Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 31. srpna 2004 v 18:13® havel
havel

overhaul: taky du! se mi tam nechce! a nejhorsi je to 4. patro do kteryho musim splhat!

Úterý 31. srpna 2004 v 17:46® overhaul

De zitra zvas nekdo do skoly?Vy uz to mate asi vseci za sebou ze?Me se tam tak zitra nechce. Zas o pul seste stavat a tak no otres. To je na hovno :-((

Úterý 31. srpna 2004 v 17:30® Mirek

Ruda: Zatím čekám. To víš, statim je statim! pupák: Břišní část většinou strhneš, pokud to na břiše neseřezáváš filetovacím nožem od kůže. BASS má asi lepší způsob. Třeba to zveřejní.

Úterý 31. srpna 2004 v 17:23® Andrea
Andrea

jiris:Promiň, já jsem vám to trochu popletla. :-D

Úterý 31. srpna 2004 v 17:10® overhaul

Nedelam si srandu ja sem taky vzdycky chtel jit s nekym si zavlacet kdo tomu rozumi vic jak ja aby sem se necemu priucil. Nikdy sem nesel protoze zadnej z kamosu nema privlac v oblibe. Oni si akorat sednou k udicim nahodijou a cekajou az pojedem, pak to vytahnou a jedem. Zadny obmnenovani nastrahy zkouseni neceho novyho-nic!Porad ten samej medovej chleba jako loni a pred loni. Proto nemam s kym jit. No ale ono byt u vody sam, ma taky nekdy neco do sebe

Úterý 31. srpna 2004 v 17:00® overhaul

Moc dobre to sleduju jak me nutis tady delat trenera tomu klucikovi. A protoze sem hodnej tak jestli ho mama pusti tak s nim na ty ryby pudu.

Úterý 31. srpna 2004 v 16:56@ sedum

Overhaul: nasadil jsem Ti na nohu pěkně těžkou železnou kouli, co? Třeba Fishe vycvičíš tak, že nám dá potom všem na zadek!!! Ale jinak se nezlob. Aspoň oživíš server se svými novými poznatky s novým a příjemným kamarádem!

Úterý 31. srpna 2004 v 15:15® overhaul

sedum:pustil. Me to potom neudela takovou radost jak kdyz mu dam pusu a polozim ho do vody a on odpluje. Ale taky si obcas odnesu kaprika nebo candosa.

Úterý 31. srpna 2004 v 15:15® pupak

Ruda – a nestrhnes pri tom masicko z boku ? Me se to tak stava, ale stahuju od hlavy to bude asi ten problem…

Úterý 31. srpna 2004 ve 14:58® Ruda

Dědek: Nevykuchanýho pruhovance nařízneš na hřbetu těsně kolem hřbetní ploutve, vrazíš tam prsty a prstana stáhneš kůži směrem dolu k břichu, takto to uděláš na obou stranách, kůže i vnitřnostma Ti krásně odpadne, pak održízneš hlavu a případně ocas a je to. Chce to dělat nejlépe za čerstva, čím později tím kůže lépe drží.

Úterý 31. srpna 2004 ve 14:35@ sedum

Overhaul: se nedivím. Pustil Jsi ho,nebo máš z něho teď oběd?

Úterý 31. srpna 2004 ve 14:28® overhaul

sedum: Jojo je to tady. Ted vam tady budu vzdycky psat jak prindu z ryb me uspechy pripadne neuspechy. Ale porad z toho dneska mam takovou radost. Ten jelec… no to byla nadhera

Úterý 31. srpna 2004 ve 14:21@ sedum

Overhaul: Máme vyvěsit vlajky,že už Jsi konečně kliknul na co si měl a po čem Jsi tak toužil?

Úterý 31. srpna 2004 ve 13:25® overhaul

Dneska sem mel nejhezci den stravenej u vody za cely prazdniny. Vzal sem si UL a sel si zavlacet. Vytahl sem peknyho bolena, jelce 47 takovyho sem uz dlouho nechytil potom stiku a par okonku. Az na ten dyst kterej byl od rano to bylo fakt super. A vsechno to bylo na AGLIU 2 v barve duhaka. At sem tam daval cokoliv jinyho tak nic nepomohlo az ta aglia. No a potom mi to ta stika ukousla a mel sem hovno.

Úterý 31. srpna 2004 ve 13:07® Dědek
Dědek

Ruda : tos mi pěkně poradil, už to teda znám :-)) ))))))

Úterý 31. srpna 2004 v 11:56® Ruda

Mirek: Jak to že ještě neinfuzuješ já tam volám a vypadám za blba když chci vědět kde leží pan Thiele. Fakt to je konec!!!

Úterý 31. srpna 2004 v 11:54® Ruda

MAF: voda začala stoupat až včera odpoledne ale už od 9 hod. tady svítí sluníčko, takže myslím, že víkend není úplně zabitej. Jdeš dnes někam na vláčendovou rozlučku? Já se stěhuju takže jsem už prakticky dva týdny v prd… a ještě nejméně týden budu.

Úterý 31. srpna 2004 v 11:47® MAF
MAF

Ruda:Díkanec,dou­fám,že není poslední a hlavně že budou ještě větší,to víš s jídlem roste chut:-) lupena zatím v pohodě bude hůř,kámoši jsou na Ohři u Žatce a prej je to totálně na levačku,teče vody jak v Amazonce,chystal jsem se tam o víkendu.

Úterý 31. srpna 2004 v 11:41® Mirek

Láďa: Ahoj kamaráde. To je mi Tě teda líto. Myslím, že v anketě smolař Chytej. cz jsi bezkonkurenčně na prvním místě. Karlos: Ano, viděl jsem ing. Klímu v akci s Morewelem na Vltavě v Rožmberku. Moc hezké. V pohodě si s ním vystačil i na tak velké vodě. A za ty prachy…

Úterý 31. srpna 2004 v 11:38® Ruda

Dědek- filetování je jednoduchý a hlavně rychlejší. Zvládl jsem to i já. Už se Vám honí sliny co? Taky už máte mlhavý rána-jo už to bude na pruhovance to pravý ořechový.

Úterý 31. srpna 2004 v 11:34® Ruda

MAF: Gratuluji, krásnej lipánek. Co listí ? U nás už ho plavou kvanta v neděli jsem byl s juniorem (měl jsem ho v sedačce na zádech) 2 hodinky a samej planej záběr – no nakonec pár potočáčků )(7–10 ks) a 2 lipánci 25–27 cm

Úterý 31. srpna 2004 v 11:30® Ruda

Karlos: Jo ještě dodatek, vzhledem k tomu, že s ním jde provozovat více rybolovných možností než se dalo tušit, prodal jsem reďase 5/6 proti morewelku to bylo bidlo na plašení holubů na střeše už mám k němu jenom reďase 8 –290 cm

Úterý 31. srpna 2004 v 11:27® Ruda

Karlos: Je to nádhernej proutek, já jsem si nechal ještě předělat sedlo ale to nic nemění na faktu, že z něho za prvé nepadají ryby a za druhé nebolí ruce ani po celodením rybolovu. Mirek by mohl vyprávět jak s ním lapá sám velký pán Klíma. Opravdu byla to zatím top koupě.

Úterý 31. srpna 2004 v 9:45® MAF
MAF

Karlos:Oprava tak jsem prolítnul net a musím se omluvit za mystifikaci ,kterou jsem tě krmil 9,1 metru Hard Mono stojí 130 zlatých a je k mání u Spy and Fly v Praze. Howg:-))

Úterý 31. srpna 2004 v 9:31® MAF
MAF

Karlos:Jo kámo žáci pomalu přerůstají svého učitele:-) ale to je v pořádku,obzvláště ten větší potomek mě nijak nešetří,teď přišel s tím,že by potřeboval novej naviják takže mám o čem přemýšlet.-))ale je třeba je podpořit v tom správným směru. Jinak lanko muškařské je ok ale pouze na vetší strímra jinak mě to moc nevzalo jak jsi psal totálně to uzemní chod jemnějších nástrah. Pokud chceš koupit Hard Mono jak psal pupak tak si připrav pořádnej peníz neb 5 metrů ti vyjde asi na „pětibábu“a tady je to prakticky nesehnatelný tak si přimázni poštovný a dopravný,když jdu s mušákem na štiku dávám kousek kevlaru a zatím mi to vychází:-) i když největší ščuka chycená mnou na mušák má jen 72 cm,tak nevím jak se chovají ty větší a největší…:-)) jinak mám lipana 45 cm z Úhlavy to jen tak naokraj aby sis nemyslel že se flákám,junior začíná s mouchou právě nyní myslím že lipani jsou to pravé na čem by mě začít.-))

Úterý 31. srpna 2004 v 9:08® Dědek
Dědek

DaH: ostatní zese tvrdí filetovat :-(( Ale dám na tebe,protože mi to připadá jednodužší. Vaření je můj další koníček, ale protože ryby nejím, tak je ani neumím udělat. Dík

Úterý 31. srpna 2004 v 7:36® HaD
HaD

ALL: mějte se fajn-3 dny budu na rybách a v tomhle počasí i bez počítače.

Úterý 31. srpna 2004 v 7:36® HaD
HaD

Láďa: dneska za ty Tvoje věci budu u vody držet minutu ticha :-) :-((

Úterý 31. srpna 2004 v 7:35® HaD
HaD

Dědek: okoun je nejlepší dělat vcelku – tedy bez vnitřností a šupin :-)) ) Pouze ho oškrabej, pak vykuchej a vcelku jako pstruha ho dej do pekáče samozřejmě + koření a na másle upeč . hmmmmmm je to dobrota…škoda, že to jím tak jednou do roka

Úterý 31. srpna 2004 v 7:32® HaD
HaD

jiris: mohli jsme Tě z Brna vzít, projíždíme mezi 11:00–12:00