Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:52® sethy
-
osprey> No jo když já bych rači pulce
snad večer.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:47® osprey
-
sethy> Každopádně si toho važ. Když jsem byl naposledy já, chytil jsem jednoho
Ale nezávidím a gratuluju.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:44® sethy
-
dam> Je to jen místem, tam těch ryb prostě je jak máku, a je jen otázku času kdy na ně natrefíš.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:39® dam
-
osprey> Míro, to budeš muset asi sám posoudit, s čím to porovnat, já těch delších už moc nemám, ale nějaký nápad by tam asi byl…až ho budeš mít v ruce, tak to pořešíme…
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:35® osprey
-
dam> Když jsem si kupoval gumy, něco jsem se v tom smyslu doslechl.
Materiál do Duelu potřebuju. Pokud bys znal prut, který bychom s tímto mohli srovnat, bylo by to fajn.
Prut jako takový nepotřebuju, spíš bych se potřeboval některých zbavit, ale vesměs jsou to kousky, za které můžu požadovat pár stovek. To je radši vezmu na tu lámací vodu.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:31® dam
-
sethy> no je vidět, že se ti dařilo lépe než se mnou
krásní pruhatci
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:30® dam
-
osprey> tak samozřejmě, že místní podmínky jsou různé a lámat klády za desítku bych taky nechtěl… Mimochodem, mluvil jsem s Dragonem
a o víkendu dám Davidovi proutek pro tebe na zkoušku. Musím říci, že jsem byl trochu skeptický, ale velice mile překvapil, bude se ti asi také líbit…
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:27® osprey
-
dam> Když v noci podjedeš větve a vytáhneš si prut z držáku, tak je s velkou pravděpodobností v háji.
Stejně tak je revír, kde vláčím s Catanou z roku cca 2000. Na deset návštěv mi tam zařvaly dva pruty, třetí málem. Prostě levný cajk má své místo.
Ta věc s tím vyvážením, je pravda. Zejména, když máš rád pruty s krátkou rukojetí, tak ten lehký naviják potřebuješ. Já takový prut ale snad ani nemám.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:55® dam
-
osprey>
s tím vidlákem jsi mě dostal
Pokud už si jednou koupím drahý a dobrý naviják, tak ho nemám doma, ale chytám s ním všude. Pokud odejde, tak odejde, ale musí si to odsloužit… Já už těžký naviják beru jen kolem velikosti 5000, ale proč se na lehkém proutku s krátkou rukojetí trápit s těžkým navi a ničit si zápěstí a místo s rybou bojovat s nevyváženou sestavou?
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:15® osprey
-
slunce3> Měla jsi ji pustit zpátky a předtím jí vynadat, aby se polepšila. Nemá co brát na červy, má se nechat chytit na vláčku.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:14® osprey
-
dam> Red je naviják, co odvede celkem slušně svou práci a nemusíš se o něj kdovíjak bát.
Mám tři slušné Daiwy a do kajaku je nevezmu (no, už jsem vzal, ale nebudu to dělat často) – přesně na tohle je Red. Nebo v lepším případě Zauber. Je to asi jako když má majitel Mercedesu starou ojetinu na ježdění k vodě.
No a tak lehký pruty jako je Provokator my vidláci nekupujeme.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:09® slunce3
-
huhu včera na Malom Dunaji šťuka 75cm, na ťažko a na červy
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 10:08® dam
-
troutkiller> musím přiznat, že mě to lehce odrovnalo, ale asi máme každý jiný ruce…tak vem Zaubera na poslední výlet k moři a s poctou ho pošli ke dnu
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:57® troutkiller
-
dam>Kámo mně bylo toho Zauberu taky líto ale když sem si promítl co vytahal Fousku a Tresek tak zemřel se ctí jako hrdina
)To s tím Provokatorem je stejný jako dát stojánek na celopéro s karbonovým rámem
Lidi nechápou že je na Renolta cpát těžkou krávu na špičkovej prut.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:53® troutkiller
-
BoBo-Falknow> Slušný Koudelka
)Na veletrhu se určo uvidíme!
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:44® dam
-
troutkiller> mimochodem, viděl jsem, že i někteří reprezentanti mají reda na Provokátorovi…svou hmotností je ten prut tak úplně zabitej
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:42® dam
-
troutkiller> my si na snobu nemůžeme ani hrát, to bychom museli být v jiných patrech …
ale jen máme prostě svůj názor na nákup některých věcí…ovšem neříkej, že jsi se nejdřív pořádně a několikrát nespálil? Já tedy ano a proto už jsem lehce vyraněný… Mimochodem je mi líto tvého zauberu, já ho mám třetí rok ve 3000 a zatím pořád OK, ale musím přiznat, že když začal po prvním dnu na Selenge zadrhávat, tak jsem byl trochu nešťastný, ale jakmile jsem místo rotaček číslo 4 začal vodit woby, tak se umoudřil
)
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 9:37® dam
-
SURF> ale vůbec ne, však to bylo se smajlíky
) spíš jsem asi četl málo starších příspěvků..klidně se rád zapojím Reagoval jsem na starší od Trouta, je takový nijaký, tak ho chci trochu povzbudit
No a velikost navijáků? Ta je jasná, aspoň u mě, nerad chytám na cokoliv menší než 2500
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 8:57® mvincik
-
BoBo-Falknow> Taky chválím. Jen ten slogan bych nahradil jiným: „Není nad gumy, které můžete použít vícekrát“.
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 8:46® Bigpista
-
BoBo-Falknow> Jé, koukám, že jste přidali videa. Paráda!
- Čtvrtek 23. srpna 2012 v 8:05® BoBo-Falknow
-
hanis93> Snad mne nesežerou za reklamu
Ale stejný styl je i tady.
http://www.vlacej.cz/…ter-horavka/
Tento příspěvek byl editován 23.8.2012 08:06:15 uživatelem BoBo-Falknow. - Čtvrtek 23. srpna 2012 v 7:20® troutkiller
-
dam>Zdar kámo
S tím Redem si mně dostal
))Asi si budem muset založit vlákno pro majitele cajku s velkým C
)Pořešíme něco pořádnýho od Daiwy a nebo od Sportexu
)Navi jako Red necháme proletariátu
)P.S.nezapomen na to že za snoba jsem tady já
)
- Středa 22. srpna 2012 ve 23:24® hanis93
-
SURF> ja to vylovil jak klesla voda lezelo to u parezu … hned jsem to vyzkousel a na breh za 10 minut slo asi 15 okounu, ten jemny ocasek to ovsem nemohl prezit
fakt ze brali uplne stejne i na smacka ale tohle me bavilo vodit
- Středa 22. srpna 2012 ve 23:20® SURF
-
hanis93> Mám. Zatím bez záběrů a ryb. Pouze testovací náhozy. Je to trochu „jiná“ nástraha.
Tento příspěvek byl editován 22.8.2012 23:22:13 uživatelem SURF. - Středa 22. srpna 2012 ve 23:10® hanis93
-
SURF> To je presne ono diky
nenapadlo by me to ze to bude zrovna dragon nemel sem se ceho chytit
na lehke hlavicce ve sloupci se to chovalo moc dobre …
- Středa 22. srpna 2012 ve 22:57® SURF
-
hanis93> Možná to bude tohle:
- Středa 22. srpna 2012 ve 22:51® SURF
-
dam> |Příště se budu snažit být přesnější. Měl jsem na mysli, diskuzi k velikosti navijáku.
Z Tvé odpovědi, mám pocit, že jsem se dotkl Tvých výšin. Tak promiň, měla to být legrace.
Zapomněl jsem, že jsem zabloudil do vyšších pater. Příště Tě v diskuzi vynechám.
Tento příspěvek byl editován 22.8.2012 22:56:36 uživatelem SURF. - Středa 22. srpna 2012 ve 22:45® hanis93
-
Našel jsem na břehu tuto nástrahu, moc se mi líbil její chod, okounům taktéž a za 10 minut tomu užužlali ocásek. Místo klasického ocásku to má takovou lamelu, která se v celé délce vlní. Netuší někdo co to je a kde něco podobného sehnat?? Na boku je něco velmi malého napsané ale nerozluštím to ani pod lupou … Díky za snahu =)
- Středa 22. srpna 2012 ve 22:04® dam
-
SURF> přidat se k čemu?
Jako koupit si reda? Tak takhle se zřejmě nikdy nesnížím
- Středa 22. srpna 2012 ve 22:00® SURF
-
troutkiller> Tři roky jedu Red Arc a pohodě. Lehčí vláčku. ( cca 5 – 15g, občas 20g ) Je fakt, že hodně rybářů, má více prutohodin.
Já mám pocit, že mě letos v úlovcích ( nás ), TOMMY CATFISH, ( zatím ) natřel.
Tento příspěvek byl editován 22.8.2012 22:00:55 uživatelem SURF.