Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 24. srpna 2004 ve 14:02@ sedum

Dědek: Ty rybníčky patří vojsku, ale nikoho ze sapíkem jsem tam ještě neviděl. (že by měly skryté kamery ukryté v dutinách stromů?) Mně jen zajímalo, jaké obludy tam vůbec pěstují. Třeba úhoře na podvodní špionáže,nebo hlemýždě s podvodním radarem. Kdoví.

Úterý 24. srpna 2004 ve 13:52@ sedum

Andrea: Nejsi náhodou od CIA ?

Úterý 24. srpna 2004 v 11:33® Andrea
Andrea

Sedum:No to se sice někdy vlní, ale svůdné mi to zrovna nepřipadá. Zajímavější je, když se ve vodě začne vlnit nějaká ta pěkná rybka. :-D Měla bych tedy asi upravit ten původní výrok:„Pozorování ryb, které se divoce brání špekatým rybářům“. Baví mě pozorovat lidi i v metru, takže když jsem u vody, pozoruji rybáře. Je to většinou zajímavější než lidi v metru. :-D

Úterý 24. srpna 2004 v 11:14® Rosta

Chci si udělat žížaliště. Před půl rokem jsem četl, jak na to, ale už jsem to zapomněl. Nemáte někdo nějaký osvědčený návod??? Odpověďi mi prosím pište na email.

Úterý 24. srpna 2004 v 10:42@ sedum

Dědek: Pokud Jsi tam ještě nebyl,tak je dobré vědět,že parkoviště je na hlavní silnici mezi Bystřicí n. P a Rovném. Tam to musíš nechat stát a jít pěšky asi 2,5 km dolů po asfaltce. Na pití si nemusíš nosit nic,jelikož tam jsou stánky s občerstvením. Jestli budou mít otevřeno zrovna když tam budeš Ty, tak to mi křišťálová koule neříká.

Úterý 24. srpna 2004 v 7:11® Dědek
Dědek

Sedum : Dík za vyčerpávající odpověď,zkusím Domaňák. Ty rybníčky mě taky lákají, ale při mé smůle by mě tam někdo určitě vybral :-( (

Úterý 24. srpna 2004 v 0:22@ sedum

Dědek: ještě jedna malá poznámka k níže uvedenému příspěvku. Když se Ti nebude chtít někam daleko jezdit, tak vyjeď nahoru nad obec Sněžné,zaparkuj auto na parkovišti naproti Léčebně pro nemoci plicní a TBC. Po vystoupení z auta uvidíš první rybník. Tam nechoď. Pod ním jsou schované a zamaskované v lesíku další dva. Tyto rybníčky nejsou nikde evidované a ani zakreslené. Proč? Jsou vedené jako výzkumné a šlechtitelské. Běž se tam podívat a třeba uvidíš vyskakovat na hladinu třeba piraně. O tom, jestli si zkusíš pročeřit vodu,to záleží jen na Tobě. Přiznám se, že já jsem neodolal, ale nic.

Úterý 24. srpna 2004 v 0:01® HaD
HaD

jiris: kniha „Kajmanovi tipy a triky“

Pondělí 23. srpna 2004 ve 23:25@ sedum

Andrea: dovolil jsem se podívat do Tvých zájmů v Profilu a zarazila mne jedna věc. Co je tak zajímavého z pohledu ženy při pozorování nás rybářů? To se nám tak krásně vlní špeky,když nahazujeme?

Pondělí 23. srpna 2004 ve 22:15@ sedum

BigMike: Kvůli mne se nehoň. Důležitější je po všech stránkách vymalovaná ložnice. Bude růžová? Když ano, tak to potom budou v ložnici pěkný grády a pěkně zarosená okna!

Pondělí 23. srpna 2004 ve 22:09@ Big Mike

Tak zítra volno. Do teď jsem vyklízel ložnici, ráno udeřím na Lužnici a pak budu malovat v té ložnici. To bude den:-( . Sedum: už jsem něco vybral, teď se dokopat to zabalit a poslat:-)) ))

Pondělí 23. srpna 2004 ve 21:59@ sedum

Pro Dopravku: Jsem se třikrát koukal a ve Tvém profilu žádný zavináč není. Jestli to nebude tím, že ještě nemám polarizační okuláre.

Pondělí 23. srpna 2004 ve 21:55@ sedum

Dědek: Rada na chytání v Jimramově na MP povolenku: téměř žádná ! Jimramovem protéká říčká Fryšávka a Svratka, které jsou ale pstruhové. V blízkém okolí žádná voda MP není. Jsou jen v blízkosti Poličky a to ještě soukromé. Pokud ale Jsi do ryb nadrženej jako polární motýl, tak Ti nezbyde nic jiného, než si zajet asi 15 km na Skalák nebo Domaňák u Bystřice nad Pernštejnem. Skalský rybník a Domanínská nádrž mají č. 461010 a je to Bystřice Pernštejská 2. Na Domaňáku se dá vcelku dobře zavláčet. Jsou tam štiky,candáti,o­kouni a duháci. Taky pěkné holky! Je to totiž rekreační oblast. Nebo zkus nádrž Milovy – Svratka 14A, ale nic moc. Popsal všechny revíry na MP vodu v blízkosti Jimramova a nic jiného do 20 km neexistuje. Jen ty soukromé u Poličky, ale tam už rybolov záleží na Tvé výřečnosti.

Pondělí 23. srpna 2004 ve 21:43® dopravka

Brzy se uzdrav. Na léčbu mohu doporučit popotahovat do plic kouř ze sušeného stonku libečku a kloktat slivovicí ( vždy polknout). Těmto radám můžeš věřit, přítelkyně tuto léčbu provozuje od svého mládí a zcela zdravá dosud žije.
Taky bychom kromě rabolovu šli rádi na jazz, ale nevíme kam. Poraď, nebo se domluvíme a půjdeme všichni. Klidně využívej e-mailovou adresu mé přítelkyně, která je uvedena na mém profilu.

Pondělí 23. srpna 2004 ve 21:39® jiris
jiris

Dah – jaký máš tři titulky, mladej, Martinů a třetí?

Pondělí 23. srpna 2004 ve 21:16@ sedum

Dopravka: Byl jsem teď pět dní služebně u Baltického moře a mám pocit, že jsem na mne skočila chřipka a nedej bože angína. Tak ležím a modlím se za co nedřívější návrat k vodě. Říká se, že nejlepší pocení je na ženským těle, ale tentokrát by mi nepomohli ani holky z bordelu. Jinak v mém Profilu máš můj e-mail, tak napiš, abych Ti mohl odepsat kdy to bude zase v oukeji.

Pondělí 23. srpna 2004 ve 20:04® dopravka

Zítra asi půjdu vláčet. „Sedum“, jestli budeš mít čas, tak si dáme sraz okolo 15:00 na mostu u Baumaxu. Jel bych nejspíš na soutok.

Pondělí 23. srpna 2004 v 15:50® Dědek
Dědek

Jedu na tři dny do Jimramova. Poraďte, kde si v okolí na MP můžu dobře zavláčet.

Pondělí 23. srpna 2004 ve 14:32® HaD
HaD

Andrea: budeme se těšit :-)

Pondělí 23. srpna 2004 ve 14:30® Andrea
Andrea

DaH: Ráda bych se vyjádřila stručně a jasně, ale nejde to. U nás v práci se někdy ani týden předem neví, jak budou rozhozený služby. Když to půjde, přijedu se podívat (alespoň na jeden den).

Pondělí 23. srpna 2004 ve 2:23® HaD
HaD

havel: Ď

Neděle 22. srpna 2004 ve 22:54® havel
havel

DaH: peknej banner!

Neděle 22. srpna 2004 ve 21:23® HaD
HaD

jiris: líbí se Ti to? moje práce :-)) )

Neděle 22. srpna 2004 v 19:55® jiris
jiris

DaH – v týdnu ti pro TR pošlu fotky. Pěknej to nahoře – orandžový :-))

Neděle 22. srpna 2004 v 10:52® jiris
jiris

Bass – budou, no vlastně obojí.

Neděle 22. srpna 2004 v 8:04® Bass
Bass

jiris: Tam se budou i chytat ryby ?? Já myslel že se tam bude kalit :-))

Sobota 21. srpna 2004 ve 22:49® jiris
jiris

Bass – na srazu přeci?!

Sobota 21. srpna 2004 ve 21:53@ Big Mike

Tak candoš 56 a valil jsem dom. Fluo twist od Berkley. DaH dovezl popera, tak ráno vyrážím testovat, omrknu princip a začnu vyrábět:-)) ))

Sobota 21. srpna 2004 ve 21:24® Bass
Bass

jiris: Hele kudrnáči, kdy mi předvedeš jak se chytaji ty candíci ?

Sobota 21. srpna 2004 ve 20:17® Bass
Bass

jiris: revír mám takovej dojem prozradili, ale já když jsem viděl toho macka, tak jsem uplně přestal vnímat, takže fakt nevim. jinak okouny chytám dokud to dovolí počasí. Prostě dokud nezamrzne voda nebo dokud projde vlasec očky na prutu. Průser je totiž v tom, že čim větší je kosa, tim líp ty hajzlové jdou :-)) ......... A sraz ?? ........ To se opravdu obávám, že ...............!?!