Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. června 2013 v 15:01® HaD
HaD

Normálně to nedělám, ale tentokrát si to neodpustím – od zítřka, nejpozději budeme mí konečně skladem tohohle nového DUTÉHO démona. Na candáty v kombinaci s neváznoucí hlavičkou fakt pecka. A na velké okouny. Prdí to, plave to ocáskem nahoru a myslím, že do toho půjde dát třeba kousek molitanu a nějaký rybí smrad a hlavně opatrný candát, který ochutná a bude cítiti ten pach, tak to sežere jak rybu. neskutečně se těším na testování. Kdyby měl někdo chuť testovat se mnou, napište mi osobku.

foto/diskuze/privlac/2013/th-img99175.jpg
Pondělí 10. června 2013 ve 14:58® HaD
HaD

troutkiller> přesně tak

Pondělí 10. června 2013 ve 14:43® troutkiller

David H.>Nejsem architekt ale stačí si spočítat plochu toho asfaltu,přidat rychlost vody a je jasno.Stačí si vzít do kolika metru prutoku se dá brodit a noha má houby plochu.

Pondělí 10. června 2013 ve 14:35® HaD
HaD

troutkiller> spodek, kterej je v ose proudění to vydržel v pohodě. Tady je to kolmo na tu cestičku. Muselo by to mít takový podklad, aby se pod ten kobereček nedostala voda. Jak tam vlítne, je to ukrutná síla a rozebere to jako nic. I kdyby byl dvakrát tak silnej…

Pondělí 10. června 2013 ve 14:33® HaD
HaD

skwor> super, že se necítím po Tvém příspěvku jako egohonič :-) Menší věci jsem téměř nikdy nechytal :-D

Pondělí 10. června 2013 ve 14:26® troutkiller

casper>Vygugluj Jaxon a něco ti to vyhodí.Ani nevim kdo to k nám momentálně tahá.Byl to model perseus.

Tento příspěvek byl editován 10.6.2013 14:27:08 uživatelem troutkiller.
Pondělí 10. června 2013 ve 14:25® troutkiller

David H.>Ten asfalt vypadal že ho někdo v ruce schrnul a zahodil do pole:-(( Jel sem tam když tu stezku vyráběl finyšér a borec tvrdil že je to na furt,tak sem se jen zasmál a řekl mu at počká do první větší vody:-( Tenhle usek je mokrej odjakživa.

Pondělí 10. června 2013 ve 14:23® casper
casper

troutkiller> to zní krásně, jen vubec nevím kde by se dal sehnat :-)

Pondělí 10. června 2013 ve 14:21® troutkiller

casper>Měl sem ho do 12g a za ty peníze parádní klacek,stál kolem 1200kč a byl sem s nim spokojenější než s dvakrát dražším Speedem.Dragon ani řešit nebudu,bylo by to pořát dokola:-( (

Pondělí 10. června 2013 ve 14:19® skwor
skwor

casper> Tohle je celoblank, není to chvějivka jako ty, co jsi posílal předtím. 00 rotačku nebo 3cm kopyto na tom cítíš v pohodě. A menší už necháme egohoničům :-)

Pondělí 10. června 2013 ve 14:18® Bigpista
Bigpista

casper> Mám od nich vláčák, mušák i feeder. Žádný výkřiky, ale svoje si odpracujou. Jestli chceš, můžu ti půjčit na osahání ten vláčák. Vezmu ho s sebou v neděli…

Pondělí 10. června 2013 ve 14:16® casper
casper

troutkiller> fakt to neznám…já jsem v té vláčce fakt dost pozadu…

Pondělí 10. června 2013 ve 14:15® casper
casper

skwor> to se mi práv líbí no…

Pondělí 10. června 2013 ve 14:14® skwor
skwor

casper> Koukni na tohle http://www.rsp-fishing.cz/…m-3-14g-akce 14g teda není echt UL, ale ten prut mi ve všech ohledech sedí.

Pondělí 10. června 2013 ve 14:12® HaD
HaD

troutkiller> Ještě že mám 4×4 a dokázal jsem tam dojet :-) Ten asfalt byl poházený, jak listy papíru, že :-((

V pátek? Měl jsi se zastavit. Byl jsem tam i v pátek a i v sobotu.

V chatě 25 cm vody. Vše pod bahýnkem a nábytek nacucanej. Ale není to tragédie, myslím, že škody snad téměř nebudou. Budu muset vymalovat a doufat, že nábytek nezplesniví…

Pondělí 10. června 2013 ve 14:07® troutkiller

David H.>Tak co povoden?Byl sem v pátek na Soutoku a docela sem se divil co dokáže udělat voda s asfaltem:-((

Pondělí 10. června 2013 ve 14:05® troutkiller

casper>To si děláš prdel nebo fakt neznáš?

Pondělí 10. června 2013 ve 14:03® HaD
HaD

casper> základní pravidlo, kterým se řídím: musí to vyhovovat mě!!! V závodech se poslední roky všichni až fanaticky upnuli k Norstreamu. Já ho už z principu odmítl. Sedí mi pezony a i kdyby všichni chytali na Norstream, tak já ho nechci. Klidně budu chytat s prutem za dvě stovky bez označení, pokud mi bude sedět. A co si budeme povídat – když koupíš něco levného, nebude to ani tak bolet, když ho časem odděláš ;-)

Pondělí 10. června 2013 ve 13:58® casper
casper

troutkiller> to vůbec neznám :-)

Pondělí 10. června 2013 ve 13:58® casper
casper

David H.> já to mám taky radši no :-(( ale to zas koupím něco, co nebudu vubec znát předpokládám :-(( né že by mi teda někdy poradili špatně, ale mám radši, když slyším názor někoho „neutrálního“…na­konec to tak stejně asi dopadne, že zajdu k nám na kobylisy :-D

Pondělí 10. června 2013 ve 13:56® HaD
HaD

casper> po pravdě – já bych si přes net nekoupil – došel bych si vybrat do obchodu – osahat co Ti bude sedět. Ono totiž to, že něco někomu vyhovuje neznamená, že to sedne i Tobě…

Pondělí 10. června 2013 ve 13:51® troutkiller

casper>Jaxon taky neni zlej.

Pondělí 10. června 2013 ve 13:45® casper
casper

David H.> tak teď už jen otázka, jestli tu levnější variantu s barevnou špičkou, nebo tenhle, protože ten mi připadá pro mě nejvhodnější…

http://www.rsp-fishing.cz/…-2-55m-2-10g

Pondělí 10. června 2013 ve 13:37® HaD
HaD

casper> Barevná špička není špatná – lépe se pozoruje a na levnějších UL prutech tak dobře necítíš jemný záběr v ruce a proto je dobré sledovat špičku. A právě ta „feederová“ se sleduje lépe jak přes den, tak hlavně brzy ráno nebo večer. Mě se to ale nelíbí. Nicméně je to jen o vkusu…

Pondělí 10. června 2013 ve 13:36® Bigpista
Bigpista

casper> Tohle je trochu přes limit…

http://www.tropicliberec.cz/…t-1-98m-2-8g

Pondělí 10. června 2013 ve 13:35® HaD
HaD

UL je zhruba 0 – 10 – 12g. Délky budou obvykle 1,8 m – 2,4 (2,7) m. Gramáž i délku si musíš vybrat podle toho, na co to chceš. Délka především podle lokality, kde budeš chytat. Na malých zarostlých říčkách bych volil kratší, na velké řeky a přehrady, otevřená prostranství apod. klidně 2,4–2,7m.

Pondělí 10. června 2013 ve 13:34® casper
casper

líbí se mi tohle i když to vypadá jak feeder :-D http://www.rsp-fishing.cz/…2-30m-1-7g-2

Pondělí 10. června 2013 ve 13:31® casper
casper

David H.> možná bych i trochu víc zainvestoval a vzal nějakej Dragon, ten se mi líbil…

Pondělí 10. června 2013 ve 13:29® casper
casper

David H.> Mivradi bych se rád vyhnul :-)) ) klidně bych se nezlobil za Pezon Michel, nebo ten Cormoran, ale vubec nevím jaký typ, délku, ani odhozovou hranici :-)) )

Pondělí 10. června 2013 ve 13:21® HaD
HaD

casper> nějaký Mivardi koupíš za pár stovek, nejsou zlý ani mikáda, nebo cormoran