Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:09® _Beny
_Beny

nnnap> S Klausovou amnestií úplně nesouhlasím, hlavně ty velké tunelářké kauzy, které dodnes nebyly vyřešeny!
Ale je to právo prezidenta a to respektuji, akorát to stojí peníze daňový poplatníky mít ve věznicích zlodějíčky.
Mnohem lepší řešení by bylo pro tyhle lidi alternativní tresty. A Klaus mi jako prezident vůbec nevadí, spíš naopak myslím, že je to důstojná tvář reprezentující ČR.

S formou protestu, souhlasim taky a myslim si, že by to bylo i správný…

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 19:11:50 uživatelem _Beny.
Neděle 6. ledna 2013 ve 20:06® ladamaj
ladamaj

troutkiller>i to se muže stát a až tak velikej kámoš to zase není kdyby byl tak semnou komunikuje nebo se ozve 5–6let sem sním nebyl v kontaktu a ten stánek pobleju klidně také:-))

Neděle 6. ledna 2013 ve 20:03® ladamaj
ladamaj

spinfisher>to stebou souhlasím také to nechápu chytej je navšech akcích.

Neděle 6. ledna 2013 v 19:31® spinfisher

nnnap> pod to se podepisuji. slušnou formou vyjádřit nesouhlas. možná se mistr zalekne a v době výstavy nečekaně onemocní. já v jeho pozici bych se neumel podívat do očí ani dětem, natož chápajícím rybářům.

Neděle 6. ledna 2013 v 19:29® _Beny
_Beny

spinfisher> :-D :-D

Jsem měl léta asi zavřený oči a myslel si, že je to borec. Ale už nějakou dobu sem znechucenej, jako malej jsem si ho zidealizoval a teď se nestačim divit co vše se z různejch stran dozvídám…
Jak přestal kdysy účinkovat na ČT1, tak sem si pokládal otázky proč asi…

Neděle 6. ledna 2013 v 19:23® nnnap
nnnap

s kurvama je třeba vyběhnout. Všímáte si, že si dělaj srandu už úplně všude. Vyjebáj s náma od klause po vágnera. To je proto, že se jim huba nezavřela včas. Jestli že je tato informace podložená, bylo by dobré kolegové zvážit, tichou podporu tohoto serveru na dotyčné výstavě. Jestli tam david nemůže, dá se přece vymyslet forma, jakou definitivně veřejnosti osvětlit mafiána jakubuse na místě, před médii vyjádřit nesouhlas a pohoršení s omezením účasti. Není málo lidí spokojených tady s prací pana Havlíčka. Udělal toho pro rybáře víc, jak přebasovaná vagína. Formu podpory bychom mohli zvážit. Ti co jdou na tento veletrh by mohli něco málo tomuto serveru tímto vrátit. Forma protestu mírná,vtipná, akceptovatelná médii, nevyvratitelná pořadatelem. Dotazy mistrovi od dospělých lidí, cedulka na bundě apod.

Neděle 6. ledna 2013 v 19:21® spinfisher

troutkiller> no tak mu můžeme přijít poblít jeho stánek.

Neděle 6. ledna 2013 v 19:20® spinfisher

TJSS> ani vlk neštval zajíce tak, jak on všechny slušné rybáře.

Neděle 6. ledna 2013 v 18:59® TJSS

tak my o vlku a vlk na streamu:)) poctivec… http://www.stream.cz/…trochu-jinak

Neděle 6. ledna 2013 v 18:57® toro
toro

David Havlíček>Klasika – vatové Milukášské. Klidně zapůjčím…

Neděle 6. ledna 2013 v 18:52® troutkiller

ladamaj>No hlavně aby tě kámoš neposlal do prdele!Podívej se na video v otázce vágner podvádí a budeš zvracet znova:-((

Neděle 6. ledna 2013 v 18:51® spinfisher

ladamaj> dlouhe prsty asi má. ale nechapu, jak mu na ruku může jít organizátor výstavy. to se může vymstít, teď tam nemůže být ten, příště onen.

Neděle 6. ledna 2013 v 18:44® ladamaj
ladamaj

troutkiller>tak to mne je jásné že má dlouhé prsty to já také ale to je upně o něčem jiném.Jak muže někomu bránit vždyť on sám tam má prezentace tak proč by tam nemohl být David nakonec v práglu sme se setkali má rovněž vežřejnej servr a dobrej je slabé slovo,no jestli tam pojedu tak to bude pěkná diskuse ať se známe už tak dlouho a dlouho sme se neviděli a za zubi si to nenechám tohle sem se neměl ani dozvědět.Kolik času věnoval David natáčení ale zde unás tak ať ukáže co umí a bez protekcí na normální lovné vodě né venku vím i co se odehrálo na Kladně se sumcema tobych blyl.

Neděle 6. ledna 2013 v 18:42® spinfisher

David Havlíček> a to ti to sdělil kdo? organizátor?

Neděle 6. ledna 2013 v 18:40® HaD
HaD

No i když to zní neuvěřitelně, je to tak.

Neděle 6. ledna 2013 v 18:37® _Beny
_Beny

David Havlíček> Sem se těšil, že se uvidíme, pokecáme. Pochytim nějakou radu a případně i něco zakoupim na vláčku. Tento server je hodně fajn. Na mrk mám názor jiný…ale to už jsme někde jinde :-) .

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 17:37:58 uživatelem _Beny.
Neděle 6. ledna 2013 v 18:35® _Beny
_Beny

David Havlíček> Jak ti to může zakázat nějakej patron? Výstava mu snad nepatří ani jí nepořádá. Vystavovatelé se tam normálně můžou přihlásit, jestli chtěj vystavovat ne. V jeho pravomoci přece nemůže bejt ten tam může bejt a tenhle ne.
To jsem si teda o něm nemyslel, že by si hrál na banditu dlouhoprsťáka. Jeho slovo snad nemůže bejt slovo big boose.

Neděle 6. ledna 2013 v 18:29® spinfisher

David Havlíček> to si snad děláš srandu? on ti někdo zakáže vystavovavat? v dnesní době? kde to jsme?

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 17:30:18 uživatelem spinfisher.
Neděle 6. ledna 2013 v 18:23® dam
dam

David Havlíček> otevři vietnamský stáneček a ,,šecko tobrý":-)

Neděle 6. ledna 2013 v 18:11® HaD
HaD

Luccini, Toro: kde se daji sehnat ty fousy?

Neděle 6. ledna 2013 v 18:03® HaD
HaD

Welcome back bolševická cenzůůůro.

Neděle 6. ledna 2013 v 17:57® HaD
HaD

Bohužel to pravda je. Taky se mi tomu nechtělo uvěřit a následně jsem nevěděl, jestli je správná reakce pláč, hysterický smích nebo třeba podnět na ČOI. Nakonec jsem se obrazně řečeno vyvracel a jen se utvrdil v tom, že tenhle člověk nejen že není v mých očích rybář, ale už ani chlap. Je to zoufalej ubožák.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2013 17:02:19 uživatelem HaD.
Neděle 6. ledna 2013 v 17:40® peta128
peta128

toro>Bohužel tak to v tom našem státečku chodí:-((

Neděle 6. ledna 2013 v 17:36® toro
toro

David Havlíček> Tak je to fakt pravda? Něco jsem zaslechl, ale po detailech jsem nepídil. Je to bída a hnus, ale co naděláš. Přece si nenalepíš falešný fousy, nezaplatíš návštěvnický vlezný a při přednášce Mistra nebudeš zvonit kravským zvoncem? Je to prapodivný jednání hlavně od organizátorů, kteří si nechají žvanit do toho, kdo bude a kdo ne. To tam příště nemusí být NIKDO, páč si to NĚKDO nebude přát… :-|

Neděle 6. ledna 2013 v 17:00® troutkiller

ladamaj>Ten zmetek má delší prsty než si spousta lidí myslí!!!

Neděle 6. ledna 2013 v 16:57® ladamaj
ladamaj

David Havlíček>Davide co stím má společného Jakub znám ho osobně ikdyž už sme se asi 6 let neviděli on otom snad nerozhoduje či jo.Původně sem myslel na Braňu Ličko znám se sním také,to má Jakub strach kvůli konkurenci či co nechápu.Máš veřejnej servr a troufám si říct že nejlepší který zde je i když sem občas na mrku ale tam to je oničem.

Neděle 6. ledna 2013 v 16:01® Luccini

David Havlíček> co vztyčit mobilní stánek před branami výstaviště to snad organizátor zakázat nemůže:)Ale chápu, že v téhle zimě to není úplně pohodlné.

Neděle 6. ledna 2013 v 15:49® dam
dam

David Havlíček> ale zadarmo bych svou kůži nedával…

Neděle 6. ledna 2013 v 15:47® HaD
HaD

dam> zřejmě

Neděle 6. ledna 2013 v 15:45® dam
dam

David Havlíček> nejhorší na tom je, že obrana je i v tomto případě úplně stejně skoro nemožná