Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 23. října 2012 ve 22:15profil byl smazán

osprey> V pátek si cinknem.

Úterý 23. října 2012 ve 22:03® osprey
osprey

vodar> Upřesni mi to, prosím tě – kdy, kde, co a jak. Ty tam budeš s nimi? Na přehradu předtím nebo potom? Co se budeme pokoušet chytit?

Úterý 23. října 2012 ve 21:55profil byl smazán

osprey> Nejlepší bude Husinec město,vem si klacky a kouknem se na přehradu.

Úterý 23. října 2012 ve 21:48® osprey
osprey

vodar> Ano, domlouval jsem se. Objevím se tam v sobotu dopoledne, budu si ty chlapy muset najít.

Úterý 23. října 2012 ve 21:39profil byl smazán

osprey> Čau,pojedeš na ten el.lov??

Úterý 23. října 2012 ve 20:32® osprey
osprey

TOMMY CATFISH> Zdar, ty žiješ?

Úterý 23. října 2012 v 19:04® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH

konečne v sobotu a nedeľu na rybách

foto/diskuze/privlac/2012/th-img51102.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img51103.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img51104.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img51105.jpg
Neděle 21. října 2012 ve 21:05® Ouklejobijec
Ouklejobijec

SURF> grrrr … jj někdo mě tam na mouchu lákal, ale já neeee … když blbec – tak ouklejobijec :-)) )

Neděle 21. října 2012 v 19:03® SURF

Ouklejobijec> Měl jsi jet na hory. Tam bylo dvacet stupňů. Na košili! Prostě paráda!:->

Neděle 21. října 2012 v 15:33® troutkiller

SURF>To já jo:-)) )Prostě klika na hejno Céček.Kdo během 5 minut nahodil chytal:-)

Neděle 21. října 2012 ve 14:14® Ouklejobijec
Ouklejobijec

No tak dneska jsem dal tři hodinky a lehounce jsem si polepšil … banditi byli dva a jeden bolínek :-) … ale svět se zbláznil bo na skoropstuhovce sedí dědové a tahaj jednoho kapža40 za druhým… no alespoň nám pomohou od kapžů :-)) ) bo jak by mi to kouslo třpýťu tak bych to ustříhl :-) … nevím jak u vás, ale tam kde jsem byl já bylo 10 stupňů a inverza jak sviňa… :-(( :-)

Neděle 21. října 2012 ve 13:47® Mrakoš

osprey> Já taky ne, obě vycházky se celkem povedly :-)

Neděle 21. října 2012 ve 13:16® osprey
osprey

SURF> Od září nemám dravcovycházku bez ryby. A nemyslím tím jen ty 15+. Po takových ani moc nejdu.

Ale úplná sranda to není.

Neděle 21. října 2012 v 11:39® mvincik
mvincik

SURF> Mě už nejdou ani ty kapži vysazenci. Přepadá mě zoufalost, o dravcích již ani nemluvím. Kuwa, už aby to zamrzlo a měl jsem klid na zotavení svého pochroumaného sebevědomí. :-D

Neděle 21. října 2012 v 11:20® SURF

troutkiller> Ty seš bijec ryb. Dvakrát a opět nula. Jedině na mikrouše, jsem měl pidi rybky. Já se k těm rybičkám a kaprům pomalu, ale jistě prokoušu…:-> :->

Neděle 21. října 2012 v 10:42® troutkiller

Ouklejobijec>Tak to já sem dneska prolomil smolíka pacholíka:-)) )Dvě Céčka a Okouni.Vše na Woby během 20 minut:-)

Sobota 20. října 2012 ve 20:05® Ouklejobijec
Ouklejobijec

hlásím také jednoho na stříbrnou mepsku … a to ta voda byla za dvě hodiny od vlasce celá rozšvihaná… :-)

Sobota 20. října 2012 v 19:52® skwor
skwor

Dneska to bylo celkem těžký, nakonec z toho byl jeden okoun na kopyto vláčej (chyta i barva moto oil, nejen žlutá) a dva záběry od štik na hitmana. Menší se podívala na břeh, druhá kolem 65cm se háčku zbavila při výskoku.

Pátek 19. října 2012 ve 23:16® Ouklejobijec
Ouklejobijec

… to by mě zajímalo co zítra vytáhnu v Troji … mám po týdnu taký absťák, že jak to bude mít na seobě pruhy pozvu to na oběd :-)) ) … problém je, že to s nějvětší pravděpodobností budou ruské „modelky“ nebo tygři … po týdnu bez vody mám rozostřené vidění a návštěvu zoo se synem musím absolvovat :-)) )

Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 23:16:45 uživatelem Ouklejobijec.
Pátek 19. října 2012 ve 23:04® Ouklejobijec
Ouklejobijec

Zduř! Já vyprošťovák používám jen po sedmi dvanáctkách a třech panácích od draka :-)) )… a teď vážně … shimano a spol obloukem nebcházím, ale přeci jen mi připadne, že existuje celá řady alternativních woblerů za poloviční ceny než od rapaly a salma … stačí hledat… když je předemnou velká neznámá černá voda, která je evidentně minimálně o půl metru zvedla oproti normálu – urvu a jdu dál bo se vodníků bojím … a to mám za sebou kurz potápění :-)) ) na vyprošťováky moc nevěřím ani pokud jde o akohol ani pokud jde o nástrahy … přijít o něco co je za polovic také jen z poloviny bolí :-)

Tento příspěvek byl editován 19.10.2012 23:11:02 uživatelem Ouklejobijec.
Pátek 19. října 2012 ve 13:17® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> To určitě jo… Asi ho taky pořídím. Nebo možná i spíš vyrobím. Bude se hodit… Díky za tip…

Pátek 19. října 2012 ve 12:53® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> no jasne, pruzm terenu…ale pokud uvazne pomerne blizko u brehu, tak je sance to i vyprostovakem dostat, zalezi na proudu a zda nemuzes nekudu po strmem brehu se pak zkusit dostat nad uvaznutou nastrahu lepe…no vzdy to nejde a nepomuze, ale po dvou wobech mas cenu za vyprostovak doma :-)

Pátek 19. října 2012 ve 12:52® Bigpista
Bigpista

Scanix> Což o to, to já bych klidně vytvářel zásoby, ale už bych pak asi nesměl domů :-D

Pátek 19. října 2012 ve 12:47® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> No vyprošťovák asi užiješ jen, když máš loď, ne?

Jinak, když jsem včera byl na místě, kde je hodně větví a kořenů, tak dostal příležitost dobrovolník pro nebezpečné úkoly od kluků z vláčej :-D

Pátek 19. října 2012 ve 12:39® Scanix
Scanix

Bigpista> to jsi mel, nikdy nevis, kdy nejakou urves a je treba mit neco do zasoby ;-)

Pátek 19. října 2012 ve 12:39® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> no az se do toho zakousnes, tak te to zamrzi, ja letos urval uz 35 kousku a to jich dost zachranim vyprostovakem :-((

Pátek 19. října 2012 ve 12:01® Bigpista
Bigpista

Scanix> Paráda, přehledné a velký výběr. Musel jsem se plácnout přes ruce, abych hned něco neobjednal :-D

Pátek 19. října 2012 v 11:57® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Určitě… No musim se do toho ještě pořádně dostat, ale zatím mě ty dvě rapaly, co jsem koupil potěšily :-)

Pátek 19. října 2012 v 11:50® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> jj, je to obchod kluka, co se tomu venuje, taky vlackar myslim…moc dobrej pocin.

Pátek 19. října 2012 v 10:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Díky… To vypadá dobře. To víš, já nejsem vyloženě vláčkař. Ale poslední dobou mě to nějak chytlo, tak si pořizuju trošku nějaký nádobíčko. :-) Tam jsem si jen vybíral typy, co jsem si pak objednal tady v kamenné prodejně. Je tam dobrý výběr, jsou tam ty woblery hezky popsané a dokonce u většiny i video, jak pracují. Takže pro neznalce pro výběr typu perfektní.