Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. května 2013 ve 12:27® casper
-
nerf> nevím tedy co přesně hledáš, ale mě se jako vláčecí taška hodně líbí tohle – http://www.chytapust.cz/…ist/d-72689/
je to celkem za pár a vypadá to fakt kvalitně…
ale maj tam toho víc, tak to omrkni…
- Úterý 7. května 2013 ve 12:24® casper
-
David H.> já jsem si teď koupil tenhle, ale zas to není pro vláčkaře no…
http://www.mivardi.cz/…new-dynasty/
jinak já jsem viděl dost pěkný vláčecí tašky/batohy na chytapust.cz
- Úterý 7. května 2013 ve 12:23® nerf
-
David H.> Jo, Mivardi má hezký batohy. A ten Executive za 1100,– vypadá velmi dobře. Ale 75l batoh si sebou na vláčecí procházku nevezmu… Potřebuju něco mezi 30–40 litrů, chodím spíš na lehko.
- Úterý 7. května 2013 ve 12:03® HaD
-
nerf> člověče to nevím, nijak zvlášť to nesleduju. Ale vím, že pěkný tašky a batohy má třeba Mivardi. http://www.mivardi.cz/…asky/batohy/
- Úterý 7. května 2013 v 11:37® nerf
-
David H.> Ok, dík za názor. A dokázal bys mi pro moje potřeby doporučit něco jinýho? Cenově max těch 1500,–.
- Pondělí 6. května 2013 ve 21:40® HaD
-
Alivio> Jak říkám, špatný to není, ale žádná hitparáda…
- Pondělí 6. května 2013 ve 21:06® Draky
-
David H.> este jsem myslel, ze v Cechach ho ukradli
- Pondělí 6. května 2013 v 19:08® Shrek
-
David H.> taky to je batoh pro rybáře a ne přepravní zavazadlo pro Hanzelku a Zikmunda. Musíš s ním zůstat v Čechách na louži a ne ho vláčet po světě…
- Pondělí 6. května 2013 v 16:04® HaD
-
nerf> není špatnej, ale kvalita celkem bída – zipy mi v norsku totálně zarezly a popruhy popraskaly v Mongolsku, když jsem v tom tahal velkou váhu.
- Pondělí 6. května 2013 ve 13:33® nerf
-
Zdravím, máte někdo praktické zkušenosti s tímhle batohem? Rapala – Bag 3 in 1 Combo. Chodím spíše na lehko a chtěl bych mít batoh „na všechno“. Měla by se mi tam vejít bižu, nějaké nástrahy, svačina, pití, malý vezírek, dvě vidličky, podběrák, dva navijáky, papíry a pár dalších serepetiček okolo. Tenhle batoh mě hodně zaujal a já řeším, jestli pro mě bude praktickej a využitelnej. PS. Budu s tím chodit jak vláčet, tak feedrovat apod. Prostě většinou batoh a dva proutky v ruce.
- Pátek 3. května 2013 v 16:43@ Palivec
-
sidla_napajedla> To pokaždé vejplatě? A děcka pláčí od hladu, že, chech? No to je jasná patologie. Taky su minimálně půl století takovým sběratelem. I letos jsem nakoupil pixovin na UL vláčku, že to do smrti nepoužiju. A krom toho jsem rozšířil sbírku voblerů, která by už dávno pokryla spotřebu 5 průměrných nespeciaslizovaných rybářů na 5 let. A když se chystám k vodě, nejdřív mudruju na co a jakým stylem, potom kde a jaký prut a nástrahy, potom vezmu staré a osvědčené a je to…
- Čtvrtek 2. května 2013 v 16:48® skwor
-
cormaxx> Díky za nabídku, už mám nějaké u Kazana. Ale kdyby bylo třeba, ozvu se.
- Čtvrtek 2. května 2013 v 15:00® cormaxx
-
skwor> Jak velký háčky potřebuješ? Možná bych mohl něco odlít…
- Středa 1. května 2013 ve 21:00® gavlos
-
Segoves> tak nic teda..woby si dam na vystavku a dokoupim gumy
radsi…a tu prvni rapalu jsem vylozene neurval…hazel jsem mezi kmeny v hloubce ale na hladine zrovna tou rap sem se trefil primo..no drzela jak svin…padil jsem tam hned s prvim ledem ze si ji vyzvednu a uz byla fuc..snad nekomu prinesla vice zaberu nez mi
byla fakt paradni
- Středa 1. května 2013 ve 20:58® _Beny
-
gavlos> Já jsem na Rapaly
a jelikož převážně chytám na mělký řece, tak nekupuju woby, co pracujou pod 1,5 metrem.
U toho popa to je výhoda, že funguje na hladině, že ho jen tak neurveš, když ho nezasekneš o padlou větev.
A další věc, je skvělej zážitek, když vidíš jak na to štika zaútočí a vyskočí při tom z vody nad hladinu.....Svího prvního woblera jsem taky urval asi po 10. náhozu. Byla to Rapala myslim Husky Jerk taky za asi 250,– až 300,–. Byl to dárek, ale je to asi 9 let názpátek.
- Středa 1. května 2013 ve 20:52® Segoves
-
gavlos> já myslim že když má náladu tak po něm klidně skočí
ale s tim trháním si to nemaluj tak růžově sice za kameny a kořeny rvát nebudeš ale zato keře a padlý větve a stromy si na popíku rádi smlsnou:D posuzuju podle svojí šikovnosti
- Středa 1. května 2013 ve 20:32® gavlos
-
no nevim..musim pockat a zkusit.jedina vyhoda toho popa je mala sance ho urvat…
hehe.. loni jsem frajersky zakoupil prvniho woba..neco od rapaly za 250…dvakrat nahodil napotreti urval…jako spravne maaslo
..ted uz jen ty levnejsi..to tak moc nemrzi
- Středa 1. května 2013 ve 20:17® _Beny
-
gavlos> Pročti si diskusi ze Sobota 13. dubna ve 20:09, v této rubrice „Přívlač a dravci“ na straně 2.343 a dozvíš se pár informací.
- Středa 1. května 2013 ve 20:11® gavlos
-
jsem proste amater a nepujdu k vode s konkretnim woblerem na konkretni rybu..takovy frajer nejsem!!zatim
proste budu zkouset…a uvidime..dodam foto tech nejmensich…a uvidime kdo co poradi naco je vzit…predem diky
- Středa 1. května 2013 ve 20:07® gavlos
-
proste mam jich min dvacet..minimalne!!a kde by mohli byt okouni i stiky teoreticky vim…prave co na ne??budu hodinku tahat 7cm borocka nechytnu nic a nakonec ho stejne urvu!!!
kdyz vim ze stika vetsi by asi neplytvala energii na 7cm popa ne?
- Středa 1. května 2013 v 19:54® _Beny
-
gavlos> Jasný, to bylo jen ilustrační video, aby si věděl o co jde.
Popy = druh hladinového woblera se chovaj podobně a je jedno jaká je to značku, většinou se lišej jen cenou, vzhledem a možná trošku jiným chodem. - Středa 1. května 2013 v 19:47® gavlos
-
no vidis…jsem to bral obecne…k dost woblerum jsem prisel jak slepy k houslim..
na videu je psano rapalla scitter cico..a ten muj prdola je zrovna berkley
…o to mi jde…si mslim ze rybam je fuk jestli to je rapalka jaxon nebo salmo,pokud maji chut,vemou vsechno ne?
- Středa 1. května 2013 v 19:46® skwor
-
sidla_napajedla> To bych právě potřeboval lehčí… A sehnat co nejlehčí (3–7g) hlavy na delším háčku je skoro nemožné.
- Středa 1. května 2013 v 19:39® sidla
-
skwor> jasné, mám všechny gramáže, 20 30 40 50gr po 10–15ks a vypadají super, zkoušel jsem je narovnat a bez šance, cena taky příjemná,a jednání v eshopu bezkonkurenční
- Středa 1. května 2013 v 19:33® _Beny
-
gavlos> http://www.chytej.cz/…skitter-pop/
Na poppery jsem se tu ptal asi před týdnem, tak si projeď diskusi několik stránek nazpátek. Dozvíš se plno věcí.
Tento příspěvek byl editován 1.5.2013 19:36:01 uživatelem _Beny. - Středa 1. května 2013 v 19:26® _Beny
-
gavlos> Jo to je pop, cca. 7 cm. Na to jsem zatím nechytal, ale letos se chystám. Je to hladinový nástraha, který dělá na hladině bordel (popá
. Láká to štiky, okouny i boleny. Super zážitek, vidíš útok přímo z hladiny.
Tenhle by nemusel mít chybu na štiku a u okouna by úspěch mít taky mohl ten barvu prý tolik neřeší.Nějak takto se s tím chytá:
- Středa 1. května 2013 v 19:12® gavlos
-
no prave..kazdy pise shadrap poprap a podobne capiny…jakoze amater vim guvno
a co treba tenhle?
- Středa 1. května 2013 v 19:11® gavlos
-
no prave..kazdy pise shadrap poprap a podobne capiny…jakoze amater vim guvno
a co treba tenhle?
- Středa 1. května 2013 v 18:58® _Beny
-
Já když potřebuju něco vědět tak se ptám tak trošku jako „debil“, kterej pomalu nebyl na rybách
Ale díky tomu se mi vždy dostane i vyčerpávajících odpovědí, který jsem potřeboval vědět a nebo mi to doplní střípek skládačky, přesně, tak jak potřebuju doplnit ve svejch znalostech. - Středa 1. května 2013 v 18:51® gavlos
-
no prave..uz je mi trapne se furt ptat…mam woby larvy cico 2cm az po 13 cm…stane se ze na 2 cm chytnu treba tlouste 35 a na 5cm okouna 6cm!!! hehe a moje posledni stika na plovku s cervem nav 16ka