Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 8. října 2012 ve 13:33® troutkiller
-
fila>Neboj bude makat
Mám ji skoro na všech navi od střdní vláčky po moře a neni problém
- Pondělí 8. října 2012 ve 12:31® fila
-
troutkiller> Dik za tip,odpo ji objednam.Navinutou jsem ji mel akorat.
Dam vedet,jak pracuje.Taham hlavne plandavky 20–40g.
- Pondělí 8. října 2012 v 10:33® troutkiller
-
fila>Kup si Powerku a máš klid,teda pokud si neměl plnou cívku a to tě potom nezachrání ani šnura ze zlata
- Neděle 7. října 2012 ve 22:31® nnnap
-
tak to nehroťte. Na délce prý nezáleží.
- Neděle 7. října 2012 ve 22:30® fila
-
Dneska zklamání..po týdnu vláčky s plandama na WFT 12mm je 15 m v háji díky pavoukúm,dvakrát mi prdla v uzlu a jednou jsem jí přetrhl normálně rukou po navázání obratlíku.Další pokusy už vydržela,ale s fire line se mi to nikdy nestalo.Koupil jsem jí u Kordy za 5 kč metr a nechce se mi věřit,že by mi prodali zpukřelou.Asi se vrátím zase k černé fire line.Tu sem nepřetrhl nikdy.:-/.Trošku to otráví.
Tento příspěvek byl editován 7.10.2012 22:34:49 uživatelem fila. - Neděle 7. října 2012 ve 21:06® kingkubik
-
jajco> me to rikej tez mam roboty tri …nejhorsi se ne v praci ale doma a vetsinou u mlade…ted vikend jsem chtel vyrazit na poradnou tresnou vypravu ale misto toho se budou delat u mlade okna takze radost.mno vidis tak pokuud ji vezmes slezem se na harte a porovname si klacky:Djinak splasil jsem si jednu VIP povolenku tak jsem zvedavej co se na tom reviru povede:Djestli uhodnes kde to je:Dnedavno jsme se tady o tom bavily:Dale pssst:D
- Neděle 7. října 2012 ve 20:28® jajco
-
kingkubik> Už sem to posunul kvůli práci o 14dní.
Za týden se to může posunout znova.Já se ohledně prutu asi zítra kouknu na Daiwu Exceler jigger spin 5–25g.Asi hledám něco podobného co ty.
- Neděle 7. října 2012 v 19:29® kingkubik
-
osprey> ja vim kdyz ja jsem takovy detailista:Dpopremyslim mam na to jeste tyden tak uvidime:Dkazdopadne diky za tipy
- Neděle 7. října 2012 v 19:26® kingkubik
-
jajco> v klidu:Dmam to k vode kousek:Dzitra jedu chtel jsem jet dnes ale s tim destem jsem dopadnul jako ty:Dna pytel ze prijde tolik ocekavany podzim a vikendy mam zasekany furt robit aspon ze pres tyden zbyva casu trochu.kazdou chvili by jsi se tu mel ukazat na te lodi ne?
- Neděle 7. října 2012 v 19:17® osprey
-
kingkubik> Hele, jestli chceš Destinku, kup si Destinku. Myslíš, že je to špatný prut?
Pokud ti bude vyhovovat, není problém. A když si koupíš Robinsona, myslíš, že na tom budeš o tolik hůř? Je to prut ve stejné třídě, s podobnou výbavou a možná i lepší.
A to samé by platilo o tom Aerocastu.
Máš před sebou jen ten příjemný problém jeden si vybrat.
- Neděle 7. října 2012 v 19:13® jajco
-
kingkubik> Moje každoroční podzimní dilema je kousek času k vycházce na ryby!Dnes sem se chtěl po 14ti dnech podívat k vodě a prudkej déšť mě usměrnil jen k debatě u slivovice a přemýšlení jakej novej prut koupit.Mám pocit,že mně ta moje rybařina pohlcuje v oblasti nákupu nových „nezbytných p.....n“ a na ryby se nějak nedostávám.
- Neděle 7. října 2012 v 18:36® kingkubik
-
osprey> ja vim mno ze cpal ted na to koukam zase…je to snad moje kazdorocni podzimni dilema:D
- Neděle 7. října 2012 v 18:28® osprey
-
kingkubik> Vynikající klacek, už jsem ti ho tu jednou cpal. Asi bych mu dal před Destinou ve 270/4–21 přednost.
S prutem téhle série chytal ze zdejších návštěvníků kerob.
- Neděle 7. října 2012 v 18:11® kingkubik
-
chlapi a co tady tohle? http://www.kaprarskaspecialka.cz/…x-Light-Spin
Tento příspěvek byl editován 7.10.2012 18:11:59 uživatelem kingkubik. - Neděle 7. října 2012 v 16:37® kingkubik
-
osprey> kdyz ja tomu shimanu vazne neverim…ten diaflex vypada fajn uz jsem se na nej dival v brne jelikoz tady jej nikde nemaji…uvidim jak to vyjde s penezma …ale porad me hloda ta destinka:Dnejak mi neda spat
- Neděle 7. října 2012 v 16:34® kingkubik
-
jajco> ten starsi tip je hrozna zvejka co se gum tyka…na woby dost dobra zalezitost pekne mi to z nej lita a s rybou je taky vyborny ale s jig hlavou 10g+guma se ohyba pul prutu a celkove to stoji za prd…
- Neděle 7. října 2012 v 10:19® SURF
-
Jinak jsem byl „BoBově království“. Byl jsem překvapen výběrem nástrah, které jsem ještě neviděl. A v dohledné době, jich bude ještě víc. Takže jsem nakoupil a těším se, až je vyzkouším.
BoB mi vše ochotně vysvětlil. Jeho trpělivost, odpovídat na všechny mé otázky, je příkladná. Mohu pouze doporučit, „využít, jeho služeb.“
P.S.: Uvedl bych malou připomínku: na nástraze „hrouzek“, která je podle mě, velmi povedená bych uvítal trochu menší (slabší) háček. Jinak se mi nástraha velmi líbí a doufám, že se bude líbit i dravcům. (Když tak aspoň mě.)
- Sobota 6. října 2012 ve 20:48® jajco
-
SURF>Mám 2.70m, 7–21g AX,Nemám zkušenosti se starším typem,jak píšeš ty,že je pomalejší.Mě i tak tenhle připadne dost měkej,ale je u mě celkem oblíbenej.Mám i v téhle kategorii TD 2.70m 3.14g MF a musím říct,že je pro mě o chlup lepší.Gramáž jiná,ale prakticky stejnej prut.
- Sobota 6. října 2012 v 1:55® osprey
-
kingkubik> Dál třeba Robinson Diaflex. Snad jsem to napsal dobře.
A ty značkofóbie bych neřešil.
- Pátek 5. října 2012 ve 22:03® SURF
-
jajco> Ale už......jaký?
Jsem taky zvědav.
- Pátek 5. října 2012 ve 21:58® SURF
-
jajco> Tak to jsme dva. Dva s tou potřebou.
Jináč, já mám oba. Stejná délka, ale rozdílná gramáž.
Na tu 2,7m a asi 3 – 14g, se mi pověsila asi osmdesátka bolen. To je ten měkčí a starší typ. A natáhl mi ho jako tkaničku, do bot. Až k rukojeti. Takže jsem vlastně držel jenom naviják. Prut vyrušil. Zvítězil jsem, ale plave dál. Vzal mini nástrahu, která byla určená okounům.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 21:59:25 uživatelem SURF. - Pátek 5. října 2012 ve 21:49® jajco
-
SURF> Potřeboval bych aby se mi na něj věšelo víc ryb
.Jen sem se ptal,ze zvědavosti,mám ten novější.
- Pátek 5. října 2012 ve 21:40® SURF
-
jajco> Záleží, co potřebuješ. Starší model je měkčí, pomalejší. Novější typ s označením AX, je tužší a rychlejší. Myslím, že je to modelový rok 2009 a výš.
- Pátek 5. října 2012 ve 21:18® jajco
-
SURF> A kterej je lepší?
- Pátek 5. října 2012 ve 21:17® jajco
-
kingkubik>Máš pravdu,je to gramáž 16–30 a je i v délce 2.70m,ale je označován jako 20g.Taky bych bral o něco meší gramáž.
- Pátek 5. října 2012 ve 20:58® SURF
-
troutkiller> U nás chcípl pes. Ani podzim to nevylepšil. Asi jsem levej…
- Pátek 5. října 2012 ve 20:50® SURF
-
kingkubik> Co máš za Speeda? A jaký rok? Myslím, že jsou dva druhy.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 20:51:49 uživatelem SURF. - Pátek 5. října 2012 ve 20:32® fila
-
illnath123>Protihroty zamačkávám kombinačkama prakticky u všech způsobů chytání až na nějaké vyjímky(trhací bójka a pod.)
Zachráním i víc nástrah z vázek.Někdy se ryba vypne,ale to se mi stávalo i s protihroty.
- Pátek 5. října 2012 ve 20:17® kingkubik
-
osprey> neberte si to s troutkillerem nijak osobne ale tak jak on ma dragon vyrazku ja mam neco podobnyho u shimana a speedem jsem s nimi skoncil tudis jediny aero co se u nas doma muze ukazat je od orionu:D¨ s tou destinkou jsem se prave bal ze mi neco podobneho napises:Di kdyz nad ni stale uvazuji hledam co by me mohlo jeste zaujmout:Djsou to moje kazdorocni podzimove dilema:Dkdyby te trklo jeste neco klidne dej vedet budu jen rad
- Pátek 5. října 2012 ve 20:12® kingkubik
-
troutkiller> a ja snad napsal ze krades ty?napsal jsem ze nekradu ja a prut v cenove relaci 10 000 je malicko mimo me moznosti:Dto pochopit snad dokazes ne?