Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:43® casper
-
IVO: díky
)) už je to starší kousek, letos plánujeme nový klípek
Petrův zdar kámo
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:42® casper
-
David: nooooo já jsem se moc neprokousával touto diskuzí, ale teď na to koukám, Vás tam nenechají vystavovat???? To snad ne
Já jsem si zrovna říkal, že si tam od tebe koupím nějaký nástrahy.cz
no to je teda svinstvo
asi chudák smutnej z toho, že lidem, kteří nebaští jen televizní obrazovky vadí jeho chování…je to ubohý teda to ti řeknu…Kdyby se aspoň trochu vyjadřoval k současnému dění a ne jen pozoval pro kamery a říkal rádoby zajímavé bláboly
Jinak všem děkuju za recenze
ty pruty se mi fakt líbí
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:41® IVO
-
casper> je to sice mimo téma, ale to video na Chtivá je dost slušný ..
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:39® sidla
-
skwor> já v tom vyprodeju koupil ten 2.75 7–21g, prosim tě co znamená to vp 08? jinak prut jsem doma řádně ohmatal a sedl mi líp jak skelouš, akorát mě trochu odrazovala diskuze na mrku k dragonum-přesně k těm teamům a řešení reklamací,ale za 1400 paráda to snad nebude takové škody kdyby nedej bože něco
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:39® HaD
-
troutkiller> já jeden mám a zatím NO PROBLEM. A to jsem na cajk celkem čuně
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:38® troutkiller
-
casper>Pěkný to oni jsou!Na fotkách
Až je poneseš na poštu ve dvou a více kusech už to taková krása neni
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:31® HaD
-
casper> to co píše skwor jsou pěkný pruty. Na FF se uvidíme leda jako návštěvníci (pokud mě tam pustí) – jak jsem psal níže, vystavovat nám na přání Jakuba Vágnera bylo znemožněno.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:26® skwor
-
casper> Ty Teamy oba mám.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:26® casper
-
skwor: ty jo díky
z popisu to vypadá pěkně
právě plánuju účast na For Fishing, kde by mohla být nějaká zajímavá akce
David: Na For Fishing se asi uvidíme že?
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:18® skwor
-
casper> Svět je malej
Koukni na tohle. http://www.rsp-fishing.cz/…m-2-14g-akce http://www.rsp-fishing.cz/…m-3-14g-akce http://www.rsp-fishing.cz/…7-21g-vyp-08
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:11® casper
-
Jinak rád bych chytal asi né uplně UL přívlač, ale mám takovej pocit, že na menší nástrahy (kolem 10 cm) je to větší rybačka…
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:06® casper
-
skwor: no moje cenová představa je někde kolem 1 500 až 2 000,– Kč
Jinak v C4L už nehraju
ale stále funguje naše původní kapela Konec Konců
David: Právě, já jsem teď zkoušel nějaké smáčky a kopyta s malou hlavičkou (5) a zjistil jsem, že mi to asi fakt nejde, krom toho, že tam mám samozřejmě dost silnej vlasec (asi 22)
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:44® HaD
-
casper> Taky jde o to, jaké gumy máš na mysli. Je něco jiného chytat na mikrosmáčky a něco jiného na 15cm kopyta s dvacítkou hlavou.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:38® skwor
-
casper> Řekni cenovou relaci a bude to jednodušší. Mimochodem, nejsi náhodou basák v C4L?
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 13:51® casper
-
Ahoj všem, nevím, jestli to mám napsat sem, nebo otevřít nějaké vlastní forum, ale chtěl jsem se Vás rybářů zeptat: rád bych si v nejbližší době pořídil prut na vláčku, rád bych se pořádně naučil chytat na gumy, ale připadá mi to, že mám moc tvrdý prut, poradíte, jaký by se pro nééé moc zkušeného rybáře hodil? Díky za každou odpověď
- Pondělí 7. ledna 2013 v 9:40® nnnap
-
noba>
pro mne to je trošku z ruky. Já tam byl teď na novej rok a mám vybráno zas na minimálně 3 roky. Tam není co vidět, co dělat, dokonce tam není co fotit. Prostě díra. Jsem dost znechucen ale to pokaždé za posledních 20 let, když sem se tam stavil.
Na rybařinu mám věci na tři životy. Kubísek by musel mít koule a přijet v rámci své promoušn na sever. Ale i tak se obávám, že má diskuze s nim by vypadala asi tak- chrchl mezi oči. Slov netřeba.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 2:04® noba
-
nnnap> co se tyče těch otázek. Jdeš do toho? složíme se ti tu na vstupenku
- Neděle 6. ledna 2013 ve 23:28® ladamaj
-
David Havlíček>musím hodně cvičit jak polevim tak sem vtom znovu ale stejně vyhráno nemám mám rosekanou páteř a obal a to nelze spravit ale beru to jak to jde stejně stím nic nenadělám nepřipouštím si to I Ivoš viděl co provádím za kousky
nojo stačí změna počasí a sem v háji.Chtěl sem jet do norska ale to mne vůbec nedoporučují tak zvažuji kam abych mohl točit velryby to mne tam táhne ale i chytání.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 22:54® Venca Zelenka
-
David Havlíček> No eště, že tak, si to snad ani neumím představit, bez tej vaší budky v hale
- Neděle 6. ledna 2013 ve 22:51® HaD
-
ladamaj> no koukal jsem, že běháš jak jura. Bezva!
- Neděle 6. ledna 2013 ve 22:50® HaD
-
Venca Zelenka> jasné! To by bylo, abychom tam nebyli!
- Neděle 6. ledna 2013 ve 22:40® ladamaj
-
David Havlíček>koukám jak sršíš optymizmem ale toje dobře ale jel bych tam také a bez převleku to už by byla drzost nejvyžšího zrna tam nepustit zákazníka ať je to kdo koliv,nebo přijedu a vezmu vozejk a budeš mi dělat doprovod
Proč ne normálně ho mám to cos viděl v práglu tak je díky mé dřině na posilovacích strojích a stejně nikdo nedokáže říct jak dlouho to vydržím když sem odcházel tak sem říkal ženě aby vás pozdravovala už sem toho měl plné kecky ale z vozejkem se nikam nedostanu ale ktomu lumpovy to rozbourat jé já zasebe nevidím pardón
- Neděle 6. ledna 2013 ve 22:33® Venca Zelenka
-
Pardon pánové, nechce se mi zpětně pročítat asi 200 přízpěvků, ale v Brně Chytej bude, nebo snad ne?
- Neděle 6. ledna 2013 ve 22:22® ladamaj
-
spinfisher>no vydíš to ani nevím no proto semnou třeba také nekomunikuje ví že sem na chytej moc dobře jeto prasárna a to kamarádství nedělá.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:52® nnnap
-
to bylo herně od martina celkem v pořádku, hoši. Zopakuji, nehovořím o Vágnerovi. Neznám. Já se znám jenom se slušnými lidmi. A mezi nimi žádnej vágner není.
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:49® _Beny
-
Martin Mošna> Já jsem se z tebe teď taky ztatil, ale kdyby si četl vše od začátku musíš zákonitě dojít ke správnému závěru o kom tu je řeč..
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:45® gavlos
-
nMartin Mošna>neslibuj!!
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:42® Martin Mošna
-
nnnap> Tak teď sem se totálně ztatil :/ Radši odtud na chvíli odstoupím
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:38® nnnap
-
Martin Mošna> ne, dominiku
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:36® Martin Mošna
-
nnnap> Mluvíš o Vágnerovi?