Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. srpna 2004 ve 21:50® jiris
-
pupak – musíš prodat maca
Taky bych rád přijel na sraz, doufám že mi to vyjde.
- Úterý 17. srpna 2004 ve 21:21@ sedum
-
Vzkaz pro „dopravku“: Je mi to velice líto, ale tento týden jsem úplně mimo veškeré rybářské dění. Je mi to líto, ale pracovní povinnosti jsou neoblomné a nenechají se ukecat. Od neděle už to vidím růžověji.
- Úterý 17. srpna 2004 ve 20:57® dopravka
-
Vzkaz pro „sedum“. Ve čtvrtek 19. 08. 2004, nejspíš ráno, půjdu asi vláčet na Svratku, ale ještě nevím kam. Jestli máš čas a tip na nějaké místo dej vědět.
- Úterý 17. srpna 2004 ve 20:46® pupak
-
jiris – tak jestli doratim na pilak tak ti pujcim 8 a 9 musak na vlacku a zkusime to tam a uvidime…
- Úterý 17. srpna 2004 ve 20:41® pupak
-
jiris – ja jsem videl kluky s musakama vlacet tak mi to nepripada tak nemozny a kdyz na 4-kovym musaku zvladnu kapra prez 60 tak na vlacku to musi jit taky… budu se snazit dorazit na sraz snad to zvladnu…
- Úterý 17. srpna 2004 ve 20:33® jiris
-
pupak – už sem se o stavěných vláčácích bavil s Alanem, je to fakt jiná dimenze. A vláčet s mušákem je mi proti srsti už jen protože bych ty rybky asi nezdolal. Musel by být tak 8 aftma a víc
Jedeš na sraz?
- Úterý 17. srpna 2004 ve 20:27® pupak
-
jiris – Bingo presne tak to delam OK budu to delat jinak… Vlacak ti postavej lidi co stavej musaky a myslim ze to dovedou dobre jinak jestli chces vlacet na jemnym klaciku tak dej smekaci naviak na musak a zkus to s tim.
- Úterý 17. srpna 2004 v 19:42® jiris
-
pupak – vysvětlím
ani když nemáš nic napasnýho v tom rámečku a dáš na liště aktalizovat, tak se odešle poslední text co tam byl napsanej. Proto dávej akutalizovat stránku což je asi tak 10 cm nad mým textem
Dědek – kolik za to chce? Že bych postavil něco na candáty :_)
- Úterý 17. srpna 2004 ve 14:13® HaD
-
pupak: protože když stskneš F5 (aktualizovat) tak se odešle znovu poslední zpráva. proto je zde tlačítko AKTUALIZOVAT STRÁNKU
- Úterý 17. srpna 2004 ve 13:24® pupak
-
DaH – proc mi to pise furt neco dokola co neposilam?
- Úterý 17. srpna 2004 ve 13:23® pupak
-
Dědek – tak hodne stesti, stavenej vlacak je jina kategorie…
- Úterý 17. srpna 2004 ve 12:27® Dědek
-
Pupak : Dík
, jdu na to.
- Úterý 17. srpna 2004 ve 12:26® Dědek
-
Jiris : V Brně je staví Michal Studený (www. jedemenaryby. cz), dneska si pro jeden jdu – 4–9g,200cm,graphite SC II,parabol. akce
- Úterý 17. srpna 2004 ve 12:21® jiris
-
Dědek – vypadají dobře, ale pochybuji, že je v ČR „dobré“ zastoupení. Možná se mýlím.
- Úterý 17. srpna 2004 v 11:04® pupak
-
Dědek – www. stcroixrods. com
- Úterý 17. srpna 2004 v 7:44® Dědek
-
Oprava : St. Croix
- Úterý 17. srpna 2004 v 7:39® Dědek
-
Nemáte zkušenosti s vláčáky St. Craix? Neznáte někdo jejich internetové stránky?
- Úterý 17. srpna 2004 ve 2:45® HaD
-
tak jedna metrovka na plotici téměř 40 cm a nezužitkovaný záběr na bolena přes 50 – asi to byla „lepší“ rybička
(
- Pondělí 16. srpna 2004 ve 23:19@ Big Mike
-
Tak včera na Vlkově – v rákosí se to jen vařilo!!!! Jenže se tam třou kapři jak telata
))) V mírné depce z celého světa jsem za 2 hodky vyvláčel štičku 30cm , slepou na jedno oko a 2 okouny na zvukovku (7cm , žlutá) asi 15 cm. Pak jsem zcela podlehl depresi a jel dom , vybrečet se mamce na hruď!!! S rybama na prd, s ženskejma ještě na větší hov.., v práci mě to se.. a co s tím? Dnes schůze výboru, pak pokec, pár párů velkého G a jsem skoro vyléčen – než se probudím do reality. Co děláte, když se nedaří nikde? Ale vůbec nikde?
- Pondělí 16. srpna 2004 ve 23:15@ Big Mike
-
Andrea: právě pracuji na tričku: chyť a sežer
) No, leccos jsem již letos chytil, spapal a tak mírové štičky + 5cm pouštím. Ale věř, že chytit mírového candáta, sežrala by mi ho rodina ještě u vody i s voblerem
Neboj, jsme normál klucí. Co chytnem po půstu a má míru – sníme. A co je tak trochu nad plán, pouštíme. Ryba do mrazáku moc nepatří. I když…
)))))
- Pondělí 16. srpna 2004 v 17:33® jaryn
-
Andrea:" z vonku to tak vyzerá" ale, každý si určitě rybičku s chutí dá, jenže asi nebereme všechno jen proto, že to má míru.
- Pondělí 16. srpna 2004 v 16:09® pupak
-
Andrea – to se jen tak prsime, mame plny mrazaky a ryby nem lezou usima
)
- Pondělí 16. srpna 2004 v 15:24® Andrea
-
DaH: Hmm, díky za uvítání. Ničím konkrétním do vaší debaty asi nepřispěju, ale mám takový dotaz, skoro bych řekla, že je to dotaz na všechny. Z toho co tady píšete se mi zdá, že snad pouštíte všechny ryby. Víte vůbec jak chutnají? :-↨
- Pondělí 16. srpna 2004 v 15:17® Andrea
-
Big Mike: No tak dík, nedávno chytil takové dva slušné kapříky, ale štiky se mu vyhýbají a ty on chytá rád.
- Pondělí 16. srpna 2004 v 10:10® Dědek
-
Jiris : Na Svitavu. Mušák neumím,potřebuju na srazu získat základy a potom si ho pořídím
- Pondělí 16. srpna 2004 v 8:56® HaD
-
Dědek: no vidíš, mohl jsi mít svěťák. mohl bys hned na olympiádu
- Pondělí 16. srpna 2004 v 7:13® Dědek
-
Tak jsem málem chytil to největší, co si člověk může představit. Byl jsem vláčet na Dalešicích, ve vodě se něco převalovalo,velké vlny a bubliny, tak tam nehazuju. Snažím se jak blázen,trojka rotačka maká na plný pecky,ale naštěstí nic. Po pár minutách se asi 5m ode mě vynořil POTAPĚČ
))))))))))))))))
- Neděle 15. srpna 2004 ve 23:32® Láďa
-
Teda pánové 14ti denní dovolená na vodě-totální výbuch. Na Lužnici sice osobák u tlouště 48cm(přívlač)jinak čtyři candátí miminka. Ještě,že jse tam dá dobře plavačkovat. Ovšem týden na Slapech od rána do noci na lodi včt. echolotu vyvláčeno celkem 5 okounů ze 30m hloubky toď vše. Hrůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ještě že mám tu svojí Vltavu v matičce Praze. Jinak kamarádi z jižních čech,Lužnice pěkná řeka a příští rok se určitě vrátím.
- Neděle 15. srpna 2004 ve 21:06® jiris
-
DaH – kámošovi na Labi zdrahly na popa dva boleni k 90
- Neděle 15. srpna 2004 ve 20:54® HaD
-
BM: než budeš ty metrovky pouštět, zavolej, zajedu ten výhřad nafotit do Blesku !
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))