Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. listopadu 2012 v 19:14® Jirkasss

Zdravím přátelé, letos jsem poprvé vláčil a chci jelikož je už zima a ryby se stáhly do hloubek, chci se zeptat kam by jste mi doporučili se nyní vidat s vláčkou třeba na nějaké okouny. Mám kousek od domu jez na řece Moravě a spoustu odstavených ramen. Co by jste mi tedy doporučili? Zůstávat doma ještě nechci, dokud není led chci se ještě bavit :-) Předem díky za odpověď.

Neděle 25. listopadu 2012 v 18:58® BigMike

SURF> mám Battle v 3000 ani ne měsíc, bohužel jsem teď už mimo hru. Ale zatím jen chvála! A za rozumnou (ne českou)cenu sháním Altlantis 4000.

Neděle 25. listopadu 2012 v 16:02® Piscicapus

ladamaj> nechci stellu bezdůvodně hanit, ale jsem přesvědčen, že by se mi po krátké době rozpadla. Tak jako všechny navijáky, co jsem od šimána měl.

MP na sumce? To je rozumná volba. Zeptám se, budeš sumce lovit přívlačí? Ale asi ne, když máš v plánu ho použít i při mořském rybolovu. I když…

Jo zdraví, to je základ a nejen rybařiny. Každý by si to měl uvědomit a bez rozdílu!!!

Ano, kvalitní výbava je nejen trvanlivá, ale je i spolehlivější a přináší více radosti. Někdy se šetřit skutečně nevyplatí.

To s tou barvou jsem myslel tak trochu ironicky a narážel jsem na kolegův příspěvek. V podstatě upřednostňuji funkčnost před „krásou“, tu řeším při pořizování až na posledním místě.

;-) ;-)
Tento příspěvek byl editován 25.11.2012 15:03:14 uživatelem Piscicapus.
Neděle 25. listopadu 2012 ve 14:47® ladamaj
ladamaj

Piscicapus>tu stelu používám na sumce ale mám 4 pruty na sumce a každej jinej naviják ale kvalitu chystám se na multík ale jeden mám na jerky a na sumíky chci kvalitu abych mohl v případě razit na moře.Mám v zahraničí spoustu přátel ale i rodiné příslušníky takže problém je jen v mém zdraví co mne dovolí.Léta sem se chystal do norska ohledně točení velryb samo sebou bych i chytal ale více točil no dnes už tam nemohu to počasí tam je promněnlivé a to semnou dokáže pěkně zacloumat.Takže když naviják tak opravdu kvalitu člověk to pozná časem že než koupit šméčko je lepší připlatit a mít cajk na řadu let a bez problémů barva mne nedrásá i když také si potrpím aby to vše ladilo.:->

Neděle 25. listopadu 2012 ve 13:00® Piscicapus

ladamaj> alespoň ta modrá…

:-) :-)

Trochu odbočím, rád bych viděl kvalitní šimáno, bez ohledu na cenu. Jasně, šimáno má stellu…

Přesně tak, platíš hodně za značku a není značka jako značka, některá je cenově rozumná, jiná cenově nesmyslná.

Přesně tak, když nejde o život, jde o hnědáka, že?

Přesně tak, protože jak se říká: „nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci“.

Také upřednostňuji kvalitu, ona je i hezká (tedy jak která).

:-) :-)
Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:47® TJSS

Zdar, tak po páteční schůzi je mi jasné, že dělat výbor není prdel a problémů je víc než dost, minimální míra nástražní rybyčky-neúspěch a štika na 60 podpora… ještě o tom přesvědčit na výročce ostatní a věřím v úspěch … jinak nejčastější slova a závěry byly o tom, že kraj to pěkně s..e… :-((

Tento příspěvek byl editován 25.11.2012 11:48:18 uživatelem TJSS.
Neděle 25. listopadu 2012 v 11:57® ladamaj
ladamaj

Piscicapus>vše v metalíze svět.modrá tica,tm.modrá mosella několik velikostí,grej­se,sangery,da­iwu a spoustu kvalitních značek šímo je promne kvalitní od 5000 nahoru a zato seženu jinou kvalitu tam platíš značku ale i u těch co sem psa já.takže když nejde o život tak jde o hov.. no né.:-)) Vše záleží natom co si kdo může dovolit já jdu vždy do kvality žádné experimenty.:->

Neděle 25. listopadu 2012 v 11:35® Piscicapus

ladamaj> jak vidíš níže, a nejedná se o nic výjimečného, tak nejen barva dělá naviják navijákem.
Ty nemáš zelený naviják?
No dobře, když nemáš zelený, tak máš alespoň modrý, ne?
Ty nemáš modrý?
Hmmm, tak co teď? Máš alespoň žlutý…

No a když se podíváš na obrázek a přečteš si popis skvělých vlastností a předností, tak ti přece také musí být jasné, že jde o dokonalost…

Neděle 25. listopadu 2012 v 10:46® ladamaj
ladamaj

Piscicapus>Nic proti vaší debatě ale barva naviják nedělá mám frofi a ani jeden není zelený.

Neděle 25. listopadu 2012 v 10:31® Piscicapus

SURF> kdyby byl ten naviják zelený, byl by ve všem určitě o dost lepší.
Tedy podle mě, protože nejlepší navijákové na světě jsou přece zelení.

Neděle 25. listopadu 2012 v 5:58® sethy
sethy

SURF> :-D

Neděle 25. listopadu 2012 v 0:14® SURF

sethy> Já někdy něco koupím a teprve potom to někam zařadím.:->

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:56® sethy
sethy

SURF> Nevím na co to chceš. Kámoš má atlantisa na sumcovláčku a kdybych tuhle oblast nechytal s multíky, koupím ten, bez diskuze.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:41® ladamaj
ladamaj

Alivio>ale já semu vyhnu mám oblíbenější značky však budeš mít možnost porovnat.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:22® Shrek
Shrek

ladamaj> já se Shimanu nevyhýbám, ale když si vybírám nějaký cajk, nejsem ten, co čumí jen na Shimano. Jen mě na výstavě zarazilo, že na každým stánku měli navijáky od Shimana. :-((

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:16® ladamaj
ladamaj

Alivio>Tome tak šímo nemusím vůbec mne neoslovuje preferuji jiné značky však víš a kolik jich přibilo už abych byl uvás tam jich pár otestuji už se těším na ty vaše okyše sou to krasavci.:->

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:16® SURF

sethy> Řekl bych, že tahle věcička, by mohla být povedená. Aspoň pro mě, je povedená barva. Duel od Míry, by možná odhalil víc.:->

http://www.fishhunter.cz/…SPINNING-400

Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:06® SURF

sethy> Pruty Robinson Diaflex, se mi líbily. Pokud by „nahradily“ HM80 od Dragona, byly by za poloviční cenu.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:56® SURF

Alivio> Pokud si se zbláznil , tak to je dobře. O jednoho rybáře míň.:->

Pokud Tě manželka zabije, tak to je ještě lepší. To je tutovka, že by bylo o jednoho rybáře míň. U blázna je šance, že se vzpamatuje.:->

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:52® Char
Char

cormaxx> pěknej proutek, za tu cenu nešlo odolat ikdyž mám něco podobnýho od Kongera, možná některej přenechám tatíkovi trochu ho začíná chytat vláčka, teda když berou jinak se věnuje kaprum

Tento příspěvek byl editován 24.11.2012 21:53:48 uživatelem Char.
Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:47® sethy
sethy

kubas> To jo.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:47® sethy
sethy

Alivio> je to tak, ale co. Mé jediné smekáče jsou též od šíma :-D

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:34® cormaxx
cormaxx

Char> Taky jsem ho málem vzal,přesně tenhle. Sice bych ho zase až tolik nevyužil,ale fakt se mi líbil,hlavně za litr.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:17® kubas
kubas

sethy> Na druhou stranu dobře pro ty, co umí hledat :-) .

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:12® Shrek
Shrek

sethy> dnes jsem na toto samé držkoval – všude Shimano!!!! Můj nick please neřeš :-D

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:07® sethy
sethy

SURF> To je ono. Bohužel dnes je vše o reklamě a silná masáž daiwa, shimo u nás vítězí :-((
Je plno kvalitních navi, prutů, oblečení, nástraha atd, ale hold reklama je silná.

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:07® Shrek
Shrek

Jsem se zbláznil, nebo na mě zapůsobila nákupní horečka. Na výstavě jsem nesehnal slušný rotačky za slušný ceny, tak jsem si to teď vynahradil – objednáno 24 ks VIBRAXek :-) Snad mě manželka nezabije :-D

Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:01® SURF

osprey> Míro, je to stejný naviják? Pokud ano, tak se tady taky nabízí nějaký pátek. Jeho prodej nebude asi snadný. Cena + konkurence.

http://www.mlsport.cz/…tum-exo-reel

Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:40® Char
Char

Točil jsem tam naviváčkama co sem sázel Osprey a mohu říct že paráda, samo že nezustalo jen u nich a věděl bych kam vysypat prasátko, jenže žádný nemám :-((

Sobota 24. listopadu 2012 ve 21:29® Shrek
Shrek

Vůbec jsem tam netušil, kolik ten Aerocast stojí v reálu – to kdybych tušil, tak není co řešit :-((