Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 22:30® peta128
-
David Havlíček>No já doufám že to ještě povolí.Orlík ještě nevydal všechna svá tajemství
- Neděle 9. prosince 2012 ve 22:26® HaD
-
jiris> letos ta zima nastoupila nějak zprudka
- Neděle 9. prosince 2012 ve 21:53® jiris
-
David Havlíček> házeli jsme do vody, zřejmě poslední vycházka. Lovnej byl tak leda chovnej náhon
- Neděle 9. prosince 2012 ve 21:20® HaD
-
jiris> A dívali jste se, jestli to hážete do vody, nebo na led?
- Neděle 9. prosince 2012 v 18:15® Arnej
-
TondaN> Nikdy jsem ten strojek neměl v ruce. Věřím, že bude dobrej, ale pokud bych nezvolil mezi tím, co jsem napsal, vzal bych raději nějakou Daiwu. Mám Caldii a dostává na frak v jednom kuse. Vůbec jí nešetřím. V podstatě 90% chytám s ní. Dvě a půl sezony a není to na ní vůbec znát.
- Neděle 9. prosince 2012 v 18:08® Arnej
-
jiris> Já chtěl jít dneska taky razítkovat, ale řeka u nás už je durch zamrzlá. Doufám, že ten led ještě roztaje. Celý dopoledne – to musela bejt slušná kosa.
- Neděle 9. prosince 2012 v 16:39® sethy
-
jiris> Mě to nedalo a ještě jsem vyrazil na M kus pod barák, za 5 minut jsem byl doma – komplet pod ledem
- Neděle 9. prosince 2012 v 16:17® TondaN
-
Arnej> A nemáš lepší investici do Atlantisu, který je mnohem větší držák a velikost 2000 nebo 4000 se dá sehnat do 5000Kč a co jsem ho porovnával s kamarádovým TwinPowerem… tak při zátěži o dost lepší chod…
- Neděle 9. prosince 2012 v 16:16® jiris
-
Tak jsem dnes celé dopoledne razítkovali a vyrázítkovali jsme si tripl bobr zero, jen kdyby to někoho zajímalo.
- Neděle 9. prosince 2012 v 9:27® Arnej
-
Nemáte doma někdo novej biomaster 2500 FC ? Zajímalo by mě, jak chodí a jestli má smysl dát za něj to, co chtějí. Druhá vatianta: twinpower 2500 FC – je teď za slušnou cenu.
- Sobota 8. prosince 2012 ve 20:29® sethy
-
Nic kluci, párty v plném proudu, dopoledne vás očekávám
- Sobota 8. prosince 2012 ve 20:28® sethy
-
Scanix> V tomhle už očka nezamrzávají (vážně), protože veškeré voda zmrzne než dojde do oček
Ber to tak, pak bude zas 4 měsíce útrum - Sobota 8. prosince 2012 ve 20:23® Scanix
-
sethy, jiris> blazni jste, asi uz fakt starnu, v tomhle me ani nehned nekde tuhnout a bojovat s ucpanymi ocky, sakra, nebo ze bych preci
- Sobota 8. prosince 2012 ve 20:11® sethy
-
Tomik> A vážně musíš? Můžeš přespat u mě. A k Brnu až ráno
- Sobota 8. prosince 2012 ve 20:09® Tomik
-
jiris, sethy> štve mě, že musim řídit, mohli jsme se zřídit..:)
- Sobota 8. prosince 2012 ve 20:01® sethy
-
jiris> Prý velká voda u mě, Tomík by ti měl dátl vědět. Původní plán jsem zavrhl, v té zimě to stejně dlouho nevydržíme.
- Sobota 8. prosince 2012 v 15:52® jiris
-
Skvadro, tak co zítra? Domluvte se a dejte vědět
- Pátek 7. prosince 2012 ve 22:34® toro
-
BigMike> Čus, fa.Lovy skončila a nástupcem je fa.Deamons (také z Brna). Dodávají lanka na cívkách – Hends, Jaxon Micro Plus a Techno steel. Lanka jsou na podzim skoro podpultovým artiklem, snad je budou mít skladem. Zkus štěstí…
- Pátek 7. prosince 2012 v 11:39® BigMike
-
TondaN> jak jsem psal, Techno Steel, nedám na něj dopustit, byť třeba někdo bude jiného názoru. Pokroutíš ho, protáhneš mezi nehty mezi prsty a je zase OK! Někdy už se tedy také domrví, ale to špíš po vázce w. ve větvích dubu a tak, tam už někdy doslouží i když nepamatuji se, kdy jsem naposledy měnil toto lanko kvůli pokroucení. Bohužel, nyní dost vymizelo, prý distributor fi.Lovy „odpadla“. Ale včera jsem objednával po netu 10 ks balení á 5 m, á 9 kg. Dnes volali, že mají 6 ks á 6kg, 1 ks á 9 kg. Tak jsem to zarazil, ale v lednu, únoru prý zase budou. Dealer je prý stejný, jen se firma Lovy co „odpadla“ přejmenovala.) Diamond!? Nebo víte někdo více?
- Pátek 7. prosince 2012 v 11:12® TondaN
-
Máte někdo nějaký tip na lanko, které se po první štice nezkroutí? Docela mne tenhle problém u lanek štve protože pomalu co ryba to nové lanko…
- Pátek 7. prosince 2012 v 7:03® Segoves
-
tak lanka navázaný a namotaný na špulku jak ste mi radili paráda nevim že sem na to sám nepřišel
teď už hurá k vodě
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 22:25® BigMike
-
Stanik> jo, to jsem zapomněl dodat, já dávám dospod gumičku z duše od kola! Guma je guma, ty srajdy umělohmotný, napouštěný změkčovadlama nepovažuji za gumičky! Tuhle jsem ve sklepě našel pytlík gumiček z roku 1987 a světe div se, vše OK, jen potřebují před použitím trošku rozpohybovat.)))Jinak si je střihám z duší, pokud nemám vhodný průměr, z duše ustřihnu „provázek“, ten svážu do kruhu a je hotovo!!!
Tento příspěvek byl editován 6.12.2012 21:28:39 uživatelem BigMike. - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 22:22® BigMike
-
Segoves> já ti už barvu vlasce a návazce nějaký ten rok neřeším. Možná jsem proti sobě. Jinak mám lanko celý rok, až když přijde podzimní přeorávaná dna s gumama, vysazuji abych neproděl barák.)))
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 21:34® Stanik
-
Segoves> Lanka uchovávám podobně jako BigMike. Jenom s tím rozdílem že na té cívce mám ještě přidělaný kousek plavačkářského amortizéru s karabinkou. To posladní lanko do ní připnu, aby se ty lanka z cívky sama neodmotávala.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 21:19® Char
-
Segoves> na lanka dávám malé kroužky, myslím že jsou určené kaprařům, kdysy jsem je koupil někde na výstavě, ale používám i obratlíky a žádný vliv na braní ryb to dle mého názoru nemá
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 20:56® siri
-
Segoves> No, ty maly a lehky ‚muskarsky‘ mikrokrouzky jsou drahy ukrutne, ale pred casem jsem nakoupil v Rumunsky(?) nejaky maly krouzky od Semy – maji trosku vetsi prumer a dratek je naopak tenci, ale lepsi, nez vazat tenky lanko k vlasci. Asi, teda…
Bo jsem je zatim nepouzil. Pac jsem pak nakoupil i furu obratliku…
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 17:52® Segoves
-
BigMike> dneska sem na něj koukal v krámě v čb sem ho viděl snad po dvou letech…jediný co se mi nelíbilo bylo barva přišla mi strašně nápadná taková stříbrná
David Havlíček> já vim že se to tu řešilo 1000×
ale myslím že ten obratlík tomu kroucení moc nebrání
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 16:33® BigMike
-
Já si dělám návazce tak, že z jedné strany očko, z druhé karabinka, pak to propojím karabinkama do oček dohromady a třeba 2–3 m dlouhý „vlak“ navinu na starou špulku od vlasce a dám do ifelitového pytlíku a do kapsy. Žádná věda! ........................... Jinak, dá se ještě někde sehnat Techno Steel? Cokoliv nyní zkouším z lanek je s pamětí a tudíž naprd!
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 16:18® HaD
-
Segoves> Já bych se toho obratlíku nebál. Navíc funkce snížení kroucení vlasce je smysluplná vždy. A někde 30–40 cm od nástahy, kde je stejně smyčka, trubička apod. to výrazněji rušit nebude.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:54® Segoves
-
David Havlíček> na pstruhy a tlouště používám mikrokroužky ale jelikož i muškařim tak se to trochu prodraží