Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 27. září 2012 v 9:56® Scanix
-
hecht> ma TD chvejivku + tusim 18g, starsi, ale mohu se plest, kazdopadne si TD chvali…
- Čtvrtek 27. září 2012 v 9:51® Fugas
-
TD vydrží taky celkem dost, při poslední návštěvě jsem zapomněl komplet vercajk na střeše auta. Když jsem se rozjel, tak po 50m mi to došlo, když letěla brašna. Prut s navijákem letěl o dost dřív( to jsem neregistroval). K mému údivu prut, očka, naviják, vše OK. Dal jsem pak doma zatěžkávací zkoušku a zatim drží, tak uvidíme kdy křupne
. Takhle to dopadá, když jde k vodě člověk s miminama a pospíchá za dvojhlasného řvu domu
.
- Čtvrtek 27. září 2012 v 9:27® sethy
-
troutkiller> To je ve hvězdách
- Čtvrtek 27. září 2012 v 8:57® Bigpista
-
mvincik> To víš, že ho vezmu. Myslíš, že bych to vydržel ho nevyzkoušet?
- Čtvrtek 27. září 2012 v 8:41® mvincik
-
troutkiller> Proč by jsi chtěl když už delší, tak větší gramáž, když jsi s tou do 40g spokojen?
Jinak co se toho Draka týče, věřím, nehádám se. Já jsem psal svou spokojenost s Destinkou, ty jsi zřejmě reagoval na ten Team MF. Ten neznám.
- Čtvrtek 27. září 2012 v 8:39® mvincik
-
Bigpista> Pěkné. Budeš ho brát o víkendu s sebou do Strkanic? Že bych si na něj sáhl.
- Čtvrtek 27. září 2012 v 8:26® troutkiller
-
sethy>No vidíš a kámoš do toho slavnýho a legandami opředenýho BHčka klepnu 3g hlavičkou a 30cm od konce dopadlo jako všichni draci!Do Speeda nebo jiného prutu mužeš klepnout kolikrát chceš a světe div se nestane se vubec nic
)A za třetinu ceny!No kde ty poláci asi udělali chybu???
- Čtvrtek 27. září 2012 v 8:08® sethy
-
cormaxx> Všechny 3 co jsem měl (jeden jsem prodal) jsem dohromady koupil za cenu jednoho nového
- Čtvrtek 27. září 2012 v 7:53® cormaxx
-
sethy> Takových peněz to stojí a ty si jich tak nevážíš
- Čtvrtek 27. září 2012 v 7:40® sethy
-
Scanix> Křehká HM80 ka
Mám 2 a ty dostávají tolik ran, co jiné pruty ne. Tohle určitě nejsou křehké pruty. Spíš bych to viděl na vadné kusy (ty co se lámou). - Čtvrtek 27. září 2012 v 0:35® hecht
-
Scanix> tvůj kolega M chytá na tohodle Draka TDčko, pokud se nepletu…
- Středa 26. září 2012 ve 23:08® Scanix
-
SURF> Me prave moc nesedela ani rukujet, sedi mi destinka, stejne jako Golden River, no ale ne kazdem ma rad tyhle vypoukliny, ja jo, treba i na Pen Prion Spin je to podobne a to mi vyhovuje…
- Středa 26. září 2012 ve 23:01® SURF
-
Můžete študovat, študenti........
http://knihy.abz.cz/…erni-privlac
Jenom, jestli vám to bude něco platný…
- Středa 26. září 2012 ve 22:49® SURF
-
Scanix> Pomalejší, těžší, vyšší gramáž. Tady bych viděl, zřejmě přínos v bytelnosti prutu.
A jak vám sedí rukojeť prutu?
- Středa 26. září 2012 ve 22:41® SURF
-
Scanix> Ještě k B.H.: při určité gramáži nástrahy a rychlosti potažení, se rozklepe špička. To bych u takového prutu nečekal. Zřejmě se už „ozývá“ délka prutu.
Za něj, raději tři Teamy.
- Středa 26. září 2012 ve 22:31® SURF
-
osprey> K tomu B. H.: „za ty prachy“, bych čekal víc. Dokonce vzhledově, se mi T.D., líbí víc. Neumím to upřesnit.
Chtěl jsem si koupit jednu Destinku, ale zaváhal jsem. Teď už asi nevyberu.
- Středa 26. září 2012 ve 22:31® Scanix
-
SURF> tak kdyz jsem zlomil Destinku, dostal jsem tohodle Teama a nakonec jej prodal a koupil znovu destinku. Je o chloupek pomalejsi, o chloupek tezsi a o chloupek silnejsi v blanku, Destinka je proste lepsi v tehle gramazi. V cem te ten Black Hunter zklamal, jako me naopak prisel hodne dobrej, ale jak pise Mira, ta cenovka a to, ze je to krehka HM80tka, tak to radeji ne
- Středa 26. září 2012 ve 22:16® osprey
-
SURF> Destinka bude o chlup tužší a má jiné sedlo a rukojeť.
Ale na detailní rozdíly bych tu ten prut musel mít. Je to už dlouho, co jsem ho měl v ruce. Destinku mám.
Nevím, čím tě zklamal Black Hunter. Mě by vyhovoval, ale pohled na cenovku mě vždy odradil.
- Středa 26. září 2012 ve 21:40® SURF
-
Scanix> Jinak Black Hunter mě osobně zklamal. Řekl bych, za hodně peněz, málo muziky. Celkově.
U Team Dragonu obráceně. Hodně muziky, za málo peněz. Celkově.
- Středa 26. září 2012 ve 21:36® SURF
-
Scanix> osprey> Nevíte jaký rozdíl, je mezi Destinkou 2,70m, 2–14g a tímto prutem? :
http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-14g
Tedy pokud jste měli možnost porovnání, těchto dvou prutů. Destinka už koupit nejde a tenhle prut mi připadá „stejný“. (možná postaven na stejným blanku)
Jinak přímo na tu „vaší“ Destinku, jenom chvála. A nejen tady.
- Středa 26. září 2012 ve 20:44® osprey
-
Bigpista> Gratulace. Taky jsem hrdým majitelem. Akorát něčeho jiného – musel bych se podívat do kouta. Ale koupil jsi dobře.
- Středa 26. září 2012 ve 14:46® troutkiller
-
Bigpista>Dobrá volba
Uvidíš že budeš spokojenej.
- Středa 26. září 2012 ve 14:33® Bigpista
-
mvincik> Po osahání jsem nakonec vzal ten 10–30g. Ten lehčí mi nesednul.
- Středa 26. září 2012 ve 14:30® Bigpista
-
Tak už jsem hrdým majitelem
Tento příspěvek byl editován 26.9.2012 14:31:40 uživatelem Bigpista. - Středa 26. září 2012 ve 13:23® skwor
-
mvincik> Sranda musí být, ne? Hlavně se ten život nesmí brát zase tak vážně
Bigpista> Většinou na stojákách s gumama. U woblerů končím tak na 7–8cm a pokud jde o rychlost, tak je na tom podobně jako např. ML speed master.
- Středa 26. září 2012 ve 12:18® troutkiller
-
Scanix>Tak to já bych do toho starého Lesatha s korkem šel kdykoli
Na rozdíl o Dragona kterej bych nezakoupil ani po domluvě španělskou botou
(
- Středa 26. září 2012 ve 12:15® troutkiller
-
Bigpista>Ber to tak že pokud bude prut o stejné gramáži delší,musí být i měkčí
Teda pokud výrobce použije identickej matroš,což by měl
- Středa 26. září 2012 v 10:45® Scanix
-
osprey> jsou to zmetci, ale jo, jsem rad, ze jsem u nich skoncil, asi bych taky uzil jeste aspon jednu mezi, mam jen 2–14 a 10–35, ale na to moje cudlareni to staci
- Středa 26. září 2012 v 10:41® osprey
-
Scanix> Jo, Destiny je ta řada, kterou Draci udělali pro mě. Mám víc než jednu a mohl bych jich mít víc než mám. Ale představ si, že za to chtějí peníze
- Středa 26. září 2012 v 10:38® Scanix
-
Bigpista> ja jsem nakonec skoncil u draku taky, ale nejvic nejlepsi se mi jevi Dragon Destiny 270cm 2–14g, na gumy do 7g je naprosto v pohode, co se tyka sily a citlivosti, pocitove citis fakt hodne. Se sumikem 108 nemela problem, pravda, bylo to v listopadu na 0.16mm mono, ale preci. Pak prichazi v uvahu jeste jeji vetsi segram Dragon Destiny 10–35g, ten ma velkej potencial, lovim na nej stredni woby, s citlovosti pri gumovani je to horsi, presto je casto oznacovan jako Black Hunter pro chude. Jinak Dragon Black Hunter, je zatim to nejlepsi, co jsem kdy drzel v ruce a chytal na to. Ten prut ma uzasnej rozsah a citlivost, co malo co a z toho mala, co jsem mel moznost vyzkouset treba od Shima, tak ani Lesath se s nim neda srovnavat…vse je akce Fast ci spis XF.
Jinak chytam dragony nekolik let, k prutum se chovam jako prase, proste maji chytat a ne se nosit jako svatost a nezlomil jsem zadny, jen jednu destinku, ktere jsem strcil spicku pod kameny a pak zvednul, moje blbost.
Tento příspěvek byl editován 26.9.2012 10:39:01 uživatelem Scanix.