Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 19. října 2012 v 9:56® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> Kdyz rapalu, tak tady, sice neni vse, ale ceny vetsinou o dost lepsi: http://www.velka-ryba.cz/7_rapala

Pátek 19. října 2012 v 8:56® troutkiller

mvincik>Kápni na to praskající očko vteřinák kterej neni ulpně tvrdej po zaschnutí a máš klid.Mně se to stalo u PENNu taky.

Pátek 19. října 2012 v 8:47® troutkiller

jajco>Jo já sem je tuhle měl taky a nechytl sem nic:-(( Ale na hladinovky to šlo:-)

Pátek 19. října 2012 v 8:43® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Troopik> Hele to nevím… To jsem nezkoušel… Já tam kokal jen jednou asi před týdnem, když jsem si hledal typy Rapal, které jsem si pak objednával v místních rybářských potřebách.

Pátek 19. října 2012 v 8:02® Troopik

ssg.Jimmy Wild> díky :-) jinak tam asi není žádný filtr na nastavení výrobce, nebo nastavení více výrobků na stranu? buď to tam není nebo jsem slepej :-D

Pátek 19. října 2012 v 7:38® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Troopik> Na Rapaly můžeš mrknout na www.bohemiafishing.cz

Pátek 19. října 2012 v 6:54® Troopik

osprey> díky ti moc, tady mají dobrý výběr – dostupnost modelů je také dobrá?

protože já většinu věcí kupoval zde na www.sportcarp.cz ale tím, že to jsou spíše kapraři tak tam nemají tolik modelů v obchodě (na stránkách toho mají mnohem více než mají v reálu) takže jsem tak brázdil různé eshopy a tento jsem nějak nenarazil :-)

jediné co tak tam teď mají tam ale slevu 25% na vybrané modely woblerů, většinou plovoucí, ale hornety mají třeba všechny, nebo větší slidery … http://sportcarp.cz/…default.aspx

PS. nebrat jako reklamu jinde jsem to neviděl, tak upozorňuji, myslím, že někdo kdo tyto modely používá, tak ocení :-)

Pátek 19. října 2012 v 0:01® osprey
osprey

Troopik> Salmo kupuju tady:

http://www.rsp-fishing.cz/…blery-salmo/

Meppsky mají taky, Rapalu ne.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 22:20® Shrek
Shrek

V neděli bych rád štikám ukázal, že vedle žlutého kopyta existuje i bílá hořavka.Takže kdo během neděle chytne největší štiku, dostane ode mě jedno žluté 7cm kopyto Vláčej.cz darem jako hlavní cenu. :-D

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:30® Troopik

můžu se zeptat na oblíbeným přivlačový eshop, kde mají relativně rozumné ceny a seženete tam vše co sháníte? (nyní poptám woblery salmo a rapalu ideálně mepsky aby měly také) většinou najdu jen, že mají buď něco, anebo ne přesně ty kusy co sháním od té značky … určitě se řešilo, ale když dáte někdo tip na nějaký oblíbený shop, kde se toho dá sehnat více, tak budu vděčen :-)

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:28® mvincik
mvincik

osprey> To jsem rád. Já to u žádného neměl. Asi beru vždy ten první a druhý. :-D

Hlavně že to nebude praskat, snad. Praská to, když ho trochen vezmu do tlaku. Uvidíme.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:25® osprey
osprey

mvincik> To je fakt jen lakem. Dělá to spousta prutů. Hádám tak každý třetí (jde o to, jak moc).

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:21® mvincik
mvincik

Mrakoš> Ke spojce se již vyjádřili jiní. Mě zase praská v tom prvním očku, zřejmě trochen špatně zalakované. Budu ho muset co nevidět prubnout, abych zjistil, zda to nevadí, nebo je to jen vada na kráse…

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:02® osprey
osprey

Scanix> Ale jo, dělám, co můžu. Až to dál nepůjde, půjdu s MiGem-35 sázet do lesa stromky. :-))

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:02® jižan

Scanix> už jsem konečně doma, zapni skype

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:58® Mrakoš

osprey> Tak já už se teda nebojím :-) Ale v první chvíli jsem měl nutkání jít pro šmirgl a pilku na železo.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:57® Scanix
Scanix

osprey> no ad zlutak, asi to prenecham jinym…vsak on Bobo ukazuje, ze to je top barva ;-)

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:56® Scanix
Scanix

osprey> no je to tak, kdyz se nekomu stalo praci to, co je pro jineho hobby. Ano, mas co jsi chtel, ale podle me se s tim umis poprat a delas pokroky, kterych si jen tezko vsimnes. Mnohdy to musi byt nudnejsi a jindy se na to jiste tesis, je to jak s kazdou „praci“, musis se ohanet a snazit se i tehdy, kdyz se ti neche, nemuzes. Tak drzim palce.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:31® osprey
osprey

Scanix> Ano, k vodě se dostanu. Ale potřebuju fotky do článků, fotky ryb s testovaným cajkem (každou vycházku chytám s jiným cajkem – děs), fotky ryb pro účely, které mě teď nenapadly, ale brzy napadnou někoho jiného, potřebuju zážitky, o kterých by se dalo psát, nové poznatky (jak sis všiml, já se lidí moc neptám a všechno zkouším sám).

Chytit okouna není problém. Problém je vrátit se z vycházky s pocitem, že jsem ten čas efektivně využil.

Ale mám, co jsem chtěl.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:26® osprey
osprey

Scanix> No vidíš to. Umíš si představit, co všechno bys sem mohl dát za fotky, kdybys na ni chytal?

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:25® Scanix
Scanix

osprey> alespon se tu a tam dostanes k vode, ja byl pred tydnem a o vikendu to nejspis neklapne, mozna na chvilicku, ale co…uzil jsem si dost ;-)

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:24® Scanix
Scanix

osprey> tak nechytam, nevim, nejak se mi nelibi…jako obcas to pouziju, ale vetsinou na vysazene duhone :-)

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:19® osprey
osprey

Scanix> Není z řeky.

Ty nechytáš na žlutou? Jak to?

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:13® Bigpista
Bigpista

Mrakoš> Nejvíc mě baví, že mi už tři lidi řekli: „Jé, ono ti to tady nějak nesedí!“ :-D :-D

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:13® Scanix
Scanix

osprey> peknej okys, pokud je od vas z reky, tak to tak spatne nevidim…pokud ne, tak snad tam neco takoveho doroste…jinak se to tu nejak zluti :-))

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:07® jajco
jajco

troutkiller> Bohužel i v sobotu ale v neděli jdu na ně a ůspěch mám zaručen,páč už mám v krabce pár nastrah ze Sokolova.:->

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:03® osprey
osprey

Mrakoš> Trnová spojka je klasika. Někteří rybáři tvrdí, že nad ní není.

Neboj ty se toho nic.

Čtvrtek 18. října 2012 v 19:58® troutkiller

jajco>Koukám že máme stejnej problém:-( Od nevidim do nevidim!

Čtvrtek 18. října 2012 v 19:57® troutkiller

Mrakoš>Ty spojky sou gut neboj:-)

Čtvrtek 18. října 2012 v 18:41® Mrakoš

mvincik> Dneska mi aerocast taky dorazil. Vypadá samozřejmě dokonale, ale těším se na seznamování se u vody. Akorát jsem maličko rozčarovanej z těch trnovejch spojek. Dřív jsem takový neměl a moc se mi tohle řešení nelíbí. Snad je to aspoň funkční.