Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. srpna 2012 v 11:26® TJSS
-
osprey: Ale metrovka je ryba, která už si lecčím prošla, tudíž jí ukončit život… nevím co udělám až jí nedej bože jednou lupnu:). Asi je její sežrání odměnou za její přelstění… Málo kdo takovou rybu pustí. Rok od roku populace zdejších zubatek, jsou ryby tak 40–60. A 65 též končí na pánvích místních. Bohužel.
- Pátek 10. srpna 2012 v 11:22® TJSS
-
PetrZ: jo jo, pravda, já tam mám taky dvě kudly, velikostně taky tak 40, ale na těchle pískovnách jsou opravdu nádherný v barvách, čistá voda, písek, asi tím…
- Pátek 10. srpna 2012 v 9:39® ladamaj
-
osprey>Míro to máš pravdu čekání i to štěstí Ale na Nechrankách sou místa kde se dost zdržují.Každý rok se jich tam několik vytáhne ale jak píšeš čekání a trochu toho štěstíčka.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 23:13® PetrZ
-
TJSS> Před pár dny jsem se stavěl na velký cepský jen se chvíli projít s vláčákem a podařila se mi jedna kudlička. Neměřil jsem jí, mohla mít taky tak 40, ale jak ta byla krásná, ty barvy…
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 22:19® osprey
-
TJSS> Populace štik stojí a padá s těmi od 40 do 80 cm. Sežraná metrovka nic nevytrhne.
A jestli chceš metrovku uvláčet, tak to je o prutohodinách, hledání, čekání a štěstí.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 22:09® TJSS
-
osprey: tak omluva:) no…asi všude bojujeme s tím stejným…před týdnem jsem v jednom antikvariátu našel a za směšných 70Kč koupil knihu Jiřího Mahena – RYBÁŘSKÁ KNIHA, je to rok snad 75…a to co píše a jaký ryby dokázal nachytat na „tkaničku od bot“ … asi něco jinak opravdu je a bylo… tady u nás naštěstí hodně bobkařů-kaprařů. Letos ale všichni komplet bez velkých úspěchů, vím jen o štikách 103, 105 a obě ne přívlačí, ale bobkařina na rybičku a obě už za zenitem v rybářském nebi. Druhá polovina roku, jsem zvědav co předvedu na Staňkově.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 21:56® osprey
-
TJSS> Tady si, kolego, tykáme, takže můžeš tu přehnanou zdvořilost opustit.
Jestli jsem pochopil otázku, tak se ptáš, jestli si po těch několika letech myslím pořád to samé?
Ano, myslím – mimo jiné i proto, že moc nových poznatků jsem tady u nás od té doby nenabral. Nejsou štiky. A pokud nějaké chytám, moc se o podrobnostech nešířím.
To, co máte u vás, je taky už jen malá část toho, co jste tam měli před pěti nebo více lety.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 21:11® TJSS
-
osprey: Víc než na dotazy směrované sem na fórum, se snažím šetřit Váš drahocený čas a rady čerpám přečítáním článků psaných Vaší rukou-ať Kajman či Chytej.cz. Musím uznat, že je tam opravdu hrozně moc, z čeho se dá poučit a čerpat. Nechci to pitvat, je to opravdu na knihu a je to i po uplynutí pár let krásné čtení což si myslím, že uchovává hodnotu a smyslnost vytvořených textů, však jsou to již články staršího data, tudíž se chci optat(i když už si všechno co jste kdy napsal postupem času a množstvím asi nevybavíte), ale dá se říci, že by to dnes bylo stejné, podobné, nebo úplně jiné na úkor dalších nasbíraných zážitků a praxe /myslím tím především články o štičím životě/ ??? all: Omlouvám se za délku mých diskuzí, ale opravdu doporučuji i všem ostatním co hledáte nové info a možnosti, než se tu nějaká rozběhne, „prolezte“ stránky chytej a hledejte. Určitě najdete a hlavně tím odměníte autory všech těchto článků…
- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 20:58® TJSS
-
Zdar, tak Lužnice se u nás vlivem počasí v Rakousku za poslední období znamenitě rozlila, tak nevím jestli najdu štiky tam kde jsem je měl až voda opadne ?:( tůně žádná, tišina též ne, voda se valí, tak uvidíme co to udělá s osazenstvem. Dnes jsem tedy volil pískovny a když jsem rozbalil vláčák a utahoval kličku, gumík už se máchal ve vodě, přizvednu a ještě neposkládanej prut-už tam byla, kudla 40… Krásný barvy, pak ještě jedna menší, totálně čistá voda, nádherný útok sledovaný od začátku až po vylovení…škoda jen tý velikosti.
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 17:33@ mcafreee
-
tak ja nevim, letos jsem začal s přívlačí a pořád taham všechny možný čudly, sice jich taham dost, ale uz bych rád neco co bude bojovat… co dělam spatne?
- Středa 8. srpna 2012 ve 12:27® troutkiller
-
Libor>Ty kokso dobrý s tou minerálkou
Mužu to tvrdit taky když piju ochucenou
)
- Středa 8. srpna 2012 v 10:51® dam
-
Libor> tak bacha, aby ses neutopil
já sice nemám možnost vyrazit na delší dobu, ale mě stačí i ta hodinka. Už jsem se odnaučil tahat moc věcí, takže vždy jen vlezu do prsaček a jdu
- Středa 8. srpna 2012 v 10:31® Scanix
-
osprey> ja to myslel jinak, zrejme si praci nejak planujes a holt nestastne vuci prirodnim podminkam
- Středa 8. srpna 2012 v 10:28® Libor
-
dam> já taky, v práci na stole mi stojí minerálka
Tento příspěvek byl editován 8.8.2012 10:28:13 uživatelem Libor. - Středa 8. srpna 2012 v 9:53® dam
-
troutkiller> tak to já jsem poslední dobou u vody každou volnou chvilku
- Středa 8. srpna 2012 v 9:29® kubas
-
skwor> Taky bych si šel chytit štiku, ale asi by to nemělo moc efekt
.
- Středa 8. srpna 2012 v 9:25® troutkiller
-
dam>Já vím ale už sem ztratil snahu s tím něco dělat
)
- Středa 8. srpna 2012 v 8:39® dam
-
troutkiller> tak to jsi už vážně marnej
- Středa 8. srpna 2012 v 8:19® skwor
-
kubas> Hezká ryba. Já půjdu asi zkusit štiky, tam je aspoň šance, že uvidím rybu
- Středa 8. srpna 2012 v 0:17® osprey
-
Scanix> To není o blbé chvilce. Taky ti nijak nezávidím, jen jsem byl zvědav, jestli šli.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:54® Scanix
-
osprey> ty poslechni Miro, ze ty si vzdy vyberes blbou chvilku, kdy si sednout ke kompu
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:53® Scanix
-
kubas> tak ono i mensi ryby jsou treba, nejde porad chytat trofeje, zrovna tak to zero obcas musi cloveka naucit pokore
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:47® osprey
-
Scanix> Čekal jsem, kdy to sem nasypeš. Já jako tradičně dřepím u compu.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:38® kubas
-
Scanix> Do budoucna je třeba si přát už pouze lepší velikosti asi
.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:34® Scanix
-
kubas> na me je to uz dost namahy
Ale jo, jsem za to rad, proto jsem tam taky sel…uvidime, co priste
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:30® kubas
-
Scanix> No foťák doma a mobil vypověděl službu
. 4 sumci za 8 hodin lovu… Co by za to jiní dali
.
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:17® Scanix
-
kubas> no cekal jsem to lepsi, je to za cca 8h lovu
Ty jsi pekne zabodoval, jen priste nahradni baterky s sebou, ja uz to nosim bezne…i kdyz ten fotak muze clovek nechat doma
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:11® kubas
-
Scanix> Pěkní fousci.. To „kafíčko“ jim docela svědčilo se dívám
Tento příspěvek byl editován 7.8.2012 23:11:41 uživatelem kubas..
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:06® Scanix
-
Prutos> tak drzim palce, se stavanim jsem na tom podobne, radeji vubec nevstavam
- Úterý 7. srpna 2012 ve 23:04® Prutos
-
Scanix> Jasně…zrovna natáčím budíka na 3:45 Chci před prací zkusit candoše…akorát netuším, jestli se mi fakt povede se vykopat z postele pač brzké vstávání z duše nenávidím.
Tož brou…jdurrrrrrrr