Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 31. srpna 2004 v 7:20® Dědek
-
Hoši, trochu z jiného soudku. Potřebuju poradit. Ryby nejím, ale najlepší kamoš má narozky a miluje ryby. Chci dneska vyrazit na okouny a pár jich donest a udělat pro něj filety. Akorát to neumím
)Poraďte, jak se to správně dělá.
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:44@ sedum
-
Hoši,běžte se za chvíli podívat na film Útok z hlubin ať vidíte,jak vypadá pořádný candátek!
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:36® Láďa
-
DaH:Ne srandu si opravdu nedělám!!!!!!Jediné co mi zůstalo byla povolenka na pstruhovku a tu jsem našel ve schránce na dopis u bytu. Jinak normální povolenku včt. rybářského lístku a čl. legitimace si nechali. Já si koupit trpaslíka tak mi do rána vyroste. Jiris:Ne pruty jsem tam neměl,protože ty se mi do kufru nevejdou. Naštěstí!!!!!!!
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:16® pupak
-
Karlos – davam na konec pulku karabinky takze nastraha se muze volne pohybovat a pouzivam jen 2 a 4 kg ty pevnejsi jsou uz trochu silnejsi po mejch zkusenostech strymrdum v chodu to nevadi a jsou haklivejsi nez trpytka nebo guma a wobler
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:10@ Karlos
-
pupák:Mě to lanko příjde takové humpolácké,štika to určitě nepřekousne ale je otazka co to udělá s chodem nástrahy…
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:08® jiris
-
DaH – je mi líto, ale nemohu přijet. Nemám odvoz. Ale vážně mě to ser…
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:07® jiris
-
Láďa – to mě mrzí s tím autem. Doufám, že jsi tam neměl pruty?
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 21:04® pupak
-
bolen123 neboj se toho lanka je OK, ale ted se prodava jeste Hard Mono od Climaxu misto lanka a neprekoune to stika.
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:41® bolen123
-
Karlos,dakujem!Neviem prečo sa nepíšeš s s velkým ,,C" ?
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:35® bolen123
-
Dakujem za privítanie na www. chytej. cz!
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:34@ Karlos
-
MAF:Gratuluji k omladině. Musíš být pyšný otec,u vás v rodině rybáři nevymřou. Kdy je budeš trápit s mouchou?Vláčku evidentně zvládají…
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:31@ Karlos
-
Bolen123:www. hendsproducts. com.
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:25® HaD
-
ALL: Sledujete někdo hokej???? Ta první třetina byla teda hrozná trága. Musel jsem to vypnout
((((( a šel jsem se balit na ryby
)
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:13® HaD
-
Láďa: děláš si legraci??????? to snad není ani možný, mít takovou smůlu
(((((((((
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 20:12® bolen123
-
Karlos,dakujem že si rýchlo zareagoval na moju žiadost,ale nepoznám adresu tej stránky.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 19:53@ Karlos
-
Bolen123:Zrovna ho mám v ruce a moc důvěry ve mě nevzbuzuje. Podívej se na stránky Hendsu.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 19:02® bolen123
-
Kto niečo vie o muškárkom lanku,pod akou značkou sa predáva a aké má parametre. Samozrejme som mal na mysli lanko ocelové. Dakujem!
- Pondělí 30. srpna 2004 v 18:37® Láďa
-
jiris:Jestli myslíš candoše. tak nic moc. Vše kolem šedestky a nějak se přes ní nemohu dostat. No a teď ve čtvrtek mě již po několikáté vykradli auto včt. papírů,takže nemám chuť ale ani hlavně na co chytat. Podotýkám.že nejsem ten pán z příspěvku o něco níže.Člověče přišel jsem o nástrahy asi za desítku včt. Rapal,prostě komplet a z gum mě zůstalo asi dvacet twisterů,kterým absolutně nevěřím.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 18:13® Rybicka
-
Sedum: ještě něco z té návštěvy v prodejně.. byl tam pán, který si stěžoval prodavači, že mu ukradli celé nádobíčko.. i s povolenkou.. ptal se co má v takovém případě dělat, ale prodavač nevěděl.. fakt mě nenapadlo nic lepšího, než ho odkázat na net a na Chytej. cz… s tím, že mu tu určitě poradíte. Vím, třeba, že na MRKu měl jeden pán inzerát s odměnou, když mu to ten dotyčný zloděj vrátí. Ten pán z prodejny tu asi nebyl, ale mě by to zajímalo, hlavně to s tou povolekou. Jinak je určitě dobrý to nahlásit na policii, jako každou krádež. Ale jestli ti pomůžou je věc druhá.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 18:03® Rybicka
-
Sedum: tak to mě napadlo hned, to bylo to první co mě padlo do oka, když se mi poprvé otevřeli tyto stránky na monitoru…
- Pondělí 30. srpna 2004 v 17:58@ sedum
-
rybička: Přijeď na sraz a tam se hodně naučíš!
- Pondělí 30. srpna 2004 v 17:54® Rybicka
-
Karlos: ehm… jsem z Čech. A nejsem ani jedno z těch uvedených možností, bohužel ani E. T.
nezkrývám svou totožnost, jen mluvím v přítomném čase. Jinak moje první návštěva prodejny rybářských potřeb byla úžasná! Úžasný mít v ruce konečně prut a vyzkoušet si to, jen tak na suchu. Prohlídnout si a ošahat všechny ty různé návnady a nástrahy, háčky, olůvka, vlastce a navijáky..... no paráda
) Byli to příjemně strávené tři hodiny, ale už zavírali a tak je fajn se svými zážitky podělit s Vámi.
- Pondělí 30. srpna 2004 ve 12:21® Mirek
-
jiris: Šlo, akorát by ty hlavičky byly dvakrát dražší.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 11:20® Dědek
-
Sedum : Já vím, že tam nic jiného není. Dík za radu. O duháka jsem ani okem nezavadil
. Pokud by se za bojkama zabrodilo tak 15m, tak by to asi šlo. Z břehu jsem moc daleko nanahodil. Ptal jsem se jednoho starousedlíka a tvrdil, že tam jsou štiky,candoši a údajně lipani. S tím Perštejnem dobrý, příští rok pořizuju pstruhovku, tak to využiju.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 10:11@ sedum
-
Dědek: Já už jsem na Domaňáku nebyl od dob Marie Terezie,ale dříve se to celkem dobře zarybňovalo. Kam by Jsi chtěl ale jinak jet? Tam žádná jiná lepší možnost na MP povolenku okolo Jimramova není. Věřil jsem ale, že odchytáš s duhákama.
- Pondělí 30. srpna 2004 v 10:05® Dědek
-
Sedum : tak jsem byl na tom Domaňáku a dost vyhořel. Jedno štičí mimino a pár okounků. Udělal jsem chybu, nechal doma broďáky, který by se tam rozhodně neztratily.
- Neděle 29. srpna 2004 ve 22:55® jiris
-
Láďa – jak to jde tobě?
- Neděle 29. srpna 2004 ve 22:51® jiris
-
Zase jsem byl na noční rybačce, jeden spadlej candát potvrzuje jen to o čem se delší dobu přesvědčuji. Rána jsou úspěšnejší než večery (stoják). Big Mike – kámoš dělá doma woblery a propy mu choděj super, je to jak motoráček. Buď bez obav ty to zvládneš!
- Neděle 29. srpna 2004 ve 21:34® HaD
-
BigMike: dneska jsem si byl hodinku zaházet. Párkrát mi za propem jen bolínek okolo 50, ale nechtěli to-záběr žádný. Jednou jsem měl dojem, že se po něm ohnal i candátek, ale to nevím jistě.
- Neděle 29. srpna 2004 ve 21:04@ Big Mike
-
Mám útlum. Po týdnu, když nepočítám půl hodky v Plané pod jezem ve čtvrtek, jsem kouknul na 2 hodky k Lužnici. Nemělo to jiskru, byl jsem myšlenkama jinde, dost jsem prohnal veverky, vytáhl okouna 20 cm a mazal na atletiku. Taky na prd. Dnes jsem opět nevstal a večer honím resty za týden. Akorát jsem „zadělal“ na Skitter propa. Tělíčko mám, vrtulku provizorní, rychlenou, hliníkovou také, už to dát jen dohromady a snad to bude chodit. Tak lapejte.