Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2012 ve 20:10® HaD
HaD

Segoves> :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:46® Segoves
Segoves

David Havlíček> s tim sem naštěstí problém neměl tátovo starej prut byl ohlodanej ale já si svoje na chatě bu´d zavěsím pod strop nebo je tahám do pokoje protože většinou mě večer inspirujou na další vycházky :-D

Neděle 2. prosince 2012 v 19:39® HaD
HaD

Segoves> no vidíš a mě třeba pěnovka nevadí. Už proto, že se do ní s takovou chutí nepouštějí myši.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:37® Segoves
Segoves

David Havlíček> jo přesně to sou takový detaily co mě dokážou odradit a třeba u toho prutu ze slovenska je to pěnová rukojeť já si potrpím na korek přes to vlak nejede :-D ale plno prutů soudím podle vzhledu protože si je nemám možnost osahat

Neděle 2. prosince 2012 v 19:31® HaD
HaD

Segoves> Rozumím. Mě třeba jako šílenost, kterou bych nechtěl, připadá Provokátor. První, co bych asi udělal, kdybych ho měl mít, centrofixem zamatlal tu bílou špičku :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:29® HaD
HaD

skwor> jojo, to bude ono. Areal je hodně oblíbený, ale mě taky nijak zvlášť za srdce nechytl. Já raději svoje Pezonky :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:24® Segoves
Segoves

David Havlíček> já ti rozumim mě jejich pruty taky nikdy nezaujali hlavně modely na který se pěla největší sláva se mi nelíběj designově ale tahle řada se mi nějak zalíbila na gumičky mám pezonka ten mi naprosto vyhovuje ale potřebuju najít prut 240 na kterým ucítim a utáhnu woblera v rozmezí 5–10cm (to splňovalo zmiňovaný mivardi) a pak jemnější štikáč na na woblery 10–12 ale aby na něm byl i dobře cítit menší okolo těch 7cm protože ty tahám asi nejraději

Neděle 2. prosince 2012 v 19:20® skwor
skwor

David Havlíček> Nebylo to tohle? http://rybarov-svet.sk/…bsolute.html Teď na MR jsem měl v ruce Areal, ale nějak ve mě dojem nezanechal. ULX nebo Daiwu exceler bych bral spíš. A to bych za jeho cenu měl oba :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:13® HaD
HaD

Segoves> mě popravdě to davové šílenství okolo Norstreamu nějak nevzalo. Pruty jsou to pěkný, proti tomu nic, ale jsou i jiné dobré. Ale mnohdy aby si člověk připadal jako blbec, že Norstream nemá. Snad na just proto žádný zatím nemám a nechci :-D

Neděle 2. prosince 2012 v 19:05® Segoves
Segoves

David Havlíček> paráda :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 19:00® HaD
HaD

Segoves> napsal jsem kamarádovi, aby sem o nich něco napsal. Já přesné informace nemám.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:52® Segoves
Segoves

David Havlíček> taky sem váhal ale nakonec sem soudil že o norstreamu :-D každopádně to mivardi je obyčejný imperium spining 240g 5–15g ale vhovoval mi parádně takže by mě zajímaly i ty ze Slovenska :-)

Neděle 2. prosince 2012 v 18:48® HaD
HaD

Segoves> Mluvíme teď o tom Norstreamu, nebo Mivardi ? :-D

Neděle 2. prosince 2012 v 18:46® Segoves
Segoves

David Havlíček> to zní hodně zajímavě je to 244cm 2–12g za tu cenu je to krásnej proutek

Neděle 2. prosince 2012 v 18:41® HaD
HaD

Segoves> jaká je to délka a gramáž? Vím, že se na Slovensku objevily pruty postavené na stejných blancích jako Norstream a jsou za půlku.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:34® Segoves
Segoves

David Havlíček> přemejšlim že si spíš udělám radost novým prutem líbí se mi jeden od dragonu a pak řada norstream ultra ale to mivardi bych si i tak rád spravil něco sem s nim už odchytal takže díky za nabídku:)

mirmen> jo vim že se to říká že mají choulostiví pruty kamarád má levnější teleskopy ale na pohled bytelný a u vobou už rupla špička ale já sem neměl nejmenší problém tuhle sem si zlomil tak že mi podjela noha a klepl sem s ní o skálu

Neděle 2. prosince 2012 v 18:20® mirmen

Segoves> nevím, jak teď, ale asi před rokem mi kamarád sdělil, že prodejna rybářských potřeb vracela " celou otep prutů " , blanky prý moc choulostivé.

Neděle 2. prosince 2012 v 16:34® HaD
HaD

TondaN> Pokuď se nepletu, jsou to jednotlivé modelové řady. CX je nejnovější model.

Neděle 2. prosince 2012 v 16:24® TondaN
TondaN

Ahoj prosím vás co znamená značení prutů od shimana pod zkratkami AX,BX,CX nějak se v tom neorientuji…

Neděle 2. prosince 2012 v 15:45® HaD
HaD

Segoves> Myslím, že ano. Kdybys s tím měl mít trable, dej vědět a já to zkusím zařídit.

Neděle 2. prosince 2012 ve 12:54® Segoves
Segoves

zdravim chlapi mám dotaz dá se u mivardi koupit zvlášť horní díl prutu? povedlo se mi ho chytře zlomit

Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:51® HaD
HaD

Scanix> ty ryb jsou krásný

Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:31® Scanix
Scanix

David Havlíček> no do krasy to ma daleko, ale tak aspon mam co trenovat ;-)

Pátek 30. listopadu 2012 ve 23:31® Scanix
Scanix

Fryw> no na kapry bude cas na jare do 16.4 :-)

Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:53® HaD
HaD

Scanix> provokace :-)) ) krásný ryby i fotky…

Pátek 30. listopadu 2012 v 19:54® Fryw
Fryw

Scanix> Pěkny. A já vůl se snažil chytat kapry na kukuřici…:-D

Pátek 30. listopadu 2012 v 18:56® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

čaute chalani chcel by som vás všetkých poprosiť o takú maličkosť priateľka sa zúčastnuje súťaže a potrebuje nazbieAť DOSTATOK hlasov tak plss dajte svoj hlas :-) je to sekundová záležitosť a nič sa vám nestane :-) stačí otvoriť tento odkaz http://www.kvizmajster.sk/vianoce/?… a stačí to potvrdiť jedným tlačitkom ďakujem pekne :-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 17:44® Scanix
Scanix

Tak uz nam ubehl další z podzimnich mesicu a je tady uz defacto ta protivna zima, takze nejspis budeme muset vyhlasit klid „zbrani“, no uvidime, co nam počasí dovoli.

Tak něco malo z tech par vychazek, které jsem v listopadu absolvoval: http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/

Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 16:20® HaD
HaD

sethy> :-)

Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 16:19® HaD
HaD

dam> nojo, chlapci Tomáš+Tomáš se postarali, aby byl její konec důstojný :-D