Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 2. července 2013 v 11:08® Ftmči
Ftmči

Jak jsem nedávno psal ve Z lovu, přerazil jsem si woblerem špičku prutu. Nezahodil jsem ale prut do žita a pokusil se o opravu. Postup opravy byl jednoduchý. Našel jsem jehlu, která by tak akorát pasovala do špičky, odštípl z ní ouško a nechal cca 2 cm. Jehlu jsem namočil do letoxitu a vložil do špičky. spoj jsem to trochu ovázal pevnou nití a zaletoxitoval. Letoxit jsem nanášel až když hodně zhoustl, aby nestékal. Prut už má odchytané dvě vycházky, kdy jsem ho nikterak nešetřil a vše je zatím v naprostém pořádku. Na akci prutu to nemělo zaznamenatelný vliv.

Tento příspěvek byl editován 2.7.2013 11:09:04 uživatelem Ftmči.
foto/diskuze/privlac/2013/th-img99837.jpgfoto/diskuze/privlac/2013/th-img99838.jpgfoto/diskuze/privlac/2013/th-img99839.jpg
Úterý 2. července 2013 v 8:03® Bigpista
Bigpista

_ANTRAX> Nic si z toho nedělej, já už mám mínus dvě rapaly. Jednu jsem z vázky dostal, ale bohužel jsem jí při tom vylomil lopatku.

Pondělí 1. července 2013 ve 21:00® _Beny
_Beny

V neděli dopoledne sem hodil do větve X-rap popa a urval ho :-(( , lítaj opravdu dobře ještě, když pomáhá vítr :-) .
Stihl jsem s nim chytat asi 4 vycházky. Úlovek na něj žádnej ani nezdařilý atack. Bohužel to bylo v místě, kam se pro něj nedalo dojít ani vylézt :-))
První letošní ztráta…

Tento příspěvek byl editován 1.7.2013 21:02:19 uživatelem _Beny.
Pondělí 1. července 2013 ve 12:12® HaD
HaD

Scanix> :-)) )

Pondělí 1. července 2013 v 11:58® Scanix
Scanix

David H.> to je jen periodikum :-)

Pondělí 1. července 2013 v 11:50® HaD
HaD

Scanix> provokátor :-)

Pondělí 1. července 2013 v 11:49® Scanix
Scanix

Tak tu mame konec mesice a zakoncene cervnove album, tak zde k nahlednuti: http://www.chytej.cz/…vnove-ulovky-​2013/

Pondělí 1. července 2013 v 11:45® HaD
HaD

satan666> kde to video je?

Pondělí 1. července 2013 v 11:26® satan666
satan666

David H.> ahoj.psal jsem ti Mejla.prosimte,mu­zes mi poradit…uz po 3 se snaim vlozit Video,ale nejak se mi to nedari..minule sem to posilal Osprejovi a on to tam vkladal..vubec netusim kde delam chybu..diky za info.Standa

Pondělí 1. července 2013 v 10:25® gavlos
gavlos

David H.> presne tak..ale za sebe muzu rict od zacatku sezony nikdy nic na woblera ani trpytku…nej ulovek(stika 70cm) na pidi bily twister :-D cili za me gumy. nemuzou na zadne vychazce chybet :-)

Pondělí 1. července 2013 v 9:57® HaD
HaD

jepice> každý má svoje, každé místo, každá situace či ryba taky. Někdy netřeba, někdy se ale bez gum neobejdeš…

Neděle 30. června 2013 ve 23:43® sobi38
sobi38

jepice> Nemáš si na co stěžovat já ještě nic nechytl.(na přívpač)

Sobota 29. června 2013 v 17:13® jepice-zruseno

Jinak za poslední dva tejdny jsem urval 3 plandavky, voblera z výstavy moderní rybář, jednu rotačku, asi 15 – 20 gum a jigovejch strýmrů. Chytl jsem na přívlač jednoho velkýho pstruha, dva candáty kolem 50, dva malý candáty, hafl malejch okounů a tloušťů a jednoho karase. Někteří rybáři tvrdí, že gumy jsou levný. Já tento názor nesdílím, protože jich urvu mnohem víc, než tvrdejch nástrah.

Sobota 29. června 2013 v 17:00® jepice-zruseno

sidla_napajedla> Zajímavý, že mam dny, kdy neurvu vůbec nic a chytam a pak dny, kdy nechytam ale pořád váznu. Navíc mám podle mě dost opodstatnělej názor, a to ten, že když tu nástrahu má ryby v držce, tak už to neuvázne. Takže podle mě někdo chytá a někdo trhá.

Sobota 29. června 2013 v 15:11® casper
casper

sidla_napajedla> tak tak :-D

Sobota 29. června 2013 ve 14:00® sidla
sidla

kdo netrhá,nechytá :-)

Sobota 29. června 2013 v 11:57® jepice-zruseno

Já gumy uplně nenávidim. Zadarmo taky nejsou, je jich milion barev a velikostí. Rotaček mám malou krabici, voblerů větší krabici, na gumy mám krabici na hlavičky + pytel s gumama + krabici s gumama a když na to chytám, tak jich třeba deset urvu. Kdykoliv to bere na něco jinýho, tak tam gumu vůbec nedávam, leda vobčas velkou gumu na štiku, kdy to normálně taham jak rotačku, takže se to moc netrhá. Mám takový svůj osobní názor, že když ryby berou, tak dou na třpytky i na voblery, klidně si pro to vyjedou k hladině, když maj hlad. Naproti tomu když „neberou“, tak je musim otravovat s tou gumou u dna tak dlouho, než je to vytočí a zaútočej na to. Ani se jim kolikrát nedivim, když jim s tim mlátim třeba hodinu do hlavy. Kdyby neexistovali „chrápající“ candáti a okouni, bylo by po starostech.

Sobota 29. června 2013 v 11:36® casper
casper

troutkiller> njn máš recht, není to sranda :-D nebo jako je, ale :-D

Sobota 29. června 2013 v 11:35® troutkiller

casper>Gumy kupuju po balení,což je u 5kovejch kopyt tuším 25ks tak to taky leze do peněz ale pořád guma s hlavou vychází cca 35kč což jde.Dva lepší woby urveš hned a si mínus 700:-(( Včera sem za dvě hodky pohřbyl asi 6 kousku a to celkem jde.

Sobota 29. června 2013 v 11:29® casper
casper

troutkiller> je to sběratelská věc to je jasný :-) ale minule, když jsem u Davida nakupoval smáčky a hlavičky, tak jsem byl teda silně překvapen výslednou částkou :-D nechal jsem tam vlastně vše co jsem měl, ale mám toho hromadu, už počítám s 4 nástrahama na vycházku (utrženejma samozřejmě), to tak bývá s gumama no :-D já mám u těch wobů strašnej problém říct si, čemu vlastně věřím :-D

Sobota 29. června 2013 v 11:22® troutkiller

casper>To je váchen,to nikdo nepochopí:-)) Taky mám zbírku na majej krám.Nedávno sem jen tak u pivka přepočetl tři krabky Illexu a málem mně kleplo:-)) )

Sobota 29. června 2013 v 11:19® casper
casper

troutkiller> no právě :-D krásný jsou o jo, ale když vidím třeba Bigpistovu sbírku, tak mi běhá finanční mráz po zádech :-D já mám jen pár svých oblíbených Rapalek, tak jim občas dám prostor a fakt je, že prvního letošního dravce (štika 64) jsem chytil na x rapa :-) něco na nich bude :-D

Sobota 29. června 2013 v 11:09® troutkiller

casper>Když ty woby jsou ale tak krásný:-)) )V tom se jim žádná guma nevyrovná!

Sobota 29. června 2013 v 11:06® skwor
skwor

Tak v tom nejsem sám. Divná sezóna :-)

sidla_napajedla> Jednu už jsem nosit i přestal :-)

Sobota 29. června 2013 v 10:15® casper
casper

skwor> já jsem zatím neměl záběr na nic jiného než na gumu…poslední dobou jsem přemýšlel nad nákupem nějakých wobů, ale nějak se mi do toho nechce, fakt jsou drahý a s gumama mi to docela jde :-)

Sobota 29. června 2013 v 10:14® casper
casper

sidla_napajedla> to já taky, ale plný gum a k tomu dva plný pytlíky :-D

Sobota 29. června 2013 v 9:50® sidla
sidla

skwor> já rád táhnu 3 krabice abych nebyl zase za blba a nevracel se dom :-D

Sobota 29. června 2013 v 9:21® troutkiller

skwor>Jak píšeš!Včera to bylo jen o hrsti gum hlaviček.Je to divný ale je to tak.Do lonského roku sem gumu dával až na podzim ale letos je všechno jinak.Pravidelně zahajuju plechama ale letos plech naprosto marnej:-(( Woby to samé.

Sobota 29. června 2013 v 9:18® skwor
skwor

Jeden postřeh z letošní sezóny. Asi přestanu tahat k vodě ty tři krabice woblerů, protože jsem po nich zatím skoro nesáhnul :-D Zatím jenom gumy nebo jigstreamery.

Sobota 29. června 2013 v 6:34® troutkiller

David H.>Pokud neznáš Orlas pod plynovou lávkou nejsi Jihočech:-)) ))Caiska,Smeti­prach,Jistec Atd.Jinak první letošní Céčko obřích rozměru,urvaný všechny prdlavky a ve finále uvláčená rotačka Mapso:-)) )Celkem povedenej podvečer.