Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:18® troutkiller
-
timbab>Fídr sem uložil k spánku do jara
Nechce se mi sedět v tý kose na jednom fleku
Neděle byla super vláčka na Okyše,lapnul sem 15 kousku a jednu kudlu.Nej se povedl něco mezi 40–41cm a asi 8 mi jich spadlo.Dneska sem poladil měkčí prut a v pátek razim zase do akce
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:17® Segoves
-
troutkiller> Mít tvojí zkušenost mluvil bych stejně:D
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:11® Segoves
-
TJSS> mám dva sice s lesathem je porovnat nezvládnu ale sou výborný nedám na ně dopustit hlavně na destinu je to skvělej prut to mi nikdo nevymluví…ale každýmu sedí něco jinýho kamarád má zase strašně rád rovexi kterým zase já nemůžu přijít na chuť
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:11® timbab
-
troutkiller> A co ten feeder? Byl jsi nebo pořád vláčíš?
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:06® troutkiller
-
TJSS>Hrozný?Ještě horší
Zrovna destina pod multík byla černá mura!Třikrát reklamovaná a posléze nahrazená castovou řadou TD která z duvodu papírového blanku praskla na první vycházce!Třikrát hruza!!!I naprosto strašná žvejka Catana je proti nim ozdoba prutoparku!
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:03® troutkiller
-
timbab>Hele nemám ale snažim se nováčkum ušetřit koruny!Taky tě zdravim.
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:02® sidla
-
TJSS> dokud destinka slouží tak nejsou (musel jsem
…)
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 22:01® Draky
-
TJSS> Troutkiller je na ne tezkej alergik.
Ja mam od nich vlacak a jsem spokojen, ale skoro se to tu bojim rikat nahlas.
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 21:59® jepice-zruseno
-
peloš> Na voblera kolem 5cm to není ono. Třeba na tlouště nebo okouny OK, ale třeba štika nebo bolen z toho snadno spadne, protože je to na zásek měkký. Navíc to neni uplně ideální na rychlejší vodu. Ten prut má takovej plynulejší průhyb při zdolávání, což já mám sice rád, ale nemůžu říct, že se to hodí na woblery – spíš na rotačky 0 – 2. Na woblery ho sice taky používám, ale není to ono. Na woblery mezi 5 – 8 cm jsem používal leta úspěšně shakespeare do 35g, což sice gramážově vůbec neodpovídalo, ale v reálu to fungovalo dobře. Nejlepší varianta je totiž si od někoho prut půjčit a potahat si s ním, člověk dostane do ruky trochu cit a v tom krámě tak nějak líp ví, co chce. Přes net bych si osobně koupil jenom prut který už jsem měl alespoň v ruce. Edit: Shimano catana UL v délce 240cm je žvejka po celý dýlce. Jestli narážíš na to mikádo, to bude mít měkkou špičku, ale zbytek bude asi tužší, než ta catana. Je to úplně jinej prut – mikado bude asi celý tužší a má vlepenou hodně měkkou špičku. Měl jsem v úmyslu si na woblery kolem 5 cm a podobně velké plandavky postavit nějaký prut s kratší rukojetí, protože tu mám nějaký ostatky po jinejch prutech a je mi líto vyhodit zachovalá očka. Když jsem viděl ale ceny, např. některejch Berkleyů, který jsou nižší než ceny blanků, tak se mi ten plán moc nepozdává.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2013 21:07:49 uživatelem jepice-zruseno. - Pondělí 18. listopadu 2013 ve 21:59® TJSS
-
Zdar, to jsou ty pruty DRAGON opravdu tak hrozný?? Já ho ještě nemám, tudíž nemůžu soudit, ale chystám se ho pořídit ?? Tak teď nevím, nevím …
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 21:43® timbab
-
troutkiller> Už máš z Dragonu kopřivku?
Zdravím tě.
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 21:27® troutkiller
-
skwor>Ta sleva na ten polskej šit je kuly zahrádkářum!Aby tyčka k rajčatům nebyla tak drahá protože k ničemu jinýmu se pruty dragon nedaji smysluplně využít
((Pokud chceš opravdu dobrej prut tak se mrkni na slevu Shimana u Normarku,třeba Lesath je za super koruny a vydrží o moc víc než to roští od pšonku.
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 21:08® sethy
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 20:31® skwor
-
jepice> Jo, ale tenhle stál původně o litr víc.
peloš> Cítil, vodím na něm i Salmo tiny a podobné.
Kazan> Neznáme my se náhodou?
Že se tak shodnem
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 20:24® peloš
-
skwor> Dík, ale Chubby minnow a Tiny Fry 5, bych v něm asi necítil.
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 20:22® peloš
-
jepice> V diskusi jsem se dočet, že si měl Shimano Catanu 210, 1 – 11. To bude asi taky žvejka, nebo je na woby dobrá?
- Pondělí 18. listopadu 2013 ve 20:19® Segoves
-
Když už se tu řešili navijáky nevíte jak si stojí tohle Abučko http://www.rsp-fishing.cz/…-garcia-orra v porovnání s jinými navijáky okolo 2000kč
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:20® jepice-zruseno
-
lunimus> Když je kláda, tak je kolikrát v tý vodě teplejc, než venku s nohama na sněhu. Ale chce to mít na sobě v těch broďákách všechno co se tam vejde, zimní bundu a dva svetry. Říká se tomu model „kosmonaut“. Nenech si uplavat rukavice, jako se to stalo jednou mě. Spíš je blbý, když se někde trhnou a nateče do nich nebo kdyby se nedejbože člověk vyklopil. Do hloubky bych proto radši moc nelez. Přeci jen by se z tý studený vody blbě lezlo, kdyby něco. S neopranama zkušenost nemám, ale měly by bejt teplejší. Akorát nevím, kolik se pod ně vejde vrstev.
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 19:12® jepice-zruseno
-
skwor> No já nevim – vidim 14 stovek – za tuhle cenu je už mraky prutů v podobný gramáži.
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:51® timbab
-
skwor>
Kazan> Že děkuju.Některé typy se mi totiž nedaří sehnat.
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:49® Kazan
-
skwor> koukám byl jsi rychlejší
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:49® Kazan
-
timbab> mrkni sem http://privlac-nastrahy.cz/
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:45® Segoves
-
skwor> pěknej proutek pod to bych se podepsal
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:42® skwor
-
peloš> Za ty prachy bych neváhal http://www.rsp-fishing.cz/…m-3-14g-akce
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:41® skwor
-
timbab> privlac-nastrahy.cz
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:38® Draky
-
lunimus> No jednou jsem asi pri 4°C stal ve vode v kratasech, ale uz tak otuzilej nejsem a nechodim na mista, kde bych musel do vody.
Jinak na pstruhovce nabrozeno mam stejne jako v lete, ale je potreba se lepe obleknout a castejc chodit na breh se „ohrat“. Docela v tej zime tuhnou nohy nebo aspon me.
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:36® peloš
-
Stanik> Díky za radu, shánim něco levnějšího na pomalejší řeky. Napadly mě Robinsony Perch , ale ty budou taky na gumy asi.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2013 17:38:07 uživatelem peloš. - Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:29® Segoves
-
peloš> Třeba něco 2–12, 3–15 s rychlou akcí jestli sháníš něco levnýho tak já byl spokojenej s impériem od mivardi
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:24® Segoves
-
košťa> Já si myslim že si měl smůlu na kus ale jak říká skwor potřebuju to na plavku a pickerovej prut stačilo by i alivio
lunimus> Hele brodim pořád ikdyž ne zabrozenej jako na pstruhovce ale beru si je na zarostlí řeky abych mohl chodit podel břehu a pro uváznutý woby…mám obyč nylonky pod to jegrovky a tepláky tlustý ponožky a uplně v pohodě…byl sem tak i v –12 a dalo se to ale příště už bych se nato vy*ral;)
- Pondělí 18. listopadu 2013 v 18:20® Stanik
-
peloš> Mám podobný prut od Mikada. Jak psal jepice,jsou to pruty vhodné na gumy, malé rotačky nebo marmyšky. Na tuto velikost woblerů to chce něco tvrdšícho, obzvlášť pokud by jsi s tím chytal v silnějším proudu.