Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. července 2013 v 11:57® jepice-zruseno
-
troutkiller> Takový malý jo? já myslel, že už tolik nejsou, na jaře sem chytal u jitexu a moc mi to nebrali. jinak plovátko, rohlík a blbouni nad 65 je celkem parádní chytání
- Pondělí 22. července 2013 v 11:47® satan666
-
Scanix> jak si tady nekomu psal..zavarim mapy od pana Gugla a proste vyrazim na vytipovana mista nekam na Labe k Usti..mam prohazovat asi spise hlubsi mista,tam kde jsou ruzne prekazky a tak podobne…proste hazet,hazet a zkouset.co Woblery..mam doma kotel Wobu kolem 15 cm-v ruznych potapivych variantach..asi muzu zkusit i velkou gumu a tezsi Hlavu na to dat..
- Pondělí 22. července 2013 v 11:40® satan666
-
Scanix> hlava derava..mam vyrazit v noci,ci to mam zkusit i pres den..v mem podani to bude Zajimave..asi si sebou vemu karimatku a spacak…z Liberce je to vsude docela daleko..
- Pondělí 22. července 2013 v 11:38® Scanix
-
satan666> tak asi urcite, to by oboji mohl zvladnout ten Spinfisher V od Pennu, rekneme 4500, nebo Penn Atlantis 5000.
- Pondělí 22. července 2013 v 11:35® satan666
-
Scanix> ahoj.tamto shimano jak sem ti psal sem zavrhl-mam ho na stredni privlac a Nahodneho Sumika by nemusel Rozdejchat..co by jsi mi doporucil ty..koukal sem i na ty Penny-ja navic potrebuji zkloubit Sumcovlacku s mym Milovanym Popingem na mori.abych nekupoval ZBYTECNE 2 navijaky.v podstate ten Poping je Privlac-i kdyz prevazne povrchova-tak si myslim,ze nejakym Vetsim Privlacovym navijakem bych tito veci mohl zkoubit..co myslis..St
- Pondělí 22. července 2013 v 9:39® troutkiller
-
jepice>A proč né??Na Orlasu je Bolenu jak sraček
(Nedavno sem si rozkrmil na žumpě flek na fídr a pak dvě hodiny tahám 30cm Boleny na propad!Dost depresivní záležitost.Než došponuješ vlasec je tam
- Pondělí 22. července 2013 v 8:04® jepice-zruseno
-
Palivec> V krátkých zprávách je zase lov na bolena. Po tom, co jsem viděl na videu chytání sumců na kapry nebo veliké tlouště jsem se obával, že někdo používá jako nástrahu bolena
- Pondělí 22. července 2013 v 7:38@ Palivec
-
V bazaru vedle jeden nabízí „pevnostní obratlíky“. Netuším, co to může být, asi obratlíky vhodné do pevnosti. ??? Naposledy se technika označovaná „pevnostní“ vyráběla před druhou válkou, když se budovali pevnosti, které i tak smysl neměly…
- Pondělí 22. července 2013 v 7:34@ Palivec
-
troutkiller> Tak tak. Koupil jsem na jaře tisícovku na ultralehký proutek na ultralehkou přívlač také. Komplet je to výborný. Když ho vezmeš do ruky, ani to necítíš. Vyvážený, lehoučký. Takový dámský, či dětský vercajk. Na praktické použití to moc není, nechám se s tím hrát nejmenšího z rodiny.
- Pondělí 22. července 2013 v 6:08® troutkiller
-
jirikun>1000 navi je blbost
Blbě to z něj lítá,páč má malou cívku a kudrnatí se na něm vlasec
Pod 2000 bych nešel.
- Pondělí 22. července 2013 v 1:38® Scanix
-
satan666> co to je za shimano, nevim, ale ten konstrukcne asi nebude na sumiky to prave, chce to neco jednoducheho, celokovoveho…
- Neděle 21. července 2013 ve 22:43® jirikun
-
Zdravím Chtěl bych se zeptat jestly nemáte někdo zkušenost s navijákem Shimano Rarenium CI4 1000 FA. Používal bych ho na UL přívlač. Děkuji
- Neděle 21. července 2013 v 8:20® satan666
-
Scanix> ahoj.dekuji ti za rady.tak koukam prut bude v pohode,pletenka taky,kdyz je na 30 kg.a ty pouzivas na 20 kg.jen tedy sefnu nejakou tu karabinu na zatez co jsi psal,asi s obratlikem ved…koupim jeste pletenku na koncove navazce na zatez co jsi psal..akorat tapu s navijakem.mel jsem 1 volnej,kterej sem pouzival na mori na Popping a Kranase,ale ten sem nechal jako darek na Kapverdach kamaradovi co tam zije..doma mam jen volnej Privlacak Shimano 4000 s predni brzdou…co myslis…Standa
- Sobota 20. července 2013 ve 20:11® SURF
-
Scanix> já to zatím zkouším s touto sestavou:
http://www.rsp-fishing.cz/…-70m-50-100g a http://www.sumcaruvsvet.com/…-ZAUBER-4000
celkem cca 530gr. a to si myslím, že už je až, až… akorát mě chybí TI sumíci.
Tento příspěvek byl editován 20.7.2013 20:12:42 uživatelem SURF. - Sobota 20. července 2013 ve 20:00® Scanix
-
SURF> crossfire neni novinka, nebo aspon myslim…ono proste celkovovej navi vazi dost, tam se pri vetsi velikosti pod 400g moc nedostanes…mam to misto posilky
- Sobota 20. července 2013 v 19:55® SURF
-
Scanix> asi jsem trošku přestřelil. řekl bych asi spíš cca 700gr. 400gr naviják, 300gr prut. tzv.: sestava pro chlapy.
mne spíš zaujala váhově tahle novinka. nejmenší velikosti.
http://www.daiwa-fishing.cz/…sfire-a.html
Tento příspěvek byl editován 20.7.2013 19:56:22 uživatelem SURF. - Sobota 20. července 2013 v 19:42® Scanix
-
SURF> da to zabrat, mozna to vysvetluje, proc chodim tzv. na skok, tedy cca 2h
Tento příspěvek byl editován 20.7.2013 19:42:52 uživatelem Scanix. - Sobota 20. července 2013 v 19:32® SURF
-
Scanix> kolik váží, ta Tvoje sestava? odhaduji cca 800 – 900gr?
- Sobota 20. července 2013 v 19:26® Scanix
-
satan666> prut bude v pohode, pouzivam podobny WFT Charisma Senso Pilk 270cm 50–190g, na tom mam navijak Penn Spinfisher V 4500 s pletenkou Power Pro 40lb (cca 20kg, 0.28mm) a navazec cca 80cm z pletenku Power Pro 150lb (cca 75kg), snury spojuju dvojitym grinnerm viz uzly zde na serveru a karamina je od Byronu na 74kg. Woby skoro vsechny prekovane na Owner ST41 s pevnostnimmi krouzky na cca 50kg.
- Sobota 20. července 2013 v 15:37@ Palivec
-
Víte že renomovaná japonská „muškařská“ firma Tiemco vyrábí i voblery? http://www.ebay.com/sch/i.html?…
- Sobota 20. července 2013 ve 13:26® satan666
-
dokazete mi nekdo poradit co radeji pouzivat na Sumcovlacku…vlasec ci pletenku a zhruba na kolik kilo.mam tu volnou pleneku na 30 kg.asi malo co…a neco malo k vlacecimu prutu na Sumiky..chci na to pouzit prut Never creak-odhozovka 60–150 gr.a delka je 240 cm.diky za vase nazory,radi ci tipy.Standa
- Sobota 20. července 2013 ve 13:20® satan666
-
Martin K.> zdravim.resim hodne podobne veci jako ty..kam za Sumcovlackou,na jakou reku,mista a tak..nemam kamarada ktery vlaci Sumce,takze bych jel Sam a tak by se nejaky spojenec na vypravu hodil.tim chci rict,ze by jsme nekdy mohli vyrazit spolu..tedy pokud bys chtel.preci jenom ve 2 je to veselejsi a nikdy clovek nevi co se stane.ja jsem z Liberce.tady je to i podle lidi co my psali,se sumci horsi,takze bych musel stejne nekam jinam.Standa
- Sobota 20. července 2013 ve 13:15® gavlos
-
Scanix> dik za tip..vyzkousim..je pravda ze zatim jsem jen zkousel karase plotice i pelina na zivou..vlacet na sumce sem se jeste nehecnul
diky
- Sobota 20. července 2013 ve 12:53® Scanix
-
gavlos> to je tezke rict, lovim na rekach, ktere dokazu vicemene prehodit, prehrady a stojaky obecne je pro me tezka vec, ale asi bych se soustredil nekam na pritok, kde vytahuje bila ryba, vim z rybniku, ze se i v metrove vode da ulovit fous peknych rozmeru…
- Sobota 20. července 2013 ve 12:41® gavlos
-
Scanix>. a co bys poradil na prehradu??neslovena temer 50 let..a zavazet se nesmi…jsou tam dle archivnich fotek kousci okolo 2metru..ja jsem jeste sumce nepotkal..ja bych byl spokojenej i metrovym kouskem
par zatocin a na druhou stranu 300–450m.plus samo puvodni koryto…tam by to bylo asi top ze??dik za aspon nejakou reakci
- Sobota 20. července 2013 ve 12:08® Scanix
-
Martin K.> tak sumec se chyta temre na vsech vetsich rekach, takze sance je vsude a pokud nemas za kamarada cloveka, co to ma uz zmakle, tak to bude jen o neco osemetnejsi cesta, o to vetsi radost, az se to povede
- Sobota 20. července 2013 ve 12:07® Scanix
-
jepice> s temi sumci je to osemetne, ono chytnes prvniho a bude s o neco moudrejsi, ja treba dlouhe roky nemohl o nej zavadit, ale zacal jsme delat veci jinak, chodit na mista, kam se nechodi, nebo bych normalne nevlacel a ejhle. Reka je velka, ryba ujede za noc i nekolik kilometru, tak si na nej nekde pockat a je to
Je to o te trpelivosti, nezabalit to, kdyz zaber ne a ne prijit, ono pak treba i za 5min 12 to porad jeste muze prijit a najedenou velke barabum
- Sobota 20. července 2013 ve 12:04® Martin K.
-
Chtěl jsem si udělat představu. Ale stejně skončím nejspíše na Labi podle googlu. Díky, hezký den
- Sobota 20. července 2013 v 11:56® jepice-zruseno
-
Scanix> Je fakt, že když to někde bere a někdo to proflákne, tak se tam ty lidi fakt sjedou z daleka, přitom když to bere pod jedním konkrétním jezem, obyčejně to znamaná, že pod podobně vypadajícím jezem na podobném revíru, stejné nebo podobně zarybněné řece to může brát taky a nemusí to mít dotyčný ani tak daleko. To už ale lidem nedochází. S těmi sumci to je ale ošemetné – já ho nemůžu chytit ani na místech, kde lidem berou. Asi na to ale nemám spíš trpělivost.
- Sobota 20. července 2013 v 11:31® Scanix
-
Martin K.> ono i to sdeleni, ze tady na tom reviru sumci jsou pozve dalsi naletniky, to ti proste nikdo rozumnej nerekne. Holt nektere veci nejsou zadarmo a v dnesni dobe internetu si dost lidi zvyklo, ze informace hrave najdou ci ziskaji, ale o tom ta rybarina podle meho neni, ta je prave o tom objevovani. Navic ze zkusenosti vim, ze lide, co informace ziskali „zadarmo“ (cti bez pricineni), tak si toho ve finale nevadi a proflaknou to vesele dal. Poradit ano, ale privest nekoho na mista apod., to proste nejde.