Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. září 2004 v 10:49® HaD
-
Dědek, Overhaul: a jsou tam boleni??? Co můžu ze svých vetchých zkušebností říct, tak brzo ráno a nebo těsně před soumrakem.
- Úterý 7. září 2004 v 10:47® HaD
-
Andrea: tak si vezmi jeho pruty a něco ulov sama, my Ti poradíme jak a nepovíme to na Tebe
- Úterý 7. září 2004 v 10:46® HaD
-
Dědek: na srazu samozřejmě vše bude
- Úterý 7. září 2004 v 9:39® Dědek
-
Overhaul: dělám to stejným způsobem jako ty a taky s úpně stejným úspěchem
)Když už nám někdo budete radit,tak by mě zajímala taky nejúspěšnější denní doba. Zatím jsem na dvojdílnou lapnul jenom jednu kudlu k večeru.
- Úterý 7. září 2004 v 9:07® overhaul
-
Big Mike: Ja sem skittera propa zkousel 3 hodiny a nic. Tahl sem ho rychle a porad poskubaval. Zpomaloval a zrychloval- nic jinyho me nenapadlo jak to delat. Vseci rikajou jak je to super. Nechci se ptat jak fish ale nemohl byste mi nekdo trosku nakopnout jak to delat?
- Úterý 7. září 2004 v 9:02® overhaul
-
Jiris: Jasnaka jedu
- Úterý 7. září 2004 v 7:14® Dědek
-
Toulovec: ještě jedna věc. Momentálně je tam asi o 4m míň vody,takže se dá jít po břehu. Za normálního stavu je to bez lodě makačka. Pořád lezeš nahoru a dolu k jednotlivým oknám. Ale loďku nemám
(
- Úterý 7. září 2004 v 7:11® Dědek
-
Toulovec : já chytám ze břehu a je to bída. Loďka se určitě hodí. Místní chytají ze břehu pouze na kačenu, jinak jezdí někam lodí. Ty velký pruhovance chytal na lehkou přívlač, tak předpokládám že moc hluboko ne. Ale je to problém, už pět metrů od břehu je pořádná hloubka a samá vázka. Pokud chcete na víkend, doporučuju kemp v Ratíškovicích. V provozu je od června do září (jedna noc v autě 95Kč-stan neberu), potom je tam vjezd volný. Podívej se do fotogalerie-ostatní,dal jsem tam dvě fotky právě z okolí kempu.
- Úterý 7. září 2004 v 6:17® Lovec
-
dědek: rádi bychom někdy s kámošem zajeli na dalas na víkend, myslíš že to má cenu bez lodi??? Nevíš jestli ty pruhovance lovili ze břehu, nebo to tahají z hlubin???
- Pondělí 6. září 2004 ve 21:48@ Big Mike
-
Včera test svépomoc Skitter propa a je to na 1 s * !!!!! Ještě dát nějaký pěkný šat, lak a boleni ať se třesou. Doporučuji článek Milana R. o povrchové přívlači!!!! Ryby neberou. Dnes ráno otec na plavačku 2 hodiny a krmil i kosťaky – 2 plotičky 15 cm. Bída s nouzí. A nebo – to neumíme.
- Pondělí 6. září 2004 v 17:02® Andrea
-
Tak jedu na týden k našim a říkala jsem tátovi, že bych si dala rybu. On mi na to řekl, že mám smůlu…
Za 1. je víc na bramborách než na rybách a za 2. když už je na rybách, odchází stejně s práznou. Ach jo, budu mít asi jen ty brambory.
- Pondělí 6. září 2004 v 15:04@ sedum
-
Dědek: To víš,že mne to láká. Na srazu se domluvíme. Do tohoto data jsem mimo.
- Pondělí 6. září 2004 ve 14:48® Dědek
-
DaH : dostal jsem e-mailem nabídku na tričko a čepici. Osobně si chci koupit tričko na srazu (ještě nevím jaké). Budeš je tam mít? Sedum : tak tam pojeď někdy na ryby.Údajně tam jsou až metrové štiky a candoši. V sobotu mi tam jeden místní říkal, že v týdnu lapnul 4 pruhovance nad 40.
- Pondělí 6. září 2004 ve 14:22@ sedum
-
Dědek: na Dalešickou přehradu jezdím,ale ne k vodě,ale podívat se do střev té betonové hromady.
- Pondělí 6. září 2004 ve 13:43® jiris
-
Overhaul – jedes na sraz?
- Pondělí 6. září 2004 ve 13:01® HaD
-
Dědek: letos jsem tam byl-krásní okouni
- Pondělí 6. září 2004 ve 12:51® Dědek
-
Uložil jsem do fotek (ostatní) nějaké fotky ze soboty – Dalešice. Chodíte tam taky někdo? Hodně těžká voda.
- Pondělí 6. září 2004 ve 12:48® HaD
-
doktor: už je tam…, díky
- Pondělí 6. září 2004 ve 12:29® HaD
-
doktor: jo došlo
- Pondělí 6. září 2004 ve 12:00® doktor
-
DaH: Prišlo ti to už?
- Pondělí 6. září 2004 v 11:33® Rybicka
-
Sedum: Už mám profil a řádnou registraci
- Pondělí 6. září 2004 v 11:32® Rybicka
-
All: Můj nedělní výlet na kole skončil u rybníka
PARÁDA!!! Konečně jsem si mohla nahodit prut do vody
NO PARÁDA!!! Místní rybář mi sdělil důležité informace, kde je nejblíž RS, kvůli vystavení rybářského lístku a povolenky. Chytal na „těžko“ kapříky, ale nic nechytil
asi proto, že můj psík se začal koupat přímo pod jeho pruty
- Pondělí 6. září 2004 v 10:50® jarv
-
Jaryn: Ok, měl bych to stihnout.
- Pondělí 6. září 2004 v 10:37® jaryn
-
jarv: V 8 večer
- Pondělí 6. září 2004 v 9:34® jarv
-
jaryn: V kolik tam budeš? Doufám, že tě po těch letech ještě poznám…
- Pondělí 6. září 2004 v 8:01® Ruda
-
Karlos: Jo je to Tica, jak psal Jiris. Jiris bravo!!!
- Neděle 5. září 2004 ve 22:42® jaryn
-
jarv: přijdeš zítra na žejdlík do Ráje?
- Neděle 5. září 2004 ve 21:55@ Big Mike
-
Jo, DaH je pruďas. Tuhle něco zahlíd v Osetii a dospěl k názoru, že změní výchovné methody. Ale že by museli kluka šít, to asi přehnal!!!!!!!!. Já dnes potřeboval pár bílé ryby pro sousedku a po 2 hodinách zoufalství na plavačku 2 cejni 40cm, plotice 30cm a skalda 30 cm. Alespoň něco, ale byla to bída, nechcou žrať!. DaH: nějak mi to to nové heslo nebralo, tak jsem psal pro nové.
- Neděle 5. září 2004 ve 21:26® HaD
-
jaryn: i tak si to Adámek užil. ale pořád ho to bolí
- Neděle 5. září 2004 ve 21:24® HaD
-
jaryn: myslíš děti, který ten den slaví narozeniny 3 roky?