Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 1. října 2012 ve 23:21® kubas
kubas

SURF> Díky, dobrá recenze :-) . Ještě, že nejseš skoupej na slovo, to by mě štvalo :-D .

Pondělí 1. října 2012 ve 23:18® SURF

kubas> Já taky. Perfektní prut!:-D

Pondělí 1. října 2012 ve 23:17® SURF

kubas> Pokud chceš koupit, tak se hodně prodávají starší.:-> Některé i za slušný peníz.:->

Pondělí 1. října 2012 ve 23:14® kubas
kubas

SURF> Já to shrnu… Všechno :-D

Pondělí 1. října 2012 ve 23:04® SURF

kubas> Mám vlastní zkušenosti.:-> SSMAX27H. Co Tě zajímá?

Pondělí 1. října 2012 ve 22:49® kubas
kubas

Třeba se někdo podělí o své zkušenosti :-) .

Tento příspěvek byl editován 1.10.2012 22:51:39 uživatelem kubas.
Pondělí 1. října 2012 ve 22:49® kubas
kubas

SURF> Fakt? Jsem nečekal :-D … Zajímalo by mě nějaké hodnocení toho prutu..

Pondělí 1. října 2012 ve 22:17® SURF

kubas> Má. :-D Někdo určitě. :-D

Pondělí 1. října 2012 ve 21:20® Ouklejobijec
Ouklejobijec

Scanix> No nic budu muset vydržet se dvěma cívkama :-) Respektive přemýšlím o doplňkovém navijáku od Spro redarc. Nemá někdo nějaké zkušenosti?

Pondělí 1. října 2012 ve 21:18® Ouklejobijec
Ouklejobijec

Scanix> No co já vím o celém pozadí distrubuce shimana není vůbec hezké … tím neříkám, že jsem jediný a nejchytřejší :-)) ) … nezbývá než s tebou souhlasit. Přitom je myslím shimano při komplexnosti sortimentu i cenách to nejlepší (téměr :-) ) co se dá koupit. Docela by mě zajímalo jestli si přímo někdo od nich zjišťuje jaké jsou zde s touto značkou poskytované služby nebo ne.

Pondělí 1. října 2012 ve 21:14® kubas
kubas

Mám dotaz :-) . Má někdo zkušenost s prutem Speed Master 270cm, 20 – 50g?

Pondělí 1. října 2012 ve 20:55® Scanix
Scanix

Ouklejobijec> jako Normark je podle me nejhorsi firma, co kdy Shimano, Rapalu a dalsi veci distrubuovala. To, ze treba v plastovym programu vozi jen pulku veci, asi do kontajneru v US nakladaji nahodny vyber od Plana, nebo to fakt nechapu, protoze jsem musel krabicky do sveho kufriku shanet po vsech certech. Ty ceny, co sroubujou na nastrahy, to jim v zivote platit nebudu, kdyz se da pres ebay ci jinde sehnat vse za polovic a to same plati pro Shimi, ja si sveho Twina objedna z Noveho Zelandu a vysel me i s dopravou do 4tis. Bohuzel jsou tak rozlezli, ze asi hned tak nezkrachuji, coz je skoda. Nahradni civky a vubec doplnky, co moc nenesou, to je proste nevozitelne zbozi, je to velka ostuda a osobne se budu snazit s tuto firmu i nadale bojkotovat…

Pondělí 1. října 2012 v 19:53® Ouklejobijec
Ouklejobijec

osprey> :-) no s gammarusem a normarkem to je všechno pěkné, ale potřeboval bych další cívku na rarenium :-) a v normarku mi nějaká dost nepříjemná slečna řekla, že mám vlastně smůlu :-) když jsem volal do gammarusu tak tam bylo chvíli významné ticho, tak jsem myslel, že to klapne, ale nebyla :-) asi pro ni fakt budu muset vyrazit do Německa :-) no z toho normarku jsem fakt na větvi je to už několikátý případ… :-)

Tento příspěvek byl editován 1.10.2012 19:54:23 uživatelem Ouklejobijec.
Pondělí 1. října 2012 v 19:04® osprey
osprey

SURF> Až bude listopad, tak ti jednu ukázkovou na špek chytnu. Bez legrace. :-))

Pondělí 1. října 2012 v 19:01® Char
Char

SURF> nejlépe v řeznictví, ale domácí je lepší :-D

Pondělí 1. října 2012 v 18:53® SURF

Char> A kde se dá ten špek koupit?:->

Tento příspěvek byl editován 1.10.2012 18:54:40 uživatelem SURF.
Pondělí 1. října 2012 v 17:39® Char
Char

skwor> lanko určitě na všechno s trojháčkem, štiky skočej na všechno občas i rybářum na špek :-)

Pondělí 1. října 2012 v 17:31® osprey
osprey

skwor> Gammarus už není dovozce, jen prodejce. Ale Shimano má v nabídce pořád.

Oficiální dovozce je dnes Normark.

Pondělí 1. října 2012 v 16:50® skwor
skwor

Ouklejobijec> Gammarus si Šímo vozil dost dlouho sám, ale jestli ještě pořád si nejsem jistý.

Dnešní stojáková haluz. Fotka hlavně pro ty, co tvrdí, že na bolenovou nástrahu je lanko zbytečné.

foto/diskuze/privlac/2012/th-img50812.jpg
Pondělí 1. října 2012 ve 14:42® Scanix
Scanix

mvincik> jasnacka, jen ta sobota byva pro me lepsi, ale dame si vedet ;-)

Pondělí 1. října 2012 ve 14:42® Ouklejobijec
Ouklejobijec

skwor> tak jsem volal i do gammaruse a nic :-(( … tedy ale byli mnohem ochotnější než v normarku

Pondělí 1. října 2012 ve 14:36® mvincik
mvincik

Scanix> Ok, to mi pro zatím stačí. Dáme si vědět.

Pondělí 1. října 2012 ve 14:31® Ouklejobijec
Ouklejobijec

skwor> :-)) ) no chtěl jsem si odpoustit ošklivá slova a vynechat slova jako Normark :-)) ) Gamarus má jiný distribuční kanál?

Pondělí 1. října 2012 ve 14:29® skwor
skwor

Ouklejobijec> Zkus Normark nebo Gammarus.

Pondělí 1. října 2012 ve 14:28® Ouklejobijec
Ouklejobijec

Ahoj! Nevíte náhodou někdo kde koupit cívky na Shimano? Konkrétně Rarenium 2500. Dík

Pondělí 1. října 2012 v 10:46® Scanix
Scanix

mvincik> ja zasadne nic neplanuju, vis jak to se mnou a rodinnou situaci je, takze pokud budu moct, klidne neco podniknem, ale nejlepe si zavolat v nedeli :-)

Pondělí 1. října 2012 v 8:33® mvincik
mvincik

Scanix> Co máš v neděli v plánu??

Neděle 30. září 2012 ve 22:43® Scanix
Scanix

Tak jsem uzavrel album prvniho podzimniho mesice a uz vyhlizim, ten novy, co asi prinese za ulovky… http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/

Neděle 30. září 2012 ve 20:21® osprey
osprey

Stavba> Jestli to máš na pár vycházek, tak oběhni dva tři krámy a vyber si, co ti padne do ruky.

Prutů za 1000 – 1500 Kč je mraky a o půlce z nich nepadne na síti ani slovo. Přitom jsou stejně funkční jako ty, o kterých se drbe furt.

Pro mě je Drak (Destiny a Team) lehký příjemný klacek, se kterým se mi dobře chytá. Na ty čudly, co tu máme, úplně v pohodě.

Neděle 30. září 2012 ve 13:24® Stavba

osprey> skoda ze prut za 2,8 nevyuziju. udelam tak 10 vychazek na podzim,pres leto je to vsechno o sestifousovi.pred 14 lety sem vlacel s teleskopem,pak vyzkousel nejlevnejsi rady od Shimana,potom prisla era rybickareni.po vcerejsku sem namlsanej z uspesnyho lovu, takze chci koupit nakou rakosku.o roz­lamanych Dragonech sem cet, klidne privitam dalsi tip na prut…