pro jiný. Zbytek jsem napsal dole.

Úterý 19. listopadu 2013 v 15:47® Segoves
Segoves

troutkiller> Mikado je taky polská firma viď? o ní máš podobný mínění?

Úterý 19. listopadu 2013 v 15:42® troutkiller

skwor>Mně je to co v polsku vyráběji celkem ukradený ale sere mně přístup zdejšího dovozce.Pokud se najdou další ovce zblázněný reklamou je to jejich věc.

Úterý 19. listopadu 2013 v 15:30® skwor
skwor

troutkiller> Já se ti divím, že tě to baví řešit pořád dokola… Jenom konstatuju, nemá to být námět na další diskuzi. Ostatně jsme se na tohle téma bavili tolikrát, že další diskuze by postrádala smysl.

Úterý 19. listopadu 2013 ve 13:38® OBr
OBr

_ANTRAX> to nezávidím… Blbý je, že v rybařině nikdo o neúspěších moc nemluví, takže pak máme samé tutové revíry, nástrahy, ryby a pak pláčeme, když přijde neúspěch, kterým se pak trápíme.

Mám stejný dotaz, proč listopad? My jeli prvně do Finska bez jakýchokoliv znalostí právě přelom říjen/listopad a úplnou náhodou jsme chytli parádní počasí.. šance tak 1:100.. inu, začátečníci a jejich štěstí.

Úterý 19. listopadu 2013 v 8:00® troutkiller

TJSS>Pokud to hodláš řešit stylem pokus omyl přeju pevné nervy s reklamacema a bohatého sponzora kterého budeš na nákup stále novejch pokusnejch prutu potřebovat:-( (

Tento příspěvek byl editován 19.11.2013 07:00:45 uživatelem troutkiller.
Úterý 19. listopadu 2013 v 7:58® troutkiller

jepice>Očka je to jediný co na tom polskym šitu za něco stojí,tam pšonek nešetřil!Jinak co se složení tvého prutoparku týče tak to by mi radost určitě nedělalo:-(( Mám rád pěkný,funkční věci na který jsem schopen dlouho šetřit než se trápit s levnejma sračkama:-((

Úterý 19. listopadu 2013 v 7:54® troutkiller

Segoves>Ono milenium neni destina nebo TD s papírovejma blankama,je to taková Catana z polska:-((

Úterý 19. listopadu 2013 v 7:06® sidla
sidla

_ANTRAX> tak to je dost strašidelné !! a proč termín listopad?

Úterý 19. listopadu 2013 v 1:07® _Beny
_Beny

Včera jsem přijel ze Španělska z Ebra, byl to pěknej výlet, ale z rybářského pohledu bohužel naprosto neúspěšná výprava…
Chyceni 4 candáti a 1 okoun. Počasí vůbec nepřálo po celou dobu foukal velmi silný vítr. V sobotu dokonce sněžilo a napadlo dobrejch 30 čísel sněhu, takže jsme uvízli v horách na letních pneu a nechali si uletět letadlo. Momentálně tam dost prší. Změna teploty o 22°C během 2 dnů :-(( . O neúspěších se moc nemluví, ale i tak to může dopadnout, tak dávám malé info.

Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:50® jepice-zruseno

Hlavně jde zásadně o to, aby ten prut nebyl totální úlet (toto riziko jsem, ač neznalý, u mikado perch na woblery očekával). Jinak nemá cenu nadávat na pruty – je to stejně většinou rukama. Třeba troutkiller ty dragony tak tejral, že v jeho rukou raději spáchaly sebevraždu. Ale mám tu pár polámaných špiček od známého, zřejmě fakt z dragonů, protože ten matroš je fakt tenkej(použiju oč­ka).

Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:33® TJSS

Tak to jsem v klidu, uvidíme… jako vždy asi platí, že každýmu padne do ruky něco jinýho… jeden na test prubnout musím:) Praskne, praskne… :ú) vydrží, vydrží …

Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:27® Segoves
Segoves

troutkiller> hele já nevim mám millenium a bez problému i když za tu cenu bych sehnal v pohodě srovnatelný pruty a tu destinu a ta mi příde jako fakt parádní kousek…mě by zase nesmělo přes práh shimano beastmaster (vláčák)prut poměrně drahej a ve všech gramážích mi přišel jako tyč k rajčatům ikdyž o jeho odolnosti proti zlomení bych pochyby neměl :-)

Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:24® jepice-zruseno

troutkiller> Hele já mám měkký pruty rád. Sice mají svý limity, ale když už se rybu podaří proseknout, tak je to labůžo. Měl jsem vláčák postavený na muškařským blanku a nachytal jsem na něj kde co. Dal se tim nahodit pěticentimetrovej smáček na obyčejným háčku bez jakékoliv zátěže. Catanu jsem si koupil z toho důvodu, že mušovláčák vzal za svý a potřeboval jsem urychleně něco podobnýho koupit, neboť se blížilo mistrovství republiky. Momentálně mám ještě větší žvejku daiwa exceler UL do 10g a doufám, že vydrží dýl než rok. Na 5cm woblery to ale neni. Na woblery mám momentálně něco neidentifikova­telnýho do 60g – jako na bolenový hrčáky pod jezem nebo na štiky to je akorát, ale když jsem s tim kdysi chytal na 6cm voblera obecňáky, tak to bylo takový divný. Už delší dobu pociťuji jistou absenci něčeho normálního. Jinak kdybys chtěl zažít opravdovou žvejku, tak se přijeď podívat na můj marmiškovo – 000rotačkový speciál, který vznikl vlepením upravené zkrácené fídrové špice (1/2 oz) do vrchního dílu muškařského prutu sona.

Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:24® timbab
timbab

troutkiller> JJ taky jsem byl v neděli vláčet a celkem se dařilo.I když největší okoun měl tak 35.Ale štiky byly mezi 60–70 čísly.O víkendu asi taky vyrazím ale je všude dost rybičkářů.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2013 21:25:20 uživatelem timbab.
Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:19® troutkiller

Segoves>Ty pruty to je tragédie,bez prdele:-(