Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 19. října 2012 v 9:56® Scanix
-
ssg.Jimmy Wild> Kdyz rapalu, tak tady, sice neni vse, ale ceny vetsinou o dost lepsi: http://www.velka-ryba.cz/7_rapala
- Pátek 19. října 2012 v 8:56® troutkiller
-
mvincik>Kápni na to praskající očko vteřinák kterej neni ulpně tvrdej po zaschnutí a máš klid.Mně se to stalo u PENNu taky.
- Pátek 19. října 2012 v 8:47® troutkiller
-
jajco>Jo já sem je tuhle měl taky a nechytl sem nic
Ale na hladinovky to šlo
- Pátek 19. října 2012 v 8:43® ssg.Jimmy Wild
-
Troopik> Hele to nevím… To jsem nezkoušel… Já tam kokal jen jednou asi před týdnem, když jsem si hledal typy Rapal, které jsem si pak objednával v místních rybářských potřebách.
- Pátek 19. října 2012 v 8:02® Troopik
-
ssg.Jimmy Wild> díky
jinak tam asi není žádný filtr na nastavení výrobce, nebo nastavení více výrobků na stranu? buď to tam není nebo jsem slepej
- Pátek 19. října 2012 v 7:38® ssg.Jimmy Wild
-
Troopik> Na Rapaly můžeš mrknout na www.bohemiafishing.cz
- Pátek 19. října 2012 v 6:54® Troopik
-
osprey> díky ti moc, tady mají dobrý výběr – dostupnost modelů je také dobrá?
protože já většinu věcí kupoval zde na www.sportcarp.cz ale tím, že to jsou spíše kapraři tak tam nemají tolik modelů v obchodě (na stránkách toho mají mnohem více než mají v reálu) takže jsem tak brázdil různé eshopy a tento jsem nějak nenarazil
jediné co tak tam teď mají tam ale slevu 25% na vybrané modely woblerů, většinou plovoucí, ale hornety mají třeba všechny, nebo větší slidery … http://sportcarp.cz/…default.aspx
PS. nebrat jako reklamu jinde jsem to neviděl, tak upozorňuji, myslím, že někdo kdo tyto modely používá, tak ocení
- Pátek 19. října 2012 v 0:01® osprey
-
Troopik> Salmo kupuju tady:
http://www.rsp-fishing.cz/…blery-salmo/
Meppsky mají taky, Rapalu ne.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 22:20® Shrek
-
V neděli bych rád štikám ukázal, že vedle žlutého kopyta existuje i bílá hořavka.Takže kdo během neděle chytne největší štiku, dostane ode mě jedno žluté 7cm kopyto Vláčej.cz darem jako hlavní cenu.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:30® Troopik
-
můžu se zeptat na oblíbeným přivlačový eshop, kde mají relativně rozumné ceny a seženete tam vše co sháníte? (nyní poptám woblery salmo a rapalu ideálně mepsky aby měly také) většinou najdu jen, že mají buď něco, anebo ne přesně ty kusy co sháním od té značky … určitě se řešilo, ale když dáte někdo tip na nějaký oblíbený shop, kde se toho dá sehnat více, tak budu vděčen
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:28® mvincik
-
osprey> To jsem rád. Já to u žádného neměl. Asi beru vždy ten první a druhý.
Hlavně že to nebude praskat, snad. Praská to, když ho trochen vezmu do tlaku. Uvidíme.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:25® osprey
-
mvincik> To je fakt jen lakem. Dělá to spousta prutů. Hádám tak každý třetí (jde o to, jak moc).
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:21® mvincik
-
Mrakoš> Ke spojce se již vyjádřili jiní. Mě zase praská v tom prvním očku, zřejmě trochen špatně zalakované. Budu ho muset co nevidět prubnout, abych zjistil, zda to nevadí, nebo je to jen vada na kráse…
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:02® osprey
-
Scanix> Ale jo, dělám, co můžu. Až to dál nepůjde, půjdu s MiGem-35 sázet do lesa stromky.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:02® jižan
-
Scanix> už jsem konečně doma, zapni skype
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:58® Mrakoš
-
osprey> Tak já už se teda nebojím
Ale v první chvíli jsem měl nutkání jít pro šmirgl a pilku na železo.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:57® Scanix
-
osprey> no ad zlutak, asi to prenecham jinym…vsak on Bobo ukazuje, ze to je top barva
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:56® Scanix
-
osprey> no je to tak, kdyz se nekomu stalo praci to, co je pro jineho hobby. Ano, mas co jsi chtel, ale podle me se s tim umis poprat a delas pokroky, kterych si jen tezko vsimnes. Mnohdy to musi byt nudnejsi a jindy se na to jiste tesis, je to jak s kazdou „praci“, musis se ohanet a snazit se i tehdy, kdyz se ti neche, nemuzes. Tak drzim palce.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:31® osprey
-
Scanix> Ano, k vodě se dostanu. Ale potřebuju fotky do článků, fotky ryb s testovaným cajkem (každou vycházku chytám s jiným cajkem – děs), fotky ryb pro účely, které mě teď nenapadly, ale brzy napadnou někoho jiného, potřebuju zážitky, o kterých by se dalo psát, nové poznatky (jak sis všiml, já se lidí moc neptám a všechno zkouším sám).
Chytit okouna není problém. Problém je vrátit se z vycházky s pocitem, že jsem ten čas efektivně využil.
Ale mám, co jsem chtěl.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:26® osprey
-
Scanix> No vidíš to. Umíš si představit, co všechno bys sem mohl dát za fotky, kdybys na ni chytal?
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:25® Scanix
-
osprey> alespon se tu a tam dostanes k vode, ja byl pred tydnem a o vikendu to nejspis neklapne, mozna na chvilicku, ale co…uzil jsem si dost
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:24® Scanix
-
osprey> tak nechytam, nevim, nejak se mi nelibi…jako obcas to pouziju, ale vetsinou na vysazene duhone
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:19® osprey
-
Scanix> Není z řeky.
Ty nechytáš na žlutou? Jak to?
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:13® Bigpista
-
Mrakoš> Nejvíc mě baví, že mi už tři lidi řekli: „Jé, ono ti to tady nějak nesedí!“
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:13® Scanix
-
osprey> peknej okys, pokud je od vas z reky, tak to tak spatne nevidim…pokud ne, tak snad tam neco takoveho doroste…jinak se to tu nejak zluti
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:07® jajco
-
troutkiller> Bohužel i v sobotu ale v neděli jdu na ně a ůspěch mám zaručen,páč už mám v krabce pár nastrah ze Sokolova.
- Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:03® osprey
-
Mrakoš> Trnová spojka je klasika. Někteří rybáři tvrdí, že nad ní není.
Neboj ty se toho nic.
- Čtvrtek 18. října 2012 v 19:58® troutkiller
-
jajco>Koukám že máme stejnej problém
Od nevidim do nevidim!
- Čtvrtek 18. října 2012 v 19:57® troutkiller
-
Mrakoš>Ty spojky sou gut neboj
- Čtvrtek 18. října 2012 v 18:41® Mrakoš
-
mvincik> Dneska mi aerocast taky dorazil. Vypadá samozřejmě dokonale, ale těším se na seznamování se u vody. Akorát jsem maličko rozčarovanej z těch trnovejch spojek. Dřív jsem takový neměl a moc se mi tohle řešení nelíbí. Snad je to aspoň funkční.