Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 3. srpna 2004 v 19:10® HaD
-
dědek: já si tuhle zabojoval s jízdním kolem
a co vím jaryn pak taky
- Úterý 3. srpna 2004 v 19:08® HaD
-
jaryn: bylo to o poznání úspěšnější než loni. Počasí bylo ale úděsný. Vzduch 40°C, voda 28°C, písek po kterém jsme chodili snad 80°C. Hlavně že byla „dvojka“
- Úterý 3. srpna 2004 v 8:23@ sedum
-
Dědek: Ty taháš v Jundrově alespoň nějaký užitečný věci,ale já v Komárově jenom použitý vložky!
- Úterý 3. srpna 2004 v 7:16® Dědek
-
Tak jsem se zase včera přesvědčil,jaký jsou lidi hovada. Z řeky jsem vytáh hever!!!Jak těm debilům říct, že voda není smetiště?!
- Pondělí 2. srpna 2004 ve 23:06® havel
-
Big Mike: jednoduše vstup do témat a tam si forum bud najdi a nebo zadej hledat(na konci stranky)!
- Pondělí 2. srpna 2004 ve 22:57® jaryn
-
Big Mike: jsem jako ty , v pátek jsemvypnul a chrněl dál. Sám jsem na sebe slabej. V sobotu jsem byl domluven s kamoši na Roudnou tak jsem vstal, a sám ú)´úúúúúúú
- Pondělí 2. srpna 2004 ve 22:05
-
Už mi jebe. Mám asi z toho sklepa úpal
Už jsem starší Fóra našel. Díky
- Pondělí 2. srpna 2004 ve 21:54@ Big Mike
-
Tak dnes jsem nebyl nikde. Ráno již tradičně spal až do 7, přes den mlátil omítky ve sklepech a večer jsem sotva tahal ruce. A což teprve zítra – namožené trapézy, tricáky… No, chci být v 5 u vody
Ale teď tu nic na vláčku nejde, což mě také dost demotivuje. Ale mám asi 3–4 nové woblírky, tak bych rád prubnul jejich účinnost. Zase jsem nějak od gum přešel k těmhle balzovým potvůrkám. Gumy nechám na podzim do čistší vody……. Jaryn: byls pod tím Doubím? A?. Denisa: dle mého rozkousl umělé noční světýlko
. ALL: jak si najdu starší thema ve Fóru? Nějak se nemohu dopídit. Jinak jsem učinil možná super objev!!!!!!!!! Více v „Dvojdílném wobleru“ ve Fóru.
- Pondělí 2. srpna 2004 v 17:44® jaryn
-
DaH: co Pád, nebyl to pád? Jen tak pro informaci jdeme v 19,00 s TR na žejdlík, ale ty asi buděš do rána ukazovat ženě fotky z bella Italia.
- Pondělí 2. srpna 2004 v 17:41® jaryn
-
Denisa: nejsem žádný odborník, a možná, že plácnu. Nevím kde si ho chytila, ale laicky bych řekl, že nyní když hodně kvete voda, zvláště na přehradách, mohou být nažraní toho zeleného.
- Pondělí 2. srpna 2004 ve 12:39@ Denisa
-
ahojda, zacinam letos s rybarenim a tak se na vas obracim s takovym malym problemem,najde se nekdo kdo mi poradi? nedavno jsem chytla kapra a ten mel ve strevech svitive az neprirozene zelenou tekutinu (nebyla to takova obvykla strevni zelena,ani zluc). Muze mi tedy nekdo vysvetlit,jestli je to nejaka nemoc nebo jestli je jeho maso pozivatelne,diky!!!!!
)))
- Pondělí 2. srpna 2004 v 7:11® Dědek
-
Jiris: já myslel Fórum Chytej. cz (témata pokecu) a ne nejčtenější články.
- Neděle 1. srpna 2004 ve 21:04® jiris
-
Dědek – na to máš nahoře top 20. DaH je v Itálii
Hned bych to měnil.
- Neděle 1. srpna 2004 ve 20:44® pupak
-
DaH: Zase jsem zmastil vlozeni foto prosiiiimmmmm!!!!!! dej to do kupy dik moc
- Neděle 1. srpna 2004 v 19:11® Dědek
-
DaH: Nechceš rozšířit Fórum aspoň na 20 témat?Stačí jedna dovolená a ztratíš přehled a kontakt.
- Neděle 1. srpna 2004 ve 12:41
-
Nevíte někdo jestli si můžu ponechat sumce chyceného na chomáč žížal v revíru kde je povoleno chytání dravců pouze na umělou nástrahu? Předem díky za odpověď!
- Sobota 31. července 2004 v 16:39® jiris
-
jaryn, havel – díky. jaryn – já mám tu délku cca 45 cm a nezavazí mi to
- Sobota 31. července 2004 v 10:46® jaryn
-
All: Pruty, nikdyjsem si žádný nekoupil na dobírku a nikomu to, pokud si ho někde předtím neošahal, nedoporučuji. Skeletor(SES) a SSG mají stejnou gramáž a stejného výrobce. Ale jsou úplně jiné. SES je tvrdší, rychlejší, akce jde více do špičky. Jak říká TR je to na candoše a SSG na okouny. Měljsem v ruce ANtares 40g – kopyto tak na sumce. Antares 15g dle mne odpovídá prutu 40g – dobrý štikáč. po tom co jsem četl a slyšel jsem jím zklamán. Neměl jsem ,ale možnost vyzkoušet jak se chová v akci s rybou, takže to berte jako velmi subjetivní hodnocení. Tak vykecal jsem se a jedu na žranici do Dobrušky.
- Sobota 31. července 2004 v 10:29® jaryn
-
Dnes na Roudné 2 štičky, candát a okoun. Všechno malé ryby, velké jsou už vybrakované, málo vody. 2 kamoši co byli se mnou dohrimady 5 ryb, takže jsme si trochu zachytali. Jiris: divná otázka, je ti 41cm k hořejšku. Jinak skeletor má držák posunut nahoru asi 5–7cm víc.
- Sobota 31. července 2004 v 10:13@ Big Mike
-
Tak včera jsem nevstal a večer na Lužnici ani ťuk. Dnes ráno v 5 u vody. 2 štičky okolo míry, okoun a pak mi to jedna ukosla. Ale hned to vytřepala, tak jsem 10 m pod místem záběru Rapalku sebral. Uf. Candoši v okolí Soběslavi se mi vyhýbají. Dnes to asi vypustím, oddáchnu a ráno vyrazím. Ale kam, kam?
- Pátek 30. července 2004 ve 22:20® havel
-
jiris: DaH je v Itálii od pondělka 26.7.. jo a závěrečky dělam až v září, protže jedu na tejden pryč a nestiham srpnovej termín. tak dělam hned ten další…30. září!
- Pátek 30. července 2004 v 18:12® jiris
-
Toulovec – co máš za prut?? Ten berkley 7–28 g?
- Pátek 30. července 2004 v 18:12® jiris
-
Bass??????? seš tu??
- Pátek 30. července 2004 v 18:11® jiris
-
jaryn – můžeš mi udělat službičku
Změř to SSG od nohy navijáku po konec rukojeti! dík moc.
Bass – si tu?
- Pátek 30. července 2004 v 0:29® Chose
-
Jaryn-no docela si to beru. dost me to stve. nekdy at tam hodim co chci tak taham a ted posledni dobou muzu delat co chci a vysledek je skoro nula,kdyz nepocitam rybnik,kde se premnozili kapri a sezerou vsechno co hodis do vody…
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 23:46® jaryn
-
Big Mike: až u kavalieru jsem nebyl , ale zejtra budu u Doubí
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 23:44® jaryn
-
jiris: tady candáti zobali 3 neděle po zahájení. Teď se nemůžu chytit. Máš zprrávu
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 22:29® jaryn
-
Chose: tak si ti tak neber. Já byl dnes taky nulovej. Akorát 3 útoky těsně u břehu a všechny ryby spadly.
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 22:02® jiris
-
Big Mike – to je zajímavý, měň fleky, v celé ČR cadnoši zobou
- Čtvrtek 29. července 2004 ve 21:55@ Big Mike
-
Jiris: vono tady u nás ty candoši moc asi nejsou. a nebo je neumíme chytat. Ale někdy je rok, že jich mám z Lužnice i 10–15, což si myslím, že je na vláčku na Lužnici dobrý. Ale třeba si to myslím jen já
A pak jse rok, že nezavadím. Což je letos, loni