Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. října 2012 ve 20:06® kingkubik
-
jajco> kde jsi narazil na tu perlu ve 20g?jelikoz vsechny maji od 16 do 30g ve 240 je rozdi myslim od 2g pouze:D mel jsem black steream na prodejne ale spise by jsem to prirovnal k tem 30g a to uz se mi zda na moje gumovani jako dost utahovak!nevim mno musim rychle neco zase splasit:Dja jim spat nedam hlavne ne tedka
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 20:10:30 uživatelem kingkubik. - Pátek 5. října 2012 v 19:49® troutkiller
-
osprey>Ten Aerocast je druhá možnost kterou bych doporučil.Jak to vypadá pujdu do nového navi na fídr a od šíma.Tecnium Fedeer se jeví velice slušně
Vypadá to že u Shimana se chytil někdo za nos,konečně odstranil vule na kličce a i ten chod a převody jsou o parník jinde než loni!
- Pátek 5. října 2012 v 19:42® troutkiller
-
kingkubik>Máš pocit že já kradu????
- Pátek 5. října 2012 v 19:42® troutkiller
-
mvincik>Hlavně na žumpě
Jdou pěkný Okouni.
- Pátek 5. října 2012 v 18:58® jajco
-
Když už je tady téma o prutech,ten black stream v i black pearl těch 20gramů je jen délka 2.40m né?V délce 2.70m už je gramáž 30g.Šel sem do černé perly 40g a 20ti gramovej bych si taky bral,ale jedině v 2.70m,což tuším neni.
- Pátek 5. října 2012 v 15:40® osprey
-
kingkubik> Ano, Osprey ji má, od loňska od listopadu. Má ale také povinnosti spočívající v tom, že musí otestovat zapůjčený cajk (ony se ty Duely někde nabrat musí). A při tom, jak moc se dostane k vodě a jak moc se toho letos chytí, měl tu Destinku u vody jen loni v tom listopadu.
Na první pohled se jeví tuhá a rychlá, s těžší hlavou se ale ohýbá větší kus prutu, než by bylo nutné. Hlavu přes 10 g bych na to nedal. Jinak velmi lehký a příjemný prut, zatím větší rybou neprověřený. Paradoxně daleko zajímavější je ta 270 cm do 14 g. Je tenčí, rychlejší a hlavu 10 g jsme na tom tahali taky.
Black Stream do 20 g (reálně je to tolerance tuším 10 – 29 g) se mi líbil a myslím, že by byl slušný i na ty gumy.
Na zlomeniny, co vím, 3:1 vede Destiny.
A poslední věc – ten Aerocast tě neláká? Materiálově je to nad Speemasterem, cenově pod Destinkou, krásně se to sbalí a odsouhlasíme ti to s troutkillerem oba
- Pátek 5. října 2012 ve 14:11® kingkubik
-
skwor> hm to jsme na tom pocitove asi oba stejne …taky be jsem ho bral na tu tezsi vlacku ale na nejaky gumovani to asi vazne nebude…zkusim mu napsat
- Pátek 5. října 2012 ve 14:05® skwor
-
kingkubik> Rychlá je dost, ale měl jsem jí v ruce krátce. Myslím, že jí má osprey, řekl by víc. U toho Sportexu to je spíš takový můj pocit. Na těžší vláčku bych do něj šel klidně, ale prut na gumy bych u nich asi nehledal.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 14:05:52 uživatelem skwor. - Pátek 5. října 2012 ve 14:01® kingkubik
-
skwor> a nevis jak je na tom s rychlosti ta do 21g?tedka mam speeda a to se na gumy neda vbc pouzit.proc myslis ze do mansi gramaze nez 40g u toho sportexu nechodit?
- Pátek 5. října 2012 ve 13:11® skwor
-
kingkubik> Jj, tu. A shodou okolností taky jako tvrdší a delší alternativu k té 2,4m 2–14g. Black Streama znám v 270/40 – líbí se mi, ale v nižší gramáži by mě nelákal.
- Pátek 5. října 2012 ve 13:06® kingkubik
-
troutkiller> TO JE PEKNY ZE MAS TIBORON ALE JA NEKRADU:d to je jedna vec a duha vec tiboron se vyrabi v malinko jinych gramazich ale pokud jej chces za dvojku prodat klidne te jej rad zbavim:D
- Pátek 5. října 2012 ve 12:59® mvincik
-
troutkiller> Myslíš na řece nebo žumpě? Já na řece byl a bylo to jen na pruhatcích…
- Pátek 5. října 2012 ve 12:58® troutkiller
-
kingkubik>Já mám V.Styx až Ti-Boron a ten Ti-Boron je na gumi super.Ten Styx je spíš woblerák.Black Perl bych řekl univerzál na všechno.
- Pátek 5. října 2012 ve 12:50® kingkubik
-
troutkiller> me se to treba zda v ty gramazi 16–30g dost tvrdy na gumovanI ktere chci.hlavy od 5 do 10g + nejaky kopytko popripare twister …proto pisi ze se mi zda ze ty sportexy se spise blizi k horni udavane hranici…nerikam ze to neni dobrej prut jen si nejsem jisty ze by me plne uspokojil…na druhou stranu rychlej je jako prase
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 12:54:18 uživatelem kingkubik. - Pátek 5. října 2012 ve 12:37® troutkiller
-
SURF>U nás už se to co se záběru týče hodně zlepšilo
Na štěstí.
- Pátek 5. října 2012 ve 12:36® troutkiller
-
kingkubik>Ten sportík je dost muziky za málo peněz.U nás jich je plnej krám od lehké až po 80g utahováky.Co je ale hlavní neni s nima nejmenší problém ani v levnějších třídách.
- Pátek 5. října 2012 ve 12:19® kingkubik
-
troutkiller> v puvodnim zneni byla zahrnuta i otazka kolem black stream(ale vymazal jsem to) mam ho i kde osahat ale mam pocit ze to uz bude moc utahovak na to na co to chci ja…preci jen se gramaz u spotexu blizi spise horni uvadene hranici a mam pocit ze black perl bude to same…bohuzel ten u nas siroko daleko nikde nemaji ale kdyby jsem rek ze po sportecu neposilhavam lhal by jsem
- Pátek 5. října 2012 ve 12:14® kingkubik
-
skwor> myslis tu destinku?
- Pátek 5. října 2012 v 11:51® BoBo-Falknow
-
troutkiller> Já jen podle reklamy
- Pátek 5. října 2012 v 11:47® SURF
-
troutkiller> Nikdo z nás neni na nikom a na ničem nezávislej. Pouze si to někteří myslí.........
- Pátek 5. října 2012 v 11:44® troutkiller
-
BoBo-Falknow>Kolik mi platí????To se musíš ptát jinejch brouku
Né nás nezávislejch.
- Pátek 5. října 2012 v 11:44® SURF
-
troutkiller> Sumce nechytám.
Asi se musím pořád učit. Rád bych řešil: rozlámané trojháky, rozdrcené woblery,atd. Zatím řeším: dostat záběr, při vláčení, od jakékoliv ryby.
- Pátek 5. října 2012 v 11:43® skwor
-
kingkubik> Kamarád si tenhle prut koupil ani ne před měsícem, myslím, že by mohl splňovat to, co hledáš.
- Pátek 5. října 2012 v 11:43® BoBo-Falknow
-
troutkiller> Přiznej se, kolik Ti Dragon platí?
- Pátek 5. října 2012 v 11:35® troutkiller
-
kingkubik>Black perl od Sportexu.Jo a to pofnukávání bych ti po těch anabázích s reklamacema popřál taky.Destina je s TDčkem největší šrot co mi prošel rukama!
- Pátek 5. října 2012 v 11:31® kingkubik
-
troutkiller> a vis ze jsem cekal ze se ozves prave ty:Dnevim mno mysli si co chces ale mi rukama lepsi prut jak destinka zatim neprosel(mam 240 ..2–14g)mluvim o cene do 2500 ale misto toho vecneho pofnukavani kolem dragonu by jsi mohl neco poradit
- Pátek 5. října 2012 v 11:28® troutkiller
-
kingkubik>To stím problémem najít konkurence schopný prut byla jen taková sranda vid?Jediný v čem nemá Destina konkurenci je cena a počet prasklejch prutu vuči prutum prodanejm!
- Pátek 5. října 2012 v 11:06® kingkubik
-
prosim chtel by jsem se optat jestli nekomu neprosla rukama i destinka http://www.rsp-fishing.cz/…acove/prut-dragon-destiny-2–70m-4–21g-vyp osobne mam 240…2az 14g zajimalo by me jestli je stejne rychla …chytel by jsem ji na gumovani s jigy od 5 do 10g + guma na velkem stojaku. vim ze jsou na prodejne posledni kusy a do 2500 nemuzu nejak najit prut konkurenceschopny
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 11:07:19 uživatelem kingkubik. - Pátek 5. října 2012 v 10:41® troutkiller
-
hraji>Jasné
Taky mám 90 na 0,12 vlasec když sem šel na Duhoně
Co se těch reklamovanejch jednoháčku týče tak nárust neproměněnejch záběru proti trojháčku vzroste u Sumcu tak o 50%
- Pátek 5. října 2012 v 10:34® hraji
-
troutkiller> podle statistiky úlovků bylo v loňském roce v MRS uloveno třicet tun (30 000 kilo) sumců a jejich průměrná hmotnost byla 10 kilogramů. Tedy něco přes metr délky. Pár takovým mám, povětšinou na vybavení, které v tu chvíli sloužilo k ulovení okounů či jiných podobných ryb. Tedy žádný sumcový speciál. Nepíšu samozřejmě o cíleneém lovu trofejních sumců, to je jiná kapitola, ale na běžný úlovek sumce kolem metru se běžné háčky se zamáčknutým protihrotem dají zcela bez problémů použít, a to nemluvím o jednoháčcích na hlavičkách twisterů.