Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. listopadu 2013 v 16:46® Bigpista
Bigpista

troutkiller> Na feederu jsem letos zohybal několik háčků Owner různých velikostí, takže i z různých balení. Vrátil jsem se k Mustadům.

Úterý 5. listopadu 2013 v 16:42® Scanix
Scanix

troutkiller> ja letos tak 10 kousku, to uz neni nahoda, nebo je to cim dal tim vic zmetek. To ze mi to narovna ci ohne metrovej sumik, to me taky sejri, ale kdyz mi to zohibal tloust, to jsem sel uz do kolen

Úterý 5. listopadu 2013 v 16:37® troutkiller

Scanix>Mně se na fídru taky jeden Owner narovnal ale byl to nejspíš zmetek nezakalenej:-( Jinak roky bez problému.

Úterý 5. listopadu 2013 v 16:25® Scanix
Scanix

sethy, dam, troutkiller> no abychom ten owner jen nechvalili, tak ST36, neboli sting, je sice ostrej, ale mekkej jak plz, ST41 jsou ruzne, kus od kusu, nektere neohne nic, jine se zkorouti po tlousti. ST66 nemam odzkousene, nebot je v mensich velikostech nikde nevidno. Takze tez pro sladkovodni vody morske VMC pripadne nevim, co byvalo na STORM nastrahach, ale ty me drzely dost a hlavne byly stale ostre.

Tento příspěvek byl editován 5.11.2013 15:25:39 uživatelem Scanix.
Úterý 5. listopadu 2013 v 15:35® skwor
skwor

cormaxx> Mají i tvrdší verzi v korku, ta se mi líbí taky. Zato Team 2014 teda hnus solidní :-((

Úterý 5. listopadu 2013 v 15:19® troutkiller

dam>Vole:-)) ))Dragon ani zadara!

Úterý 5. listopadu 2013 ve 14:50® dam
dam

troutkiller> co, koupíš si ho?

Úterý 5. listopadu 2013 ve 12:52® janys

Proto ja jdu!

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Úterý 5. listopadu 2013 v 9:57® troutkiller

dam>Je to přesně jak píšeš náčelníku!Ten Dragon jsem ani nekomentoval:-( (

Úterý 5. listopadu 2013 v 9:27® dam
dam

troutkiller> VMC jsou hlavně při použití v kamenech okamžitě tupý…já to už prostě všechno překopávám, ty peníze za to radši dám…už jsem viděl spoustu ubrečených tváří, kterým se to nedalo vysvětlit:-)

Úterý 5. listopadu 2013 v 9:25® dam
dam

sethy> nerozumuj:-) ještě ty začni s Dragonem a už se s tebou nebavím:-)

Úterý 5. listopadu 2013 v 8:04® troutkiller

sethy>Mořské VMC jsou po prvnim dnu v moři jak liška a třetí den jim ureznou špičky,to se mi u Owneru ještě nikdy nestalo!

Úterý 5. listopadu 2013 v 0:51® jepice-zruseno

Dneska jsem chytl na jeden wobler těsně po sobě dvě kudly, pak jsem ho urval. Bohužel netuším, co to je za značku – tvar to mělo jako X-Rap od Rapaly, ale stejné barevné provedení jsem nenašel. Koupil jsem ho bez trojháčků a kroužků z krabice v jednom rybářským krámě za 60 Kč. Fór je v tom, že to v sobě má takový přesejpací asi 4 kuličky, který při náhozu jsou vzadu a při tažení sjedou dopředu, takže se wobler při náhozu nemotá do lanka, navíc je těžkej a jde ke dnu. Nevíte, co to je za značku, nebo jestli se prodává něco podobnýho? Pokusím se koupit v tom obchodě ještě jeden z těch několika, co tam bylo, ale nevím, jestli tam ještě zbyl. Jo a ten wobler chodil spíš blbě, ale mírné pocukávání na ty štiky asi zapůsobilo.

Tento příspěvek byl editován 4.11.2013 23:52:22 uživatelem jepice-zruseno.
Úterý 5. listopadu 2013 v 0:08® jepice-zruseno

cormaxx> Hehe, osobně ty dělený rukojeti uplně nenávidim :-D

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 22:53® sethy
sethy

troutkiller, dam> Jak které řady. Stříbrné mořské VMC (co používám na sumcovláčku) jsou stejně pevné a ostré jak předražené ST66ky od owneru. Nehledě na to že sehnat v ČR malé velikosti ST66 je nadlidský úkol :-|
Dobrých pevných háčků je víc. Neříkám, že owner je špatný, ale někde se dají sehnat stejně kvalitní za nižší cenu. Ano, jsou typy a velikosti háčku kde vede owner.

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 22:24® cormaxx
cormaxx

skwor> Pěkná rukojeť,zajímavý gramáže a délky,tak snad to s tou cenu nezkazí…:-)

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 20:51® skwor
skwor

By mě zajímalo, za kolik bude… http://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/…525886_n.jpg?…

Pondělí 4. listopadu 2013 v 15:19® dam
dam

Bigpista> to já vím…jen mi příjde blbý na kvalitu dát šmejd, přestože to vlastní…ale zisk je zisk=-|

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:53® troutkiller

dam>Kolega byl svižnější:-)) Je to jeden podnik tak musí:-((

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:31® Bigpista
Bigpista

dam> To bude mít něco společného s tím, že Rapala vlastní VMC :-)

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:10® dam
dam

troutkiller> dělám to takhle v obchodě, když zkouším woblery, jsou ze mě nadšený:-) Osobně nechápu, jak to můžou cpát na Rapalu?

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 14:01® troutkiller

dam>VMC háčky normálně zmáčkneš mezi prsty a už to je signál pro odpadkovej koš:-(( Jednou nevyměníš,přijde větší fiš a si druhej:-((

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 13:39® jepice-zruseno

šimpik> na candáty mi funguje nejvíc svítivě žlutá, svítivě zelená, perleťová. Z voblerů funguje dobře taková ta tygrovanou žlutozelená s oranžovým břichem. Je to ale možná i tím, že se candáti občas chytaj ve větší hloubce nebo před setměním, kdy jsou tyto barvy dobře vidět. Přes den se candoš často chytne i na červenou, hnědou, průhledně flitrovou gumu a podobně. Na okouny mi funguje všechno možný, nicméně červená je provařená, to je fakt.

Pondělí 4. listopadu 2013 ve 13:24® dam
dam

troutkiller> nápodobně:-) už jsem se mockrát spálil

Pondělí 4. listopadu 2013 v 11:26® troutkiller

JKemr> Owner je sice drahej ale jeden z mála kvalitních.VMC je sejra kterej z wobu sundavám hned po zakoupení:-((

Pondělí 4. listopadu 2013 v 10:47® JKemr
JKemr

Chtěl bych se zeptat, jakými háčky osazujete svoje nástrahy? Jde mi především o sumcovláčku. Hledám rozumnou alternativu k super, ale drahým háčkům owner. V poměru cena/pevnost se mi osvědčily trojháčky VMC Black Nickel, ale za boha je nemůžu nikde sehnat. Nemáte někdo typ, kde bych je našel? Nebo můžete doporučit jinou značku s cenou do 13Kč/ks? Díky moc

Pondělí 4. listopadu 2013 v 8:29® šimpik
šimpik

Zdravím , mám takový dotaz … myslíte si , že když na okouna platí červená barva , tak na candáta může platit žlutá ? Já totiž za poslední 3 týdny viděl ulovení na několika rozdílných revírech a všichni byly vytaženi na twistery , hauserovo peří a vše v žluté barvě ..díky za odpověd =)

Neděle 3. listopadu 2013 ve 22:18® jepice-zruseno

Draky> Dneska jsem byl na pískovně a chytl jsem jenom hafl malejch štiček a okounků, větší kudla mi spadla. Taky jsem chytil dneska odpoledne ten jihočeskej monzun …

Neděle 3. listopadu 2013 v 8:28® troutkiller

Draky>Já sem chtěl jít dneska ale na štěstí prší,tak sem byl od zera ušetřen počasim:-)) ))

Sobota 2. listopadu 2013 ve 22:30® Draky
Draky

Jak vam kousou? :-)

Me zatim dava podzim tezce na prdel. Dneska dalsi vlaceci zero.