Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 28. srpna 2004 ve 12:49® jiris
jiris

Mirek – díval jsem se na Vaši nabídku Emte. Můžu se zeptat na jaký háčky děláte twistr. hlavy?

Sobota 28. srpna 2004 v 11:22® jaryn

all: už jsem zase tady a nadrženej na ryby. Dnes to jdu otestovat. Taky jsem si tam jednou zachytal. Dostal jsem na troling takovou oranžově hnědou potvoru. Sežrali ji domorodci. Poslal jsem foto DaHovi.

Pátek 27. srpna 2004 ve 22:24@ sedum

Pro „rybičku“: Můžeš se nám v Profilu nějakým způsobem představit? Je to slušnost,která pomáhá k otevřenějším odpovědím a k navazování virtuálního přátelství. Pokud nejsi agentem tajných služeb,tak by Ti to problém dělat nemělo. Všichni Ti rádi poradí, jen musíš být konkrétnější.

Pátek 27. srpna 2004 v 16:51® HaD
HaD

rybička: odkud jsi? a jsi hoka nebo kluk?

Pátek 27. srpna 2004 v 16:38® Rybicka

Co je špatného na otázce: " Kdo mě prosím naučí chytat ryby?" už Vás pár měsíců v tichosti pozoruji. Teorii už mám nastudovanou, teď by to chtělo praxi. Je mi zatím jedno, jakou technikou ulovím jakoukoliv rybu. Vyzkoušet se má skoro všechno a pak se rozhodnout. Až budu stát na břehu řeky a v ruce mít prut a chytím svojí první rybu, pak teprve můžu říct na rybaření svůj osobní názor. A odradit se od nikoho ani od Tebe Rudo rozhodně nenechám.

Pátek 27. srpna 2004 ve 12:54® HaD
HaD

Ruda: už jsou tam. super, klidně bych nějakého sumečka za takové krasavce vyměnil :-) myslím tedy na prutu

Pátek 27. srpna 2004 ve 12:44® Ruda

Dah: No tak to jsem celkem plodnej a manželka říká , že nic moc no tak nevím. Jak se Ti líbili fotečky?

Pátek 27. srpna 2004 ve 12:34® HaD
HaD

Ruda: pokud Tě to neurazí, rád bych Tě opravil: zde na Chytej nemáš deset článků, ale 18, tedy pokud správně počítám :-)

Pátek 27. srpna 2004 ve 12:11® Ruda

JO unavuje mne spíš lenost toho druhého něco pro to udělat. I Cimrmann byl objevitel slepých uliček a někdo musel říct lidem-tudy cesta nevede. Já mylím, že všichni pokud chceme něčeho dosáhnout, musíme si zatím jít hlavně sami a i cestou pokusu a omylu, ono totiž co funguje teď nefunguje třeba příště a o tom by mohli muškaři vyprávět romány a ostatní jistě také. Můj poslední článek vyjadřoval nespokojenost s hozpodařením na pstruhových revírech-to je trochu rozdíl. Negativní to rozhodně není-negativní je jenom ta situace.

Pátek 27. srpna 2004 v 9:17® Rybicka

Růďa: Podle mě jsi kapacita. A unavuje Tě bavit se s magorem a debžou, nejhorší srážka je s blbcem. Odborník by měl být za svoje dovednosti náležitě odměněn, třeba proto se angažují jinde. Ty asi nejsi rarášek, co je malinkej, ale šikovnej. Usměj se :-)) )

Pátek 27. srpna 2004 v 8:50® Rybicka

Ruda: Ano, prohlížím průběžně. Tvůj poslední článek vyjadřoval tvůj negativní názor, Tvůj poslední komentář nezněl moc pozitivně a další komentář zase výtka. Stereotyp je nudný, změna je život. Co je ostré nemusí být zábavné. Zasměj se :-)) )

Pátek 27. srpna 2004 v 6:53® Ruda

Nevím, jestli jsi tento web prohlížel pozorně, ale určitě mám na tomto webu uveřejněno více než 10 článků a také pár fotografií a diskusí jsem tu vedl nespočetně!!! a někdy to bylo dost ostré to mi věř. Tady si přestřelil greenhorne!!!

Čtvrtek 26. srpna 2004 ve 23:18® Rybicka

rarach: nudíš se? Vsadím se, že ty ale ostatní moc pobavit neumíš?

Čtvrtek 26. srpna 2004 ve 23:00® Rybicka

jiris: bohužel nebydlím u řeky :-((

Čtvrtek 26. srpna 2004 ve 22:40® Ruda

Dědek: Lipan se do minuty vrací na svoje stanoviště, takže problém je spíš nabídnout mu to co právě baští. Lipan není zdaleka tak plachý jako vybíravý, ale jejich čas se blíží hurááááá.

Čtvrtek 26. srpna 2004 ve 22:37

Zdarec hoši trochu oleje do ohně neškodí ne!!! Před nějakýma 18 měsícema by mne za takový příspěvek jaký jsem dal do fóra vlci už trhali a teď nic-je to tu nuda.

Čtvrtek 26. srpna 2004 v 19:56® jiris
jiris

rybička – odkud jsi? :-))

Čtvrtek 26. srpna 2004 v 18:40@ sedum

Dědek: Na Svratku 6 taky chodím, ale výhradně jen na pstruhy. Ne nad prygl, ale o trochu výš k Březině.

Čtvrtek 26. srpna 2004 v 15:15® Rybicka

Ahoj, kdo z vás zkušených rybářů, by mě chtěl naučit chytat ryby?

Čtvrtek 26. srpna 2004 ve 12:16® Andrea
Andrea

DaH:Jak si poznal, že oko té plotice, kterou si posledně vytáhnul, bylo skleněné? Myslela jsem, že naše technologie jsou dokonalé. Ach jo, budu na tom muset ještě zapracovat.

Čtvrtek 26. srpna 2004 ve 12:13® Andrea
Andrea

Sedum: Jsem, ale to je tajný. Nikomu to neříkej :-D

Čtvrtek 26. srpna 2004 v 8:58® HaD
HaD

tak, a je to :-)

Čtvrtek 26. srpna 2004 v 1:41® HaD
HaD

fajn večer, sice jsem ho část prospal, ale společně s Milkym a Zdendou jsme chytli 110-tku a 136-tku, včera jeden záběr, ale spadl. Ráno bude focení s tím větším a pak pouštěníčko:-)

Středa 25. srpna 2004 ve 21:44® Dědek
Dědek

Brňáci, kdo budete chtít poradit dobrej flek na okouny, tak můžu sloužit. Právě jsem se vrátil ze Svratky 6 a za dvě hodiny asi 80 okounů od 10 do 25cm. Co nához, to záběr. A to jsem se nebrodil dál, než takových 200m proti proudu. Navíc je tam okoun rybou škodnou. Je tam taky hodně lipanů, chytil jsem ale jenom jednoho, ale díky polar. brejlím jsem viděl dost kusů kolem 35. Snažil jsem se, ale jakmile jsem slez k vodě, byly v pr…

Úterý 24. srpna 2004 ve 21:46® dopravka

Štiku jsem chytil na 4 cm oranžového woblerka z krabičky původně vybraného na okouny. Okouny na mou oblíbenou plandavku. Její fotku jsem viděl i na těchto stránkách. Nepředávkuj se medicínou, aby ses na ní nestal závislý.

Úterý 24. srpna 2004 ve 21:23@ sedum

Dopravka: Tu štičku Jsi ulovil na tu proslavenou plandavku? Jinak zkouším Tvoji metodu a vykuřuju jako tovární komín. Jen tu slivovici jsem nahradil vodkou. Líh jak líh,nebo se mýlím? Myslím, že ještě 4–5 dnů a bude to v pohodě.

Úterý 24. srpna 2004 ve 20:48® dopravka

Sedum: dnes jsem byl vláčet na soutoku. Je strašně nízký stav vody a navíc je zelená jak brčál. Za celé odpoledne jsem chytil 2 pidiokouny a málem mě pokousal pes. Moje štěstí bylo, že se evidentně zelené vody štítil. Tak rychle jsem ještě nikdy ze břehu doprostřed řeky nezabrodil. Náladu mi spravila až štička 53 cm přímo pod jezem. Šla zpátky do vody, takže tam čeká na tebe. Doufám, že jsi vyzkoušel naši medicínu, abychom se brzy potkali u vody.

Úterý 24. srpna 2004 ve 20:37® dopravka

Sedum: polarizační okuláre by ti v tomto případě nepomohly, já jsem emailovou adresu neuvedl. Takže s omluvou ji uvádím hana. muzikarova@qu­ick. cz

Úterý 24. srpna 2004 v 15:00® Dědek
Dědek

Sedum : přeci jenom raději zkusím Domaňák, nervovat se ještě na rybách, to bych se z toho mohl po… :-)) )

Úterý 24. srpna 2004 ve 14:58® HaD
HaD

jejda. snad nejsme sledováni od FBI i na rybách. stačí satelity. ještě aby si nás prohlíželi přes oko vytažené plotice ! :-D