Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. října 2012 ve 20:06® kingkubik

jajco> kde jsi narazil na tu perlu ve 20g?jelikoz vsechny maji od 16 do 30g ve 240 je rozdi myslim od 2g pouze:D mel jsem black steream na prodejne ale spise by jsem to prirovnal k tem 30g a to uz se mi zda na moje gumovani jako dost utahovak!nevim mno musim rychle neco zase splasit:Dja jim spat nedam hlavne ne tedka

Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 20:10:30 uživatelem kingkubik.
Pátek 5. října 2012 v 19:49® troutkiller

osprey>Ten Aerocast je druhá možnost kterou bych doporučil.Jak to vypadá pujdu do nového navi na fídr a od šíma.Tecnium Fedeer se jeví velice slušně:-) Vypadá to že u Shimana se chytil někdo za nos,konečně odstranil vule na kličce a i ten chod a převody jsou o parník jinde než loni!

Pátek 5. října 2012 v 19:42® troutkiller

kingkubik>Máš pocit že já kradu????

Pátek 5. října 2012 v 19:42® troutkiller

mvincik>Hlavně na žumpě:-) Jdou pěkný Okouni.

Pátek 5. října 2012 v 18:58® jajco
jajco

Když už je tady téma o prutech,ten black stream v i black pearl těch 20gramů je jen délka 2.40m né?V délce 2.70m už je gramáž 30g.Šel sem do černé perly 40g a 20ti gramovej bych si taky bral,ale jedině v 2.70m,což tuším neni.

Pátek 5. října 2012 v 15:40® osprey
osprey

kingkubik> Ano, Osprey ji má, od loňska od listopadu. Má ale také povinnosti spočívající v tom, že musí otestovat zapůjčený cajk (ony se ty Duely někde nabrat musí). A při tom, jak moc se dostane k vodě a jak moc se toho letos chytí, měl tu Destinku u vody jen loni v tom listopadu.

Na první pohled se jeví tuhá a rychlá, s těžší hlavou se ale ohýbá větší kus prutu, než by bylo nutné. Hlavu přes 10 g bych na to nedal. Jinak velmi lehký a příjemný prut, zatím větší rybou neprověřený. Paradoxně daleko zajímavější je ta 270 cm do 14 g. Je tenčí, rychlejší a hlavu 10 g jsme na tom tahali taky.

Black Stream do 20 g (reálně je to tolerance tuším 10 – 29 g) se mi líbil a myslím, že by byl slušný i na ty gumy.

Na zlomeniny, co vím, 3:1 vede Destiny.

A poslední věc – ten Aerocast tě neláká? Materiálově je to nad Speemasterem, cenově pod Destinkou, krásně se to sbalí a odsouhlasíme ti to s troutkillerem oba:-))

Pátek 5. října 2012 ve 14:11® kingkubik

skwor> hm to jsme na tom pocitove asi oba stejne …taky be jsem ho bral na tu tezsi vlacku ale na nejaky gumovani to asi vazne nebude…zkusim mu napsat

Pátek 5. října 2012 ve 14:05® skwor
skwor

kingkubik> Rychlá je dost, ale měl jsem jí v ruce krátce. Myslím, že jí má osprey, řekl by víc. U toho Sportexu to je spíš takový můj pocit. Na těžší vláčku bych do něj šel klidně, ale prut na gumy bych u nich asi nehledal.

Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 14:05:52 uživatelem skwor.
Pátek 5. října 2012 ve 14:01® kingkubik

skwor> a nevis jak je na tom s rychlosti ta do 21g?tedka mam speeda a to se na gumy neda vbc pouzit.proc myslis ze do mansi gramaze nez 40g u toho sportexu nechodit?

Pátek 5. října 2012 ve 13:11® skwor
skwor

kingkubik> Jj, tu. A shodou okolností taky jako tvrdší a delší alternativu k té 2,4m 2–14g. Black Streama znám v 270/40 – líbí se mi, ale v nižší gramáži by mě nelákal.

Pátek 5. října 2012 ve 13:06® kingkubik

troutkiller> TO JE PEKNY ZE MAS TIBORON ALE JA NEKRADU:d to je jedna vec a duha vec tiboron se vyrabi v malinko jinych gramazich ale pokud jej chces za dvojku prodat klidne te jej rad zbavim:D

Pátek 5. října 2012 ve 12:59® mvincik
mvincik

troutkiller> Myslíš na řece nebo žumpě? Já na řece byl a bylo to jen na pruhatcích… :-)

Pátek 5. října 2012 ve 12:58® troutkiller

kingkubik>Já mám V.Styx až Ti-Boron a ten Ti-Boron je na gumi super.Ten Styx je spíš woblerák.Black Perl bych řekl univerzál na všechno.

Pátek 5. října 2012 ve 12:50® kingkubik

troutkiller> me se to treba zda v ty gramazi 16–30g dost tvrdy na gumovanI ktere chci.hlavy od 5 do 10g + nejaky kopytko popripare twister …proto pisi ze se mi zda ze ty sportexy se spise blizi k horni udavane hranici…nerikam ze to neni dobrej prut jen si nejsem jisty ze by me plne uspokojil…na druhou stranu rychlej je jako prase

Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 12:54:18 uživatelem kingkubik.
Pátek 5. října 2012 ve 12:37® troutkiller

SURF>U nás už se to co se záběru týče hodně zlepšilo:-) Na štěstí.

Pátek 5. října 2012 ve 12:36® troutkiller

kingkubik>Ten sportík je dost muziky za málo peněz.U nás jich je plnej krám od lehké až po 80g utahováky.Co je ale hlavní neni s nima nejmenší problém ani v levnějších třídách.

Pátek 5. října 2012 ve 12:19® kingkubik

troutkiller> v puvodnim zneni byla zahrnuta i otazka kolem black stream(ale vymazal jsem to) mam ho i kde osahat ale mam pocit ze to uz bude moc utahovak na to na co to chci ja…preci jen se gramaz u spotexu blizi spise horni uvadene hranici a mam pocit ze black perl bude to same…bohuzel ten u nas siroko daleko nikde nemaji ale kdyby jsem rek ze po sportecu neposilhavam lhal by jsem

Pátek 5. října 2012 ve 12:14® kingkubik

skwor> myslis tu destinku?

Pátek 5. října 2012 v 11:51® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

troutkiller> Já jen podle reklamy ;-)

Pátek 5. října 2012 v 11:47® SURF

troutkiller> Nikdo z nás neni na nikom a na ničem nezávislej. Pouze si to někteří myslí.........:-))

Pátek 5. října 2012 v 11:44® troutkiller

BoBo-Falknow>Kolik mi platí????To se musíš ptát jinejch brouku:-)) Né nás nezávislejch.

Pátek 5. října 2012 v 11:44® SURF

troutkiller> Sumce nechytám.:-> Asi se musím pořád učit. Rád bych řešil: rozlámané trojháky, rozdrcené woblery,atd. Zatím řeším: dostat záběr, při vláčení, od jakékoliv ryby.:->

Pátek 5. října 2012 v 11:43® skwor
skwor

kingkubik> Kamarád si tenhle prut koupil ani ne před měsícem, myslím, že by mohl splňovat to, co hledáš.

Pátek 5. října 2012 v 11:43® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

troutkiller> Přiznej se, kolik Ti Dragon platí? :-)

Pátek 5. října 2012 v 11:35® troutkiller

kingkubik>Black perl od Sportexu.Jo a to pofnukávání bych ti po těch anabázích s reklamacema popřál taky.Destina je s TDčkem největší šrot co mi prošel rukama!

Pátek 5. října 2012 v 11:31® kingkubik

troutkiller> a vis ze jsem cekal ze se ozves prave ty:Dnevim mno mysli si co chces ale mi rukama lepsi prut jak destinka zatim neprosel(mam 240 ..2–14g)mluvim o cene do 2500 ale misto toho vecneho pofnukavani kolem dragonu by jsi mohl neco poradit

Pátek 5. října 2012 v 11:28® troutkiller

kingkubik>To stím problémem najít konkurence schopný prut byla jen taková sranda vid?Jediný v čem nemá Destina konkurenci je cena a počet prasklejch prutu vuči prutum prodanejm!

Pátek 5. října 2012 v 11:06® kingkubik

prosim chtel by jsem se optat jestli nekomu neprosla rukama i destinka http://www.rsp-fishing.cz/…acove/prut-d​ragon-destiny-2–70m-4–21g-vyp osobne mam 240…2az 14g zajimalo by me jestli je stejne rychla …chytel by jsem ji na gumovani s jigy od 5 do 10g + guma na velkem stojaku. vim ze jsou na prodejne posledni kusy a do 2500 nemuzu nejak najit prut konkurenceschopny

Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 11:07:19 uživatelem kingkubik.
Pátek 5. října 2012 v 10:41® troutkiller

hraji>Jasné:-) Taky mám 90 na 0,12 vlasec když sem šel na Duhoně:-) Co se těch reklamovanejch jednoháčku týče tak nárust neproměněnejch záběru proti trojháčku vzroste u Sumcu tak o 50%:-((

Pátek 5. října 2012 v 10:34® hraji
hraji

troutkiller> podle statistiky úlovků bylo v loňském roce v MRS uloveno třicet tun (30 000 kilo) sumců a jejich průměrná hmotnost byla 10 kilogramů. Tedy něco přes metr délky. Pár takovým mám, povětšinou na vybavení, které v tu chvíli sloužilo k ulovení okounů či jiných podobných ryb. Tedy žádný sumcový speciál. Nepíšu samozřejmě o cíleneém lovu trofejních sumců, to je jiná kapitola, ale na běžný úlovek sumce kolem metru se běžné háčky se zamáčknutým protihrotem dají zcela bez problémů použít, a to nemluvím o jednoháčcích na hlavičkách twisterů.