Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:42® HaD
-
sethy> ještě že nefotíš mě
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:20® sethy
-
Scanix> Můj archiv je bezedný, boj se
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:20® sethy
-
BoBo-Falknow> Později už nebyl schopný nikdo fotit, snad příště
- Úterý 6. srpna 2013 ve 12:16® HaD
-
DDD
- Úterý 6. srpna 2013 v 11:36® Scanix
-
sethy> kde jsi to vyhrabal
No z tehle akce radeji uz nic nevkladej
- Úterý 6. srpna 2013 v 11:24® BoBo-Falknow
-
sethy> Tady blány skrývá, ještě není dost opilý a kontroluje se… Chtělo by to snímek s detailnějším záběrem. HLAVNĚ to nesmí být foceno rybím okem, tam se ty efekty navzájem vyruší!
- Úterý 6. srpna 2013 v 11:21® sethy
-
BoBo-Falknow> Oči má, ale už takové lehce zakrnělé
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:36® Scanix
-
BoBo-Falknow> jinak diky ocim, kdy vidim za tmy bez celovky, pres den proste bryle musim nosit a supiny mi na zimu opadaji, takze to neni tak hrozne
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:32® Scanix
-
BoBo-Falknow> jak chces, uz pisu kamosovi Wolverinovi, promin, ale muntante se nerika
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:29® BoBo-Falknow
-
Scanix> Dodej fotku bez brýlí, kde jsou jasně vidět oči, mutante!
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:27® Scanix
-
Vy jste exoti
- Úterý 6. srpna 2013 v 10:05® HaD
-
pemalda> kdoví jestli už není pozdě
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 23:07® pemalda
-
No teda,to sem o Scanixovi nevěděl.Teď ještě aby se s nima začal třít a bude hotovo
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 22:50® BoBo-Falknow
-
Hele, Vám fakt nebylo divný, že se Scanix na fotkách takřka nevyskytuje a když už, tak že má sluneční brýle?
- Pondělí 5. srpna 2013 v 19:52® sidla
-
David H.> vůbec bych se tomu nedivil, je mi podezřelé, že ,,z lovu,, už nějaký ten den nebylo nic slušné,myslím že nám něco tají
- Pondělí 5. srpna 2013 v 15:36® HaD
-
mvincik> měl i divný oči. Řekl bych že na nich má blánu a nějak mizí víčka
- Pondělí 5. srpna 2013 v 15:21® mvincik
-
David H.> Ty ploutve mohu potvrdit, taky jsem je u něj viděl!
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:32® HaD
-
sidla_napajedla> on kecá. Nepracuje, žije u vody a částečně už i v ní, hovoří s rybami a dokonce má na zádech už šupiny
A zahlédl jsem i náznak ploutví
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:29® HaD
-
Tak z toho nakonec je celkové vcelku solidní 5. místo. Je to škoda, ale los byl krutý. Na druhém kole se údajně nedalo téměř nic moc lépe udělat. Poslední kolo bylo nasazení excelentní a myslím, že i spolupráce. S kluky jsem běhal, hledal z nadhledu ryby a naváděl na ně, hlídal čas, ale měli jsme smůlu. Měli jsme los 3./9.. TK ráno na sektoru 3. chytl 5 ryb a skončil poslední. Všude jinde se chytalo 15–30 ryb a tomu nešlo absolutně kontrovat. Po nás zde chytal Martin Svoboda, vynikající rybář a chytl tuším jen 4 ryby a skončil taky 12.. My po rotaci na 9. chytili 8 ryb a skončili 8. Takže velmi špatné. Odpoledne to bylo o něco lepší, ale byl z toho výsledek tuším 10. a 7. Tedy za kolo poslední. Hrůza hrůzoucí. Obrovské přání bylo, aby jsme na další den vylosovali třeba 6., kde se dělaly výsledky 1.-3.. Když mi přišla SMS „vylosovali jsme zase 3. a rotujeme s Čepelkama – je to v prdeli“, bylo jasné, že jsou veškeré šance pryč. Nejhorší možný los a k tomu rotace s těmi nejlepšími, kteří často ve vodě nenechají žádnou chytitelnou rybu. Nicméně se ryb v neděli chytalo o poznání méně a my dokázali ráno přesto něco nachytat, bylo z toho 8. a 7. místo. Odpoledne to skoro vypadalo, že budu muset chytat já, což jsem mimořádně nechtěl. Nakonec se ale Jirkovi po pár prášcích udělalo lépe a nastoupil. Mírně jsme změniti taktiku a dokázal před rotací vybojovat 6. místo a po rotaci dokonce 4.. Nakonec to tedy kluci zvedli na 10. místo a celkově skončili 5., což je nakonec solidní a docílili plánu, který si před sezónou dali. Musím říci, že mají ale na víc – chytají skvěle a nebýt série několika špatných losů, byli určitě na bedně. Já jsem se celkem utvrdil v tom, že mi deset let závodění stačilo a už ligové soutěže chytat asi nikdy nebudu. Maximálně se zúčastním v roli trenéra, což mě velmi bavilo
Tedy nebýt toho vedra…
- Sobota 3. srpna 2013 ve 12:05® Scanix
-
sidla_napajedla> klidne, ale ono to v souctu neni tolik. Dost lidi chodi mene casto na puledennni ci coledenni, nebo dokonce vicedenni vypravy. To si vzhledem k situaci doma proste dovolit nemuzu, tak vyrazim na 2–4h (vcetne cesty), dle moznosti, vyjimecne na pulden. Takze tech celkovych prutohodin je sice hodne, ale porad to neni zadna astronomie
- Sobota 3. srpna 2013 v 11:56® sidla
-
Scanix> to vidím, spíš ty někdy?
měl by sis koupit měřák prutohodin
- Sobota 3. srpna 2013 v 1:37® Scanix
-
sidla_napajedla> no jo, pak je problem to zase zastavit
- Pátek 2. srpna 2013 v 15:48® sidla
-
Scanix> ale pak už to jede samo
- Pátek 2. srpna 2013 v 11:02® Scanix
-
sidla_napajedla> mozna jsem si na ten chod zvykl, jako kdyz tahnu vetsi nastrahu v proudu, roztocit to je problem
- Pátek 2. srpna 2013 v 6:22® sidla
-
Scanix> to by byla prasárna
ale pravdou je, že jsem párkrát podvodák na charismu navázal. jen ten spinfisher se rozchodil jen trochu, pořád má tužší chod,chybí tomu ty ryby 130+
na protáhnutí
- Pátek 2. srpna 2013 v 1:25® Scanix
-
sidla_napajedla> no nastraz ji na trhacku a ohne se…vlacka je drina a vysledek nejisty…vsak ani na tu rybu to nebere pokazde…jinak mas pravdu, radost byla
- Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 21:24® sidla
-
Scanix> máme stejnou sestavičku ale ještě tak ohlá nebyla, super fotky, ta druhá mluví za vše
- Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 21:14® dam
-
David H.> a já bláhový myslel, že tam jedeš kvůli mě
- Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 20:55® Tomik
-
David H.> Co blázníš? Dyt kluci jsou průběžně na krásném 4. místě..:) Z toho může být bedna na hladko..:)
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 19:18® kubas
-
Scanix> Přesně tak, proto k té vodě mimo jiné chodíme
.....