Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. září 2012 v 7:49® troutkiller

mvincik>:-)) ))To si mně rozesmál!Bych to stádo Cejnu vyměnil za jednoho pěknýho Okouna:-((

Sobota 8. září 2012 v 19:45® mvincik
mvincik

troutkiller> Majstr je jen jeden přec no. Musím se hooodně učit ještě :-)

Sobota 8. září 2012 v 16:08® troutkiller

mvincik>Si womáčka:-)) )Já sem dneska na žumpě bodoval:-) Na Cejnech:-)) ))

Pátek 7. září 2012 ve 12:19® mvincik
mvincik

SURF> Až jinda, dnes jsem se mrkl na výzvu kolegy tam…

Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 12:19:23 uživatelem mvincik.
Pátek 7. září 2012 ve 12:16® SURF

mvincik> A nemáš jiný výběr, než zelený Orlík?

Pátek 7. září 2012 ve 12:11® mvincik
mvincik

Tak jsem se byl po dlouhé době nažhaven realizovat na krásně prozelenalém Orlasu. A vystřihl si nulu jako řemen. Pěkně mě to zchladilo. :-D

Pátek 7. září 2012 v 11:56® SURF

troutkiller> Ale přijde........ Víra. Nemusím věřit v nadpřirozeno, ale třeba v sebe. Ve svoje schopnosti.....:->

Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 11:57:21 uživatelem SURF.
Pátek 7. září 2012 v 11:46® troutkiller

SURF>Nebo nikdy:-)) )

Pátek 7. září 2012 v 11:11® SURF

troutkiller> Podívej, na to počasí..... Každou vteřinou, minutou, hodinou, dnem, se blíží lepší časy.......:->

Kluci lapaj,:-> ale jedou do půlnoci, ( teď už ne) a ráno vstávali ve tři, ( teď už taky ne ). Já se přiznám, že na to mě moc neužije.

Štiky, které jsme práskali přes den, ty už nejsou. Ale taky to přijde. Za měsíc, dva.....:->

Pátek 7. září 2012 v 10:02® troutkiller

Prichy>Já to nevzdávám,já už sem pomalu propadl zoufalství:-((

Pátek 7. září 2012 v 9:48® Prichy
Prichy

troutkiller> a to se ho snažím kopírovat seč mi síly stačí ( výsledky velice sporadické) …ale budu házet a házet a házet, nejsem zvyklý věci vzdávat i když se zrovna nedaří

Pátek 7. září 2012 v 8:10® troutkiller

BoBo-Falknow>Lovče ty si snad jedinej kdo letos pravidelně lape céčka:-) Já byl včera večer a vytrápil sem dva Okouny tak 15cm:-(( Aspon nebyla nula!

Pátek 7. září 2012 v 7:32® Kazan

Prichy, Bobo> frézněte nějakou kuličku, na nalejte Troutovi trochu gumového bojlísu. :-D (nakonec by to beztak nebyla žádná novinka)

Pátek 7. září 2012 v 0:15® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

troutkiller> Přijeď na ryby, chytíš si něco se zubama a budeš mít hned jiné myšlenky :-)

Pátek 7. září 2012 v 0:03® Prichy
Prichy

ale ale, co to čtu, tak si snad už nasadíme i ty bačkory ne :-D

Čtvrtek 6. září 2012 ve 20:41® jajco
jajco

troutkiller> Sem si dělal prdel!:-) Taky sem byl nedávno s kaprovou děličkou a s baitrunerem na rybách!Koupil sem to jen jako doplněk k feederu loni a na těch pár vycházkách do zahájené dravců nic.Musel sem jet na soukromák,abych to otestoval a celkem mě ti kapři berou,takže zdar v kaprařině!:->

Čtvrtek 6. září 2012 ve 14:49® troutkiller

kubas>Já vim že to byl masakr co už nezažiju ale podobnej masakr je to letos:-((

Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:43® kubas
kubas

troutkiller> No jo ale jak píšu, musel jsi předpokládat, že to asi úplně nebude norma a další sezóna kdy se to bude opakovat, může být mnoho let vzdálena… Jestli vůbec :-) .

Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:40® kubas
kubas

osprey> Njn vzhledem k počtu dravců na našich vodách musíš v tu „shodu náhod“ prostě věřit, protože ti nic jinýho nezbyde. Já se spokojím „celkem s málem“. I když vím, že vynaložené usílí na nějakou slušnější rybu se asi nebude úplně rovnat očekávanému výsledku, tak prostě stejně k té vodě chodit budu :-) . Říkám vždycky to může být lepší, ale i kdybych do konce roku o šupinu u vody nezavadil, já jsem s letošní vláčkařskou sezónou vzhledem k reálným očekáváním spokojen :-) .

Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:26® troutkiller

osprey>Bolena mám 82cm na gumu normál ze dna,u týhle ryby už mám splníno:-))

Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:48® osprey
osprey

troutkiller> Dej si dvě kritéria – délku 70+ a použití umělé nástrahy. Pak už to taková prča není. :-))

Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:35® troutkiller

kubas>Před 2 roky byl den kdy už mně nebavilo chodit na Sumce protože sem chodil z jejich zdolávání domu tak servanej jak horník!Letos sem Sumce ještě nechytl a bez prdele nemám ani štiku!!!Je fakt že chodim mín na ryby ale i kluci se kterejma chytám jsou zoufalky z toho jaká je to mizérie:-( Honit si triko na Bolenech je v mém případě zoufalost,páč boleny mastí muj šestiletej kluk na žumpě na rohlík:-((

Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:17® osprey
osprey

kubas> No tak třeba já mám letos celkem dobrou sumčí sezónu (na svoje poměry). Ale proč? Díky shodě náhod. Jinak jsem žalostně selhal.

Můžu mít uloveno víc ryb než před 5 lety – ale protože mám auto.

Objektivně vzato by tu byl okoun na průměru, kdyby se nešířila ta podělaná móda UL přívlače (na tu jsem se skoro vykašlal, v prosinci bude času dost). Candát špatný, štiky malé a málo, pár větších se schovává v nadjezích, sumce by musel srát pes, aby se stačili doplnit po tom, kolik se jich v minulých letech zabilo a trošku jde nahoru bolen. Při malém počtu dravců a celkem slušnému množství bílé ryby (poslední 2 roky byly dobré výtěry) je to ve finále tak, že s vláčkou lítáš kolem vody jako pako, abys něco chytil anebo se sebereš a jedeš někam, kde je to ještě jinak.

Takže kdyby ses podíval, co jsem letos chytil, ani by to nevypadalo tak špatně. Ale to je právě to neobjektivní.

Objektivní je třeba to, že pod jezy v průběhu léta téměř nenajížděly ryby. Proč? Bohužel, jeden z důvodů je i to, že nemá kdo najíždět. A hajzli, co kdysi aspoň ctili míru, dneska „z hladu“ mydlí i čtyřicítky kudly.

Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:10® SURF

Je fakt, že bída to celkově je. A bohužel, větší a větší. Beru hlavně poslední dva roky.:->

Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:08® SURF

troutkiller> U mě dvě vycházky a pět ryb. To je u mě masakr. :->

Z lovu beru, že ty ryby někde ještě jsou.........

Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:01® kubas
kubas

osprey> Co je na tom neobjektivního? Já se pouze dívám pár let zpět, konkrétně 2:-) . Kdybych se měl podívat ke svým vláčkařským začátkům, kdy norma na vycházku byli tak 4 uvláčené ryby nad 50cm, tak bych musel rybařinu pověsit na hřebík :-(( .

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:57® osprey
osprey

kubas> Snaž se být objektivní – podívej se na lidi kolem sebe, na to, jak snadné bylo obecně chytit rybu a tak. Tady už to loni začalo skřípat. A na vině jsou do značné míry lidé.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:51® kubas
kubas

troutkiller> To tak asi v globálu nejde úplně brát… Pro mě byl třeba minulý rok úplně nejhorší co se ryb týče a letos naopak nejlepší. Znám mnoho lidí, co to mělo třeba přesně obráceně :-) .

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:49® osprey
osprey

SURF> Z lovu vůbec neřeš. Naprosto o ničem to nevypovídá. Věř mi, naprosto o ničem.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:46® troutkiller

SURF>To v lovu ti přijde jako masakr???Svatá prostato,podívej se na rok nebo dva zpět a porovnej to!S kým sem mluvil tak každej říká to samé,nejhorší rok co pamatuju:-((