Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:46® SURF

osprey> Pokud bydlíš v JČ, tak tam by měla být pohoda.:-> Aspoň podle Z lovu.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:43® SURF

mvincik> Já ne. Ale stejně jste pro mě z ruky.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:40® SURF

osprey> Vláčka se už musí zlepšit.:-> Září bývá můj nejlepší měsíc. Chladný rána, mlhy, ......

Jo, je tady jiná voda. Předtím: čtyřicet prutohodin a čtyři ryby.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:39® mvincik
mvincik

osprey> Ozvu se. Trefím.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:27® osprey
osprey

mvincik> Tak se pak ozvi. Mám nezřízenou chuť dojet na Květákov a vyzvednout si tam nějaké granule, co tam za moje peníze nasypali. Ty tam, tuším, trefíš.

Čtvrtek 6. září 2012 v 11:14® mvincik
mvincik

osprey> Pojedeš někde tady v kraji? Jinak ted mam ještě týden v celku hektický, pak budu k dispozici splnit tvůj plán na duel.

Čtvrtek 6. září 2012 v 10:53® osprey
osprey

SURF> Jiná voda…

Taky si zajedu na jinou vodu. Už brzy. Tady se dá chytit ryba, ale nemá to půvab, je to vydřené, vylítané.

Ale ještě bude líp. Chce to jen…

Čtvrtek 6. září 2012 v 10:50® SURF

troutkiller> Jak komu to nejde. Podívej se na diskuzi Z lovu. Tam je kluci práskaj jedna radost. Počas, dobrý. Je tady září, tak se musí vláčet.:->

Já byl dvakrát a chytil jsem pět čudel. Normálně masakr.:->

Čtvrtek 6. září 2012 v 8:26® troutkiller

hecht>Hele volové děte si dělat prdel z pastelíny:-)) )Nic nebalim jen si rozšiřuju obzory když vláčka nejde:-)) Jinak žádnej pure Kapřolovec,normálně jednou Kaprák a pro zábavu Federer:-)) Je to hnus člověk si koupí v krámu Stingera maskovanýho jako vobal na pruty a hned se to rozkecá:-)) )

Čtvrtek 6. září 2012 v 7:00® jajco
jajco

hecht> :-D

Středa 5. září 2012 ve 22:31® hecht
hecht

jajco> brzo, brzo, nachytal jsem ho v pondělí na dalším školení v novém kaprařském doupěti :-)) Pak jsem se díval, co to táhne do brlohu, vypadalo to jako obal na houfnici, ale prý to je na dvoudílné kaprařské lešenářské trubky … Ach jo, pan režisér z Básníků by mohl natočit tragikomedii ,, jak svět přichází o vláčkaře"

Středa 5. září 2012 ve 21:39® jajco
jajco

troutkiller> A kdy budem číst něco od tebe v kaprařině?:-)

Středa 5. září 2012 v 19:22® troutkiller

osprey>Tak to přeju atˇti to do listopadu rychle uteče:-)) )Pokud bude tak teplo dřív to nesleze:-((

Středa 5. září 2012 v 18:55® osprey
osprey

troutkiller> Já to nevzdám, to už radši feeder. :-))

A spoléhám na rychlý křeslo – jen co sleze špenát.

Středa 5. září 2012 v 18:48® troutkiller

osprey>Já už sem si ho koupil:-)) )Kdeže lonský Sumci jsou:-((

Středa 5. září 2012 ve 13:43® osprey
osprey

troutkiller> Co naděláš, chytáme, co je. Já jsem se kvůli nedostatku štik v létě realizoval na bolenech…

Totální rezignace bude, až si koupím prut 1 – 5 g :-D

Středa 5. září 2012 ve 13:21® troutkiller

osprey> Cajk neni problém,horší je to s těma fišlema.

Středa 5. září 2012 ve 13:06® osprey
osprey

troutkiller> To je ten problém – takoví okouni jsou, ale tam, kde mají po čem vyrůst. V moři a v tropech. A samozřejmě jsou to jiné druhy.

Ten náš je univerzál, který dokáže vyžít i z prdu anebo naopak vyrůst přes pade, když má žrádlo a čas. Mě by stačil nějaký výrazněji přes půlmetr.

No a na vytržení drátu z wobu musejí tahat dva a kolik z nás tady má cajk, aby se do toho mohli opřít tak, že ten drát ze SSR vyrvou ven?:-))

Středa 5. září 2012 ve 12:50® troutkiller

BoBo-Falknow>Vokou­na???Ty kokso to já taky:-)) )

Středa 5. září 2012 ve 12:49® troutkiller

Sváři >S podobnym prutem sem odvláčel letošní Norsko a metrová Treska nebyla problém.Jak píše Míra motal bych se na Fousky kolem 100g.

Středa 5. září 2012 ve 12:30® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

osprey> Chtěl bych jednou chytit normálního okouna, který by tu kostru dokázal vytrhnout :-)

Úterý 4. září 2012 ve 20:55® osprey
osprey

Sváři > Prut použitelný, leč poněkud slabý na větší ryby.

Naprostá většina sumců tomu wobu neublíží, ale už jsem tu kostru vytrženou viděl – udělal to padesátikilový nilský okoun.

Úterý 4. září 2012 ve 20:42@ Sváři

Zdarec chlapi měl bych dotaz ohledně výběru prutu na sumco-vláčku myslíte že by byl tento proutek vhodný http://www.tropicliberec.cz/…-2-7m-20-50g a ještě jeden ohledně rapaly super shad rap jestli by z ní sumec trojháky nevytrhal když je balzový . díky za odpověď

Neděle 2. září 2012 ve 21:08® TJSS

Tak dnes mi kolega řekl, že na místě kam jsem teď začal chodit vláčet jsou mraky ježdíků, ševce jsem neviděl snad 10 let…plavačka, žížaly a půjdu se na ně juknout…

Sobota 1. září 2012 ve 12:12® Scanix
Scanix

Jinak mame zari a tak jsem ukoncil srpnove album, neco se povedlo, i kdyz to vetsinou nebyli zadni velikani, uvidime, co prinese zarijovy lov ;-) http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/

Pátek 31. srpna 2012 v 17:07® Nils Master
Nils Master

A další ročník je tady! Dne 22.září 2012 se bude konat již 3. ročník rybářských závodů v přívlači.. Tentokrát opět na rybníce Valchář.

http://www.moklouzovice.wz.cz/…ke_akce.html

Tento příspěvek byl editován 31.8.2012 17:08:02 uživatelem Nils Master.
Úterý 28. srpna 2012 ve 21:39® dam
dam

troutkiller> není s čím, ty Lenine:-)

Úterý 28. srpna 2012 v 15:06® troutkiller

dam>Jen se pochlub závodníku:-) Si skromnej jak lenin:-)) )

Úterý 28. srpna 2012 ve 14:56® dam
dam

obor> my jsme v neděli nechytali, i když pokus tam byl, ale Úhlava byla proti…takže dochytáváme za 14 dní

Úterý 28. srpna 2012 ve 14:09® obor

dam odkedy mate az 4 kola? To som si fakt ani nevsimol! Aj tak vam to prajem z celeho srdca!