Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. září 2012 v 16:06® osprey
-
Piscicapus> Nerýpej a pokus se přispět aspoň malým dílem k světovému míru
Kdyby mělo moje vyspání vliv na akci mých prutů, stály by v koutě jak povadlý kytky.
- Pátek 21. září 2012 v 15:53® Piscicapus
-
osprey> a jak velký vliv má na akci prutu to, jak se obsluha vyspí?
- Pátek 21. září 2012 ve 14:49® osprey
-
cormaxx> Na akci prutu to má vliv zanedbatelný.
A navíc nejvíc se asi projeví to, že bez nožičky jsou ta očka o něco lehčí (menší setrvačnost špičky prutu) – to ale neovlivní akci, jen pocit z chování prutu.
- Pátek 21. září 2012 ve 12:56® skwor
-
SURF> Vláčkaři nevláčí, vláčkaři spí
- Pátek 21. září 2012 ve 12:47® cormaxx
-
Myslíte ,že má vliv na akci prutu to atd.,jestli jsou očka na patce nebo u blanku? Pokukuju po nějakym levným ULku a daiwa megaforce do 9g má kroužek očka na špičce úplně na blanku a robinson cortez light perch je má na nožičce,takže kroužek očka je kousek od blanku.
- Pátek 21. září 2012 v 11:23® SURF
-
osprey> Souhlas.
Neříká ti, „seď doma na tramtadá, když jsem konečně doma!?“
Kdysi se mě jeden kolega zeptal: „Vy se někdy nehádáte?“ Já mu odpověděl: „My na to nemáme čas. My se skoro nevidíme.“
Pak máš šanci, že ti manželství vydrží.
Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 11:25:43 uživatelem SURF. - Pátek 21. září 2012 v 11:17® Kazan
-
osprey> A nestačilo by kdyby jsi se zdžoval doma přes noc?
Já na jednu stranu o ty víkendy u vody moc nestojím, všude je moc lidí a tak jsem raději u vody v týdnu. Ale tohle je akce 1×ročně s kamarády a ona ta rybařina je tam jaksi doplňková - Pátek 21. září 2012 v 11:16® Bigpista
-
osprey> Přesně tak. A taky tě v ty dva dny tahá k vodě víc kamarádů, ne?
- Pátek 21. září 2012 v 11:13® SURF
-
osprey> Dík. Nevěděl jsem. Napsán je trochu jinak, ale podstatné tam je. Přečetl jsem si všechny příspěvky. Napsali jste spoustu podnětů.
Zvýšení míry rybičky, je podle mě krok v před. Některým rybičkářům, se asi toto opatření nebude líbit. Míra rybičky, je asi pro ně trochu nevýhodná.
Já bych spíš navrhnul zvýšení míry nebo hájení. To by se „dotklo“ všech rybářů stejně.
Např.: „omezení“ K70, pokud se dodržuje, je pro všechny rybáře stejné.
Prosadit jakýkoliv návrh, je hodně těžké.
Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 11:16:05 uživatelem SURF. - Pátek 21. září 2012 v 11:07® osprey
-
Kazan> Víkend, to jsou ty dva dny, kdy mám manželku doma?
- Pátek 21. září 2012 v 11:05® Kazan
-
Bigpista> tak, tak, chystají se na víkend
- Pátek 21. září 2012 v 10:58® Bigpista
-
SURF> Nevláčí, ale chystají se
V sobotu se chystám asi po dvou týdnech vyvětrat vláčák a namočit pár nových woblerů.
- Pátek 21. září 2012 v 10:56® SURF
-
Fryw> Domnívám se, že něco, je lepší než nic..........
Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 10:56:52 uživatelem SURF. - Pátek 21. září 2012 v 10:54® SURF
-
Koukám, že tady je dost ticho. Asi vláčkaři konečně vláčí a „nekecaj“.
- Úterý 18. září 2012 v 0:12® osprey
-
SURF> Ten článek tu byl dřív než v Kajmanovi.
- Pondělí 17. září 2012 v 17:09® Fryw
-
Otázka je, jeslti je potřeba ryby ochránit od masařů a nebo spíš od zdevastované přírody a absolutně antipřírodní ekonomice…
- Pondělí 17. září 2012 v 16:24® m-iros
-
Nejsem si jistý, že zvednutí míry u dravců nějak zásadně pomůže tyto ryby zachránit od masařů. Když budou sedět s nastraženou rybičkou a po záběru ještě vykouří cigárko a teprve potom budou sekat … K čemu bude míra od 60cm když takto ulovená ryba, bude už předem na půl mrtvá. RR hovoří jasně … Už to tady jednou bylo, když byl zákaz chytání dravců na živou nástrahu. Hodně „rybářů – cigaretářů“ nadávalo, ale spousta lidí co znám, bylo pro. Nebyla by tohle daleko přijatelnější cesta jak ochránit tyto dravce?
- Pondělí 17. září 2012 v 15:07® Luccini
- Pondělí 17. září 2012 ve 14:17® SURF
-
osprey> Nešel by „přetisknout“ článek, od Milana Rozsypala: ( Míra pro život ), „Zachraňme naše dravce“, z časopisu Kajman? Září 2012.
Podle mě, krásný článek o tom, co by pomohlo našim dravcům.
- Pondělí 17. září 2012 ve 13:42® TJSS
-
osprey> Bohužel, proto jsem vůbec litoval, že jsem to viděl, poněvadž by mi teď tahle věc „nešrotovala“ hlavou… Stačilo být rychlejší, hned by ty zubatky byly o něco moudřejší a snad pro budoucnost i opatrnější. Tohle místo je bohužel TOP a najedou vždycky jiný kusy, tudíž se dočká další a další lovec-pravděpodobnost větších ryb s klidným životem tu 100% zaniká…Já jsem mu jen pogratuloval a myslel si svý. Na kdyby se totiž dnes už opravdu nehraje:(
- Pondělí 17. září 2012 v 11:09® osprey
-
TJSS> Štika je problém. Na tisíci místech se dočteš jak ji lovit (i když v reálu stačí nahodit tu rybku a otevřít lahváče), ale skutečná kvalitní diskuze o tom, jak je to se stavy této ryby a jak je zlepšit, nikde vidět není.
- Neděle 16. září 2012 ve 22:57® kubas
-
TJSS> Všechno je o systému… On nedělá nic proti ničemu v podstatě. Bohužel na to má právo si vzít 2 štiky této velikosti a vlastně jakékoliv velikosti
.
- Neděle 16. září 2012 ve 21:51® dam
-
Erik> na to máš nyní víc než půl roku, určitě tě něco osloví…ale parametry by jsi mohl nějaké udat
- Neděle 16. září 2012 ve 21:48® osprey
-
Erik> Toho jsou hromady. Navíc je otázka, jestli chceš spíš tahat třpytky a woby nebo víc gumovat.
- Neděle 16. září 2012 ve 14:37® TJSS
-
Zdarec, tak dnešní předobědní vláčka na Lužnici čistá nula, metr ode mne chlapík, průměrný vybavení, nahozeno na rybku metr před sebe, do hodiny štiky 55 a 59cm, bohužel nevráceny,ponechány. Jeho právo lovce. Pak kde ty ryby jsou. Povídá, škoda,že nejsou větší. Tak mu odpovídám: Jak by mohly, když je každej vraždí v týhle dýlce… vím, že už to ve fórech bylo mockrát, ale opravdu jsem pro zavedení minimální míry 60cm tam kde ještě dnes platí vražedná 50… !!!
- Neděle 16. září 2012 v 10:44® Erik
-
Poradte někdo nějákej prut na pstruhy okolo 2 tisíc díky
- Pátek 14. září 2012 v 6:08® troutkiller
-
TJSS>Podle názvu a ceny bych řekl že ho dávaji k 10 balením stejně se jmenujících gum zdarma
))
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 22:59® osprey
-
TJSS> Naviják neznám.
Asi před týdnem jsem se byl tam u vás podívat. Ryby tam pořád máte.
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 22:00® TJSS
-
Zdar, máte někdo info o tomto cenově dostupném navijáku?? Mně se líbí… Dík za každý info…
http://www.velka-ryba.cz/…-fv-200.html
- Čtvrtek 13. září 2012 v 10:57® TJSS
-
včera první podzimní vláčka, okoun 20cm, kudla, která ve finále pustila, tudíž se počítat nedá… stále pokračujucí bída letošního roku…:(