Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 31. července 2013 v 19:45® corrvete
-
Prosím o radu . Jakej mám pořídit prut na sumce na vlačeni ? ale nemam na mysli sumce pres dva metry
- Středa 31. července 2013 ve 13:18® Scanix
-
skwor> to byl samozrejme vtip, dle meho je v zasade jedno, na co lovis sumce, musi tam ten sumec byt a mit chut zautocit na nastrahu…
- Středa 31. července 2013 ve 12:56® feederman
-
jepice>
- Středa 31. července 2013 ve 12:35® jepice-zruseno
-
skwor> No jo, jenže při mým talentu to urvu druhým hodem. Volba nástrahy, doby a místa lovu rozhodují o úspěchu, mě se to sejde málokdy a když, tak je to spíš štěstí. Je to jako hrát bednu s tim točícím se ovocem – jednou za čas to vyjde i mě. Těch rapal do toho automatu se snažím házet co nejmíň – konec konců letos jsem si svoje štěstí vybral, i když se z toho nakonec nevyklubal sumec, a bylo to na plandu.
- Středa 31. července 2013 v 10:14® skwor
-
jepice> Je pravda, že letos mám naprostou většinu ryb taky na gumy
Ale zase dneska se dá Rapala sehnat za hodně slušný ceny.
- Středa 31. července 2013 v 9:07® jepice-zruseno
-
skwor> Pro mě je dlouhodobě nedostupná většina rapalek
A taky nilsmástrů… Kor když si představím, že na to nandáte ještě poměrně drahý trojháky.
- Středa 31. července 2013 v 8:33® skwor
-
Scanix> Ále
http://bohemiafishing.cz/…ting-j13-gfr
- Středa 31. července 2013 v 1:14® Scanix
-
skwor> J13 GFR je ted pry dlouhodobe nedostupne zbozi
- Středa 31. července 2013 v 1:14® Scanix
-
sidla_napajedla> nic co nesrovnaji kleste, horsi to bylo u toho drivejsiho sumika
- Úterý 30. července 2013 ve 21:08® sidla
-
skwor> zajímalo by mě, jak se zvedla prodejnost J-éček po fotkách ,,Z lovu,, v letošním roce
- Úterý 30. července 2013 v 19:44® skwor
-
Scanix> Teď si vem, že kdybys byl masák, tak v JČ už zbytek národa nemá co chytat
Koupím J13 GFR
- Úterý 30. července 2013 v 18:59® Scanix
-
sidla_napajedla> ST41, ale asi jen o kamen cestou, byl ohlej i spodni
Tohle mi naposled udelala jina ryba, jsou to shit ty onwery
- Úterý 30. července 2013 v 18:54® sidla
-
Scanix> ten vrchní trojhák to má za sebou viď ? paráda, velká gratulace
- Úterý 30. července 2013 v 18:53® Scanix
-
Rychle premereni a sel zpet…
- Úterý 30. července 2013 v 18:51® Scanix
-
A vyloveni…
- Úterý 30. července 2013 v 18:51® Scanix
-
Neco z dneska, tohle si teda budu dlouho pamatovat
- Pondělí 29. července 2013 ve 22:59@ Palivec
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 25. července 2013 ve 20:04® gavlos
-
troutkiller> jasne..ocekavam na vanoce
- Čtvrtek 25. července 2013 v 19:18® troutkiller
-
gavlos>Co teprve až ti koupí Illexe
)
- Čtvrtek 25. července 2013 v 17:51® dravec999
-
jak vám jdou dravci ??
- Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:46® HaD
-
gavlos> klobouček dolů!
- Čtvrtek 25. července 2013 v 8:22® gavlos
-
troutkiller> nelapnu nato nic-nevadi
v krabicce bude hezkej..ale jde o snahu zenusky,ze mi poprve neco koupila na ryby
a jeste ktomu rapalu na misto twistra za bura
- Čtvrtek 25. července 2013 v 6:14® troutkiller
-
gavlos>Nesmutni ale ten jmenovanej X-Rap mám na Sumce ve všech vyráběných barvách v celku i v provedení Jointed a je to jedna z mála nástrah co ještě rybu nechytila
Tento příspěvek byl editován 25.7.2013 06:15:34 uživatelem troutkiller.(V krabičce je hezkej ale to je tak vše.
- Čtvrtek 25. července 2013 v 0:25® BoBo-Falknow
-
gavlos> Jako výrobce twisterů – NENÍ
Jako rybář – Tož, není to špatné.
Jako manžel – K.rva, jak to děláš?!
Trošku schýza, ale fakt nevím co vybrat
- Středa 24. července 2013 ve 21:23® gavlos
-
asi byto tematicky patrilo do VTIPY..Ale musim se oto podelit..poslal jsem zenusku do shopu pro twistery ..bohuzel me top barvy byly necekane vyprodane…abych pry nesmutnil tak mi zenuska zakoupila „aspon“jako cenu utechy paradni 12cm X-RAP
no neni bajecna
- Středa 24. července 2013 v 19:40® Prichy
-
David H.> Jasan, pokud bude otázka položena takto, máš pravdu. Docela rád bych viděl, čím si osazují rotny kluci, co si je sami implementují jednoháček. Tvar, typ, tl. dráčku, nebo případně klidně i výrobce. Ovšem obávám se, že každý bude mít to svoje nej
- Středa 24. července 2013 v 15:00® HaD
-
Prichy> Je mi celkem salám, co na to fyzika. Ze zkušeností, které za považuji mnohem cennější než spoustu teorií vím jedno. Na jednoháček se ryba hůře trefuje než na trojháček. Většinou pak ale lépe drží i na méně kvalitním jednoháčku než na superkvalitním trojháčku. A nemám teď na mysli ohnutí nebo zlomení. Mám na mysli normální držení. Btw. ohnout trojháček dokáže ryba mnohem snáze, než jednoháček. Pokud tedy v případě trojháčku drží pouze za jeden hrot.
- Středa 24. července 2013 v 0:56® jepice-zruseno
-
satan666> Já sumce nechytam (i když to občas zkouším), a stejně se mi podělal naviják se šňůrou na těžší vláčku. Nechápu jak se mu to v tom šuplíku přes zimu stalo ?! Kdysi mi kamarád půjčil nějakej vláčák s pennem a upřímě řečeno, pocity jsem z toho měl jako bych neměl v ruce vláčák, ale poloosu z favorita i s kloubama. To jsem si řikal radši ať se oddělá naviják, než abych se oddělal já. Možná že na velkýho sumce je něco takovýho fakt potřeba, ale to sem ještě neměl příležitost zjistit.
- Úterý 23. července 2013 ve 23:39® satan666
-
kubas> jj,mam precteno.mam i knihu co napsal David.H o lovu Sumiku.sprtam,sprtam,sprtam..HeHe
- Úterý 23. července 2013 ve 23:06® kubas
-
satan666> Není za co. Obecně se dá říct, že od soumraku do půlnoci, ale závisí na mnoha faktorech. Někde se sumci chytají při plným bušáku, zkrátka závisí… Doporučuju si přečíst nějaké články třeba zde o lovu sumců, například ten aktuální
.