Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:33® _Beny
_Beny

David Havlíček> To je správný, máš svojí čest a hrdost. Ale kdybych se to od nich dozvěděl za těchto okolní jaká podmínka tomu předchází, tak by mě to hodně na…lo. Lhát, ani nápad…seš good men..

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:24® nnnap
nnnap

jestliže se mistr vyhýbá konfrontaci zde, lze mu jistě otázky položit na veletrhu.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:20® _Beny
_Beny

David Havlíček> Dělá jim tim asi reklamu, že tam bude dělat patrona. Kdyby ho tam nechtěli, tak ho tam mít nebudou a nediskriminovali by kvůli tomu někoho jiného.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:19® spinfisher

David Havlíček> chapu. ja už nemám co k tomu dodat. jen se nestacim divit, i zaliba tichych blaznu je už infikovaná hnusem a hnisem.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:16® spinfisher

ted jsem se dival na jejich doprovodny program. každý den má tem nystifikátor přednášku. to aby v tom sále bylo hodně košu na zvratky. už ted mi je líto uklízečky. to zas bude v alejich okolo Letňan nablito.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:16® _Beny
_Beny

spinfisher> To já si zas kvůli jednomu blbcovi nechci nechat zkazit veletrh. Teď už ten veletrh pro mě ztratil na hodnotě a nemám z toho dobrej pocit…

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:14® HaD
HaD

spinfisher> to bych nechtěl. Proč by měli za tohle pykat firmy? Ja to ani zveřejňovat nechtěl, ale řekl jsem organizátorovi, ze pokud se mne někdo zeptá, lhát nebudu. Dnes se to, svým zpusobem BOHUŽEL, stalo…

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:12® spinfisher

nnnap> to ja si myslím, že to mystifikátorovi ještě platí. Tedy platí mu z peněz, co vyberou od nás návštěvníků a firem. proto to musí do světa – tahla kauza. Byl bych opatrný s názorem, že je JV podvodník. Všichni to víme, důkazy jsou, ale zatím takto ocejchovanej veřejně není.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 20:13:37 uživatelem spinfisher.
Neděle 6. ledna 2013 ve 21:10® spinfisher

_ANTRAX> tohla je ale za hranicí i všech sviňáren. to se vracíme o 23 let zpět. doufam, že se to proti nim obratí. já tam nepojedu a bude nás víc. budou brečet firmy a ty to pak omlati o hlavu organizatorům.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:09® HaD
HaD

nnnap> nemyslím si, že by organizátor od JV peníze dostal. Spíš mu peníze slušných firem a návštěvníků odevzdají.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:07® HaD
HaD

_ANTRAX> no to právě úplně nevím. Asi to, že ho neobdivuju.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:06® nnnap
nnnap

David Havlíček> jo, to mi stačí. To se nerozporuje s mými životními zkušenostmi. Má to vývoj, logiku. Je to možné, i když to bude popíráno. Ale není důležité, že se lump přikryl, může mít na hlavě napsáno svatý, já se zařídím. Má peněženka se uzavřela. Tak jako jsem zrušil účet u ČSOB, tak se podívám, koho momentálně ždíme a také mu zatnu penězovod. Sponzorovi. A napadá mne, že je třeba se i na toto zeptat, vedení veletrhu, proč kastuje, proč mi jako návštěvníku selektuje prodejce a jak je možné, že mu nesmrdí podvodné peníze od podvodníka. Zeptat se společnosti, jestli je to pro ni akceptovatelné přes veřejnoprávní média. Jak je možné, že se podvodník, rybářský zločinec, může stát partnerem veledrhu. Ano, hovořím o veledrhu. To není špatně. Mafie prorůstá všude. Začíná to 10 kilovým kaprem v 10 létech a končí pasením daňových ovcí. Beeeeeéé

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:05® _Beny
_Beny

spinfisher> Hrajou v tom roli prachy, tak jako vždy ve všem hrály a hrát budou. Je to hnus.

Neděle 6. ledna 2013 ve 21:02® _Beny
_Beny

David Havlíček> Copak si mu proved, že je na tebe takhle vysazenej :-) . Jako by si mu sebral nějakou hračku… :-D . Asi si pravidelně brouzdá po chytej a čte si, kdo tu co o něm píše…

Je to hnusný a zákeřný z jeho strany, takhle manipulovat ostatníma lidma.

Asi to dělá v duchu hesla, že na MD seš ty, tak na FF bude on. Tfuuj

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:59® spinfisher

David Havlíček> když budeš potichu, nikdo se nic nedozví a vše jim projde. firmy by za tebou stály. hlavně že tam mají ty šlápoty z holek na rybách. to už se to může rovnou jmenovat FOR MYSTING (kvůli JV) a FOR FISTING (kvůli holky na rybach)

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:58® Beer.Beda
Beer.Beda

Třeba to Vágner myslí dobře.Třeba jen nechce, aby byl odejit nějaký další člen týmu chytej.cz.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:55® spinfisher

ladamaj> JV je pěknej srab, asi se něčeho bojí. Ale od toho je organizátor, aby tohle nedopustil. je vidět, že rybařině asi vůbec nerozumí a pokud tomu nerozumí, neměl by mít důvěru firem a ani návštěvníků. už jednu prasárnu udělali, když změnili vloni termín výstavy Fisching do termínu výstavy Rybář.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:54® HaD
HaD

spinfisher> no napadlo mě také, že příště si může dát třeba podmínku firma xy, že tam nesmí byt firma ab.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:52® spinfisher

David Havlíček> to si děláš prdel? to jako když s tím klaunem uzavřeli smlouvu, tak on si dal tohle jako podmínku? a šéf výstavy na to přistoupil? kdo je šéf výstavy? jo a takže kdyby si řekl, že tam nebude kdokoliv jiný, ti pitomci by mu to odsouhlasili? no to by měli všichni vědět, příště je může potkat to samé. měl bys to všem říct, jen ať ví co se stalo. jako vše by se to zametlo pod koberec. tímto u mě tato výstava končí.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:51® HaD
HaD

ladamaj> já Ti nevím. Mě se do tohohle hnisu nechce. Na veletrh si pořídím fousy a paruku :-) a pojedu jako návštěvník. Aspoň budu moci více pokecat s kamarády. S parukou si dělám legraci. Jako návštěvník prý přijet smím. Bylo by to ale veselé, kdyby u vchodu byla moje fotka s textem WANTED :-)) )

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 19:52:39 uživatelem HaD.
Neděle 6. ledna 2013 ve 20:42® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>vím co ktomu říct jeto sprosté od těch lidí co vtom jedou.Nejsi žádný podvodník a tak to pusť do éteru časopisů rozmázni to zatebou bude stát spousta lidí otom nepochybuj trochu to rozhejbej nenech si to líbit,skušeností máš spoustu pusť to i do televize žeje pan J.V. slavnej tak to neznamená že mu bude někdo dělat takovou prasárnu sprominutím porč uhejbat nemáš se zaco stydět naopak.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:41® HaD
HaD

Šéf veletrhu. Prý to byla podmínka JV, aby jim dělal patrona – moje neúčast.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:35® spinfisher

David Havlíček> no kdo ti co řekl a čím je zdůvodněno, že na výstavě nesmíš být.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 19:38:34 uživatelem spinfisher.
Neděle 6. ledna 2013 ve 20:30® HaD
HaD

Ja nevím, co k tomu víc říct.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:30® sus1

nnnap> Podloženě ??? – tak nám napiš, proč tam Chytej nemůže.

Edit : Raděj do jiného ( Pěst na oko )fora,tady je to o přívlači.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 19:31:05 uživatelem sus1.
Neděle 6. ledna 2013 ve 20:28® nnnap
nnnap

spinfisher> píšu podložené.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:25® spinfisher

nnnap> skandál to asi je, ale David by měl říci co a jak přesně je. Ať tu neodsuzujeme někoho za něco, co neudělal.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:23® spinfisher

_ANTRAX> a teď to stát peníze stát nebude? Už teď zaměstnávají policii docela dost, další si přijdou na úřady pro podpory a všelijaké další příspěvky. Nebo si myslíš, že se v báni napravili a zítra jdou poctivě pracovat. Stát to vyjde na další miliony. A navíc tuneláři vyjdou bez úhony a jejich věřitelé už neuvidí ani korunu. hnus velebnosti.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:20® spinfisher

ladamaj> byl jsem u chytej na stánku na výstavě Rybář co byla ted v listopadu v Holešovicích a moc jsem si to tam užil. Myslel jsem že pojedu i teď na Fisching. ale nikam tedy nejedu. Boilies mne nezajimá a ten lhař už vůbec ne. To si zajedu do Brna, kam to mam sice daleko ale chytej tam bude.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:18® nnnap
nnnap

_ANTRAX> já jsem člověk pravé vůle, přesto ti můžu říct, že klauz je bolševické hovado. To by bylo na dlouho. Nechci zamluvit tento skandál, který se rodí na poli výstavnictví. Takže serme na zmetka z prognosťáku.