Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. července 2013 v 10:31® mvincik
mvincik

Scanix> Tak rvát z vody každej den sumce nad metr už zábava snad ani nemůže být, tak holt musím občas přiject já, to houno bere, za to se dějou věci. :-)

Středa 17. července 2013 v 7:15® troutkiller

gavlos>Háčky dává i Rapala zrovna jaké momentálně má,už sem se setkal s tím že byl každej jinej nebo větší ne mají být:-(( Všechny woby překovávám na Ownery a je klid.Tohle neni jaderná fyzika a aninemusíš bejt Scanix,stačí dát woba doma do kýblu z vodou a vidíš jak je ponořenej.

Středa 17. července 2013 v 0:29® sidla
sidla

gavlos> kopíruju:,,pokud clovek neni extra zavodnik nebo scanix,, :-D ,…jinak na většině nástah stojí trojháky a krůžky za HOVNO i pro běžného uživatele

Úterý 16. července 2013 ve 20:09® Draky
Draky

Kazan> Presne jak rikas…krouzek bude super a pak uz s tim kazdej nalozi jak bude chtit :-)

Úterý 16. července 2013 v 19:39® gavlos
gavlos

Draky> toť..mas recht…ja na 18 ownera vytahl omylem stiku na cerva..neco malo pres metr..a spise sem se bal toho silonu a mych nekvalitnich uzlu :-) nez o hacek..furt je to kov a pokud nelapnu 100kiloveho sumcectak bych to neresil…sice zazil jsem ze jsem nasel poppa od berkley..nahodou…a furt jsem nebyl spokojen s jeho chodem…cekal jsem vetsi poprask na hladine.nez jsem si uvedomil ze nejaky tuner prede mnou tam dal vetsi hacky nez maji byt..(dle fotek na e schopu) uz tam jsou zpet a nemuzu si tuto nastrahu vynachvalit :-) …pokud clovek neni extra zavodnik nebo scanix:-) tak hacky dodavane na vetsine nastrah jsou v cajku.(samo scanixe nechci urazit spise opak…dle fotek Z LOVU…)

Úterý 16. července 2013 v 19:37® Kazan

Draky> proto se mi jeví jako přijatelnější varianta dělat pár roten pouze s kroužky, s tím ať si tam uživatel pak dá co uzná za vhodné. Myslím že 95% rybářů vůbec nebude mít potřebu měnit stávající trojhák.

Úterý 16. července 2013 v 19:03® Draky
Draky

Prichy> Tak s tema hackama je ten duvod asi jednodussi nez se zda. Myslim si, ze spousta lidi ke koupi draheho hacku nema duvod nebo tam zadny duvod nevidi. I ja jsem k drahym hackum skepticky, ale to je asi tim, ze jsem na drahe hacky nikdy nechytal a nikdy jsem ani nepocitil potrebu hledat drahy hacek a doufat ve zlepseni. Treba uz jenom to narovnani hacku…me se to stalo 2× v zivote a to jsem treba na 16–18 hacek chytnul rybu, ktera se na nej nemela ani podivat. Dokonce i pres jiste narovnani jsem ty ryby z vody vytah. :-)

Takze podle me se lidem nejdriv musi dat duvod ke koupi draheho hacku a pak se to zacne prodavat. :-)

Úterý 16. července 2013 v 17:33® Kazan

Prichy> spíš bych to viděl na rotnu pouze s kroužkem, kdo chce, ať si tam dá co chce jednohák, trojhák od značky které chce. Nebo to dát do nějaké sekce výroby na přání?, nevím, vy si s tím s Bobem nějak poradíte :-)

Úterý 16. července 2013 v 17:22® Prichy
Prichy

Kazan> Zajímavá poznámka, nicméně kroužek je další náklad ( byť ne asi ten hlavní) a pořád je to otázkou kolik lidí to opravdu uvítá. Spíš jsem myslel případ, kdy se řeší jednoháčková sestava rotny. Čili, dát buď rovnou jednohák a nebo jen kroužek s tím, že si každý dodá jednoháček kterému věří. Stejně se tu asi bavíme o menších modelech rotaček a o úzké skupině lidí.

David H.> :-P to už máš smůlu, už na to máme kolonku EMTE- competition series :-D …nicméně máš samozřejmě jako shop právo si nadiktovat konfiguraci, když budete chtít háčky za 25 Kč/ks, budou tam. Osobně jsem docela skeptik......víš co je zajímavé? Kolik lidí řeší vzhled kde čeho…navi, prutu, nástrahy, ale háček ne :-/

Úterý 16. července 2013 v 17:19® Kazan

gavlos> tak často jak je třeba, je dobré se naučit háček průběžně kontrolovat. Tady se nedá odpovědět nějakou cifrou

Úterý 16. července 2013 v 16:43® gavlos
gavlos

mel bych dotaz jak casto prebrusujete hacky…je mi jasne ze to zaleti na poctu vazek, dna atd..ja jen uz v ramci setrnejsiho rybickovani..preci jen ostry hak lepsi jak tupy pro tlamicky rybicek

Úterý 16. července 2013 v 16:29® HaD
HaD

Mory> :-)

Úterý 16. července 2013 v 16:15® Mory
Mory

David H.> Tak na specialitku jsem zvědavý, ale drahá být nutně nemusí;-)

Tento příspěvek byl editován 16.7.2013 16:18:28 uživatelem Mory.
Úterý 16. července 2013 v 16:09® HaD
HaD

Mory> :-) My něco chystáme, takovou drahou epesní specialitku. Uvidíme, jak to dopadne…

Úterý 16. července 2013 v 16:07® Mory
Mory

David H.> Tak to už by ta edice mohla být rovnou i s jinými háčky.

Úterý 16. července 2013 v 16:03® HaD
HaD

prichy: Můžeme to pojmout jako speciální edici NÁSTRAHY.cz ;-)

Úterý 16. července 2013 v 15:59® Kazan

Prichy> kroužek by byl fajn, uvítá ho i spousta lidí co tam bude mít vždy jen trojhák bo ten se po čase taky ztupí a je třeba ho vyměnit.

Úterý 16. července 2013 v 15:42® HaD
HaD

sethy> to je taky pravda :-)

Úterý 16. července 2013 v 15:36® sethy
sethy

David H.> Jenže 95%tum lidem ten původní háček stači :-((

Úterý 16. července 2013 v 15:34® HaD
HaD

Prichy> lidi se budou bránit :-) Nicméně je to o zvyku. Pořád lepší, než jako první věc po rozbalení kleštěma odcvaknout ten původní :-)

Úterý 16. července 2013 v 15:26® Prichy
Prichy

David H.> souhlas, není haček jako háček, kroužek by určiě šel, docela by mne zajímal názor více lií na toto řešení.

Úterý 16. července 2013 ve 14:17® HaD
HaD

BoBo-Falknow> rozhodně ne masově. Já bych ale třeba s UL na malou tovární nechytal snad na žádnou. I Meppsky vždy předělávám. Minimálně co se výzbroje týče. S dvanáctkou vlascem a jemným proutkem to WMC abys do tlamky zatloukal kladivem. Navíc je ta ranivost výrazně větší… Tenký BL owner či ony háčky jsou fakt úplně někde jinde. Je to jako jet po dálnici do Brna feldou a GTR-kem po dálnici na Mnichov.

Úterý 16. července 2013 ve 13:44® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

David H.> No jo, ale 25 Kč/ks trojháčku, ta třpytka by byla neprodejná… :-((

Úterý 16. července 2013 ve 13:35® HaD
HaD

Draky> moje nápady jsou vždy TOP :-)

Úterý 16. července 2013 ve 13:16® Draky
Draky

Ten mikrokrouzek by bylo asi nejlepsi reseni. :-)

Úterý 16. července 2013 ve 13:07® HaD
HaD

Prichy> btw. Já na závodech chytal s háčky, které stoji 1,– EUR/ks. Ale chytají s nadsázkou řečeno 10× více než ownery a 100× více než „shitové“ wmc.

Úterý 16. července 2013 ve 13:05® HaD
HaD

Prichy> já bych byl např. pro rotačky na trojháčkách na ownerech BL. Anebo stavět rotačky s mikrokroužkem na konci, aby si každý mohl nasadit háček, jaký chce.

Úterý 16. července 2013 ve 12:55® Prichy
Prichy

mvincik> Míro, pár lidí mi tento designerský výstřelek vyčítalo, tak byť to nebylo zadarmo, udělal jsem novou formičku. Jinak souhlas…s chy­tlavostí to nemá nic společného.

Tento příspěvek byl editován 16.7.2013 13:01:06 administrátorem BoBo-Falknow.
Úterý 16. července 2013 ve 12:52® Prichy
Prichy

Mory> Ahoj. Není problém udělat rotačku s jednoháčkem. Zatím jsme se neshodli na tom, jaké jednoháčky používat. Prakticky co člověk to názor. Navíc je to otázkou ceny, kdy kvalitní vhodný jednoháček je kolikrát dražší ( např. 9 kč za kus) než standartní trojhák. Můj osobní názor k tomuto tématu se dost změnil, prakticky velmi málo lidí ( v řádech procent) chce rotačku s jednoháčkem. Navíc každý by chtěl ten „svůj“ s přesvědčením, že je to to nejlepší. Nedávno jsme dělali serii rotaček s jednoháčkem ( tuším, že tam šly ownery)…pokud tedy nechceš čekat, kontaktuj náš na mail přímo s požadavkem. Co se týče zásobování e-shopů a krámů, nemáme zatím jasno ( prakticky pvní kdo byl, se s tímto požadavkem ozval David Havlíček potažmo Nástrahy.cz – asi je to tím, že jako jednomu z mála mu jde též o ryby)

Tento příspěvek byl editován 16.7.2013 13:01:28 administrátorem BoBo-Falknow.
Úterý 16. července 2013 ve 12:32® HaD
HaD

Hlava nehlava – tohle osobně vůbec neřeším. Svými tesáky si to často upravím do požadovaného tvaru. Rybám je to u zádi.