Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. června 2013 v 16:30® kubas
-
troutkiller> Jj nezbývá ne čekat, ale je to čím dál horší s přibývajícím se datem D. Navinuto už mám, je třeba už jen čekat
.
- Neděle 2. června 2013 v 16:24® troutkiller
-
kubas>Přesně jak u nás
Pstruhovku sem letos vubec nebral a zatim trápim Kapře s fídrem!Ale pořát věřim.
- Neděle 2. června 2013 v 16:17® kubas
-
troutkiller> No tak to už je na mě moc
. To já jsem spíš myslel na ten 80g nebo max. 110g, ale je těžké si na ty pruty někde šáhnout a porovnat je… Jo tak ULkem je třeba se někdy zabavit po těch hodinách bez záběru, to je fakt
. Ono u nás poslední dobou už ani na to ULko není moc co chytat, takže člověk musí jít cestou feederu a kapř kdyžtak
.
- Neděle 2. června 2013 v 15:46® troutkiller
-
kubas>Neboj taky ještě přikupím doktore
))Instincta má v gramáži kterou asi nikdy nebudu potřebovat
)2,70m do 150g.Já zrovna zbrojim opačnym směrem k UL.Jinak ted mi volala mamka že byla poslední co přešla přez starej most v písku než byl zavřen
Neni to dobrý,má ještě dva dny lejt
(
- Neděle 2. června 2013 v 15:32® kubas
-
troutkiller> Příprava na zahájení je v plném proudu, příští týden mám ve škole 4 zkoušky, takže se pokouším to nějak udolat, ať mám po zahájené klid
… Jinak nějakých pár nových přírůstků mám v oblasti navijáků, šňůr, nástrah, tak uvidíme, jak to letos půjde
. Snad se hlavně do zahájené dá to počasí do kupy trochu. Jinak jakého máš ty toho Instincta? Výhledově, ale opravdu výhledově pokukuju po novém párátku
.
- Neděle 2. června 2013 v 15:19® troutkiller
-
kubas>Zdar kámo
Tak co příprava na zahájení?U nás to zatim vypadá spíš na potopu než na fišle
Otava jde na horu a pořád leje!Zatim to vypadá na zahájení na místním placeném revíru kde jsou moc pěkný štiky a Okouni.Loni jsem byl svědkem vyndání dvou 95cm kousku na rybku tak snad se podaří i něco na vláčku.Pokud ne sednu na fídr a podráždím Líny
- Neděle 2. června 2013 ve 13:46® kubas
-
daniel kvapil> Tak se nemáš hned zavzdušňovat taky…
- Neděle 2. června 2013 ve 13:43® daniel kvapil
-
jej tak sme si nevšiml že sem se překlepl ale stačilo to napsat a ne tady celej den mně probírat
- Neděle 2. června 2013 ve 12:53® troutkiller
-
regulus>Je to marný,je to marný je to…Něco o dva roky staršího mám doma a taky si myslí že je drsnák co sežral všechnu chytrost světa.Pak se něco po…e a první co schání je táta co ho z pruseru vytáhne.Ne tohle děcko nemá už cenu reagovat.
- Neděle 2. června 2013 ve 12:28® regulus
-
daniel kvapil> trošinku se uklidni, pokud ti to nedošlo, jednalo se o vtípek kvůli tomu, že jsi napsal "…před tim sem to nevěděla … " (dnes v 10:21) a nikoliv kvůli tvýmu háru. Myslím si, že není vhodný titulovat borca kterej by mohl být tvůj tata vole a podobně kvůli žertíku s překlepem a ještě se cejtit uraženej.
- Neděle 2. června 2013 ve 12:21® daniel kvapil
-
troutkiller> ty vole už mně nech na pokoji nic sem ti neudělal
- Neděle 2. června 2013 v 11:52® troutkiller
-
skwor>No nevim ale zatim sem nenašel k třeba Illexu u jiného výrobce adekvátní a levnější nástrahu co by byla stejně uspěšná
- Neděle 2. června 2013 v 11:50® troutkiller
-
daniel kvapil>Co hulíš?Koukám že to musí bejt slušnej model!
- Neděle 2. června 2013 v 11:35® regulus
-
daniel kvapil> to nemělo bejt žádný navážení se do tebe, jen jsem ti chtěl naznačit, že je to trochu zbytečný. Nejsou to nejspíš ryby který by se nějak zvlášť vymykaly průměru co tam asi chytáš, takže to nejspíš nejsou fotky trofejních ryb. Jak jsem psal, pokud jdou do kuchyně je to jedno, ale pokud zpátky do vody, tak je lepší na ně pokud možno vůbec nešahat. Naučil jsem se většinu ryb odháčkovat ve vodě aniž bych na ně sáhnul. Třeba pstruhy když už je musím vzít do ruky, beru za spodní čelist.
Pokud se týká toho focení, tak fotka ryby zmáčknuté v ruce není žádná krása. Napsat článek jak fotit ryby je docela těžný, neexistuje univerzální návod, záleží co a kde fotíš no a návod jak takovou fotku komponovat se prakticky napsat nedá. Mrkni semka http://www.jablib.cz/oryby.php třeba tam najdeš inspiraci. Já ryby moc nefotím, ale když už tak většinou ve vodě, ale to taky všude nejde. Musíš si sám rozhodnout jestli ta fotka za to stojí nebo ne, nemá smysl fotit každou chycenou rybu za každou cenu. - Neděle 2. června 2013 v 11:21® skwor
-
troutkiller> Plasťák jako plasťák, ať je to Yo-zuri, Illex nebo Rapala. Nevyhledávám ani jedno
Vlastně kecám, nedávno jsem si koupil 13cm X-rap jointed shad.
- Neděle 2. června 2013 v 11:18® kubas
-
daniel kvapil> Bože Růžo, tady má někdo delší vedení
- Neděle 2. června 2013 v 11:12® daniel kvapil
-
troutkiller> co meleš trapáku jenom mám delši a myslel sem že se tady na ty strance nebudeme uražet kvuli tomu jak vypadame
- Neděle 2. června 2013 v 10:25® troutkiller
-
daniel kvapil>Holka Daniel??
)
- Neděle 2. června 2013 v 10:21® daniel kvapil
-
troutkiller> jo před tim sem to nevěděla kupoval si všechy pro rok 2013 ale ted mně to mrzy protože stejnka chytam jenom na ty stary
- Neděle 2. června 2013 v 10:13® troutkiller
-
daniel kvapil>Právě proto že nemáš kačky vynechej to co nemaká a co má cenu zbytečnosti
- Neděle 2. června 2013 v 10:07® daniel kvapil
-
troutkiller> jo no jak sem na něj chytil toho tlouště začal sem si kupovat další rapaly ale koupil sem si i ten poper x rap a všichny na něj nadáváte doufám že bude fungovat protože si mužu woblery koupit jednou začas tak at to sou ty nej
- Neděle 2. června 2013 v 10:00® troutkiller
-
Segoves>Dobrý jsou hlavně ty starší balzovky,ty plastáky nestojí za nic
Radši koupim jeden Illex než pět Rapal.
- Neděle 2. června 2013 v 9:58® troutkiller
-
daniel kvapil>Začneš jednim wobem a za chvilku jich máš 500
Stejný je to s prutama a vším ostatnim.
- Neděle 2. června 2013 v 9:54® daniel kvapil
-
a na jakej wobler by ste myslely že by šel dostat tloušt okolo 60 cm kterej je hrozně vychcanej a na nic nebere du po něm od ty doby co oněm vim je to v jednom rybníku ale největší se my tam povedl zatim 47cm na rapalu pro rok 2013 už nevim jak se jmenuje ale byl to duhak a nějaka specialni sada balsa xtreme
- Neděle 2. června 2013 v 9:51® Segoves
-
troutkiller> ta rapalka je klasika a chytá spolehlivě pořád já mám od rapaly nejradši právě original floating od nejmenší až po 11cm
ale je fakt že novější woby sou asi účinější…
- Neděle 2. června 2013 v 9:51® daniel kvapil
-
troutkiller>no tu závislost sem ted právě chytil no snažim se dělat věci jako vy tady ale moc se my to nedaří ale je to lepší než jiny site protože tady sou samy dobry rybáři
- Neděle 2. června 2013 v 9:45® troutkiller
-
Segoves>Já sem ho po pul dni proby přesunul do funkce přívěšek na klíče
)Aspon k něčemu dobrej
- Neděle 2. června 2013 v 9:43® troutkiller
-
daniel kvapil>Až se do toho opřeš trochu víc a získáš závislost jako většina zdejších soudruhu zjistíš co a jak
Ta Rapala dobrá ale dneska už se dělá hafo jinejch a lepších wobu
- Neděle 2. června 2013 v 9:07® daniel kvapil
-
Segoves>jo vůbec mně nebuzeruješ sem rád za každou radu abych věděl jak příště ale mněl míru tak co a na to lanko mrknu díky
- Neděle 2. června 2013 v 9:05® Segoves
-
daniel kvapil> hele toho malýho pstroužka s woblerem až v prdeli sem radši vůbec nedávej ten už asi plavat nebude…tim tě nechci nijak buzerovat sám na tyhle malý rapalky chytám…
k tomu lanku: neznám nic lepšího než Microwire nebo Micro plus teď nevim jakej je současnej název od Jaxonu já už bych nic jínýho nechtěl