Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 17. června 2013 v 16:00® sobi38
-
Nevíte proč se mi vlasec vymotává z cívky ??
- Pondělí 17. června 2013 v 15:54® casper
-
troutkiller> no už se těším
skwor> my jsme měli jen štěstí, že jsme trefili jedno místo, kde ty ryby byly, jinak já jsem počítal s nulou, nebo nějakým okyšem, či štikou, nakonec to dopadlo uplně jinak, takže já jsem si asi vybral štěstí na celou sezonu
Já myslel, že jste nachytali boleny, ale to byl asi někdo jinej tea…
- Pondělí 17. června 2013 v 15:42® 13thFace
-
Ja tedy absolutni spokojenost
par okounu, nejaky kudly a jeden candatek 50+ . Vsechno na rybnicich
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:45® skwor
-
David H.> Ono při tom počasí, co letos od začátku roku panuje, se není moc čemu divit.
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:33® HaD
-
skwor> někdy to nejde ani kdybys chytal na živou a máčel to mezi partou dravců. To jsou ryby…
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:32® troutkiller
-
skwor>To bě to taky nešlo?Takovej lovec?Dělám si prdel
Bylo nás po ruznejch vodách kolem Písku 8 a jen jeden chytl pár Okounku a jednu kudlu,jinak nikdo nic
Do party tě beru ale tvuj výkon nesmí mít vzrustající tendenci
)
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:30® troutkiller
-
casper>To víš když tu teče pořád moc vody a nemáš čas celej den lítat po rybách občas i nezachytáš.Nevěš hlavu na podzim ti pošlu pár fotek Okyšu přez 40cm.
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:19® sobi38
-
Hm začátek sezony není teda nic moc ,nic jsem nechytl pak jsem spadl jednou nohou do vody málem jsem zlomil prut ,pak jsem utrhl twistera .A pořád se mi nějak vymotává vlasec z cívky… Takže začátek nic moc..
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:04® skwor
-
gavlos> Třeba si to v průběhu roku vynahradíš… a po špatném začátku bude sezóna slušná.
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:02® gavlos
-
skwor> aspon si nic nepolamal…ja abych ted zhanel novy prut synkovi..jak na potvoru sem zlomil.prave jeho…od vanoc byl vcera poprve ve vode a hned toto…no naposrani to zahajeni
- Pondělí 17. června 2013 ve 13:52® skwor
-
troutkiller> Vezmeš mě do party? Taky jsem dal totální zero. A bylo úplně jedno, jestli jsem tam měl smáčka nebo vláčejácký kopyto. Prostě to nešlo.
- Pondělí 17. června 2013 ve 12:53® HaD
-
Draky> při souvislém tažení rotují. Bříško drží dolů a tak normálně můžeš tahat přes lekníny. Normálně vyleze na leknín a zase sleze a jede dál. Při poškubech se občas přetočí a pak se zas srovná…
Na fotce vidíš, kudy jsem to tahal
- Pondělí 17. června 2013 ve 12:28® Draky
-
David H.> No to mas pravdu, ze nevidel. Jakou ma vubec akci? Se ji vyklani ty nozicky?
- Pondělí 17. června 2013 v 11:35® HaD
-
Brácha trefil i únik
- Pondělí 17. června 2013 v 11:11® HaD
-
casper> na podzim by mě to nepřekvapilo, i když 13 cm je celkem dost. Ale jak je to měkké a pěkně to pracuje, tak je to asi dráždí. Mě to připomínalo bez zátěže vláčenou mrtvou rybku. Takhle zkraje bych ale čekal spíš úspěchy na modely ve velikosti potěru. Ti větší ale mají asi jiný názor
Troutkillera nech
Jsou to prostě ryby a někdy to prostě nejde. I kdyby třeba nakrásně braly…
- Pondělí 17. června 2013 v 10:53® casper
-
Tomik> jsem fakt rád, že ti můžu napsat, že mi ta moje červená potvora nikam nic nemotá a to jsem chytal se 14tkou vlascem
) Nemůžu si stěžovat, parádně hází, libová brzda, prostě dobrý no
tak máš asi fakt špatnej kus, nebo jsi silně zaujatej
spíš to druhý
- Pondělí 17. června 2013 v 10:51® casper
-
troutkiller> čímt o, že jsi nezachytal, když máš všechno tak super a odzkoušený?
- Pondělí 17. června 2013 v 10:49® casper
-
David H.> jj, ten má těch 35
na stejně velký smáčky, jsme je tahali včera
jsou super!!!!
- Pondělí 17. června 2013 v 10:37® HaD
-
Georgino> to jsem tipoval. Teď se mi zdá větši:)))
- Pondělí 17. června 2013 v 10:36® Georgino
-
David H.> Kolem pětatřiceti?
- Pondělí 17. června 2013 v 10:30® HaD
-
Draky> a to jsi jí neviděl ve vodě
- Pondělí 17. června 2013 v 10:26® HaD
-
Kolik by jste tipli tohohle okouna? Nástraha má 13 cm… Spadl mi a bylo málo světla, takže jsem ho moc dobře neviděl
Tento příspěvek byl editován 17.6.2013 10:29:00 uživatelem HaD. - Pondělí 17. června 2013 v 10:10® HaD
-
jepice> ano, bez zátěže. Tohle má 13 cm, takže se dá nahodit tak 20 metrů
- Pondělí 17. června 2013 v 10:06® jepice-zruseno
-
David H.> Máš to tedy bez olůvka? Já chytal párkrát na 5cm smáčka bez olůvka (na tlouště a okouny na mělčině) a chodí to super. Jenom jsem jaksi loni zlomil ten vláčák udělanej z mušáku, tak už mi to nejde tak dobře nahodit.
- Pondělí 17. června 2013 v 8:50® gavlos
-
ja se tesil jak malej…nakonec jedna spadla…za cely den..lehce spalene ruce a jako tresnicka na dortu zlomenej prut
to me poser..takove zahajeni jsem fakt necekal…jeste ze to nebyl klacek za dvojku..to by me fakt jeblo…
- Pondělí 17. června 2013 v 0:21® Draky
-
David H.> Tak to neni divu, ze nic nezabralo po tej zabe. Ta je velemocna.
- Neděle 16. června 2013 ve 22:48® BigMike
-
Nils Master>
Tento příspěvek byl editován 16.6.2013 22:50:00 uživatelem BigMike.Já měl takto jednou v prosinci 40 cm štiku na háčku tw. a jak jsem jí rukou vyndaval z vody, povedlo se mi prošpikovat pěkně dovnitř místo mezi ukazováčkem a palcem. Bágl s kleštěma na zádech, ruka uvnitř modrala jak se to tam vylejvalo, to bylo rodeo. Nakonec jsem št. uklidnil, bágl nějak sundal, zatnul zuby a alá John Rambo za to trhnul. Krve jak z vola, lehce na omdlení, ale od vody jsem se dostal a štika plave. Teď bude mít tak metr!:) A dnes jsem zas zapadl s autem! Po noční, vnímavost –100% a když jsem dojel k vodě, nějak mi nedošlo, že po velké vodě je všude bahínko! Jak jsem vjel na místo, věděl jsem, že je zle! Ani tam, ani zpět, tak jsem vzal cajk a radši šel. Za 3 h. chytání tak 2 h. myšlenky na to, jak vyjedu a 1 bolen 60 cm. Od řeky nesl 15 kg kamení, povodňová prkna a pak 80 minut vyprošťování! Kdyby nepomohl známý z daleké chaty, asi bych zkolaboval a nebo zavolal někam pro traktor. Večer se povedl ještě bolen 65 cm a candátek 48. Takže vcelku spokojenost!!!
- Neděle 16. června 2013 ve 22:38® HaD
-
Draky> zajímavější a přirozenější pohyb jsem snad nikdy nevykouzlil. Zíral jsem na to jak Alenka v říši divů. Improvizoval jsem takhle v místě, kde nám několik štik mezi lekníny netrefilo popy a tu žábu. Anebo jen vyjely a vůbec nezabraly. Už byly asi moc zrazené
Tento příspěvek byl editován 16.6.2013 22:39:41 uživatelem HaD.jedna mi teda za tím jela asi 5 m až úplne pod nohy. Ale nevzala. Měla tak 65cm. Takže příště. Jo a neuvázl jsem ani jednou. Při kontaktu s trávou nebo leknínem jsem jemně pockukal a vždy se to vyhlo
- Neděle 16. června 2013 ve 22:32® Draky
-
David H.> Zajimavej napad…to by mohla bejt supr vec na boleny, ale urcite nejen na ne.
- Neděle 16. června 2013 ve 22:27® HaD
-
Dneska jsem objevil nový rozměr smáčkování v mělké zarostlé vodě. Nevázne to a chod je neuvěřitelný. Jen zrazené štiky z popů už to nechtěly
ale vsadim se, že to bude pecka.