Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. listopadu 2012 v 11:38® sethy
-
Scanix> Ale prosimtě, to může mít vliv možná někde na mikropotoku.
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:57® Scanix
-
troutkiller> no budu to muset nekde ochmatat, ta cena je skoro lakava…
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:55® Scanix
-
sethy> prave, to vypada sympaticky, jen nemam rad svetle lesknouci se barvy navijaku, oni to musi delat libive, ale tmave a matne barvy pri lovu na slunci jsou proste vyrazne lepsi, at si kazdej rika, co chce
- Středa 21. listopadu 2012 v 8:46® sethy
-
Scanix> Neměl, ale líbí se mi ta velká cívka
- Středa 21. listopadu 2012 v 8:05® troutkiller
-
Scanix>Měl sem v ruce Aero v provedení na Fídr a vubec bych se toho nebál.Mezi fídrovou a vláčecí verzí moc velkej rozdíl nebude.
- Středa 21. listopadu 2012 v 0:16® Scanix
-
sethy> cena zajimava, mel jsi to nekdy v ruce? Ja ne, tak se ptam, jinak aero prej ukaze co umi, kdyz zmacknej Start Windows klavesu + tabulator
[Chce to Windows Visa ci Windows 7]
- Středa 21. listopadu 2012 v 0:07® cormaxx
-
sethy> Ten bych nebral…sem ho oslintal na prodejně
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 23:35® sethy
-
Kdyby někdo chtěl to nové Aero, zajímavá cena: http://www.bohemiafishing.cz/…fa-spinning2
- Pondělí 19. listopadu 2012 v 15:32® skwor
-
mvincik> Díky
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:24® mvincik
-
skwor> Jedním slovem, nádhera.
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:18® osprey
-
vodar> Samozřejmě, vždyť je to kousek.
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 22:05profil byl smazán
-
osprey> Není zač,došel jsi až na řeku.
- Neděle 18. listopadu 2012 ve 21:47® osprey
-
vodar> Zdar. Procházka krásná, co se týče ryb, tak zero.
Jinak díky za všechno.
- Neděle 18. listopadu 2012 v 19:47profil byl smazán
-
osprey> Ahoj Míro.Tak jak dopadla nedělní procházka kolem vody?
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:27® skwor
-
Libor> Naštěstí byli až pod ní
A chtěli jedinou nástrahu (kterou jsme samozřejmě měli jenom v jednom provedení a konce dne se stejně nedožila)
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:24® Libor
-
skwor> jj vidím lososa na prutě jak za řvu kvílící brzdy a smradu spálenýho ložiska míří za tu zatáčku
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:18® skwor
-
Libor> Tý jo
Když už jsem předtím nakousl tu lososí řeku. Takhle to tam vypadalo.
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:15® Libor
-
skwor> super, tak to ti kněmu dám i wobratlík
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:05® skwor
-
Libor> Ták domluveno, předem děkuji
Tento příspěvek byl editován 17.11.2012 20:05:39 uživatelem skwor.Ostatně společná chytačka nám letos konečně klapla, tak proč to nezopakovat. Kromě toho bych měl tip kam na mušku.
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:02® Scanix
-
Libor> uvidime, treba si casem ryby najdou sva mista i v te hlubsi vode a dorostou skryte do vetsich velikosti, chce to cas, ale asi si jen neco namlouvam…
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:02® Libor
-
skwor> hele já všechno mám
Boilies nechci a jestli nechceš bejt žebrák, buď ho hodim do škarpy někde u kladna a ty jako že ho najdeš, anebo časově výhodnější metoda, dáš mi za něj jednoho 3cm twistera (nebo mi koupíš někdy
)
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:56® skwor
-
Libor> To je osmička? Za něco bych to s Tebou klidně vyměnil, zadarmo bych si připadal jako žebrák
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:55® Libor
-
skwor> to byla jen legrace, ale rapalu znáš, jestli chceš, toho woba ti dám, jestli ho v krabici najdu.
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:53® Libor
-
Scanix> třemi slovy: vyhlídky nic-moc
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:53® skwor
-
Libor> Scanix už odpověděl
V létě jsem na ně v jednom obchodě koukal, ale nakonec nevzal. Škoda, na lososí řece v Laponsku by to asi bylo to, co to tam chtělo. PS: A letos jsem spíš chytal Salmo a hlavně gumy, takže ten Rapalofil stoprocentně neplatí
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:51® Scanix
-
Libor> sumci jiste prispejou, ale ti tu byli vzdy…navic se nevysazujou uz nejakou dobu…stiky a candati se tarka nevysazujou…kormorani to tu pucujou posledni tri sezony, vloni extremne, proto ubylo hlavne tech bolinku 40–50 a tloustu vsech velikosti…je to dusledek i splavnovani = narovnani koryta, metr od prehu jsou vsude uz 2m+, odbagrovano podjezi = zadne trdliste, atd, atd)
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:47® Libor
-
Scanix> a příčiny odhaduješ? u štik bych hádal vychytání, sumcema to být nemůže? Kormorán to tam nebere ne?
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:30® Scanix
-
Libor> pozoruju, nejsou defacto zadne stiky, jako ani male, fakt hrozne malo. Ubylo tloustu, znatelne, je to znat i na plavku, jsou celkove v horsi kondici. Okouni tu tarka nikdy nebyli. Candatu je porad poskromnu, mozna se obcas chytne lepsi, coz driv bylo vzacnejsi. No a co je hodne spatny, ubylo znatelne bolenu, jako fakt dramaticky, proti lonsku a predlonsku jsem jich chytil tak 30% co predesle roky. Sumici jsou tak nejak na podobne urovni, malinko povyrostli, ale to spis tim, ze se jim vic venuju…
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:27® Libor
-
Scanix> jj velkem problém , to já mám ne za 5 hodů, ale za 5 let
Pozoruješ u Vás úbytek ryb za posledních pár let? Změnu obsádky nebo velikostně?
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:21® Scanix
-
Libor> asi tak
Mimochodem je to pro me lepsi wolba jak flat rap, kterej chodi podobne hluboko, ale neprirost mi vubec k srdci, sanci dostal dost, i kdyz prvni lov mi prinesl behem prvnich 5ti hodu, bolena, sumce a candta, tak to chce s nim spis potkat aktivne lovici ryby, coz je u nas celkem problem