Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. ledna 2013 ve 13:04® Scanix
Scanix

dam> zase je ostroretka dobra potrava pro hlavatku, tak treba vysadi hlavatky :-)) )

Středa 2. ledna 2013 ve 13:00® dam
dam

Scanix> No přesně tak jsem to myslel. Oni totiž nemizí jen hrouzci, ale i vranky a střevle…podle mě se jí daří výborně, u nás jsou dna plná žrádla, ale po nich je všechno přeorané…podle mě do pstruhovek nepatří…jakmile se začnou potoci a těch pár zbylých lipánků třít, okamžitě to vyžerou… My jsme s kamarády začali vysazovat plůdek PO přímo do revírů, tak uvidíme…

Středa 2. ledna 2013 ve 12:35® frenki
frenki

dam> jjo hudba to je moje:)zvlášte když se jede na fiše:)kdy jedeš do polouvsí:)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:33® Scanix
Scanix

dam> ostre tu nebyvaly, je to zavlacenej druh jako granule a dari se jim dobre, ubyva hrouzku, jelcu a obecne beloby ze pstruhovek. Ale ta spodni P Vltava je v podstate neprirozena, mas MP nad a pod, tak se neni cemu divit…Hornejsi Vltava, tam je sice podobnej brajgl, kde je potocak uz taky na vyhynuti, ale preci jen by se tam tomu snad dalo pomoct

Středa 2. ledna 2013 ve 12:31® dam
dam

frenki> takových znám…neboj, budu tě celou cestu hlídat a za značkou ho berou:-) Já jsem zvyklý jezdit sám, hudba nahlas atd.

Středa 2. ledna 2013 ve 12:29® dam
dam

Scanix> to se to mění dost rychle, je vidět, že predátoři si plní břicha fest… Ale ostroretka je taky ryba, kterou kormoš jen tak nepohrdne, takže další krmení:-) Teď jde o to, jestli ty ostré jsou původní druh, jestli neubírá potravu jiným rybám, ale to budeš vědět ty

Středa 2. ledna 2013 ve 12:27® frenki
frenki

Scanix> ale zase mu nekřivdi, probere se dříve než se auto úplně zastaví:-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:26® frenki
frenki

dam> tzo bylo něco jak koudy, vyjeli jsme koudak usnul a v cili se probral:D byl s ním během cesty supr pokec, ale dřeva nařezal habaděj:D

Středa 2. ledna 2013 ve 12:24® Scanix
Scanix

frenki> jemu urcite, usne a vzbudi se v cili ;-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:24® dam
dam

frenki> jj, to je von:-))

Středa 2. ledna 2013 ve 12:23® Scanix
Scanix

dam> hodne ridce, na MP jich naopak trosku pribylo, ale na P i MP je dost ostroretek, ktere jsou vysazovane relativne kratce. Tarka vymizeli i okouni a to nebyl problem tam lapit na P i okys ke 40, skoda :-((

Středa 2. ledna 2013 ve 12:22® frenki
frenki

dam> a v Berouně řekne Beroun:D

Středa 2. ledna 2013 ve 12:10® dam
dam

frenki> mě příjde, že toho Sethy během cesty moc nenamluví:-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:09® dam
dam

frenki> ale to je asi všude stejný, navíc já většinu roku odchytám na Moravě:-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:08® dam
dam

Scanix> musím uznat, že je to tam krásný. Vdycky jsem tam rád jezdil. No a díry jsem už párkrát okusil, naštěstí to vždy dobře dopadlo:-) Osobně považuju Vltavu za jednu z nejtěžších řek na chytání. Ti tloušti trpí hlavně kormoránem, ten jim dává fest. Mimochodem, ještě tam jsou i jeseni?

Středa 2. ledna 2013 ve 12:06® frenki
frenki

Scanix> taky si myslím, že by to uvítal:) s ním hnedka ta cesta ubíhá jinak:D

Středa 2. ledna 2013 ve 12:05® frenki
frenki

dam> tak u Vás jsou na pstruhovce ryby u nás jsou rybky sardinkového typu a ty mě píchat nebaví..

Středa 2. ledna 2013 ve 12:03® Scanix
Scanix

dam> kdyz ono je tam i dost mist, kde ty granule skoro nejsou, bo se tam nesadi, je tam sance na parmu i peknou stiku, skoda, ze tlousti ubyli, zrejme potrevni konkurence s duhaky a taky zimni kormorani nalety…kazdopadne pekne jede a jsou tam pekny doury na koupel, kdo nezna, tak to muze zamrzet a i po zimne se tam obcas vymele nejake prekvapko :-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:03® frenki
frenki

dam> ja zapoměl vlastě na lelky:D

Středa 2. ledna 2013 ve 12:02® dam
dam

frenki> mě ti ale ty dvě hodinky stačí, mám to vždy s sebou v autě a jakmile vím, že ta chvilka bude, tak jsem okamžitě u vody a většinou si i zachytám

Středa 2. ledna 2013 ve 12:02® Scanix
Scanix

frenki> no to by mozna uvital si myslim, minule musel vlakem do Pardubec, kde ho bral Mr.Stick tusim ;-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:01® dam
dam

frenki> není lepší po nocích válet úúúplně něco jiného?9-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:59® dam
dam

Scanix> mě třeba moc ne, je to sice o velkých rybách, ale je to všechno trochu na jedno brdo, i když uznávám, že vůbec ne jednoduché…navíc Vltav je slušně velkáa občas slušně jede. Nicméně mám radši vrchní partie a tam bych se asi nechal ukecat:-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:57® frenki
frenki

Scanix> bych když tak přijel se sethym:) kdyby se něco plánovalo, aby seták nemusel na kole vzal bych ho autem:)

Středa 2. ledna 2013 v 11:56® frenki
frenki

dam> no to spíš taková rychlovka ty tři hodninky:D ale taky jsem tam takový měl:) prostě svět žije ve spěchu a na rybách se to odráží, dám se na kapry a budu doma ponocích válet kuličky:D

Středa 2. ledna 2013 v 11:54® Scanix
Scanix

frenki> to laka leckoho, jen bacha, jednodenky jsou az od kvetna

Středa 2. ledna 2013 v 11:54® dam
dam

Scanix> tady byla poslední týden velká voda a mě navíc schvátil nějaký šmejd, ale nakonec jsem si to ještě velmi pěkně napravil… Tady je ta zima nepříjemná, vlhko a vlezlo…taky to moc nemusím

Středa 2. ledna 2013 v 11:52® dam
dam

frenki> mě to v závěru překvapilo, že tam těch vycházek tolik mám…:-) ale jestli se tomu dá říkat vycházka…1–3hodiny nejčastěji, ale občas tam je celý den:-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:51® frenki
frenki

Scanix> láká mě ta vaše pstruhovka:)

Středa 2. ledna 2013 v 11:49® Scanix
Scanix

dam> no mel jsem mesic pauzu, kdyz vono porad mrzlo a to ja moc nemusim, nicmene posledni tyden jsem to snazil dohnat :-)