Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:01® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> Zásadně nesmíš koukat na Novu… To je jen bulvár…
Jediné, co má ještě alespoň nějakou úroveň a hodnotu jsou zprávy na ČT.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:55® Scanix
-
mvincik> i bez krve, hlavne, ze by umrelo hodne lidi, nejlepe deti, fakt silene ty zpravy, kdyz se na to obcas kouknu…
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:53® mvincik
-
Scanix> Pokud by tam byla krev, NOVA by byla jistě na místě.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:51® Scanix
-
Piscicapus> ten titulek v novinach ci reportaz na TV Nova, to by bylo presne
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:33® Piscicapus
-
Scanix> tak moc na jih často necestuji, jsem spíš prozápadní…
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:31® Piscicapus
-
Scanix> úplně jsem přehlédl tvou reakci. Hmmm, kam to čumím…
Přesně jak píšeš, když by třeba přijel mocipán, tak… Děje se to dnes a denně.
Ano, cena povolenky by určitě vzrostla a možná by došlo na model, který popisuješ. Ale ať tak či onak, je to vždy o lidech a jiné to nikdy nebude.Jo a ještě jedna drobnost – vidím živě ty titulky: …pan PN, člen profesionální rybářské stráže, položil život při výkonu své služby…
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:25® Scanix
-
Piscicapus> tak fajn, cas ukaze, jak moc cestujeme a kam
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:22® Piscicapus
-
Scanix> jsem pro! Pokud bych měl cestu kolem tebe, tak bych dal vědět – to aby to bylo fér.
Rád s tebou posedím a pohovořím! - Úterý 6. listopadu 2012 v 11:57® Scanix
-
Piscicapus> jasna vec, zase neco naplanujem…uvidim, zda se objevi nejaka sluzebka ci neco podobneho, dam vedet a tak muzeme posedet pak nad korbelem piva ci jineho moku
- Úterý 6. listopadu 2012 v 11:47® Piscicapus
-
Scanix> zdravím tě Petře. Děkuji za optání, daří se dobře a doufám, že jsi zdráv a s celou rodinou v pohodě.
Nic si z toho nedělej, minulý týden jsem byl mimo, ale neměl by být problém se domluvit. Samozřejmě s předstihem.
Ten čas nás jednou „zabije“…Na příští sezonu opět máme v plánu něco podobného, dokonce i ve stejnou dobu, takže by neměl být problém se polepšit.
Však se domluvíme! - Úterý 6. listopadu 2012 v 11:37® Scanix
-
Piscicapus> mohla by, kdyby ovsem lide nebyli tak snadno zkorumpovatelni…nakonec by i ti profici pomahali nalozit ryby do auta…ale samozrejme by to nejaky efekt mit mohlo, ale ona by cena povolenky vzrostla tak na 10tis. takze by si ji poridilo vyrazne mene lidi, cimz by zase na profi straz nebylo atd. Ono by preci jen vyplaty, vybaveni a skoleni tech „profiku“ neco stalo a jiste nemaly peniz…
- Úterý 6. listopadu 2012 v 11:35® Scanix
-
Piscicapus> Ahoj Jardo, jak se dari, zrovna minuly patek jsem byl ve meste a mel nutkani se ozvat, ale ve finale jsem nemel vubec cas, tak snad nekdy jindy…mimochodem pristi sezonu se musime polepsit, tedy meli bychom
- Úterý 6. listopadu 2012 v 11:23® Piscicapus
-
Ouklejobijec> jako že profesionální rybářská stráž výrazně změní současné dění u vody?
Ha ha hááá… - Úterý 6. listopadu 2012 v 11:10® Ouklejobijec
-
Volám po zřízení prof. stráže, ozbrojené, se statutem úřední osoby a všude!!!
… ale jak jsem to tak v reálu diskutoval, tak jsou ve většině hospodáři, dědové a spol proti
…
. Jak jsem tak vyposlechl, tak to co velice zřídka běhá kolem vody dnes většinou pomáhá s kapry do auta bo … je to přeci soused, tchán, známý …
)
- Úterý 6. listopadu 2012 v 9:15® mvincik
-
dam> To jsme dva. ale uf to bude hodně studit. Kort ty, kteří nemají neopreni, jako já.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:26® dam
-
troutkiller> Jdeš ze břehu nebo z boatu? Já bych ještě rád vyrazil na vodu…
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:16® troutkiller
-
dam>Neboj dám jim
)Aspon doufám.Cajky sem poladil tak to maji ve svejch ploutvích
)
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:30® dam
-
troutkiller> no sám jsem překvapený, ale potěšilo mě to…nicméně ti teď závidím, že jdeš zítra na ně, já jsem zařízlý a stále nemůžu najít cestu k vodě…tak jim zítra počechrej plouvičky, ježatcům pruhovaným
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 16:12® MIG-35
-
osprey> Tak vzhledem k tomu co vídam po ránu v zrcadle, mě jen tak něco nerozhodí. Mě spíš než vo xicht de vo násory a ty máte voba docela v poho. Akorád nvm jak by troutkiller zkous moje náčiní.
Aspoň by bylo čemu se smát…
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:52® osprey
-
troutkiller> On už viděl mě. Pak přijde člověku normální skoro každej
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:49® troutkiller
-
MIG-35>Sem rád že ti přijdu normální
)
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:30® MIG-35
-
troutkiller> To by asi zasejc tak nebolelo… Pokec u vody s někym normálnim je vítán.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 14:58® troutkiller
-
dam>Jé hele tohle je ten profláknutej ksicht co sme potřebovali
))Koupim Kajmana a hele kdo na mně kouká
)
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 14:56® troutkiller
-
MIG-35>Já myslel srážka s troutem
)
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 14:29® MIG-35
-
troutkiller> Kráásně napsaný!! Von na rybách snad ani blbej den nejni.
Jen mi ho sem tam pokazí srážka s trotlem a že se na podzim rojí… Naštěstí je tu tolik placu, kam se nedostanou.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:40® dam
-
troutkiller> ooojééé
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:16® troutkiller
-
mvincik>Zejtra má Marek dovolenou tak se maji ty ježetý potvory na co těšit
)
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:15® troutkiller
-
MIG-35>Pro mně je k nezaplacení ten klid u vody!I blbej den na fišlích je lepší než super den v práci
)
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:05® osprey
-
Kazan> Dovedeš si představit, že by se tahle sorta lidí vrhla od těch násaďáků na normální vody?
Kolik by zbylo těch ryb, co se do vody nesypou (nebo jako roček) a musejí vyrůst pěkně od jikry až do velikosti, kdy z nich má člověk radost?
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 12:15® mvincik
-
troutkiller> To bych byl taky nasratej…tedy pokud bych je nechytal taky.