Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 15:12® hraji
-
nastěnka> když nenachytáš, tak nemáš.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 15:10® _Beny
-
Tak mi přišla zásilka gum, spokojenost. Zásoba snad na pár sezón
. Si asi budu muset koupit nějakej kufr nebo co
casper> Jakou velikost Matzuo hlaviček používáš na SSR3 a SSR4, já vůl jsem koukal jen na gramáž a koupil jsem si s délkou ramínka jen 15 a 17 mm
Tento příspěvek byl editován 4.7.2013 15:11:59 uživatelem _Beny..
- Čtvrtek 4. července 2013 v 15:08® nastěnka
-
jsem z Brna, hledám kde lze sehnat rybičky na dravce,/u Sumce nemají/děkuji za jakoukoliv radu a odpověď,jen mi nepište nachytej si,,chi chi ,díky,
- Čtvrtek 4. července 2013 v 15:00® casper
-
kubas> hele mám pocit, že je to tím, že používám moc těžkýho, prut se ohne a ten tenkej vlasec se moc vojede o ty očka prutu…ale taky to může bejt tím, že jsem vůl
neříkám, že chytám na woby
byla to otázka!!!
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 14:36® kubas
-
casper> Proč by měl wobler kroutit vlasec, když nerotuje
?
troutkiller> Ještě že ty sumce na Slidery nechytám, protože už i tak mám ruky jak orangutan po posledním týdnu, natož abych tahal Slidery
.
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 14:27® troutkiller
-
casper>No nevim ale mně kroutí vlasec jen rotačky
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 12:24® casper
-
troutkiller> ale ty chytáš jen woby viď? I když ty taky docela kroutí vlasec ne? To smáčkování určitě víc, zajímá mě to hlavně na ty gumy no…jestli to pomůže, protože často dávám prvních pár metrů vlasce pryč, protože je fakt pokroucenej, jak s těma smáčkama blbnu…
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 12:17® troutkiller
-
casper>Vláčim už jen s Nanem,akorát sem postupně ve fázi vým.bílé barvy za tu khaky.
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 12:16® troutkiller
-
Scanix>Nevim ale ročně jich na hladinovky do 70 namrskám kvanta,paradox je že největší 85 mám na gumu ze dna
)Co se Slideru a Sumcu týče tak sem snad ani na jinou nástrahu než je Slider 10 Sumce nelapnul
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 12:11® casper
-
chlapi! jak je to s tím nanofilem? Chytáte s tím? já nad tím teď přemýšlím, jde mi teda hlavně o vlasnosti při smáčkování…jestli se to kroutí stejně jako to co používám, nebo v čem jsou hlavní výhody? (jinak chytám s vlascem ASSO ultra a příjde mi dost dobrej, ale poměrně drahej…) díky !!
http://www.nastrahy.cz/…l-c-219.html?…
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 12:10® casper
-
Fryw> no to si piš, já to viděl včera a je to mazec
amě bolí ramena i z těch gum co chytám, za poslední dva dny jsem vláčel dohromady snad 12 hodin, možná víc
JEĎ TVRDĚ, NEBO JEĎ DOMU!
- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:34® sobi38
-
Ahoj, můžu se zeptat ,jestli můžu chytat přívlačí na Novomlýnských Nádržích?(Dyje 7) Když mi není 15 let ? Díky za odpověd
- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:32® Fryw
-
casper> to budeš mít místo posilovny pak. Jsem po třech dnech vláčky vstával jak mrtvola. Není žádná část těla co by mě nebolela
- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:12® Scanix
-
casper> ja treba na slider suma jeste nechyt, ale jinym to funguje…
- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:05® casper
-
Scanix> jasně no…tak jsem zkoušel oboje a zatím bez úspěchu
zkusím vymysle nějakej tvrdej proutek levnější, k tomu pořádnej naviják a slider od salma, to by mělo fungovat
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:58® Scanix
-
casper> osvedceny, ne, nekdy, pres den, se vyplati bubnovat dno, nekdy i pres den se vyplati tahat ve sloupci, nic idealniho neni, nebo o tom nevim
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:52® casper
-
Scanix> díky za radu
btw existuje nějaký osvědčený způsob jak vydráždit sumce na gumu?
furt se mi to nějak nedaří a chytám tam kde jsou…
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:49® Scanix
-
casper> na gumy se necha, dej tezsi hlavu na mensi gumu a „thrilluj“ s ni, funguje to taky…
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:48® Bigpista
-
casper> Pojeď se mnou a boleni budou. Jak píše Scanix, nejsnažší je chytit bolena v bílé vodě pod jezem nebo v peřejích. A chce to plandavku nebo woblera, který se noří tak do max do metru a točit jak idiot.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:35® casper
-
Scanix> mě teď pěkně drážděj boleni na Vltavě, loví tam jak šílený, ale moje nástrahy ignorují, ať zkouším jakýkoliv vedení…dost možná jsem měl včera záběr, protože mi něco ohlo háček a byla to pořádná rána.....ale tak těžko chytím bolena, když chytám na gumy…
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:19® Scanix
-
troutkiller> ono je dost rozdil lapil bolena v proudu a bile vode, kde na to nema ani on moc casu a nekde na klidnem useku ci stojaku, to si vyzkousej, zvlast kusy pres 70, to uz je fakt celkem vyssi divci a pomuze mozna jen soumrak.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:16® Scanix
-
TJSS> na bolena thrill, skitter pop, owner cultiva, skitter walk, skitter prop (ale hladinovky uz mnohdy nefunguji, jsou proflakle), shallow shad rap, shad rap, original, countdown, BX minnow, BX swimmer a urcite peri, to je dost ucinne. Ale i pres to jsem stale bolena 80+ nelapil, stejne jako Ccko 80+ na me stale ceka
- Čtvrtek 4. července 2013 v 9:14® mvincik
-
TJSS> Mrkni na jeho fotky a snadno tak přijdeš na nějakou oblíbenou nástrahu.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 6:14® troutkiller
-
TJSS>Cokoli co plave a rychle to tahni po hladině,Bolen neni jadernej inženýr a na jeho lapnutí neni třeba buhvíjaké umění
)Takovej velkej Kandát kolem 90 to už je jiná.
- Středa 3. července 2013 ve 21:35® TJSS
-
sidla_napajedla> myslíš vybrat si z toho masakru druhů ?
tuším nějakýho povrchovýho, nebo popíka ? Dle mne bolen=co největší panika na hladině … neřešil bych je, ale je jich tady hafo a opravdu pořádný… a ty rány .. paráda…
- Středa 3. července 2013 ve 21:23® Prichy
-
Hauzerovo peří, točíš jako magor, co nejrychleji to jde. Jednou jsem takto kroutil hlavou při chytání na Skalce, jak přišel borec a příšerně kroutil navijákem. Po pátém bolenovi mi vše došlo
- Středa 3. července 2013 ve 21:23® sidla
-
TJSS> skus woba, něco od salma
už víš?
- Středa 3. července 2013 ve 21:22® TJSS
-
a s bolenem by mohl poradit Scanix … halóó …:)
- Středa 3. července 2013 ve 21:21® TJSS
-
Draky> dík, ono vlastně aby nebylo to klasický pravidlo: rybu, kterou vidíš-nechytíš. Cílovou rybou je štika a taky jsem si letos ještě nesáhl. A candáty jsem lupnul dva, za horkýho dne a pokaždý z jednoho místa. Vyvrátilo to veškerý pravidla o lovu candáta… rybařina je prostě kouzelná
- Středa 3. července 2013 ve 20:52® Draky
-
TJSS> Taky to bude fungovat si myslim…uz jen bude zalezet, jestli bude chtit pomalu vedenou nastrahu nebo rychle.
Ja treba ted posledniho bolena usmackoval.