Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 1. listopadu 2013 v 11:53® Scanix
Scanix

Tak mame za sebou dalsi mesic a podzim v plnem proudu, tak par obrazku rybek, co se mi povedly, sice zadna hitparada, ale jsem rad, ze jsem se parkrat dostal k vode: http://www.chytej.cz/…ulovky-2013/

Čtvrtek 31. října 2013 v 19:22® jepice-zruseno

Hehe, dneska jsem měl na pár hodů půjčenej provocator a musím říct, že prut bez rukojeti bych si asi vážně nekoupil :-D Nechápu, jak to může bejt v módě (teda chápu, že výrobce ušetří nemálo za korek).

Tento příspěvek byl editován 31.10.2013 18:23:02 uživatelem jepice-zruseno.
Čtvrtek 31. října 2013 v 18:37® jami1111

corrvete> tak můj favorit na candochy je tento mám rád krátký pruty http://www.mojerybarina.cz/…662ml-5-25g/

Středa 30. října 2013 v 15:55® Kazan

corrvete> co nějaký speedmaster od šíma

Středa 30. října 2013 ve 13:00® jepice-zruseno

corrvete> Já měl na chvilku půjčenej prut norstream areal. Hodnotil bych ho jako značně univerzální kousek – v rámci lehké přívlače. Něco, co zvládne jak malýho smáčka nebo tvistra, tak voblírka.

Středa 30. října 2013 ve 12:27® corrvete
corrvete

Díky za návry :-) Jepice to máš pravdu že jich je kopec . Mám technium 14–40gramu a tahal sem na to sumce 120 tak chci neco jemnejšího na okouny a candaty . :-)

Středa 30. října 2013 v 11:40® jepice-zruseno

corrvete> Tak to bych měl taky problém něco vybrat. Kdyby to bylo teba do 1000 kč, tak tam už je těch modelů míň, ale do 4 tisíc jich je masakr. Kor ve střední gramáži. Když řeknu, že je na českém trhu 100 modelů, tak nebudu daleko od pravdy :-D

Středa 30. října 2013 v 9:50® feederman
feederman

corrvete> a vybíral bych z řady profesional.

Středa 30. října 2013 v 9:38® feederman
feederman

corrvete> Hele mě osobně lákají tyto udice. http://dancerfish.cz/index.php?… zkušenost však nemám pouze co jsem četl.

Tento příspěvek byl editován 30.10.2013 08:39:11 uživatelem feederman.
Středa 30. října 2013 v 9:36® hraji
hraji

corrvete> já bych doporučil Norsteam Element http://www.mojerybarina.cz/…-762m-7-28g/

Středa 30. října 2013 v 9:31® corrvete
corrvete

Zdravím . Potřeboval bych radu chci novej vláčák na candáty štiky okouny tak do 4000kč a nevím co vybrat . Prosím napište nějaký vaše favority dekuju.

Úterý 29. října 2013 v 19:54® troutkiller

Miras1>To není možný,větší nula než ta moje prostě neexistuje:-)) )

Úterý 29. října 2013 v 19:52® troutkiller

jepice>Já mám bez tý zarážky jen jeden stařičkej DAM na kterej táta šetřil za komáru pul roku a kterej schovávám jen pro to po kom ho mám.K vodě se už nejspíš nepodívá.

Úterý 29. října 2013 v 19:11® jepice-zruseno

BigMike> Jo, tak to já právě brzdim jenom druhou rukou. A neni to ono, občas tam „necham prst“ neboprostě to cukne a vrátí se to zpátky, takže netrefím to místo, kam to má přistát. Tu zarážku zpětného chodu jesm myslel jako tu „nekonečnou“ a tu „západkovou“ která se už možná na nový navijáky ani nedává. Vypnout jsem jí musel asi tak dvakrát v životě – když se mi dostalo bahno do brzdy a já to zjistil až při zdolávání. Jinak si myslím, že absence vypínání zarážky u penů nikomu nemůže vadit.

Úterý 29. října 2013 ve 12:00® BigMike

Nedovedu si představit, že bych prstem nebrzdil když se někam trefuji – ke druhému břehu, pod větve a nebo prostě jen se netrefím jak chci a strhnu to na poslední chvíli mimo větve. Jinak, jeli vše OK, nedobžďuji, hážu co to dá a pak to dorovnám navijením. Třeba Zauber má kratší nožku, stačí mi prst. Ale třeba Penn Battle už jí má delší a i nějak je víc dopředu a přestože mám ruce a prsty dlouhé, tak z 50% prstem nebo spíš si pomáhám druhou rukou, že sáhnu na cívku a dobrzdím. Co se týče zpětného chodu, vůbec ho nevyužiji, když potřebuji, povytáhnu si vlasec druhou rukou přes brzdu. A třeba ten Battle už ani přepínání nemá, prostě nekompromisně natvrdo jen dopředu.))

Tento příspěvek byl editován 29.10.2013 11:01:37 uživatelem BigMike.
Úterý 29. října 2013 v 0:29® jepice-zruseno

hraji> Dlouhý prsty nemam, ale na cívku u některejch navijáků v pohodě došáhnu. Jenomže je to prostě nezvyk. To dobržďování je možná smysluplnej důvod, pak člověk nedovíjí volnej vlasec a taky se dá možná přesněji nahodit. Je fakt, že když jsem se v cca 5ti letech učil nahazovat, určitě jsem na cívku prstem nedošáhl.

troutkiller> No já to mám tak půl napůl, některý tu nekonečnou zarážku maj, jiný ne. Možná spíš převažujou ty starší. Ale kromě feederu jsem ještě nepřišel na jedinou její výhodu. Ani po pravdě nevím, jak to jednocestný ložisko nebo co v tom je vypadá – neměl jsem takový naviják ještě nikdy rozebraný (a to už se jeden stihl odporoučet do věčných lovišť).

Pondělí 28. října 2013 ve 22:18® Miras1
Miras1

troutkillTaky že jse vyrajzil se starym prutem v 9 a chytil jsem ještě větší nulu jak ty.Posledni dny mám nějakou smulu.

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Pondělí 28. října 2013 v 19:36® hraji
hraji

jepice> nahazování způsobem, který popisuješ je fajn, protože ti dovoluje vlasec krásně přibrzdit, ale musíš mít dlouhé prsty a nebo naviják s krátkou nožkou. Kupodivu ne u všech to jde. Někdy tak nahazuji. Ale většinou mám vlasec zaháknutý za první článek ukazováčku, popřípadě jej ukazováčkem přimáčknu k rukojeti prutu.

Pondělí 28. října 2013 v 18:45® troutkiller

jepice> Co to je za dotazy???? Nahazuj jak ti to vyhovuje a nekonecnou zarazku ma dneska snad kazdej navi co koupis:-( (

Pondělí 28. října 2013 v 18:30® jepice-zruseno

Rád bych oživil můj dotaz z 23. října, snad se tu dneska ukáže víc lidí: Nahazuje někdo z vás tak, že vlasec jistí prstem na cívce?

Dále bych přidal ještě jeden dotaz: Máte na přívlač raději navijáky s „nekonečnou“ zarážkou zpětného chodu, nebo starou klasiku?

Pondělí 28. října 2013 v 17:06® jajco
jajco

troutkiller> Tak já se dnes s tou nulou smířit musím,dost tady fouká a to se mi moc nechce.:-((

Pondělí 28. října 2013 v 16:35® troutkiller

jajco>Kámo já sem na žumpě tak mrtvou hladinu ještě tento týden nezažil:-((

Pondělí 28. října 2013 ve 12:05® jepice-zruseno

Miras1> Z těhle důvodů máme doma v zásobě dva pruty z druchemy :-D

Pondělí 28. října 2013 v 11:44® jajco
jajco

troutkiller> Nestraš tady s nulama,já jdu navečer po delší době!

Pondělí 28. října 2013 v 8:45® troutkiller

Miras1>Kdyby si měl víc prutu tak si mohl vyrazit a urvat krásnou nulu jako já dnes ráno:-)) )

Neděle 27. října 2013 v 18:13® Miras1
Miras1

Zdarec Rybáři zlomil jsem si špičku na přívlačaku SPRO passion spinn.270cm nezbyla někomu z podobné nehody, koupim, do p…chtěl jsem zítra vyrazit a pojedu do p......Díky.

Tento příspěvek byl editován 27.10.2013 17:24:14 administrátorem skwor.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Sobota 26. října 2013 v 18:53® Janko
Janko

hraji> Děkuju ;-)

Pátek 25. října 2013 ve 13:01® hraji
hraji

Janko> Janko pstruzi jsou od 1. září hájení. Tedy ti obecní, také nazývaní potoční. Pstruh duhový se dá chytat na nástrahy od rohlíku, přes živočišné nástrahy až po umělé vláčecí. V podstatě se dají chytit od smáčka, přes twistera, plandavku, rotační třpytku až po woblery

Pátek 25. října 2013 ve 12:07® Janko
Janko

Ahoj chtěl bych se prosím zeptat co v tomto období platí na větší dravý ryby :-) spíše mě zajímají pstruzi ;-) Děkuji

Čtvrtek 24. října 2013 v 8:17® skwor
skwor

jajco> Za tu současnou cenu se nic lepší nejspíš koupit nedá.