Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 27. září 2012 v 9:56® Scanix
Scanix

hecht> ma TD chvejivku + tusim 18g, starsi, ale mohu se plest, kazdopadne si TD chvali…

Čtvrtek 27. září 2012 v 9:51® Fugas

TD vydrží taky celkem dost, při poslední návštěvě jsem zapomněl komplet vercajk na střeše auta. Když jsem se rozjel, tak po 50m mi to došlo, když letěla brašna. Prut s navijákem letěl o dost dřív( to jsem neregistroval). K mému údivu prut, očka, naviják, vše OK. Dal jsem pak doma zatěžkávací zkoušku a zatim drží, tak uvidíme kdy křupne:-) . Takhle to dopadá, když jde k vodě člověk s miminama a pospíchá za dvojhlasného řvu domu:-) .

Čtvrtek 27. září 2012 v 9:27® sethy
sethy

troutkiller> To je ve hvězdách :-)

Čtvrtek 27. září 2012 v 8:57® Bigpista
Bigpista

mvincik> To víš, že ho vezmu. Myslíš, že bych to vydržel ho nevyzkoušet? :-D

Čtvrtek 27. září 2012 v 8:41® mvincik
mvincik

troutkiller> Proč by jsi chtěl když už delší, tak větší gramáž, když jsi s tou do 40g spokojen?

Jinak co se toho Draka týče, věřím, nehádám se. Já jsem psal svou spokojenost s Destinkou, ty jsi zřejmě reagoval na ten Team MF. Ten neznám.

Čtvrtek 27. září 2012 v 8:39® mvincik
mvincik

Bigpista> Pěkné. Budeš ho brát o víkendu s sebou do Strkanic? Že bych si na něj sáhl.

Čtvrtek 27. září 2012 v 8:26® troutkiller

sethy>No vidíš a kámoš do toho slavnýho a legandami opředenýho BHčka klepnu 3g hlavičkou a 30cm od konce dopadlo jako všichni draci!Do Speeda nebo jiného prutu mužeš klepnout kolikrát chceš a světe div se nestane se vubec nic:-)) )A za třetinu ceny!No kde ty poláci asi udělali chybu???

Čtvrtek 27. září 2012 v 8:08® sethy
sethy

cormaxx> Všechny 3 co jsem měl (jeden jsem prodal) jsem dohromady koupil za cenu jednoho nového :-D

Čtvrtek 27. září 2012 v 7:53® cormaxx
cormaxx

sethy> Takových peněz to stojí a ty si jich tak nevážíš :-D

Čtvrtek 27. září 2012 v 7:40® sethy
sethy

Scanix> Křehká HM80 ka :-D
Mám 2 a ty dostávají tolik ran, co jiné pruty ne. Tohle určitě nejsou křehké pruty. Spíš bych to viděl na vadné kusy (ty co se lámou).

Čtvrtek 27. září 2012 v 0:35® hecht
hecht

Scanix> tvůj kolega M chytá na tohodle Draka TDčko, pokud se nepletu…

Středa 26. září 2012 ve 23:08® Scanix
Scanix

SURF> Me prave moc nesedela ani rukujet, sedi mi destinka, stejne jako Golden River, no ale ne kazdem ma rad tyhle vypoukliny, ja jo, treba i na Pen Prion Spin je to podobne a to mi vyhovuje…

Středa 26. září 2012 ve 23:01® SURF

Můžete študovat, študenti........:->

http://knihy.abz.cz/…erni-privlac

Jenom, jestli vám to bude něco platný…:->

Středa 26. září 2012 ve 22:49® SURF

Scanix> Pomalejší, těžší, vyšší gramáž. Tady bych viděl, zřejmě přínos v bytelnosti prutu.

A jak vám sedí rukojeť prutu?

Středa 26. září 2012 ve 22:41® SURF

Scanix> Ještě k B.H.: při určité gramáži nástrahy a rychlosti potažení, se rozklepe špička. To bych u takového prutu nečekal. Zřejmě se už „ozývá“ délka prutu.

Za něj, raději tři Teamy.

Středa 26. září 2012 ve 22:31® SURF

osprey> K tomu B. H.: „za ty prachy“, bych čekal víc. Dokonce vzhledově, se mi T.D., líbí víc. Neumím to upřesnit.

Chtěl jsem si koupit jednu Destinku, ale zaváhal jsem. Teď už asi nevyberu.

Středa 26. září 2012 ve 22:31® Scanix
Scanix

SURF> tak kdyz jsem zlomil Destinku, dostal jsem tohodle Teama a nakonec jej prodal a koupil znovu destinku. Je o chloupek pomalejsi, o chloupek tezsi a o chloupek silnejsi v blanku, Destinka je proste lepsi v tehle gramazi. V cem te ten Black Hunter zklamal, jako me naopak prisel hodne dobrej, ale jak pise Mira, ta cenovka a to, ze je to krehka HM80tka, tak to radeji ne ;-)

Středa 26. září 2012 ve 22:16® osprey
osprey

SURF> Destinka bude o chlup tužší a má jiné sedlo a rukojeť.

Ale na detailní rozdíly bych tu ten prut musel mít. Je to už dlouho, co jsem ho měl v ruce. Destinku mám.

Nevím, čím tě zklamal Black Hunter. Mě by vyhovoval, ale pohled na cenovku mě vždy odradil.

Středa 26. září 2012 ve 21:40® SURF

Scanix> Jinak Black Hunter mě osobně zklamal. Řekl bych, za hodně peněz, málo muziky. Celkově.:-|

U Team Dragonu obráceně. Hodně muziky, za málo peněz. Celkově.:->

Středa 26. září 2012 ve 21:36® SURF

Scanix> osprey> Nevíte jaký rozdíl, je mezi Destinkou 2,70m, 2–14g a tímto prutem? :

http://www.rsp-fishing.cz/…-2-70m-2-14g

Tedy pokud jste měli možnost porovnání, těchto dvou prutů. Destinka už koupit nejde a tenhle prut mi připadá „stejný“. (možná postaven na stejným blanku)

Jinak přímo na tu „vaší“ Destinku, jenom chvála. A nejen tady.

Středa 26. září 2012 ve 20:44® osprey
osprey

Bigpista> Gratulace. Taky jsem hrdým majitelem. Akorát něčeho jiného – musel bych se podívat do kouta. Ale koupil jsi dobře.

Středa 26. září 2012 ve 14:46® troutkiller

Bigpista>Dobrá volba:-) Uvidíš že budeš spokojenej.

Středa 26. září 2012 ve 14:33® Bigpista
Bigpista

mvincik> Po osahání jsem nakonec vzal ten 10–30g. Ten lehčí mi nesednul.

Středa 26. září 2012 ve 14:30® Bigpista
Bigpista

Tak už jsem hrdým majitelem :-))

Tento příspěvek byl editován 26.9.2012 14:31:40 uživatelem Bigpista.
foto/diskuze/privlac/2012/th-img50717.jpg
Středa 26. září 2012 ve 13:23® skwor
skwor

mvincik> Sranda musí být, ne? Hlavně se ten život nesmí brát zase tak vážně :-)

Bigpista> Většinou na stojákách s gumama. U woblerů končím tak na 7–8cm a pokud jde o rychlost, tak je na tom podobně jako např. ML speed master.

Středa 26. září 2012 ve 12:18® troutkiller

Scanix>Tak to já bych do toho starého Lesatha s korkem šel kdykoli:-) Na rozdíl o Dragona kterej bych nezakoupil ani po domluvě španělskou botou:-( (

Středa 26. září 2012 ve 12:15® troutkiller

Bigpista>Ber to tak že pokud bude prut o stejné gramáži delší,musí být i měkčí:-) Teda pokud výrobce použije identickej matroš,což by měl:-)

Středa 26. září 2012 v 10:45® Scanix
Scanix

osprey> jsou to zmetci, ale jo, jsem rad, ze jsem u nich skoncil, asi bych taky uzil jeste aspon jednu mezi, mam jen 2–14 a 10–35, ale na to moje cudlareni to staci ;-)

Středa 26. září 2012 v 10:41® osprey
osprey

Scanix> Jo, Destiny je ta řada, kterou Draci udělali pro mě. Mám víc než jednu a mohl bych jich mít víc než mám. Ale představ si, že za to chtějí peníze:-))

Středa 26. září 2012 v 10:38® Scanix
Scanix

Bigpista> ja jsem nakonec skoncil u draku taky, ale nejvic nejlepsi se mi jevi Dragon Destiny 270cm 2–14g, na gumy do 7g je naprosto v pohode, co se tyka sily a citlivosti, pocitove citis fakt hodne. Se sumikem 108 nemela problem, pravda, bylo to v listopadu na 0.16mm mono, ale preci. Pak prichazi v uvahu jeste jeji vetsi segram Dragon Destiny 10–35g, ten ma velkej potencial, lovim na nej stredni woby, s citlovosti pri gumovani je to horsi, presto je casto oznacovan jako Black Hunter pro chude. Jinak Dragon Black Hunter, je zatim to nejlepsi, co jsem kdy drzel v ruce a chytal na to. Ten prut ma uzasnej rozsah a citlivost, co malo co a z toho mala, co jsem mel moznost vyzkouset treba od Shima, tak ani Lesath se s nim neda srovnavat…vse je akce Fast ci spis XF.

Jinak chytam dragony nekolik let, k prutum se chovam jako prase, proste maji chytat a ne se nosit jako svatost a nezlomil jsem zadny, jen jednu destinku, ktere jsem strcil spicku pod kameny a pak zvednul, moje blbost.

Tento příspěvek byl editován 26.9.2012 10:39:01 uživatelem Scanix.