Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. června 2013 v 15:01® HaD
-
Normálně to nedělám, ale tentokrát si to neodpustím – od zítřka, nejpozději budeme mí konečně skladem tohohle nového DUTÉHO démona. Na candáty v kombinaci s neváznoucí hlavičkou fakt pecka. A na velké okouny. Prdí to, plave to ocáskem nahoru a myslím, že do toho půjde dát třeba kousek molitanu a nějaký rybí smrad a hlavně opatrný candát, který ochutná a bude cítiti ten pach, tak to sežere jak rybu. neskutečně se těším na testování. Kdyby měl někdo chuť testovat se mnou, napište mi osobku.
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:58® HaD
-
troutkiller> přesně tak
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:43® troutkiller
-
David H.>Nejsem architekt ale stačí si spočítat plochu toho asfaltu,přidat rychlost vody a je jasno.Stačí si vzít do kolika metru prutoku se dá brodit a noha má houby plochu.
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:35® HaD
-
troutkiller> spodek, kterej je v ose proudění to vydržel v pohodě. Tady je to kolmo na tu cestičku. Muselo by to mít takový podklad, aby se pod ten kobereček nedostala voda. Jak tam vlítne, je to ukrutná síla a rozebere to jako nic. I kdyby byl dvakrát tak silnej…
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:33® HaD
-
skwor> super, že se necítím po Tvém příspěvku jako egohonič
Menší věci jsem téměř nikdy nechytal
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:26® troutkiller
-
casper>Vygugluj Jaxon a něco ti to vyhodí.Ani nevim kdo to k nám momentálně tahá.Byl to model perseus.
Tento příspěvek byl editován 10.6.2013 14:27:08 uživatelem troutkiller. - Pondělí 10. června 2013 ve 14:25® troutkiller
-
David H.>Ten asfalt vypadal že ho někdo v ruce schrnul a zahodil do pole
Jel sem tam když tu stezku vyráběl finyšér a borec tvrdil že je to na furt,tak sem se jen zasmál a řekl mu at počká do první větší vody
Tenhle usek je mokrej odjakživa.
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:23® casper
-
troutkiller> to zní krásně, jen vubec nevím kde by se dal sehnat
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:21® troutkiller
-
casper>Měl sem ho do 12g a za ty peníze parádní klacek,stál kolem 1200kč a byl sem s nim spokojenější než s dvakrát dražším Speedem.Dragon ani řešit nebudu,bylo by to pořát dokola
(
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:19® skwor
-
casper> Tohle je celoblank, není to chvějivka jako ty, co jsi posílal předtím. 00 rotačku nebo 3cm kopyto na tom cítíš v pohodě. A menší už necháme egohoničům
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:18® Bigpista
-
casper> Mám od nich vláčák, mušák i feeder. Žádný výkřiky, ale svoje si odpracujou. Jestli chceš, můžu ti půjčit na osahání ten vláčák. Vezmu ho s sebou v neděli…
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:16® casper
-
troutkiller> fakt to neznám…já jsem v té vláčce fakt dost pozadu…
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:15® casper
-
skwor> to se mi práv líbí no…
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:14® skwor
-
casper> Koukni na tohle http://www.rsp-fishing.cz/…m-3-14g-akce 14g teda není echt UL, ale ten prut mi ve všech ohledech sedí.
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:12® HaD
-
troutkiller> Ještě že mám 4×4 a dokázal jsem tam dojet
Ten asfalt byl poházený, jak listy papíru, že
V pátek? Měl jsi se zastavit. Byl jsem tam i v pátek a i v sobotu.
V chatě 25 cm vody. Vše pod bahýnkem a nábytek nacucanej. Ale není to tragédie, myslím, že škody snad téměř nebudou. Budu muset vymalovat a doufat, že nábytek nezplesniví…
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:07® troutkiller
-
David H.>Tak co povoden?Byl sem v pátek na Soutoku a docela sem se divil co dokáže udělat voda s asfaltem
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:05® troutkiller
-
casper>To si děláš prdel nebo fakt neznáš?
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:03® HaD
-
casper> základní pravidlo, kterým se řídím: musí to vyhovovat mě!!! V závodech se poslední roky všichni až fanaticky upnuli k Norstreamu. Já ho už z principu odmítl. Sedí mi pezony a i kdyby všichni chytali na Norstream, tak já ho nechci. Klidně budu chytat s prutem za dvě stovky bez označení, pokud mi bude sedět. A co si budeme povídat – když koupíš něco levného, nebude to ani tak bolet, když ho časem odděláš
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:58® casper
-
troutkiller> to vůbec neznám
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:58® casper
-
David H.> já to mám taky radši no
ale to zas koupím něco, co nebudu vubec znát předpokládám
né že by mi teda někdy poradili špatně, ale mám radši, když slyším názor někoho „neutrálního“…nakonec to tak stejně asi dopadne, že zajdu k nám na kobylisy
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:56® HaD
-
casper> po pravdě – já bych si přes net nekoupil – došel bych si vybrat do obchodu – osahat co Ti bude sedět. Ono totiž to, že něco někomu vyhovuje neznamená, že to sedne i Tobě…
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:51® troutkiller
-
casper>Jaxon taky neni zlej.
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:45® casper
-
David H.> tak teď už jen otázka, jestli tu levnější variantu s barevnou špičkou, nebo tenhle, protože ten mi připadá pro mě nejvhodnější…
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:37® HaD
-
casper> Barevná špička není špatná – lépe se pozoruje a na levnějších UL prutech tak dobře necítíš jemný záběr v ruce a proto je dobré sledovat špičku. A právě ta „feederová“ se sleduje lépe jak přes den, tak hlavně brzy ráno nebo večer. Mě se to ale nelíbí. Nicméně je to jen o vkusu…
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:36® Bigpista
-
casper> Tohle je trochu přes limit…
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:35® HaD
-
UL je zhruba 0 – 10 – 12g. Délky budou obvykle 1,8 m – 2,4 (2,7) m. Gramáž i délku si musíš vybrat podle toho, na co to chceš. Délka především podle lokality, kde budeš chytat. Na malých zarostlých říčkách bych volil kratší, na velké řeky a přehrady, otevřená prostranství apod. klidně 2,4–2,7m.
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:34® casper
-
líbí se mi tohle i když to vypadá jak feeder
http://www.rsp-fishing.cz/…2-30m-1-7g-2
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:31® casper
-
David H.> možná bych i trochu víc zainvestoval a vzal nějakej Dragon, ten se mi líbil…
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:29® casper
-
David H.> Mivradi bych se rád vyhnul
) klidně bych se nezlobil za Pezon Michel, nebo ten Cormoran, ale vubec nevím jaký typ, délku, ani odhozovou hranici
)
- Pondělí 10. června 2013 ve 13:21® HaD
-
casper> nějaký Mivardi koupíš za pár stovek, nejsou zlý ani mikáda, nebo cormoran