Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 13. září 2004 ve 22:31@ Big Mike
-
Totáůl na žmach!!!!!Po schgůziu výboru jsem tak tralej bna spáýnek!!!!! Omluva vem,. co to tady čtou!!!!! . Co jjjsem vyzvěděl,, nikjde to nejde,!!!!
- Pondělí 13. září 2004 ve 21:40® HaD
-
jo, teď jsem byl ještě zkusit fousky. jeden malej to sbalil, ale nezasekl jsem ho
- Pondělí 13. září 2004 ve 21:40® HaD
-
Vydra: ojojojoj, rád Tě uvidím. mohli bychom zájemcům udělat mikro přednášku o sumcích??? Hlavně bys mohl předvést zásek do pupku a .....
- Pondělí 13. září 2004 ve 21:39® HaD
-
Andrea: svůj rybářský prut půjčuji zásadně jen velmi dobrým přátelům … všímáte si??? vypouštím dvojsmysly
- Pondělí 13. září 2004 ve 20:23® Vydra
-
DaH:pravděpodobně na sraz pojedu taky
)) Pokuď teď o víkendu nepojedu na sumatry do itálie tak určitě se ukážu. jede někdo tady odcamcať ? že bych ho mohl popřípadě vzít auto mám dost velký.
- Pondělí 13. září 2004 v 19:42® Dědek
-
Andrea : no, řek bych, že by se tady pár borců našlo, co by ti nějakej ten prut rádi pujčili
))))))))))))))
- Pondělí 13. září 2004 v 17:43® Andrea
-
DaH: To víš, to já musím jedině pod jeho dozorem, kdybych mu vzala pruty tajně, ten by mi dal. Ty bys snad měl radost, kdyby si někdo vypůjčil tvůj prut???
- Pondělí 13. září 2004 v 11:50@ Big Mike
-
Lerak: díky, díky. Tak plastový? hmmm, to jsem teda zvědavej. Předpokládám chřastící? Ozvu se večer, teď jen na skok.
- Pondělí 13. září 2004 v 9:40® Lovec
-
tak ten polskej odkaz od mirmena je super – jsou to umělci ti Poláci, to teda čumím.
- Pondělí 13. září 2004 v 7:16® Lerak
-
Big Mike : Včera to nešlo asi nikde, byl jsem taky na chvilku (asi po 14 denním půstu) a rychle jsem to zabalil… Toho zvláštního plexi Ti trochu věnuji. Včerejší poměrně hnusnej den jsem věnoval zčásti přípravou výroby woblerů – chci si přes zimu doplnit zásoby (cca 20 ks). Tentokrát to bude převážně z plastu…
- Neděle 12. září 2004 ve 22:54® mirmen
-
ještě doplním: je třeba po zobrazení hlavní stránky kliknout na F O T O ( třetí odshora v levém sloupci ) a pak si kliknout na zmíněnou G A L E R I E Z P R Y N E T . Zobrazí nabídku cca 6 – 8 galerií domo-woblerků a dalších umělin
- Neděle 12. září 2004 ve 22:46® mirmen
-
Big Mike: www. fishing. pl – galeria przynet
- Neděle 12. září 2004 ve 21:50® esox
-
Krystof_the_Fisherman: peknej bolen, zal z hladiny?
- Neděle 12. září 2004 ve 21:17@ Big Mike
-
Dědek: ale prd, jsou jistě povolanější. Trošku na ně chytám, tak se snažím, ale třeba povrchová úprava je moje slabina
Jsem línej do toho jít naplno, stříkat je, tónovat a pod. Jinak k večeru 3 1/2 hod na Lužnici na tutovejch místech a 2 okounci do 20 cm. Jinak NIC!!!!!!!! Naštěstí jsem neurval nic.
- Neděle 12. září 2004 v 10:18® Dědek
-
Tak jsem zase vyhořel.Čtvrek a pátek na candátech – jedno mimino, 3× upad a snad 10× jsem to urval!!! Včera jsem si chtěl napravit chuť a vyrazil s feederem na flek, kde jsem loni tahal jednoho kapříka za druhým. A výsledek deseti hodin chytání? DVĚ BĚLICE A POKUTA ZA ZÁKAZ VJEZDU!!! Já se z toho po…
- Neděle 12. září 2004 v 10:15® Dědek
-
Big Mike : sakra chlape, jak to tak čtu, tak by jsi měl o w. vydat knížku a ne jenom článek! To by byla bomba, něco takového na trhu určitě naní. Víš kolika lidem by jsi pomohl?! A nějaká ta kačka na vrtaná kolena by tahy byla
- Neděle 12. září 2004 v 10:00@ Big Mike
-
Tak v 6.00 u vody. 3 hodiny v dešti zcela bez záběru!!!!!! To člověka nalomí. Teď sedím u PC a hledám všechno o woblerech. Výroba, výrobci a pod. K večeru snad ještě vyrazím, možná zadní Vlkovská pískovna?
- Sobota 11. září 2004 ve 21:48@ Big Mike
-
Divnej den. Byl jsem pod Veselím mrknout, co dělá ta metrovka. A výsledek? Vesele se prohání s dalším woblerem v hubě!!! Jsem na mrtvici!!!! Lanko z kevlaru a stejně nepomohlo. A aby to nebylo všechno, o 500 metrů níže jsem pak na twistra vypnul další pěknou. Na tu asi vyrazím poránu znova. Jinak 2 candátci 30cm, asi 5 okounků. A když jsem odpoledne nafocoval postup výroby w. na digi (na černo půjčenej z práce), tak mi došla baterie. Holt se někdy povede den. Ale bylo u vody krásně, chvilku i pršelo. Co jsem tak koukal, už začínaj pouštět rybníky. Lerak: safra, co je to za matroš? Za studena? Dnes jsem ladil malého buclatého hlubokopotápivého. Síla! Zmenšoval jsem lopatku tak dlouho, až začal chodit. Je nějaký fígl ve vyvažování, či lopatce? Prubuju dávat lopatku klasicky pod očko a ne očko do lopatky................... Mimochodem, máte někdo zkušenosti s w. Kácel?
- Sobota 11. září 2004 ve 20:32® Lerak
-
Karlos : na ty lomené lopatky Ti mohu nabídnout plexi, které se dá tvarovat zastudena – dost bomba ! Nějakej matroš bych nabídl, pokud bude zájem…
- Sobota 11. září 2004 v 18:56® HaD
-
doktor: pěknej kandát
- Sobota 11. září 2004 v 18:23® HaD
-
chose: aby byl výsledek trochu vypovídající, chce to alespoň 50–100 hlasů. Při 100 hlasech je přesnost cca ±5%, při 1000 ±0,5 % a při hlasech 10 ±50%
- Sobota 11. září 2004 v 15:04® Chose
-
Teď jsem se díval na aktuální výsledky ankety a jsem dost překvapenej… převážná většina hlasujících preferuje feeder… já čekal ze 70% vláčku nebo mouchu… například ve fóru,nebo diskuzi se na téma feeder téměř nic nevyskytuje. je to fakt zajímavý…
- Pátek 10. září 2004 ve 20:50@ Big Mike
-
Jasně, digi mám doma. V pondělí stáhnu a pošlu. . Přišel jsem na to náhodou. Dělal jsem potápivého a nějak nechtěl chodit(asi špatný sklon lopatky – moc jich nedělám), tak jsem lopatku zkrátil a ohnul víc dolů(když už byla zespoda pevně přilepená k drátku s očkem. A když jsem to prubnul, chodí to
) Takže zatím jen 1 kus – v marvě černé. Mám rozdělané 2 pidi cvalíky na hluboký ponor, takže když nevyjdou, tak je zase upravím
). Chtěl jsem ráno vyrazit po týdnu k vodě, ale nějak ne mne něco leze, radši budu potit. Práce jedna zbabraná. Ale do ČB si sjedu pro Skitter Propa – original. Kopie se povedla, zítra jí dám barevný kabátek a pude do lakovny
- Pátek 10. září 2004 ve 20:21@ Karlos
-
BigMike:Jo to jsou oni,akorát já je mám nejradši v potápivé verzi CDSR. Fotky pošli,prosím.
- Pátek 10. září 2004 ve 14:50@ Big Mike
-
Jasně že jo, teď se pokusím přes víkend nafotit postup při výrobě a třeba by to sem DaH nějak propašoval. Slova jsou jedna věc, reál na fotce druhá. Zrovna dnes chci dokončit pokusný vzor, tzv. cvaldu.
- Pátek 10. září 2004 v 10:08® Dědek
-
BigMike: doufám, že vezmeš svoje výtvory na sraz. Chci se taky něčemu přiučit a za dlouhých zimních večerů to vyzkoušet
- Pátek 10. září 2004 v 9:03@ Big Mike
-
Karlos: jo ty myslíš shalow shad rap, ty do mělčin s těma lomenejma lopatkama? Tak na to jsem taky přišel
. Udělám to jako na hlubokopotápivé, skrz tu lopatku, ale nedělám jí tak dlouhou. A pak to celé s tím očkem ohnu do skoro pravého úhlu. Pokud to půjde, vyfotím a pošlu ti to na mejla? Chodí mělce a nemusíš nic tvarovat.
- Čtvrtek 9. září 2004 ve 22:40@ Karlos
-
Big Mike. Jo to chápu ,mě jde o ty plovoucí ShadRapy,tam se ta lopatka musí přesně natvarovat.
- Čtvrtek 9. září 2004 ve 21:08@ Big Mike
-
Karlos: jak jsem psal, dělám je z těch krabiček od Fuji filmů, ale kdybys chtěl něco pevnějšího, tak možno z bílých krabiček od vitamínů. Odříznu vršek, spodek, fiknu na půl a už vystřihuji nůžkama, doladím jemným smirkem. U hlubokopotápivých, v dlouhé lopatce pak v místě vyvedení drátěného očka udělám dírku rozžhaveným šroubovákem.
- Čtvrtek 9. září 2004 v 11:34® overhaul
-
jiris: kleklo me auto. Sam nevim jak pojedu. Premlouvam kamosa at si veme dovolenou ze pozna novi lidi a tak. Takze jestli pojede tak veme karu a ja ti dam vedet. Je to na hovno bez toho auta