Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 11:46® SURF
-
osprey> Pokud bydlíš v JČ, tak tam by měla být pohoda.
Aspoň podle Z lovu.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 11:43® SURF
-
mvincik> Já ne. Ale stejně jste pro mě z ruky.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 11:40® SURF
-
osprey> Vláčka se už musí zlepšit.
Září bývá můj nejlepší měsíc. Chladný rána, mlhy, ......
Jo, je tady jiná voda. Předtím: čtyřicet prutohodin a čtyři ryby.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 11:39® mvincik
-
osprey> Ozvu se. Trefím.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 11:27® osprey
-
mvincik> Tak se pak ozvi. Mám nezřízenou chuť dojet na Květákov a vyzvednout si tam nějaké granule, co tam za moje peníze nasypali. Ty tam, tuším, trefíš.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 11:14® mvincik
-
osprey> Pojedeš někde tady v kraji? Jinak ted mam ještě týden v celku hektický, pak budu k dispozici splnit tvůj plán na duel.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 10:53® osprey
-
SURF> Jiná voda…
Taky si zajedu na jinou vodu. Už brzy. Tady se dá chytit ryba, ale nemá to půvab, je to vydřené, vylítané.
Ale ještě bude líp. Chce to jen…
- Čtvrtek 6. září 2012 v 10:50® SURF
-
troutkiller> Jak komu to nejde. Podívej se na diskuzi Z lovu. Tam je kluci práskaj jedna radost. Počas, dobrý. Je tady září, tak se musí vláčet.
Já byl dvakrát a chytil jsem pět čudel. Normálně masakr.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 8:26® troutkiller
-
hecht>Hele volové děte si dělat prdel z pastelíny
)Nic nebalim jen si rozšiřuju obzory když vláčka nejde
Jinak žádnej pure Kapřolovec,normálně jednou Kaprák a pro zábavu Federer
Je to hnus člověk si koupí v krámu Stingera maskovanýho jako vobal na pruty a hned se to rozkecá
)
- Čtvrtek 6. září 2012 v 7:00® jajco
-
hecht>
- Středa 5. září 2012 ve 22:31® hecht
-
jajco> brzo, brzo, nachytal jsem ho v pondělí na dalším školení v novém kaprařském doupěti
Pak jsem se díval, co to táhne do brlohu, vypadalo to jako obal na houfnici, ale prý to je na dvoudílné kaprařské lešenářské trubky … Ach jo, pan režisér z Básníků by mohl natočit tragikomedii ,, jak svět přichází o vláčkaře"
- Středa 5. září 2012 ve 21:39® jajco
-
troutkiller> A kdy budem číst něco od tebe v kaprařině?
- Středa 5. září 2012 v 19:22® troutkiller
-
osprey>Tak to přeju atˇti to do listopadu rychle uteče
)Pokud bude tak teplo dřív to nesleze
- Středa 5. září 2012 v 18:55® osprey
-
troutkiller> Já to nevzdám, to už radši feeder.
A spoléhám na rychlý křeslo – jen co sleze špenát.
- Středa 5. září 2012 v 18:48® troutkiller
-
osprey>Já už sem si ho koupil
)Kdeže lonský Sumci jsou
- Středa 5. září 2012 ve 13:43® osprey
-
troutkiller> Co naděláš, chytáme, co je. Já jsem se kvůli nedostatku štik v létě realizoval na bolenech…
Totální rezignace bude, až si koupím prut 1 – 5 g
- Středa 5. září 2012 ve 13:21® troutkiller
-
osprey> Cajk neni problém,horší je to s těma fišlema.
- Středa 5. září 2012 ve 13:06® osprey
-
troutkiller> To je ten problém – takoví okouni jsou, ale tam, kde mají po čem vyrůst. V moři a v tropech. A samozřejmě jsou to jiné druhy.
Ten náš je univerzál, který dokáže vyžít i z prdu anebo naopak vyrůst přes pade, když má žrádlo a čas. Mě by stačil nějaký výrazněji přes půlmetr.
No a na vytržení drátu z wobu musejí tahat dva a kolik z nás tady má cajk, aby se do toho mohli opřít tak, že ten drát ze SSR vyrvou ven?
- Středa 5. září 2012 ve 12:50® troutkiller
-
BoBo-Falknow>Vokouna???Ty kokso to já taky
)
- Středa 5. září 2012 ve 12:49® troutkiller
-
Sváři >S podobnym prutem sem odvláčel letošní Norsko a metrová Treska nebyla problém.Jak píše Míra motal bych se na Fousky kolem 100g.
- Středa 5. září 2012 ve 12:30® BoBo-Falknow
-
osprey> Chtěl bych jednou chytit normálního okouna, který by tu kostru dokázal vytrhnout
- Úterý 4. září 2012 ve 20:55® osprey
-
Sváři > Prut použitelný, leč poněkud slabý na větší ryby.
Naprostá většina sumců tomu wobu neublíží, ale už jsem tu kostru vytrženou viděl – udělal to padesátikilový nilský okoun.
- Úterý 4. září 2012 ve 20:42@ Sváři
-
Zdarec chlapi měl bych dotaz ohledně výběru prutu na sumco-vláčku myslíte že by byl tento proutek vhodný http://www.tropicliberec.cz/…-2-7m-20-50g a ještě jeden ohledně rapaly super shad rap jestli by z ní sumec trojháky nevytrhal když je balzový . díky za odpověď
- Neděle 2. září 2012 ve 21:08® TJSS
-
Tak dnes mi kolega řekl, že na místě kam jsem teď začal chodit vláčet jsou mraky ježdíků, ševce jsem neviděl snad 10 let…plavačka, žížaly a půjdu se na ně juknout…
- Sobota 1. září 2012 ve 12:12® Scanix
-
Jinak mame zari a tak jsem ukoncil srpnove album, neco se povedlo, i kdyz to vetsinou nebyli zadni velikani, uvidime, co prinese zarijovy lov
http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/
- Pátek 31. srpna 2012 v 17:07® Nils Master
-
A další ročník je tady! Dne 22.září 2012 se bude konat již 3. ročník rybářských závodů v přívlači.. Tentokrát opět na rybníce Valchář.
http://www.moklouzovice.wz.cz/…ke_akce.html
Tento příspěvek byl editován 31.8.2012 17:08:02 uživatelem Nils Master. - Úterý 28. srpna 2012 ve 21:39® dam
-
troutkiller> není s čím, ty Lenine
- Úterý 28. srpna 2012 v 15:06® troutkiller
-
dam>Jen se pochlub závodníku
Si skromnej jak lenin
)
- Úterý 28. srpna 2012 ve 14:56® dam
-
obor> my jsme v neděli nechytali, i když pokus tam byl, ale Úhlava byla proti…takže dochytáváme za 14 dní
- Úterý 28. srpna 2012 ve 14:09® obor
-
dam odkedy mate az 4 kola? To som si fakt ani nevsimol! Aj tak vam to prajem z celeho srdca!