Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 9. září 2004 v 8:58® HaD
HaD

mirmen: rád Tě opě Tě slyším. na srazu by Tě asi vidělo rádo více rybaříků :-) uvidíš

Čtvrtek 9. září 2004 v 7:24® Dědek
Dědek

DaH,Sedum : pro srovnání : na Chytej jsem tak 10× za den, na MRKu jednou. A to jenom abych se podíval na otázky, zda tam není něco zajímavého. Taky naní špatný srovnat úroveň obou netů. :-)

Čtvrtek 9. září 2004 v 1:46® mirmen

DaH: ahoj, měnil jsem pracoviště, vzal hafo přesčasů + k tomu ještě vedlejšák, takže jsem se na ryby nedostal už víc jak k měsíc a na net jen minimálně. Se srazem ještě nevím, nezáleží to na mně. Mám obavu, že budu muset vzít několik víkendových služeb. Pokud se mi podaří zajistit volno, přijedu. Ale je to tak na 30%.

Středa 8. září 2004 ve 21:52@ Karlos

Big Mike:Hele Majku poraď z čeho mám udělat ty lomené lopatky na ShadRapy mé oblíbené-milované, ze všech nejúčinější?Dělal jsem je z hliníku ale lehce padají na tlamičku a tím pádem nemakají jak mají,krucinál!

Středa 8. září 2004 ve 20:30@ Big Mike

Jaryn: stačí ouplně v klidu vteřiňák. Začínal jsem taky s dvosložkovým, ale časem jsem přešel na vteřinu. A dokonce i v zalepování drátků a olůvek dovnitř. Jiris: cvičil jsem od 15ti do 35ti. Ale to už byla labutí píseň. Teď mám v prd… kolena, lokty a už jen pivařím, tloustnu a občas se projedu na kole. Činku zvednu akorát když malujem a je třeba je přemístnit. Když po těch letech člověk konečně ví jak na to, už nemůže. Tak si z toho vemte všichní příklad a to nejen v rybařině:-) Urvat každou fteřinu, minutu, den. Zejtra tu už nemusíme bejt, nebo nemusíme nahodit!!!!!!!!!­!!!!!!!!! Carpe diem!

Středa 8. září 2004 v 19:26® HaD
HaD

já kdysi kvůli těm hádkám, urážkám a nevraživosti zmiňovaný server taky opustil a to jsem ještě s chytej. cz neměl nic společného

Středa 8. září 2004 v 19:24® HaD
HaD

jiris: to nevím, asi zatím ne, budu to muset zjistit

Středa 8. září 2004 v 18:34® Chose
Chose

Já taky na mrku nepochodil. jednou sem se opovážil přeptat na krmení. bylo mi odepsáno ať si načtu články. jenže jich tam bylo asi dvacet a já zrovna neměl čas ani chuť se tam v tom vrtat… prostě tam týpkovi kterej není závodník nebo jinej profík přímou radu nikdo nedá… prostě seš pro nás nikdo tak sem nelez… od té doby mám rád kamarádské stránky Chytej. takže tak

Středa 8. září 2004 v 18:24® jiris
jiris

DaH – přečti si mejl na info chytej:-) jestli by to šlo s tím mejlem.

Středa 8. září 2004 v 15:23® jaryn

já na MRK chodím počtu si, ale nepletu se jim do toho. Jsou tam jiní rybáři a dozvíš se tam zase jiné věci. Uchcával jsem když jsem četl o krmení na plavanou, krom jiného krmení „Fiente de competition“ což je trus ušlechtilých holubů krmených výhradně konopím.

Středa 8. září 2004 ve 14:54@ sedum

Dědek: buď věrný té mladé hezké holce, které se říká Chytej. cz ! Kdyby Jsi nemrkal tam, kam mrkáš, tak by Jsi nevěděl, co je to alergie!

Středa 8. září 2004 ve 14:46® HaD
HaD

Dědek: tak tam nelez :-D ;-)

Středa 8. září 2004 ve 14:21® Dědek
Dědek

Začínám být alergický na některé účastníky „fóra“ na MRKu. Není tam jediná otázka, na kterou by někdo neodpověděl posměšně. Zlatej Chytej!!!Doufám, že tady tito odborníci nebudou surfovat. Chudák fish, ten by se musel jít asi zastřelit.

Středa 8. září 2004 v 11:34® HaD
HaD

vašek: přečti si informace o setkání chytejáků-tam je vše včetně lokace a termínu

Středa 8. září 2004 v 10:34® vasekX

DaH:Pilák nevím kde je , ale moc volného času na ježdění za rybami nemám :-(( ( Jsem rád když se dostanu k Labi a to to mám asi 300m a občas na Ohři , asi 7 km.
I když setkání a tahání rozumů od Tebe to zní velmi lákavě:))kde že je ten Pilák. Tvoje články mám všechny vytištěné a přečtené snad 20krát. Vyrábím si i bojky a jiné věci.

Středa 8. září 2004 v 9:37® HaD
HaD

vašek: přijeď na Pilák-ukážu, nebo vyčkej, časem tu o tom zase bude článek

Středa 8. září 2004 v 7:42® vasekX

DaH:byl jsem se synem dvakrát na sumcích u nás na Labi a měli jsme tři záběry , ale ani jednou se nám nepodařilo sumce zaseknout ( syn 1 záběr já 2)Měl jsem nastraženy plotice asi 25 cm na systémku (haček +2 trojháčky , asi málé 1/0 což by mohla být jedna z příčin). Prosím Tě mohl by jsi mi pomoci s tím jak nejlépe nastražit rybičku ,aby se podařilo zaseknout . Klidně i na e-mail . Jeden sumec mi to vzal i s 3kg kotvící bojkou a protože spojovací vlasec praskl až po chvíli táhl bojku asi 15m bez viditelných problémů(měl jsem na splávku chemické světýlko) byl to ale super zážitek jak se světýlko začalo mrskat když vystrašená plotice zaregistrovala nebezpečí a jak potom jelo pěknou rychlostí pryč .

Úterý 7. září 2004 ve 23:11® jaryn

fish: projížděl jsem si teď forum. Nejlepší bude když přijedeš na sraz, tam pokecáš se všema, uvidš lov v praxi. Budeš mít sice hlavu ja armádní buben, ale je to lepší neš se tady ptát na jednotlivosti.

Úterý 7. září 2004 ve 22:56® jaryn

DaH: k tomu není co říct

Úterý 7. září 2004 ve 22:55® jaryn

Big Mike: dávám novou lopatku u woblera z obalu filmu. Stačí vteřiňák nebo je lepší dvousložkové lepidlo?

Úterý 7. září 2004 ve 22:53® jaryn

DEědek, overhal: Mám stím stejné zkušenosti. Zkoušel jsem několikrát popa i propa s nulovím výsledkem. Mluvil jsem s TR, říkal boleni musí lovit jinak je to na levačku a nebo to házet do vývaru na hranu jezu. Vždy tahat po proudu, protože rybička v nikdy neutíká proti proudu. Já to asi neumím nebo chodím ve špatnou dobu.

Úterý 7. září 2004 ve 21:10® jiris
jiris

Big Mike – jak dlouho posiluješ? :-)

Úterý 7. září 2004 ve 20:49® jiris
jiris

DaH – osobka :-)

Úterý 7. září 2004 v 18:16® HaD
HaD

jiris: jsi tam :-D

Úterý 7. září 2004 v 18:10® jiris
jiris

DaH – napiš mě na sraz :-)) dík

Úterý 7. září 2004 v 18:10® jiris
jiris

overhaul – vezmeš mě? Bydlím před Brnem.

Úterý 7. září 2004 ve 14:30® Dědek
Dědek

Moooooooooooo­oooooooooc krásný :-)

Úterý 7. září 2004 ve 13:25® HaD
HaD

to jsou oni před puštěním zpět:

Úterý 7. září 2004 v 11:06® Dědek
Dědek

DaH : nevím, údajně jo.

Úterý 7. září 2004 v 11:04® HaD
HaD

ALL: tak včera jsem zažil celkem „záživné“ 2 hodiny rybolovu. Byl jsem s kamarádem a jeho bráchou na sumcích. V 19:25 přišel záběr Pepovi, ale nepodařilo se rybu zaseknout. Hned po novém nastražení, v 19:45 měl záběr Štěpán, asi od větší ryby, ale zásek opět do prázdna. Prut se taky znovu nastražil. Ve 20:15 měl záběr opět Štepán a zdolával rybu, která se jevila jako jedna z těch větších. Když jej měl cca 20 metrů od břehu, přišel záběr na můj prut. Zasekl jsem a tahal malého sumečka. Jen koutkem oka jsem viděl jak Štěpán z vody vyndavá rybu okolo 125cm (byl obtočen okolo šňůry a proto ta doměnka většího kusu). Sotva jej vyndal na břeh, v době, kdy jsem ještě já neměl zdoláno, přišel záběr na jeho druhý prut!!! Přišel zásek a souboj s „lepší“ rybou. Já rychle vytáhl mého fousáčka cca 90 cm a sledoval Štěpána. No zkrátím-vytáhl 157 cm sumce. Takže během asi 5 minut zdoláni tři sumci. Aby se to nepletlo, tak asi za 30 minut měl ještě jeden záběr-143cm. Rekapitulace za necelé dvě hodiny 6 záběrů-4 sumci 90,125,143,157 cm. Takových večerů moc není :-)) )