Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 23. října 2012 ve 22:15profil byl smazán
-
osprey> V pátek si cinknem.
- Úterý 23. října 2012 ve 22:03® osprey
-
vodar> Upřesni mi to, prosím tě – kdy, kde, co a jak. Ty tam budeš s nimi? Na přehradu předtím nebo potom? Co se budeme pokoušet chytit?
- Úterý 23. října 2012 ve 21:55profil byl smazán
-
osprey> Nejlepší bude Husinec město,vem si klacky a kouknem se na přehradu.
- Úterý 23. října 2012 ve 21:48® osprey
-
vodar> Ano, domlouval jsem se. Objevím se tam v sobotu dopoledne, budu si ty chlapy muset najít.
- Úterý 23. října 2012 ve 21:39profil byl smazán
-
osprey> Čau,pojedeš na ten el.lov??
- Úterý 23. října 2012 ve 20:32® osprey
-
TOMMY CATFISH> Zdar, ty žiješ?
- Úterý 23. října 2012 v 19:04® TOMMY CATFISH
-
konečne v sobotu a nedeľu na rybách
- Neděle 21. října 2012 ve 21:05® Ouklejobijec
-
SURF> grrrr … jj někdo mě tam na mouchu lákal, ale já neeee … když blbec – tak ouklejobijec
)
- Neděle 21. října 2012 v 19:03® SURF
-
Ouklejobijec> Měl jsi jet na hory. Tam bylo dvacet stupňů. Na košili! Prostě paráda!
- Neděle 21. října 2012 v 15:33® troutkiller
-
SURF>To já jo
)Prostě klika na hejno Céček.Kdo během 5 minut nahodil chytal
- Neděle 21. října 2012 ve 14:14® Ouklejobijec
-
No tak dneska jsem dal tři hodinky a lehounce jsem si polepšil … banditi byli dva a jeden bolínek
… ale svět se zbláznil bo na skoropstuhovce sedí dědové a tahaj jednoho kapža40 za druhým… no alespoň nám pomohou od kapžů
) bo jak by mi to kouslo třpýťu tak bych to ustříhl
… nevím jak u vás, ale tam kde jsem byl já bylo 10 stupňů a inverza jak sviňa…
- Neděle 21. října 2012 ve 13:47® Mrakoš
-
osprey> Já taky ne, obě vycházky se celkem povedly
- Neděle 21. října 2012 ve 13:16® osprey
-
SURF> Od září nemám dravcovycházku bez ryby. A nemyslím tím jen ty 15+. Po takových ani moc nejdu.
Ale úplná sranda to není.
- Neděle 21. října 2012 v 11:39® mvincik
-
SURF> Mě už nejdou ani ty kapži vysazenci. Přepadá mě zoufalost, o dravcích již ani nemluvím. Kuwa, už aby to zamrzlo a měl jsem klid na zotavení svého pochroumaného sebevědomí.
- Neděle 21. října 2012 v 11:20® SURF
-
troutkiller> Ty seš bijec ryb. Dvakrát a opět nula. Jedině na mikrouše, jsem měl pidi rybky. Já se k těm rybičkám a kaprům pomalu, ale jistě prokoušu…
- Neděle 21. října 2012 v 10:42® troutkiller
-
Ouklejobijec>Tak to já sem dneska prolomil smolíka pacholíka
)Dvě Céčka a Okouni.Vše na Woby během 20 minut
- Sobota 20. října 2012 ve 20:05® Ouklejobijec
-
hlásím také jednoho na stříbrnou mepsku … a to ta voda byla za dvě hodiny od vlasce celá rozšvihaná…
- Sobota 20. října 2012 v 19:52® skwor
-
Dneska to bylo celkem těžký, nakonec z toho byl jeden okoun na kopyto vláčej (chyta i barva moto oil, nejen žlutá) a dva záběry od štik na hitmana. Menší se podívala na břeh, druhá kolem 65cm se háčku zbavila při výskoku.
- Pátek 19. října 2012 ve 23:16® Ouklejobijec
-
… to by mě zajímalo co zítra vytáhnu v Troji … mám po týdnu taký absťák, že jak to bude mít na seobě pruhy pozvu to na oběd
Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 23:16:45 uživatelem Ouklejobijec.) … problém je, že to s nějvětší pravděpodobností budou ruské „modelky“ nebo tygři … po týdnu bez vody mám rozostřené vidění a návštěvu zoo se synem musím absolvovat
)
- Pátek 19. října 2012 ve 23:04® Ouklejobijec
-
Zduř! Já vyprošťovák používám jen po sedmi dvanáctkách a třech panácích od draka
Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 23:11:02 uživatelem Ouklejobijec.)… a teď vážně … shimano a spol obloukem nebcházím, ale přeci jen mi připadne, že existuje celá řady alternativních woblerů za poloviční ceny než od rapaly a salma … stačí hledat… když je předemnou velká neznámá černá voda, která je evidentně minimálně o půl metru zvedla oproti normálu – urvu a jdu dál bo se vodníků bojím … a to mám za sebou kurz potápění
) na vyprošťováky moc nevěřím ani pokud jde o akohol ani pokud jde o nástrahy … přijít o něco co je za polovic také jen z poloviny bolí
- Pátek 19. října 2012 ve 13:17® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> To určitě jo… Asi ho taky pořídím. Nebo možná i spíš vyrobím. Bude se hodit… Díky za tip…
- Pátek 19. října 2012 ve 12:53® Scanix
-
ssg.Jimmy Wild> no jasne, pruzm terenu…ale pokud uvazne pomerne blizko u brehu, tak je sance to i vyprostovakem dostat, zalezi na proudu a zda nemuzes nekudu po strmem brehu se pak zkusit dostat nad uvaznutou nastrahu lepe…no vzdy to nejde a nepomuze, ale po dvou wobech mas cenu za vyprostovak doma
- Pátek 19. října 2012 ve 12:52® Bigpista
-
Scanix> Což o to, to já bych klidně vytvářel zásoby, ale už bych pak asi nesměl domů
- Pátek 19. října 2012 ve 12:47® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> No vyprošťovák asi užiješ jen, když máš loď, ne?
Jinak, když jsem včera byl na místě, kde je hodně větví a kořenů, tak dostal příležitost dobrovolník pro nebezpečné úkoly od kluků z vláčej
- Pátek 19. října 2012 ve 12:39® Scanix
-
Bigpista> to jsi mel, nikdy nevis, kdy nejakou urves a je treba mit neco do zasoby
- Pátek 19. října 2012 ve 12:39® Scanix
-
ssg.Jimmy Wild> no az se do toho zakousnes, tak te to zamrzi, ja letos urval uz 35 kousku a to jich dost zachranim vyprostovakem
- Pátek 19. října 2012 ve 12:01® Bigpista
-
Scanix> Paráda, přehledné a velký výběr. Musel jsem se plácnout přes ruce, abych hned něco neobjednal
- Pátek 19. října 2012 v 11:57® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> Určitě… No musim se do toho ještě pořádně dostat, ale zatím mě ty dvě rapaly, co jsem koupil potěšily
- Pátek 19. října 2012 v 11:50® Scanix
-
ssg.Jimmy Wild> jj, je to obchod kluka, co se tomu venuje, taky vlackar myslim…moc dobrej pocin.
- Pátek 19. října 2012 v 10:09® ssg.Jimmy Wild
-
Scanix> Díky… To vypadá dobře. To víš, já nejsem vyloženě vláčkař. Ale poslední dobou mě to nějak chytlo, tak si pořizuju trošku nějaký nádobíčko.
Tam jsem si jen vybíral typy, co jsem si pak objednal tady v kamenné prodejně. Je tam dobrý výběr, jsou tam ty woblery hezky popsané a dokonce u většiny i video, jak pracují. Takže pro neznalce pro výběr typu perfektní.