Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 7. června 2013 v 18:41® gavlos
-
TJSS> jasne.ja nikoho nepresvedcuju..proste u pivka debata,vis jak to je…taky uz se trepu na vlacku…na rybku bych tak zkusil pokud budu travit vice jak den na jednom miste…jinak se radsi projdu s jednim prutem a par trpytkama
- Pátek 7. června 2013 v 18:31® BigMike
-
Já už léta s nikým nepolemizuji. Někdo vdolky, jiný holky! Akorát mě vždy nadzvedne, když takový ortodoxní rybičkář a trhan dravčích tlam a chřtánů začne nadávat, že mu to vše vláčkaři vychytají a že by se měla přívlač povolit zase až od 1.9.! Ale nediskutuji, královo králi, volovo volovi.)
- Pátek 7. června 2013 v 17:43® TJSS
-
gavlos> Je pravda, že nás tady školí se starýma bambusákama a s téměř chátrajícíma navijákama, stačí 30 vlasec, vykoupat půl dne rybku a úspěch se jim dostaví. Těm starším nelze vysvětlit, že vláčka je pestrá a strašně variabilní, dokonce bych ji nazval sportem. Když vím o štice, kterou vláčkou nechytím, nebo nedobere, tak jí lapne právě někdo z těch o kterých píšeš. Já už nikoho nepřesvědčuju, já vláčím 100%.
- Pátek 7. června 2013 ve 13:40® gavlos
-
hodim tema do diskuze…vcera u pivka s rybarskym veteranem. se dostalo na tema zda je ucinejsi na candaty stiky atd vlacka ci polozena na rybicku…nejak sem ho nemohl presvedcit o vyhodach vlaceni…mnozstvi prochytanych mist velky vyber nastrah atd…byl presvedcen ze polozena je nejlepsi..jen se to musi pry umet
. co vy na to kolegove
- Pátek 7. června 2013 ve 12:31® sethy
-
troutkiller>
- Pátek 7. června 2013 ve 12:08® troutkiller
-
sethy>Mažu tě BEJKU
- Pátek 7. června 2013 ve 12:01® sethy
-
troutkiller> No už taky nejsi nejmladší
- Pátek 7. června 2013 v 11:40® troutkiller
-
casper>Ta volnost je super ale jsou chvíle kdy sem tak utahanej že si k tomu fídru rád sednu
)
- Pátek 7. června 2013 v 10:58® casper
-
j už se tak strašně těším, až budu moct konečně vyrazit na ryby jen s vláčákem a krabičkou nástrah, to bude vysvobození od tahání hromady krávovin na feeder
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 14:00® kubas
-
troutkiller> No dovolujou si to, protože si to dovolují i doma a slovo autorita jim nic neříká. Hold bohužel tak to je
.
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:47® troutkiller
-
kubas>Když vidim co si ty smradi dovolujou k učitelum tak mi je jich líto
Učit bych nešel ani za nic,páč by mně druhej den zašily za ublížení na zdraví
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:30® kubas
-
troutkiller> To není jen o tom i když povětšinou to začíná doma, ale společnost tomu teda taky dává kapky
.
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:25® troutkiller
-
kubas>Je třeba to řezat,řezat a řezat!Každý facky co padne vedle je škoda
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:21® Draky
-
Dredaty> je nutny paypal, ale je to pohodlny a rychly
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:14® kubas
-
troutkiller> Bohužel je to tak a řekl bych, že bude hůř
.....
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 13:07® Dredaty
-
cormaxx> myslel jsem spíš něco jako americky cabelas. Nebo jinak, dá se platit na e-bay klasickým převodem nebo je nutný paypal?
- Čtvrtek 6. června 2013 v 6:24® troutkiller
-
regulus>Já bych řekl že je to další drzej mládežník kterej si myslí že když to bude o něco prosit tímto zpusobem tak se z něj všichni posadí na zadek
Neposadí!
- Čtvrtek 6. června 2013 v 0:00® regulus
-
Palivec> kdyby kolega psal slovensky, tak bych pochopitelně význam toho slova pochopil i když mi hlava nebere, proč začínat dotaz souhlasem.
Jelikož ale kolega píše česky, pokládám si otázku, co že tím „Hej“ vlastně myslel. Čekal jsem na vysvětlení, ale vlasně jsem se nedočkal. Nejspíš ani netuší co píše. Je několik možností, ono slovo může být:
Hej > pokřiknutí na někoho (něco ve smyslu co jsi psal o tech kurvách)
Hej > citoslovce oslovení používané slaboduchou mládeží
Hej staročesky (mělo potupný význam) > hýkati na někohoNo a včil si vyber
- Středa 5. června 2013 ve 21:50® cormaxx
-
Dredaty> ebay.de
- Středa 5. června 2013 v 15:54® sethy
-
Dredaty> Ne, je celkově o chlup větší.
- Středa 5. června 2013 ve 14:49® Dredaty
-
Uvažuju o Zauberovi a mám dotaz. Rozdíl mezi velikostí 3000 a 4000 je jen v cívce? Tedy celkově větši průměr nebo je jen hlubší? Mám dobrou zkušenost s klonem od draka, ale po 5 letech téměr denního používání už jde poznat, že má něco za sebou, tak ho nechám ještě pár let dožít na plavačce a na vláčku bych teď zkusil origoš. Případně máte nějáký typ na ověřený německý eshop? Dík
- Středa 5. června 2013 ve 12:15® HaD
-
Palivec>
)
- Středa 5. června 2013 v 11:49® aspius
-
Palivec: Dobré.
Tento příspěvek byl editován 5.6.2013 11:50:25 uživatelem aspius. - Středa 5. června 2013 v 9:48@ Palivec
-
sobi38> Hej? Hmm, keď som bol po návšteve Tatier v detskom veku prvýkrát ako „dospelák“ na Slovensku (lyžovačka vo Vrátnej), prechádzal som sa s kamarátom (Slovák po Žiline). Keď sme išli uličkou z terajšieho Mariánskeho námestia ku tržnici, pýtal som sa, že na čo slúži Slovákom „hej“, že to stále počujem. Dostal som výklad a kamarát mi povedal „keď zakričíš hej, tá, ktorá sa obzrie, je isto kurva“. A já som zareval z plných pľúc „hej“ a obzreli sa všetky dámy nachádzajúce sa na tej ulici. Ale aj páni. Vraj som kričal prisilno…
- Středa 5. června 2013 v 6:47® sobi38
-
Palivec>
- Úterý 4. června 2013 ve 22:44@ Palivec
-
Tu máte kompletní výklad:
- vyjadruje prisvedčenie, súhlas, kladnú odpoveď (= áno): Hej, to je pravda. (Jes.) Hej, pamätám sa naňho. (Kost.) To je už rozumná reč — hej, veru! (Kuk.) „Čože, mýto pýtať?“ „Ver hej!“ (Kal.)
- (pri otázke al. rozkaze) vyzýva spolubesedníka na súhlas s výpoveďou: Ale tak trošku obavy ešte máš predo mnou — hej? (Šolt.) Budeme sa baviť, hej? (Ráz.) Odíď mi z cesty, hej? (Luk.)
hej2 cit. zvolanie vyjadrujúce
- upozornenie: Hej, ty, počkajže! (Ráz.)
- povzbudenie: Šuhaj, — zavolal na psa, — za nimi sa, hej! (Jégé)
- radosť, veselosť, plesanie: Hej, to bude neviazaný život! (Šolt.) Hej, hore háj, dolu háj… (ľud. pieseň);
- citové pohnutie: Hej, sedem hrmených, chlapče! (Škult.)
- vo výraze hej-rup udáva rytmus pri spoločnej práci al. inej spoločnej činnosti: Hej-rup! — ťahajú napäté ruky. (Fr. Kráľ)
- hovor. expr. stojí miesto prísl. dobre: Pravda, teraz im je hej. (Jégé) Vám by sa hej stavalo, keby bolo všetko v poriadku. (Tat.)
- hovor. expr. stojí miesto príd. dobrý, súci, vyhovujúci: To je hej pesnička. (Ráz.) Chválili, že to už bude hej majster. (Stod.)
- Úterý 4. června 2013 ve 21:49® sobi38
-
cIToslovce!
- Úterý 4. června 2013 v 19:46® Draky
-
regulus> ja bych rek, ze citoslovce
- Úterý 4. června 2013 v 19:26® Segoves
-
regulus> asi to velice spěchá!
- Úterý 4. června 2013 v 19:21® regulus
-
sobi38> a „Hej“ je co???