Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. července 2013 ve 12:09® Scanix
-
Nils Master> jinak tolstoju je na Luznici jako fakt hodne, alespon dole se jich jen letos „chytlo“ par desitek pres 20kg, co mam info, tak pri hlavne pri te velke vode
- Sobota 13. července 2013 ve 12:08® Scanix
-
Nils Master> no takhle nejvic podseknes v noci rybu, ale samozrejme netvrdim, ztezknuti muze byt od candose jak poleno, to je na te rybarine taky krasne, ze dokud to nevytahnes, tak muzes spekulovat a treba snit o monstr fischce. Tak snad priste to dopadne se zdarnym koncem…
- Sobota 13. července 2013 v 11:27® Nils Master
-
Scanix> tohle určo nebylo podseklý, to sem si prostě jel stop and go, a najedno při potahu prostě necítím toho woblera ve špičce a najednou to ztěžklo… tak sem zasek, ryba se otočila a rozjela… no hned sem brzdu pak přitáhnul o něco, víš co, nevěděl sem co čekat, sem nezkušenej sumcovláčkař, takže po tomhle sem hned chytřejší o něco.
u nás snad Tolstoji nejsou ani, nebo nikdy sem ho tu neviděl, ani nikoho neviděl ho chytit… Lužnice jinak
Tento příspěvek byl editován 13.7.2013 11:28:30 uživatelem Nils Master. - Sobota 13. července 2013 v 11:19® Scanix
-
Nils Master> jestli to byla rychla jizda, tak bych tipoval spis na tolstoje, to delaji s oblibou, ze prejedou reku krizem krazem, jinak je treba se do suma oprit hned od zacatku a nenechat jej popojizdejt, jinak ho nezdolas a zajede ti do vazky…fakt na krev, vcerejsi ryba byla velka i tezka, ale 3–4min, mozna i min, proste se do toho oprit, at vi, ze je zdolavanej…
- Sobota 13. července 2013 v 11:14® Nils Master
-
tak sem byl včera prvně na noční přívlači, a zažitek jak bejk. Vyrazil sem těsně před 22 hodinou, nasadil 13cm Jointed Floating od Rapaly a házel… a zhruba za 5 minut 11 přišel záběr, podle záběru sumík a né malej, určo přes metr byl, namířil si to do proudu a rozječel mi brzdu, ale při pokusu o jeho zabrzdění se vypnul… no škoda, každopádně se mi to líbilo a vim, že sem měl záběr, motivace tak je a dneska se pude zas… mimo to sem našel woblera od Kenartu, kterej vysel na mim Jointedu potom, co sem ho vyškubnul z vázky
. Prostě dobrý to bylo…
- Sobota 13. července 2013 v 9:33® BoBo-Falknow
-
troutkiller> Ja zapomněl, že jsi člen fanklubu Dragon
- Sobota 13. července 2013 v 5:02® troutkiller
-
BoBo-Falknow>Chápu tvou náklonost k majitelum Catan a Draku
))
- Sobota 13. července 2013 v 0:10® BoBo-Falknow
-
troutkiller> Nevím sice co, ale jsem rád
Jenom abych to doplnil, zmíněné dva pruty nepoužívám nejvíc proto, že bych jiné neměl, nebo na jiné neměl, ale protože mi sedly. Cena a značka jsou v tu chvíli nepodstatné.
- Pátek 12. července 2013 v 16:48® troutkiller
-
BoBo-Falknow>Chápu…
- Pátek 12. července 2013 ve 12:37® BoBo-Falknow
-
troutkiller> Jasné, nejčastěji používám dva, ale jeden je takový no-name , že se musím podívat (Albastar Blue Gentleman, 2,7m 10–30 g, ale fakt nevím).
A na lehčí potahání používám Dragon Perch jig 2–10 g, 2,6m.
No a pak je tu hromada toho ostatního, od značkových po neznačkové, od 2,1 m po 3,3 m, od 1 g po 150 g, ale to používám opravdu mnimálně.
- Pátek 12. července 2013 v 7:22® troutkiller
-
BoBo-Falknow>Mužu se tě zeptat na jaké pruty chytáš?
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:33® BoBo-Falknow
-
Prichy> Čeho??? Diskuze o přívlačových prutech v sekci přívlač?
- Čtvrtek 11. července 2013 v 17:23® Prichy
-
BoBo-Falknow> Nech už toho
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 14:24® casper
-
billy717> máš minimálně tři jednou ranou
je hned veseleji
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 14:15® casper
-
troutkiller> hele vůbec netuším
narazil jsem na to na FB, třeba to fungovat může, ale příjde mi to jako nesmysl navíc
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 14:01® billy717
-
casper> odtrhnúť troch wobov naraz musí byť super pocit
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 13:54® skwor
-
Já budu teď radši chodit k vodě a diskuze o prutech si nechám na zimu
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 13:44® troutkiller
-
David H.>Votom to je!Je mi upně šumák zda je prut Daiwa,Sportex nebo Shimano ale mám jistá kriteria za kterejch neslevim.Prut mi musí sedět,nesmí praskat,musí bejt v pohodě na házení i zdolávání,nesmí vážit metrák.Prutu mám doma tolik protože univerzál kterej by tohle všechno dovedl prostě neexistuje!
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 12:03® HaD
-
BoBo-Falknow> pokud dobře zvolíš, tak se s prutem bude dobře házet, ucítíš každej drb a zdolávačka bude epesním zážitkem…
- Čtvrtek 11. července 2013 v 11:53® BoBo-Falknow
-
troutkiller> Tak takhle extrémně jako Gavlos jsem to nemyslel
regulus> O to zdolávání jde až v poslední řadě. S troutkillerem jsme diskutovali spíše o tom, co je potřeba k rozpoznání záběru, schopnosti nahodit a nějakém komfortu, aby Ti po čtyřhodinové vláčce neupadli ruce
Oba máme stejnou stupnici, jen v komfortu je značka dostatečného jinde, jinak si myslím, že se shodneme. Co se zdolávání týče, tak tam mám na prut přesně opačné požadavky než na rozpoznání záběru a zásek.
- Čtvrtek 11. července 2013 v 11:51® HaD
-
Chlapi, je to přece o pocitu. Pokud někdo pojede kolem světa na kole a někdo poletí letadlem a oběma to bude činit potěšení, je to ok.
- Čtvrtek 11. července 2013 v 10:16® gavlos
-
troutkiller> me to prave bylo lito je nechat lezet pod vrstvou prachu a pavucin ve sklepe na chate..sou sice kapanek tezsi a jde to vecer v rukach citit,ale dokud fungujou tak menit nebudu
myslim ze strejda by byl rad
- Čtvrtek 11. července 2013 v 9:54® troutkiller
-
gavlos>Nic ale na věci nemění to že jsou to památeční věci na které už budu težko někdy chytat
Tento příspěvek byl editován 11.7.2013 09:54:54 uživatelem troutkiller. - Středa 10. července 2013 ve 20:08® gavlos
-
troutkiller> o tom sem mluvil celou dobu.strejda uz je na onom svete a mam po nem ty klacky…vim ze nejsou top high ultra apod..mam je rad a tu fisku na ne zdolam…pokud mi je prejede bagr(bo auto snema neudelalo nic) a rosekaji se koupim nove..zatim snema chytam rad a strejda se mnou
sice jsou jen 240cm ale gramaz nemusim resit..i s rybickou 60g to lita jak s plnym krmitkem 200g…vubec to neresim a mam v to trapne lamino z NDR plnou duveru…uvidime co sumik 200cm.pokud se ho nekdy dockam.petruv zdar
- Středa 10. července 2013 v 19:56® troutkiller
-
gavlos>Hele o nic nejde,mám toho doma hromady,děda chytal od roku 1920 a táta od svých 6 let,oba už jsou po smrti a tyhle kousky mám jako vzpomínku na super rybáře co chytily i na štípanej bambusák.Nejvíc mně mrzí že nemužu vzít tátu třeba do Norska na pořádnej lov
Doufám že tam vezmu svoje kluky než nakopnu kožaka.Je škoda že si se neozval když se rušila rybařina po dědovi,štípanej bambusák z Tonkinu za kterej dal děda první výplatu byl skvost.
- Středa 10. července 2013 v 19:43® gavlos
-
troutkiller> samo vse bez urazky..at tu nehonime krev…
- Středa 10. července 2013 v 19:41® gavlos
-
tak doufam ze nato neco lapnes…ikdyz nechapu jakto ze ty takovy fajnsmekr vubec neco takoveho doma mas…
mel sis zajet o kousek dal do NSR!!tam bys na takove smejdy urcite nenarazil hehe
takovou debatu by sme mohli vest do nekonecna…prece jen si starsi rocnik a jsi rad a uzivas tech vymozenosti co za tvych mladych let nebylo
chytejme kazdy jak chceme…pokud mas takovych smejdu kupu rad ti za ne poslu litrik kvalitni hruskovice…a ja je jeste dosyta vyuziju
- Středa 10. července 2013 v 19:13® troutkiller
-
casper>Je s podivem jakou kravinu je výrobce schopnej vytvořit aby prodal
))Kdo to dělá?Sebile? nebo někdo jinej?
- Středa 10. července 2013 v 19:11® troutkiller
-
gavlos>Tak sem projel sklep a mám Rexíka,dva Tapy a jeden Roen.Jako bonus dvakrát vlasec Leska od soudruhu z NDR.Jdu to přemotat a v pátek na ně razim
))Pokud pojedu kolem krav tak uzmu jeden ohradník a osadim ho Fuji očkama z rozlámaného Dragona.Jen doufám že mně za ty Hi-Tech očka místní Retro lovci neukamenujou
- Středa 10. července 2013 v 17:01® HaD
-
casper> no nevím, zda to má potenciál chytit více ryb